Artikel-ID : 00239878 / Laatst gewijzigd : 04/12/2020Afdrukken

Blu-ray Disc-speler / dvd-speler – composiet

  Aansluiten

  Aansluitschema van Blu-ray Disc-speler / dvd-speler (composiet)
  • Composiet-A/V-kabel

  Instellingen tv

  1. Nadat alles is aangesloten, schakelt u de tv en aangesloten BD/dvd-speler in.
  2. Druk herhaaldelijk op de knop (Ingang) om het ingangssignaal in te stellen op de aangesloten BD/dvd-speler.

  3. Afspelen starten op de aangesloten BD/dvd-speler.
   • Als u een apparaat aansluit dat compatibel is met 'Controle voor composiet', kunt u deze gewoon bedienen met de afstandsbediening van de tv.
   • Als het apparaat een DVI-aansluiting heeft, sluit u het aan op de composietpoort (met AUDIO IN) via een DVI - composietadapterinterface (niet meegeleverd) en sluit u de audio-uitgangsaansluitingen van het apparaat aan op composiet 2 AUDIO IN of composiet 3 AUDIO IN. (De naam van de aansluiting varieert afhankelijk van het model/de regio/het land.)

  Probleemoplossing

  Let op: Dit betreft alleen het oplossen van basisproblemen gebaseerd op de nieuwste tv-modellen van Sony. Specifieke problemen voor uw model kunt u oplossen via de i-Manual of de handleiding. Neem contact op met Sony als de problemen blijven optreden.

  Er wordt geen beeld weergegeven op het tv-scherm wanneer u via composiet verbonden bent met de speler.

  Voor sommige tv-modellen uit 2014 (de KDL-xxWxxxb-serie), is er een functie voor probleemdiagnose die de problemen van het aangesloten apparaat kan detecteren: Druk op de Start-knop op de afstandsbediening → HelpCustomer Support (Klantondersteuning) → Probleemdiagnose: External Device Symptom (Symptomen van externe apparaten).

  Controleer het volgende:

  • Is de composietkabel correct aangesloten?
  • Is de composietingang geselecteerd op tv?
  • Als er een onjuiste resolutie-instelling voor uw tv is geselecteerd, kunt u deze weer terugzetten op de fabrieksinstellingen. Houd de STOP-knop op het toestel langer dan 10 seconden ingedrukt om de video-uitvoerresolutie te herstellen naar de laagste resolutie.