Artikel-ID : 00293359 / Laatst gewijzigd : 03/05/2023Afdrukken

Bluetooth-koptelefoon aansluiten op je Sony Xperia-smartphone

  Bluetooth-koptelefoon aansluiten op je Sony Xperia-smartphone

  De functies van je Xperia maken dit super eenvoudig, bekijk gewoon de instructies in deze video.

  Transcript:

  Wilt u een Bluetooth-hoofdtelefoon aansluiten op uw Sony Xperia? Hier is de makkelijkste manier om dat te doen. Afhankelijk van je model Xperia kun je misschien Google fast pair gebruiken om je Bluetooth-hoofdtelefoon te koppelen. Wat dit betekent is dat zodra je hoofdtelefoon in de koppelmodus komt in de buurt van je telefoon, je telefoon de hoofdtelefoon automatisch detecteert en je gewoon op pair kunt drukken om hem te verbinden. Eerst moet u weten hoe u uw hoofdtelefoon in de koppelstand zet. Om dat te doen, hoeft u alleen maar de aan/uit-knop van de hoofdtelefoon 7 seconden ingedrukt te houden. Zodra ze in de koppelingsmodus staan, ziet u een melding op uw telefoon met een kleine afbeelding van de hoofdtelefoon die u probeert te verbinden en drukt u op pair. En dat is het. Je bent klaar om te gaan.


  Dus als je om welke reden dan ook je hoofdtelefoon niet kunt verbinden met je Xperia met Google Fast pair, kun je dat nog steeds doen via het Bluetooth-instellingenmenu. Het is super eenvoudig. Alles wat je hoeft te doen is vegen naar beneden op de bovenkant van uw Xperia druk op en houd het Bluetooth-pictogram. Dit zal het verbindingsmenu van het apparaat oproepen, druk op nieuw apparaat koppelen. Zodra je dat hebt gedaan, zet je je hoofdtelefoon in de koppelmodus door de aan/uit-knop 7 seconden ingedrukt te houden. Dit werkt op alle Sony Bluetooth-hoofdtelefoons. Zodra hij in de koppelstand staat, selecteert u het apparaat in de lijst en kiest u bij de vraag voor koppelen. En zo eenvoudig is het.


  Als u problemen hebt om uw hoofdtelefoon in het Bluetooth-menu te vinden, kunt u een paar dingen proberen. Ten eerste, reset de Bluetooth op uw telefoon door naar beneden te vegen, op het Bluetooth-pictogram te tikken om het uit te schakelen en nogmaals te tikken om het weer in te schakelen. U moet ook proberen uw hoofdtelefoon en uw telefoon dicht bij elkaar te houden terwijl u ze koppelt. U kunt proberen uw hoofdtelefoon opnieuw op te starten door de aan/uit-knop een paar seconden ingedrukt te houden om hem uit te schakelen. Laat hem los. Houd hem vervolgens weer 7 seconden ingedrukt om hem weer in de koppelstand te zetten. En tot slot moet je proberen je Xperia opnieuw op te starten door de aan/uit-knop en de volume-omhoog-knop tegelijk in te drukken en vervolgens opnieuw opstarten te selecteren. En dat is het. Geniet van wat muziek.

   

  Deze video ondersteunt ondertiteling.

  How to turn captions on or off when watching Internet videos from YouTube