Artikel-ID : 00203043 / Laatst gewijzigd : 27/06/2019

Instructies voor het configureren van de muziek-app van Google Assistant

Voorbereiding

U moet bepaalde instellingen configureren om Google Assistant te kunnen gebruiken.
    Raadpleeg de volgende pagina's voor informatie over het configureren van de muziek-app-instellingen, en voor andere informatie.

De muziek-app-instellingen configureren

De app voor het afspelen van muziek kan worden gewijzigd op het scherm van de Google Assistant.

Voor Android-apparaten

1. Houd de startknop op de smartphone ingedrukt om de Google Assistant-app te starten.
      Zorg ervoor dat de Google Assistant-functie actief is.

2. Tik rechtsboven in het startscherm op het kompaspictogram .
      kompaspictogram in de Google Assistant-app
    3. Tik op de drie stippen onder elkaar in de rechterbovenhoek van het scherm over gebruik en tips en tik vervolgens op Instellingen.
      Toegang krijgen tot de instellingen

4. Blader omlaag en tik op Muziek.
      Muziek selecteren - Google Assistant

5. Selecteer de muziek-app.
      De muziek-app selecteren

Voor iOS-apparaten

1. Start de Google Assistant-app op de smartphone.
      Zorg ervoor dat de Google Assistant-functie actief is.

2. Tik op in de rechterbovenhoek van het scherm.
      Naar de muziekinstellingen in iOS gaan

3. Instellingen.
      Instellingen selecteren

4. Blader omlaag en tik op Muziek.
      Muziek selecteren

5. Selecteer de muziek-app.
      De muziek-app kiezen