Artikel-ID : 00139079 / Laatst gewijzigd : 29/10/2021

Hoe gebruik ik Google Cast op Android TV of Google TV van Sony?

Wat is casten?

Chromecast is een technologie waarmee u uw favoriete entertainment en apps rechtstreeks vanaf uw mobiele apparaat, tablet of computer op uw tv of speakers kunt bekijken of beluisteren.
    Meer informatie over Chromecast built-in vindt u op officiële website van de Chromecast built-in.

Wat heb ik nodig om te kunnen casten?

1. Een Android TV™/Google TV™ van Sony
    2. Een computer en Wi-Fi-netwerk met de minimale systeemvereisten
    3. Uw tv en mobiele telefoon of computer moeten zijn verbonden met hetzelfde Wi-Fi-netwerk
    4. U moet de nieuwste versie van de browser Chrome op uw computer hebben geïnstalleerd
      Zo controleert u welke versie u gebruikt:
      1. Tik rechtsboven in de Chrome-browser op het pictogram   Meer.
      2. Ga door naar HelpOver Google Chrome.

Google Cast gebruiken

Casten vanaf uw telefoon

Een tabblad van de Google Chrome-browser casten

Uw computerscherm casten

Video's, muziek en mediabestanden casten

Video: inhoud naar uw tv van Sony casten