Artikel-ID : 00134294 / Laatst gewijzigd : 14/12/2022Afdrukken

Hoe koppel ik mijn draadloze Bluetooth-koptelefoon met een ander apparaat

Volg de 2 stappen om de koptelefoon te koppelen:

Stap 1
    Zet de koptelefoon in de koppelingsmodus
    Stap 2
    Voltooi het koppelen op het desbetreffende apparaat

Stap 1. Zet de koptelefoon in de koppelingsmodus

WF-1000XM4
    • Wanneer u de koptelefoon voor het eerst of na het initialiseren met een apparaat koppelt, schakelt de koptelefoon automatisch over naar de koppelingsmodus wanneer u deze uit de oplaadcase haalt. Als u de koptelefoon opzet, hoort u een geluidssignaal en de gesproken begeleiding met de woorden Bluetooth pairing (Koppelen met Bluetooth) van beide units.
    • Als u de koptelefoon met een tweede apparaat wilt koppelen, plaatst u de koptelefoon in beide oren en houdt u uw vingers minstens 5 seconden op de aanraaksensoren op beide units. U hoort dan een geluidssignaal en de gesproken begeleiding met de woorden Bluetooth pairing (Koppelen met Bluetooth) uit beide units.

Opmerking: Als het koppelen niet binnen 5 minuten is voltooid, wordt de koppelingsmodus op de koptelefoon geannuleerd. Als dit gebeurt, plaatst u de koptelefoon opnieuw in de oplaadcase en start u de procedure vanaf het begin.

Stap 2: Voltooi het koppelen op het desbetreffende apparaat

Selecteer uw bronapparaat in de volgende lijst om de koppelingsprocedure te bevestigen:

Opmerking: Niet alle Android TV's van Sony kunnen worden gebruikt met een Bluetooth-koptelefoon of -speaker. Controleer of uw tv Bluetooth ondersteunt aan de hand van het artikel Kan ik een Bluetooth-koptelefoon, -speaker of -Soundbar gebruiken met Android TV of Google TV?

Als het probleem niet is opgelost

Als het probleem nog steeds niet is opgelost, raadpleegt u het artikel Tips voor het koppelen van Bluetooth-koptelefoons en andere apparaten.