Artikel-ID : 00203015 / Laatst gewijzigd : 27/06/2019

Begininstellingen van Google Assistant op uw draadloze hoofdtelefoon

BELANGRIJK: Als modelspecifieke informatie vereist is om een van de stappen van deze oplossing uit te voeren, raadpleegt u de handleiding bij uw product of raadpleegt u de helpgids op de productpagina.

Voorbereidingen

• Hoofdtelefoons die momenteel Google Assistant ondersteunen
      Ondersteunde modellen:
      • WI-1000X
      • WH-1000XM2 (softwareversie 2.0.0 of hoger)
        Werk uw software bij als uw softwareversie lager is dan 2.0.0: Firmware-update-informatie voor hoofdtelefoons

• WH-1000XM3,WH-H900N,WH-CH700N,WI-P600N (firmware versie 3.0.0.0 of later moet worden geïnstalleerd)
    • Download de Headphones Connect-app(softwareversie 3.1.0 of hoger)
        Voor Android
        Voor iOS

• Smartphones die de Google Assistant-app ondersteunen (De Google-app moet zijn bijgewerkt naar de nieuwste versie)
        Voor Android (Versie 5.0 of hoger)
        Voor IOS (Versie 10.0 of hoger)

Als u Google Assistant voor de eerste keer gebruikt, moet u de functie van de knop NC/AMBIENT wijzigen en de begininstellingen voor Google Assistant configureren.

1. Start de Headphones Connect-app en verbind uw draadloze hoofdtelefoon.

2. Wijzig de functie van de knop NC/AMBIENT naar Google Assistant.
      Selecteer Change the function of the NC/AMBIENT button (De functie van de knop NC/AMBIENT wijzigen) en selecteer Google Assistant.
      Schermafbeelding van de knop NC/AMBIENT

3. Configureer de begininstellingen van Google Assistant.
    • Voor Android-apparaten
      Houd de startknop op de smartphone ingedrukt om de Google Assistant-app te starten.
      Tik op Finish the headphones setup (De installatie van de hoofdtelefoon voltooien) en volg de aanwijzingen op het scherm om de installatie te voltooien.
      Schermafbeelding van voltooien Google Assistant-installatie

• Voor iOS-apparaten
      Start de Google Assistant-app.
      Tik op Finish the headphones setup (De installatie van de hoofdtelefoon voltooien) en volg de aanwijzingen op het scherm om de installatie te voltooien.
      De installatie van Google Assistant in iOS voltooien