Artikel-ID : 00239716 / Laatst gewijzigd : 21/07/2022Afdrukken

Soundbar - HDMI

  • De locaties voor aansluitingen zijn afhankelijk van uw Soundbar-systeem. Zie de gebruiksaanwijzing voor meer informatie. Handleidingen, specificaties en garantie-informatie voor uw product van Sony is online beschikbaar.
  • Afhankelijk van het model kan het na het aansluiten nodig zijn om de instellingen van de Soundbar op tv in te stellen. Voor meer informatie over de bediening van uw Soundbar-systeem raadpleegt u de handleiding.
  • Als de Soundbar wordt geleverd met een subwoofer, leg dan geen voorwerpen boven op de subwoofer. Aangezien de Subwoofer trillingen produceert, kunnen voorwerpen die erop worden geplaatst, vallen.
  • Als uw tv en de Soundbar HDMI-ingangen hebben die de functie audio-retourkanaal (ARC) ondersteunen, worden deze aansluitingen aangeduid als ARC.

  Als HDMI-aansluitingen op uw tv en de Soundbar het ARC-label hebben

  Als u verbinding maakt met de nieuwste BRAVIA-modellen of een andere tv met HDMI-aansluitingen die ARC ondersteunen, gebruikt u een HDMI-kabel (afzonderlijk verkrijgbaar) om de aansluiting HDMI IN (ARC) van de tv aan te sluiten op de aansluiting TV OUT (ARC) van de Soundbar.

  Aansluitschema van Soundbar (HDMI)
  1. Soundbar (achter)
  2. HDMI TV OUT (ARC)
  3. HDMI IN (ARC)
  4. HDMI-kabel

  Als HDMI-aansluitingen van uw tv en de Soundbar niet het ARC-label hebben

  Als uw tv en Soundbar geen HDMI-aansluitingen hebben die ARC ondersteunen, sluit ze dan aan met een andere methode.