Artikel-ID : 00234809 / Laatst gewijzigd : 12/11/2019

[360] Waarom kan ik de functie Optimise apps (personalisatie) niet uitvoeren?

In sommige besturingssystemen kan optimalisatie van de applicatie niet worden voltooid. Als dat gebeurt, kunt u het volgende proberen.

1. Controleer of de op uw toestel geïnstalleerde versie van de muziekdienst compatibel is met 360 Reality Audio.
    2. Voer 360 Reality Audio-instellingopnieuw uit in de app Headphones Connect.