Artikel-ID : 00248822 / Laatst gewijzigd : 06/08/2020Afdrukken

Kan ik mijn volledig draadloze oordopjes van Sony zo configureren dat er slechts één oordopje wordt gebruikt?

  Sommige Truly-wireless-oordopjes van Sony, waaronder de WF-SP800N en WF-1000XM3, ondersteunen de functie 'Gebruik van slechts één unit van de headset'. Dit betekent dat ze kunnen worden geconfigureerd met de uitvoer van geluid naar slechts één oordopje, terwijl het andere oordopje in het oplaaddoosje blijft zitten. Dankzij deze instelling kunt u naar audio luisteren terwijl u aandacht heeft voor uw omgeving (bijv. tijdens het luisteren naar mededelingen over het openbaar vervoer).

  Google Assistent kan worden toegewezen aan de linker- (L) of rechterunit (R) van uw Truly-wireless-oordopjes van Sony, mits uw model het gebruik van slechts één oordopje ondersteunt. Lees dit artikel als u geen geluid kunt horen wanneer u probeert met Google Assistent slechts één unit van uw oordopjes te gebruiken.

  Let op

  Standaard hoofdtelefoons en sommige volledig draadloze modellen, zoals de WF-XB700, zijn ontworpen voor gebruik met beide oordopjes in de oren. Dergelijke modellen ondersteunen niet de functie 'Gebruik van slechts één unit van de headset', omdat ze altijd geluid weergeven via zowel de linker- (L) als de rechterunit (R).

  Om te controleren of uw Truly-wireless-oordopjes van Sony de functie 'Gebruik van slechts één unit van de headset' ondersteunen, kunt u de online handleiding van uw model raadplegen. Om uw online handleiding te raadplegen, gaat u naar:

  1. De ondersteuningswebsite van Sony
  2. Typ uw Model Name (Modelnaam) in de zoekbalk (bijv. WF-1000XM3)
  3. Klik op de modelnaam Model Name (Modelnaam) die wordt vermeld in de lijst met zoekresultaten
  4. Blader omlaag naar de sectie met de titel 'Manuals' (Handleidingen) en kies uw taal in het vervolgkeuzemenu.
  5. Klik op 'Help Guide' (Online handleiding) onder 'Manuals' (Handleidingen).

  Screenshot van de locatie waar u een online handleiding kunt vinden op de ondersteuningswebsite van Sony

  1. Typ: 'Gebruik van slechts één unit van de headset' in de zoekbalk OF ga naar: Getting started (Aan de slag) →Wearing the headset (De headset dragen) →Using only one unit of the headset (Gebruik van slechts één unit van de headset)
  2. Als uw handleiding geen sectie ‘Using only one unit of the headset’ (Gebruik van slechts één unit van de headset) heeft, dan ondersteunt uw model deze functie niet.