Artikel-ID : 00182826 / Laatst gewijzigd : 27/06/2018

USB HDD: Informatie over procedures en het oplossen van problemen bij HDD-opnamen (Android TV)

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Voor u begint

Stapsgewijze procedure voor het opnemen op een USB HDD

1. Controleren of een USB HDD compatibel is met uw Android TV

2. Tv-programma's opnemen op een USB HDD

3. Opgenomen inhoud bekijken/verwijderen

Probleemoplossing

Stapsgewijze procedure voor het opnemen op een USB HDD

1. Controleren of een USB HDD compatibel is met uw Android TV

Welke typen externe vaste schijf zijn compatibel met Android TV van Sony?

2. Tv-programma's opnemen op een USB HDD

1. Sluit een USB HDD aan en registreer deze.

2. Neem het programma op dat u kijkt (One-touch-opname), of stel een programma in voor opname via de programmagids (timeropname).

Raadpleeg het volgende voor meer informatie:
    Serie AF8, XF75, XF80, XF87, XF90, WF80
    Serie A1, SD80, XD70, XD75, XD80, XD83, XE80, XE83, XE85, XE90, XE93, XE94, ZD9
    Serie S80C, SD85, X80C, X83C, X85C, X90C, X91C, X93C, X94C, XD85, XD93, XD94, W75C, W80C, W85C

OPMERKING: Gecodeerde kanalen kunnen niet worden bekeken terwijl via CAM wordt opgenomen. (Het scherm wordt zwart.)
  3. Opgenomen inhoud bekijken/verwijderen

Als u opgenomen inhoud wilt bekijken of verwijderen, selecteert u Lijst met opgenomen titels en gaat u verder met de juiste procedure.
    Raadpleeg het volgende voor meer informatie:
    Serie AF8, XF75, XF80, XF87, XF90, WF80
    Serie A1, SD80, XD70, XD75, XD80, XD83, XE80, XE83, XE85, XE90, XE93, XE94, ZD9
    Serie S80C, SD85, X80C, X83C, X85C, X90C, X91C, X93C, X94C, XD85, XD93, XD94, W75C, W80C, W85C

Probleemoplossing

• Problemen met afspelen

Controleer de volgende zaken:

Als uw vraag niet wordt behandeld in dit artikel, typ uw zoekvraag dan in de zoekbalk op de ondersteuningswebsite van Sony.