Artikel-ID : 00240032 / Laatst gewijzigd : 06/07/2023Afdrukken

Slimme speakers

  • De onderstaande voorbeelden van aansluitingen worden geïllustreerd met behulp van de LF-S50G. Dit model is momenteel alleen beschikbaar in Australië.
  • Om uw smart-speaker als Bluetooth-luidspreker te gebruiken, moet u het systeem en de tv koppelen met behulp van de Bluetooth-functie. Koppelen is een proces dat vereist is om de informatie over Bluetooth-apparaten die draadloos moeten worden aangesloten vooraf wederzijds te registreren.
  • De tv moet compatibel zijn met A2DP (Advanced Audio Distribution Profile) van het Bluetooth-profiel.
  • Deze functie is alleen beschikbaar voor een tv van Sony die compatibel is met Bluetooth A2DP. Kijk hier voor compatibele tv's van Sony.
  • Er kan slechts één Bluetooth-audioapparaat tegelijk op de tv worden aangesloten. Het is mogelijk om tegelijkertijd andere Bluetooth-apparaten dan het Bluetooth-audioapparaat aan te sluiten.
  • Bij andere Bluetooth-smart-speakers: als het apparaat A2DP ondersteunt, kan het mogelijk worden gebruikt. Sony kan als fabrikant de werking niet garanderen.

  U heeft het volgende nodig om een smart-speaker te configureren voor uw Android TV:

  • Een smart-speaker
  • Een Android TV met bijgewerkte software.
  • Een mobiel apparaat met een Android™- of iOS™-besturingssysteem (om de Google Home-app in te stellen)
  1. Sluit de netadapter aan.
  2. Netadapter aansluiten

  3. Installeer de Google Home-app op een smartphone/iPhone
  4. Stel Wi-Fi in met de app. Volg de aanwijzingen in de app om uw speaker in te stellen op Wi-Fi. Stel de speaker in op dezelfde Wi-Fi-verbinding als de smartphone/iPhone.
   *Afhankelijk van uw service moet u mogelijk vooraf een account aanmaken.
  5. Wi-Fi instellen met de app

  Tv van Sony verbinden met de Bluetooth-functie Draadloos


  Opmerking: U moet eerst een Wi-Fi-verbinding tot stand brengen om de Bluetooth-functie van uw draadloze luidspreker te kunnen gebruiken. Sluit de luidspreker aan op een actief netwerk tijdens de eerste configuratie, en koppel en verbind de luidspreker vervolgens met een Bluetooth-apparaat.


  Wanneer u de tv van Sony met de Bluetooth-functie gebruikt, kunt u de smart-speaker als Bluetooth-luidspreker gebruiken.

  Om de smart-speaker en de tv draadloos te verbinden, moet u het systeem en de tv koppelen met behulp van de Bluetooth-functie. Koppelen is het proces dat nodig is om de informatie over Bluetooth-apparaten die draadloos moeten worden aangesloten, vooraf te registreren

  1. Houd de knop (Bluetooth)/PAIRING (Koppelen) ingedrukt om de luidspreker in de Bluetooth-koppelingsmodus te zetten.
  2. Bluetooth Pairing

  3. Zet de tv aan.
  4. Schakel de Bluetooth van de tv in door naar Settings (Instellingen) – Bluetooth Settings (Bluetooth-instellingen) – BluetoothOn (Aan) te gaan
  5. Maak een Bluetooth-koppeling. Zoek en selecteer in de Bluetooth-instellingen van de tv de naam van de speaker. Als er op het Bluetooth-apparaat om een code* wordt gevraagd, voer dan “0000 in.
   ”* Een code kan ook een “wachtwoord,” “PIN-code,” “PIN-nummer” of “beveiligingssleutel” worden genoemd.
  6. Bluetooth-koppeling maken

  7. Start het afspelen.
  8. Afspelen

  Voor andere smart-speakersystemen

  Raadpleeg de opstartgids/handleiding van uw geluidssysteem om te weten te komen hoe u verbinding kunt maken met uw tv.

  Bij problemen, zoals afwezig geluid bij gebruik van compatibele producten, kunt u de volgende veelgestelde vragen raadplegen:
  Probleemoplossing voor de Bluetooth-verbinding met het audio-apparaat voor Android-TV.