Artikel-ID : 00200448 / Laatst gewijzigd : 02/04/2020

Invoervertraging verminderen voor HDR videogames

BELANGRIJK: Dit artikel is alleen van toepassing op specifieke producten. Controleer het gedeelte Relevante producten voordat u met deze stappen begint.

Voor BRAVIA-TV's die geen Android TV van Sony zijn

Volg deze stappen als uw tv geen Android TV van Sony is.

1. Stel Scène kiezen in op HDR.
      1. Druk op de afstandsbediening op de knop OPTIONS.
      2. Selecteer Scène kiezen.
      3. Selecteer HDR.
    2. Schakel Motionflow uit.
      1. Druk op de toets HOME op de afstandsbediening.
      2. Selecteer Settings (Instellingen).
      3. Selecteer Beeld.
      4. Selecteer Motionflow.
      5. Selecteer Uit.
    3. Stel Scène kiezen in op Auto.
      1. Druk op de afstandsbediening op de knop OPTIONS.
      2. Selecteer Scène kiezen.
      3. Selecteer Auto.

BELANGRIJK: Dit artikel is alleen van toepassing op specifieke producten en/of besturingssystemen. Controleer het gedeelte Relevante producten en categorieën in dit artikel voordat u deze stappen uitvoert.

OPMERKINGEN:

• Als u bij het spelen van HDR-videogames een HDMI-ingang op uw tv gebruikt, zorg er dan voor dat u de juiste HDMI-ingang op uw tv selecteert. Voer daarna de desbetreffende stappen hieronder uit.

• Zorg ervoor dat de nieuwste softwareversie op de Android TV™ is geïnstalleerd voordat u de stappen uitvoert.

De methode voor het reduceren van de invoervertraging voor de game is afhankelijk van uw model.

Voor Android TV's van Sony die na 2016 zijn uitgebracht, met uitzondering van de series XD93, XD94, XD85 en SD85:

1. Schakel de modus Spel in op uw Android TV.

1. Druk op de Home-knop op de afstandsbediening.
      2. Selecteer  Instellingen.
      3. De volgende stappen zijn afhankelijk van de menu-opties van uw tv:
        • Selecteer Weergave en geluid — Beeld — Beeldmodus — Spel.
        • Selecteer Weergave — Beeld — Beeldmodus — Spel.
    2. Stel A/V Sync (AV-synchronisatie) in op Auto op uw Android TV.

OPMERKING: Als de optie A/V Sync (AV-synchronisatie) niet wordt weergegeven in het menu, slaat u deze stap over.
      1. Druk op de Home-knop op de afstandsbediening.
      2. Selecteer  Instellingen.
      3. De volgende stappen zijn afhankelijk van de menu-opties van uw tv:
        • Selecteer Weergave en geluid — Audio output (Audio-uitgang) — A/V sync (AV-synchronisatie) — Auto.
        • Selecteer Geluid — A/V sync (AV-synchronisatie) — Auto.

Voor Android TV's van Sony die in 2015 zijn uitgebracht en voor de series XD93, XD94, XD85 en SD85:

• Voor HDR-videogames:

Schakel Motionflow uit op uw Android TV.
      1. Druk op de afstandsbediening op de knop ACTION MENU.
      2. Selecteer Beeld of Picture adjustments (Beeldaanpassingen).
      3. Selecteer Geavanceerde instellingen.
      4. Selecteer bij Beweging de optie Motionflow.
      5. Selecteer Uit.
    • Voor andere videogames:

Schakel de modus Spel in op uw Android TV.
      1. Druk op de Home-knop op de afstandsbediening.
      2. Selecteer Beeld of Picture adjustments (Beeldaanpassingen) — Beeldmodus — Spel.