Artikel-ID : 00119937 / Laatst gewijzigd : 18/10/2017

Non-Android Tv blijft opnieuw opstarten en de AAN/UIT-led knippert 8 keer (2012 modellen)

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Mogelijk blijft uw tv in een opstartlus hangen. Dit is te herkennen aan de AAN/UIT-led, die dan 8 keer knippert. Dit probleem doet zich alleen voor bij tv's uit 2012 met internetfunctie.

Onze ingenieurs zijn dit probleem nog steeds aan het onderzoeken, maar klanten hebben ondertussen de onderstaande instructie gemeld die de situatie mogelijk kan herstellen.

Controleer regelmatig of deze pagina is bijgewerkt.

Afhankelijk van hoe uw tv op internet is aangesloten, gebruikt u een van de volgende herstelmethoden:

LAN-verbindingen via bekabeld Ethernet

1. Haal het netsnoer van de televisie uit het stopcontact
  2. Koppel uw Ethernet-kabel los van de tv
  3. Steek het netsnoer weer in het stopcontact
  4. Zet uw tv aan
  5. Voer een reset naar de fabrieksinstellingen uit:
    • Houd de pijltjestoets omhoog op de afstandsbediening ingedrukt.
    • Terwijl u de pijltjestoets omhoog ingedrukt houdt, drukt u de aan/uit-knop aan de zijkant van de tv kort in.
      Reset (Resetten) wordt linksonder op de tv kort weergegeven
    • Laat de pijltjestoets omhoog op de afstandsbediening los en wacht tot de tv is gereset
  6. Geef de tv de tijd om te kunnen resetten, nadat het bericht Reset (Resetten) wordt getoond. Druk 1 minuut lang niet op toetsen op de afstandsbediening of op de tv en wijzig geen andere instellingen.
  7. Nadat dit proces is afgerond, haalt u het netsnoer uit het stopcontact
  8. Zorg dat de tv 10 seconden lang geen stroom heeft
  9. Sluit uw Ethernet-kabel opnieuw aan op de tv
  10. Steek het netsnoer weer in het stopcontact
  11. Zet de tv aan.

OPMERKING: Als de bovenstaande procedure goed is uitgevoerd, wordt het scherm voor begininstellingen weergegeven
  12. Volg de instructies op het scherm om de eerste instellingen in te voeren

BELANGRIJK: Als het resetten niet volledig is uitgevoerd, koppelt u alle apparaten los van de tv en herhaalt u de procedure vanaf stap 1.

Verbindingen via ingebouwd draadloos LAN

1. Haal het netsnoer van de televisie uit het stopcontact
  2. Zet uw Wi-Fi-router uit
  3. Steek het netsnoer weer in het stopcontact
  4. Zet uw tv aan
  5. Voer een reset naar de fabrieksinstellingen uit:
    • Houd de pijltjestoets omhoog op de afstandsbediening ingedrukt.
    • Terwijl u de pijltjestoets omhoog ingedrukt houdt, drukt u de aan/uit-knop aan de zijkant van de tv kort in.
      Reset (Resetten) wordt linksonder op de tv kort weergegeven
    • Laat de pijltjestoets omhoog op de afstandsbediening los en wacht tot de tv is gereset
  6. Geef de tv de tijd om te kunnen resetten, nadat het bericht Reset (Resetten) wordt getoond. Druk 1 minuut lang niet op toetsen op de afstandsbediening of op de tv en wijzig geen andere instellingen.
  7. Nadat dit proces is afgerond, haalt u het netsnoer uit het stopcontact
  8. Zorg dat de tv 10 seconden lang geen stroom heeft
  9. Zet uw Wi-Fi-router aan
  10. Steek het netsnoer weer in het stopcontact
  11. Zet de tv aan.

OPMERKING: Als de bovenstaande procedure goed is uitgevoerd, wordt het scherm voor begininstellingen weergegeven
  12. Volg de instructies op het scherm om de eerste instellingen in te voeren

BELANGRIJK: Als het resetten niet volledig is uitgevoerd, koppelt u alle apparaten los van de tv en herhaalt u de procedure vanaf stap 1.

Draadloze LAN-verbindingen via USB-dongels

1. Haal het netsnoer van de televisie uit het stopcontact
  2. Koppel uw USB-dongel los van de tv
  3. Steek het netsnoer weer in het stopcontact
  4. Zet uw tv aan
  5. Voer een reset naar de fabrieksinstellingen uit:
    • Houd de pijltjestoets omhoog op de afstandsbediening ingedrukt.
    • Terwijl u de pijltjestoets omhoog ingedrukt houdt, drukt u de aan/uit-knop aan de zijkant van de tv kort in.
      Reset (Resetten) wordt linksonder op de tv kort weergegeven
    • Laat de pijltjestoets omhoog op de afstandsbediening los en wacht tot de tv is gereset
  6. Geef de tv de tijd om te kunnen resetten, nadat het bericht Reset (Resetten) wordt getoond. Druk 1 minuut lang niet op toetsen op de afstandsbediening of op de tv en wijzig geen andere instellingen.
  7. Nadat dit proces is afgerond, haalt u het netsnoer uit het stopcontact
  8. Zorg dat de tv 10 seconden lang geen stroom heeft
  9. Sluit uw USB-dongel opnieuw aan op de tv
  10. Steek het netsnoer weer in het stopcontact
  11. Zet de tv aan.

OPMERKING: Als de bovenstaande procedure goed is uitgevoerd, wordt het scherm voor begininstellingen weergegeven
  12. Volg de instructies op het scherm om de eerste instellingen in te voeren

BELANGRIJK: Als het resetten niet volledig is uitgevoerd, koppelt u alle apparaten los van de tv en herhaalt u de procedure vanaf stap 1.

Deze informatie geldt alleen voor de volgende modellen uit 2012:

KDL-22EX550

KDL-22EX553

KDL-22EX555

KDL-26EX550

KDL-26EX553

KDL-26EX555

KDL-32EX650

KDL-32EX653

KDL-32EX655

KDL-32HX750

KDL-32HX751

KDL-32HX753

KDL-32HX755

KDL-32HX757

KDL-32HX758

KDL-32HX759

KDL-40EX650

KDL-40EX653

KDL-40EX655

KDL-40HX750

KDL-40HX751

KDL-40HX753

KDL-40HX755

KDL-40HX756

KDL-40HX757

KDL-40HX758

KDL-40HX759

KDL-40HX75G

KDL-40HX850

KDL-40HX853

KDL-40HX855

KDL-46EX650

KDL-46EX653

KDL-46EX655

KDL-46HX750

KDL-46HX751

KDL-46HX753

KDL-46HX755

KDL-46HX756

KDL-46HX757

KDL-46HX758

KDL-46HX759

KDL-46HX75G

KDL-46HX850

KDL-46HX853

KDL-46HX855

KDL-55HX750

KDL-55HX751

KDL-55HX753

KDL-55HX755

KDL-55HX75G

KDL-55HX850

KDL-55HX853

KDL-55HX855

KDL-55HX950

KDL-55HX953

KDL-55HX955

KDL-65HX950

KDL-65HX953

KDL-65HX955

KD-84X9005