Artikel-ID : 00168198 / Laatst gewijzigd : 19/05/2017

De Surround Sound van de Dolby Digital-technologie 5.1 beluisteren via uw televisie

Om de Surround Sound van de Dolby Digital-technologie 5.1 via uw televisie te beluisteren, moet Surround Sound van de Dolby Digital-technologie 5.1 beschikbaar zijn bij de inhoud waar u naar kijkt. Deze functie is beschikbaar voor geselecteerde digitale uitzendingen en videostreams.

BELANGRIJK: De Surround Sound van de Dolby Digital-technologie 5.1 wordt niet ondersteund op standaardkabelstations of analoge stations.

Door de televisie wordt 5.1 Surround Sound uitgevoerd naar uw met Dolby Digital compatibele geluidssysteem via een van de volgende audio-uitgangen:

OPMERKING:Voor modelspecifieke informatie over de functies of instellingen die in deze oplossing worden genoemd, raadpleegt u de meegeleverde handleiding of de i-Manual.

Audio-retourkanaal (HDMI)

Om deze optie te gebruiken, sluit u aan op een A/V-ontvanger of thuisbioscoopsysteem dat ook ondersteuning biedt voor de functie Audio-retourkanaal (ARC)  via een HDMI 1.4-kabel.

Digitale audio-uitgang (optisch)

Hierop sluit u de optische audio-ingang van elke willekeurige digitale audioapparatuur aan die compatibel is met Dolby Digital (DD). Als u deze optie wilt gebruiken, sluit u een extern audiosysteem aan via een optische kabel.

OPMERKING: Deze kabels en meer kunt u online vinden.

Voor sommige modellen is het nodig dat de instelling Internal Speaker (Interne luidspreker) op de tv op Off (Uit) wordt gezet en dat de instelling External Speaker (Externe luidspreker) op External Speakers of Audiosysteem wordt gezet. Anders wordt alleen 2CH PCM-audio uitgevoerd.