Artikel-ID : 00175536 / Laatst gewijzigd : 25/05/2021Afdrukken

Een Android TV resetten of de fabrieksinstellingen herstellen

  BELANGRIJK: Deze oplossing is van toepassing op Android TV's. Voor meer informatie over het resetten van een andere BRAVIA-TV dan de BRAVIA Android TV, raadpleegt u Een andere tv dan een Android TV resetten of de fabrieksinstellingen herstellen.
  De tv wordt gereset om de standaardinstellingen te herstellen wanneer de tv niet goed werkt. Er zijn verschillende resetmethoden, die afhankelijk van het probleem uit meerdere stappen kunnen bestaan. Kies afhankelijk van de symptomen die uw tv vertoont, de geschikte resetmethode.

  1. Stap 1 (power-reset):
   Als de tv niet goed werkt, voert u eerst een power-reset uit, zoals hieronder beschreven. Vervolgens controleert u of het probleem is opgelost.

   Een Android TV opnieuw starten (resetten)
    
  2. Stap 2 (fabrieksinstellingen herstellen):
   Als het probleem na de power-reset uit optie A nog niet is opgelost, kunt u proberen de fabrieksinstellingen te herstellen.

   BELANGRIJK: Onthoud dat alle gegevens en instellingen van de tv (gegevens over Wi-Fi en over de instellingen van het bekabelde netwerk, Google-account en andere inloggegevens, Google Play en andere geïnstalleerde toepassingen etc.) worden verwijderd als u de fabrieksinstellingen herstelt en dat de instellingen van de tv worden teruggezet naar de standaardinstellingen.

   De fabrieksinstellingen van de Android TV herstellen