• Gewicht (circa)

Ca. 5 g (alleen behuizing, zonder meegeleverde siliconen hoes)

• Afmetingen (circa b x h x d)

Ca. 26,35 x 12,2 x 5,3 mm

• Compatibel apparaat

Windows®-pc met USB-poort type C™/type A; Macintosh met USB-poort type C/type A; Android™-smartphone en-tablet met USB-poort type C met USB-hostmogelijkheid; Chromebook Pixel met USB-poort type C / type A

• Opslagtemperatuur

-20 tot 60 °C

• Opslagvochtigheid

10% tot 90% (zonder condens)

• Overdrachtsnelheid (lezen)

Leessnelheid maximaal 130 MB/s met USB type C™ en type A (dezelfde snelheid)

• Voeding

USB-voeding (geen externe voeding)

• Ondersteunde besturingssystemen

Windows® 10, Windows® 8.1, Windows® 8, Windows® 7, OS X 10.8 of later, Android™ OS 5.x of later 1

• Type poort

1 USB type C™, 1 USB type A

• Interface

USB 3.1 Gen 1

• SOFTWARE VOOR WINDOWS-PC'S (DOWNLOADEN)

Formatteringssoftware

• Capaciteit

32 GB

• Bedrijfstemperatuur

0 - 35 ℃

• Vochtigheid tijdens gebruik

10% tot 90% (zonder condens)

• SOFTWARE VOOR ANDROID-SMARTPHONES EN -TABLETS (DOWNLOADEN)

Bestandsverkennerapps van Google Play

• Siliconen hoes (ca. 37,15 x 15,6 x 7,3 mm), gebruiksaanwijzing