Artikel-ID : 00227383 / Laatst gewijzigd : 27/06/2019

4K Netflix-video's worden weergegeven in 2K bij gebruik van een Bluetooth-hoofdtelefoon of een audio-apparaat

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Dit gebeurt als er een A2DP-compatibel Bluetooth-audioapparaat is gekoppeld aan uw Android TV™. Dit is geen defect.

Als u 4K Netflix-video's met de juiste resolutie wilt bekijken, moet u het Bluetooth-audioapparaat loskoppelen of het via een bekabelde verbinding op uw tv aansluiten.

*Android TV is een handelsmerk van Google LLC.