Artikel-ID : 00129970 / Laatst gewijzigd : 13/07/2023Afdrukken

Ondersteunen Google TV en Android TV het gebruik van USB- of Bluetooth-accessoires (toetsenbord en muis)?

BELANGRIJK: Dit artikel is alleen van toepassing op specifieke producten. Controleer de toepasselijke producten bovenaan dit artikel.

U kunt een USB- of Bluetooth-toetsenbord en -muis aansluiten op een Google TV of een Android TV-apparaat. De werking is echter niet gegarandeerd. We hebben een aantal toetsenborden en muizen getest en vastgesteld dat ze compatibel zijn, maar niet met alle ondersteunde functies.

USB-toetsenbord en -muis

Over het algemeen kunnen Google TV's en Android TV's van Sony het merendeel van de USB-toetsenborden en -muizen herkennen. Sommige functies werken mogelijk niet zoals oorspronkelijk bedoeld. De linkermuisknopfunctie op een standaardmuis zal bijvoorbeeld werken, maar klikken met de rechtermuisknop of het scrolwiel gebruiken werkt niet.

Bluetooth-toetsenbord en -muis

We hebben momenteel geen Bluetooth-toetsenborden of -muizen die officieel zijn getest en waarvan is bevestigd dat ze werken in combinatie met apparaten van Sony. In het algemeen kunnen onze Google TV's en Android TV's echter het merendeel van de Bluetooth-toetsenborden en -muizen herkennen. Sommige functies werken mogelijk niet zoals oorspronkelijk bedoeld.