Artikel-ID : 00084037 / Laatst gewijzigd : 03/01/2024Afdrukken

De functie Wi-Fi Direct gebruiken op een BRAVIA-TV

Met Wi-Fi Direct kunt u een apparaat draadloos op de tv aansluiten zonder een draadloze router te gebruiken en vervolgens video's, foto's en muziek rechtstreeks van dat apparaat naar de tv streamen.

Opmerking: Raadpleeg de volgende artikelen voor andere methoden voor draadloze verbindingen:

Voor u begint

• Zorg ervoor dat uw tv-software is bijgewerkt naar de nieuwste versie.
    • Afhankelijk van uw tv-model, het apparaat dat u gebruikt, of regio's/landen, zijn sommige functies mogelijk niet beschikbaar.
    • Niet alle tv's hebben de Wi-Fi Direct-functie. Controleer de specificaties of de bijgeleverde handleiding om te zien of uw product de Wi-Fi Direct-functie ondersteunt.
    • Raadpleeg voor meer informatie over de Wi-Fi Direct-functie het artikel Wat is de Wi-Fi Direct-functie?

Instellen en gebruiken van de Wi-Fi Direct-functie

Activeer de Wi-Fi Direct-modus van de tv en breng een verbinding met het apparaat tot stand. Zodra de installatie is voltooid, kunt u media tussen het apparaat en de tv delen.

Stap 1. Stel de Wi-Fi Direct-functie van de tv in

Opmerking: Raadpleeg voor uw tv-model het artikel Controleren of uw BRAVIA-TV een Google TV™, Android TV™ of andere tv is.

Google TV- en Android TV-modellen Andere tv-modellen die in 2015 en later zijn uitgebracht Andere tv-modellen die in 2013 en 2014 zijn uitgebracht Andere tv-modellen die in 2011 en 2012 zijn uitgebracht

Stap 2: Een mobiel apparaat met de tv verbinden en inhoud verzenden.

Mobiel Android™-apparaat Mobiel iOS-apparaat Computer Camera

Probleemoplossing

Als het apparaat geen verbinding kan maken met de tv, raadpleegt u het artikel de functie Wi-Fi Direct of Screen Mirroring werkt niet.

Als het probleem niet is opgelost of als de verbinding instabiel is, probeert u een van de volgende alternatieve methoden:

* Apple, iPhone en iPad zijn handelsmerken van Apple Inc., gedeponeerd in de Verenigde Staten en andere landen en regio's.