Artikel-ID : 00203015 / Laatst gewijzigd : 26/02/2023Afdrukken

Begininstellingen van de Google Assistent op uw draadloze koptelefoon

  Wat u nodig hebt om Google Assistent te gebruiken met uw draadloze koptelefoon

  U hebt het volgende nodig om de begininstellingen voor Google Assistent te configureren en het te gebruiken met uw draadloze koptelefoon:

  1. Koptelefoons die Google Assistent ondersteunen
   • Als u wilt controleren of uw koptelefoon Google Assistent ondersteunt, raadpleegt u het uitvouwbare gedeelte bovenaan dit artikel (het gedeelte Relevante producten en categorieën in dit artikel).
   • Werk de software van de koptelefoon bij naar de recentste versie. Ga naar de ondersteuningswebsite van Sony, zoek uw koptelefoon door het modelnummer in te voeren in de zoekbalk en ga vervolgens naar de sectie Downloads.
  2. De nieuwste versie van de Sony | Headphones Connect-app voor Android geïnstalleerd op uw smartphone.
  3. De nieuwste versie van de Google Assistent-app geïnstalleerd op uw smartphone.

  Opmerkingen:

  • Als gevolg van de wijzigingen die Google gaat invoeren voor de functie Google Assistent wordt het koppelen van koptelefoons aan de Google Assistent-app voor iOS stopgezet.
  • U kunt de Sony | Headphones Connect-app en de Google Assistent-app downloaden uit de Google Play Store als uw Android-smartphone deze apps ondersteunt.


  De begininstellingen van Google Assistent configureren

  Als u Google Assistent voor de eerste keer gebruikt, wijzigt u de functie van de aanpasbare knop van de koptelefoon (of de aanraaksensor, afhankelijk van het model) en configureert u de begininstellingen voor Google Assistent.

  Opmerking: De naam van de knop verschilt afhankelijk van het model. Raadpleeg de Helpgids voor het model van uw koptelefoon. Handleidingen zijn te vinden op de ondersteuningswebsite.

  1. Start de Sony | Headphones Connect-app op uw smartphone en verbind uw draadloze koptelefoon.
  2. Kies (Settings) (Instellingen) en wijzig vervolgens de Function (Functie) van de aanpasbare knop of de aanraaksensor in Google Assistent. Bevestig uw keuze door op Done (Gereed) te tikken, zoals wordt weergegeven in de onderstaande schermafbeelding.
  3. Houd de knop Home (Start) van de smartphone ingedrukt om de Google Assistent-app te starten.
   Tik op Finish the headphones setup (De installatie van de koptelefoon voltooien) en volg de instructies op het scherm om de instellingen te voltooien.