Artikel-ID : 00117184 / Laatst gewijzigd : 31/07/2018

Kan ik mijn Sony Android-tv gebruiken zonder internetverbinding?

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Ja, het is mogelijk om de basis-tv-functies te gebruiken zonder internetverbinding. Om het meeste uit uw Sony Android-tv te halen, raden we echter aan dat u uw tv aansluit op internet.

U kunt uw tv op internet aansluiten tijdens de  eerste instellingen , of later via het scherm  Instellingen/Netwerk .