Gewicht
Ca. 5 g (alleen behuizing, zonder meegeleverde siliconen hoes)
Afmetingen (B x H x D)
Ca. 26,35 x 12,2 x 5,3 mm
Compatibel apparaat
Windows®-pc met USB-poort type C™/type A; Macintosh met USB-poort type C/type A; Android™-smartphone en-tablet met USB-poort type C met USB-hostmogelijkheid; Chromebook Pixel met USB-poort type C / type A
Opslagtemperatuur
-20 tot 60 °C
Opslagvochtigheid
10% tot 90% (zonder condens)
Overdrachtsnelheid (lezen)
Leessnelheid maximaal 130 MB/s met USB type C™ en type A (dezelfde snelheid)
Voeding
USB-voeding (geen externe voeding)
Compatibel besturingssysteem
Windows® 10, Windows® 8.1, Windows® 8, Windows® 7, OS X 10.8 of later, Android™ OS 5.x of later 1
Type poort
1 USB type C™, 1 USB type A
Interface
USB 3.1 Gen 1
SOFTWARE VOOR WINDOWS-PC'S (DOWNLOADEN)
Formatteringssoftware
Capaciteit
32 GB
Bedrijfstemperatuur
0 - 35 ℃
Vochtigheid tijdens gebruik
10% tot 90% (zonder condens)
SOFTWARE VOOR ANDROID-SMARTPHONES EN -TABLETS (DOWNLOADEN)
Bestandsverkennerapps van Google Play
  • Siliconen hoes (ca. 37,15 x 15,6 x 7,3 mm), gebruiksaanwijzing