De Sony | Headphones Connect-app is een hulpprogramma waarmee u snel compatibele Bluetooth-koptelefoons kunt verbinden met uw smartphone. Nadat u een verbinding tot stand hebt gebracht, kunt u de audio-instellingen afstemmen op de koptelefoon.

Raadpleeg de Helpgids voor Headphones Connect voor meer informatie over het gebruik van de app, wat de app kan doen en compatibele apparaten.

Klik hieronder op de juiste knop om de Sony | Headphones Connect-app voor Android of iOS te downloaden.
Sony | Headphones Connect op Google Play
Sony | Headphones Connect in de App Store