Artikel-ID : 00139079 / Laatst gewijzigd : 03/01/2024Afdrukken

Hoe gebruik ik Google Cast op Android TV of Google TV van Sony?

Wat is casten?

Chromecast is een technologie waarmee u uw favoriete entertainment en apps rechtstreeks vanaf uw mobiele apparaat, tablet of computer kunt bekijken of beluisteren op uw tv of speakers.

Meer informatie over Chromecast built-in vindt u op de officiële website van Chromecast built-in.

Wat heb ik nodig om te kunnen casten?

1. Een Android TV™/Google TV™ van Sony.
      • Als u naar een Google TV cast, moet u op de tv zijn aangemeld bij uw Google-account.
    2. Een computer en Wi-Fi-netwerk die voldoen aan de minimale systeemvereisten.
    3. Uw tv en mobiele telefoon of computer moeten zijn verbonden met hetzelfde Wi-Fi-netwerk.
    4. Als u uw computerscherm of een Google Chrome-browsertabblad wilt casten naar uw tv, moet u zijn aangemeld bij hetzelfde Google-account op uw tv en computer.
      • Als u in de browser niet bent aangemeld bij uw Google-account, kunt u wel YouTube-programma's casten, maar niet uw computerscherm.
    5. U moet de nieuwste versie van de browser Chrome op uw computer hebben geïnstalleerd.
      Volg de onderstaande stappen om de versie te controleren:
      1. Klik op het pictogram Meer rechtsboven in de Chrome-browser.
      2. Ga naar HelpOver Google Chrome.

Google Cast gebruiken

Casten vanaf uw telefoon

Casten vanaf uw computer

Video's, muziek en mediabestanden casten

Video: inhoud naar uw tv van Sony casten