Artikel-ID : 00203024 / Laatst gewijzigd : 15/03/2019

Google Assistant activeren (WI-1000X, WH-1000XM2)

BELANGRIJK: Als modelspecifieke informatie vereist is om een van de stappen van deze oplossing uit te voeren, raadpleegt u de handleiding bij het product of raadpleegt u de helpgids op de productpagina van deze ondersteuningswebsite.

De volgende bewerkingen zijn beschikbaar met de knop NC/AMBIENT van de hoofdtelefoon zodra de eerste configuratie is voltooid.

Voor WI-1000X
    Knop NC/AMBIENT voor WI-1000X

Voor WH-1000XM2

Knop NC/AMBIENT voor WH-1000XM2

• Spraakinvoer
    1. Houd de knop NC/AMBIENT ingedrukt
    2. Spreek terwijl u de knop NC/AMBIENT ingedrukt houdt
    3. Laat de knop los als u klaar bent met spreken. Google Assistant begint te werken.

• Spraakinvoer annuleren
      Druk 2 keer op de knop NC/AMBIENT om de spraakinvoer te annuleren.

• Meldingen voorlezen
      Druk eenmaal op de knop NC/AMBIENT om naar de inhoud van de app-melding te luisteren.
      OPMERKING: Deze functie moet zijn ingesteld in Google Assistant om de app-melding te kunnen beluisteren.
      Lees de volgende pagina voor meer informatie over het instellen van de stemassistent.
      Gesproken meldingen in Google Assistant