Artikel-ID : 00239869 / Laatst gewijzigd : 04/12/2020

Blu-ray Disc-speler / dvd-speler – component

Aansluiten

Aansluitschema van Blu-ray Disc-speler / dvd-speler (component)
    • Componentvideokabel
    • Composietkabel voor audio links en rechts

Instellingen tv

1. Nadat alles is aangesloten, schakelt u de tv en aangesloten BD-speler / dvd-speler in.
    2. Druk herhaaldelijk op de knop (Ingang) om het ingangssignaal in te stellen op de aangesloten BD-speler / dvd-speler.

3. Afspelen starten op de aangesloten BD-speler / dvd-speler.
      • Als u een apparaat aansluit dat compatibel is met 'Controle voor component', kunt u dit apparaat bedienen met behulp van de tv-afstandsbediening.
      • Als het apparaat een DVI-aansluiting heeft, sluit u het aan op de componentpoort (met AUDIO IN) via een DVI - componentadapterinterface (niet meegeleverd) en sluit u de audio-uitgangsaansluitingen van het apparaat aan op component 2 AUDIO IN of component 3 AUDIO IN. (De naam van de aansluiting varieert afhankelijk van het model / de regio / het land).

Probleemoplossing

Let op: Dit betreft alleen het oplossen van basisproblemen gebaseerd op de nieuwste tv-modellen van Sony. Specifieke problemen voor uw model kunt u oplossen via de i-Manual of de handleiding. Neem contact op met Sony als de problemen blijven optreden.

Er wordt geen beeld weergegeven op het tv-scherm wanneer u verbonden bent met de speler via een component.

Voor sommige tv-modellen uit 2014 (de KDL-xxWxxxb-serie), is er een functie voor probleemdiagnose die de problemen van het aangesloten apparaat kan detecteren: Druk op de Start-knop op de afstandsbediening → HelpCustomer Support (Klantondersteuning) → Probleemdiagnose: External Device Symptom (Symptomen van externe apparaten).

Controleer het volgende:

• Is de componentkabel correct aangesloten?
    • Is de component-ingang geselecteerd op de tv?
    • Als er een onjuiste resolutie-instelling voor uw tv is geselecteerd, kunt u deze weer terugzetten op de fabrieksinstellingen. Houd de STOP-knop op het toestel langer dan 10 seconden ingedrukt om de video-uitvoerresolutie te herstellen naar de laagste resolutie.