ALLE TELEVISIES

A85 / A87 / A89 | OLED | 4K Ultra HD | Groot dynamisch bereik (HDR) | Smart TV (Android TV)

A85 / A87 / A89 Series
Afbeelding van A85 / A87 / A89 | OLED | 4K Ultra HD | Groot dynamisch bereik (HDR) | Smart TV (Android TV)

Klik om de beste productaanbiedingen te bekijken

Kopen

139 cm (55 inch)

KD-55A85

Prijs niet beschikbaar

139 cm (55 inch)

KD-55A87

Prijs niet beschikbaar

139 cm (55 inch)

KD-55A89

Prijs niet beschikbaar

164 cm (65 inch)

KD-65A85

Prijs niet beschikbaar

164 cm (65 inch)

KD-65A87

Prijs niet beschikbaar

164 cm (65 inch)

KD-65A89

Prijs niet beschikbaar

A85/87/89 BRAVIA-televisie: vooraanzicht
A85/87/89 BRAVIA-televisie: diagonaal aanzicht
A85/87/89 BRAVIA-televisie: diagonaal aanzicht
A85/87/89 BRAVIA-televisie: beeldrand
A85/87/89 BRAVIA-televisie: standaard
A85/87/89 BRAVIA-televisie: zijaanzicht
A85/87/89 BRAVIA-televisie: bovenaanzicht
A85/87/89 BRAVIA-televisie: achteraanzicht
A85/87/89 BRAVIA-televisie aan de muur

Kenmerken

TRILUMINOS-kleuren getoond met kleurrijke ballonnen

Breder, nauwkeuriger kleurenspectrum

Door het kleurenspectrum uit te breiden, reproduceert TRILUMINOS met onze X1-processors meer kleuren dan een conventionele televisie. Gegevens in elk beeld worden geanalyseerd en verwerkt om kleuren nog natuurlijker en nauwkeuriger te maken. Zo krijgt u natuurgetrouwer beeld.

Verschillende kwaliteitsfoto's tonen de voordelen van X1 Ultimate-processor

Altijd de beste resolutie

Onze unieke functies kunnen alle soorten content naar levensechte 4K-resolutie opschalen. De X1™ Ultimate is twee keer zo snel als de X1™ Extreme en analyseert en verwerkt data om 4K-beeld te verrijken met details en texturen uit de echte wereld. Zelfs beelden in 2K en Full HD benaderen 4K met 4K X-Reality™ PRO dat een unieke 4K-database gebruikt. Vervolgens optimaliseert Object-based Super Resolution de resolutie van onderwerp voor vrijwel levensechte texturen.

Felgekleurde papegaai

Geef de kleuren en het contrast een boost voor extra diepte en realisme

Zie realistische kleuren en ontdek de details in diepe schaduwen en heldere tinten. Met de Pixel Contrast Booster worden kleur en contrast in heldere gebieden verbeterd, zodat u kunt genieten van scènes vol levensechte kleurschakeringen en tinten, meer diepte, fijne textuur en het diepzwarte contrast dat alleen OLED u kan bieden. 

Diagram met mensen die televisie vanuit meerdere hoeken kijken

Schitterende kleuren vanuit iedere hoek

Of u nu schuin of recht voor de tv zit, de beeldkwaliteit blijft even hoog. Ons zelfverlichtende OLED-scherm houdt de kleuren consistent en levensecht, waar u ook kijkt.

Zilveren auto die over een vlak oppervlak rijdt

Scènes met snelle bewegingen worden helder en duidelijk weergegeven

Met beelden die worden opgebouwd door miljoenen afzonderlijk gereguleerde pixels is alles scherp en duidelijk op OLED. En door de X-Motion Clarity™-technologie blijft zelfs snelle actie vloeiend en helder. Bewegende beelden worden zorgvuldig weergegeven voor zo min mogelijk vervaging, zodat de beelden levensecht en helder blijven, zelfs tijdens de snelste scènes.

Silhouet van een jogger op het stand bij zonsondergang

Super Bit Mapping HDR

Een zonsondergang heeft duizenden tonen, kleuren en gradaties. Met Super Bit Mapping HDR kunt u ze zien. Het zorgt voor een vloeiend, levensecht beeld in 4K, zonder het probleem van kleurlijnen dat andere tv's vaak hebben.

Afbeeldingen met de voordelen van Object-based HDR remaster

Object-based HDR remaster

Met Object-based HDR remaster worden de kleuren van afzonderlijke objecten op het scherm geanalyseerd en wordt het contrast aan de hand daarvan bijgesteld, in tegenstelling tot de meeste tv's waarbij het contrast enkel wordt afgestemd volgens één zwart-wit contrastcurve. Omdat objecten afzonderlijk worden verbeterd, biedt deze tv meer diepte, duidelijkere texturen en een realistischer beeld.

Dual database processing

Dual database processing

De ene database wordt gebruikt om het beeld op te schonen door de ruis op het scherm te verminderen. De andere database dient voor het opschalen van de resolutie, waardoor het beeld helderder wordt. Deze twee krachtige, beeldverbeterende databases werken samen, zodat pixels dynamisch en in realtime worden verbeterd. Elke database bevat tienduizenden referenties die zijn verzameld tijdens onze jarenlange ervaring met het creëren van content voor tv en films.

Locatie geluidspeaker aan de voorkant

Het geluid vanuit het scherm is ongelofelijk meeslepend

Het geluid van conventionele tv's met een speaker onder het scherm loopt vaak niet synchroon met het beeld. Onze Acoustic Surface Audio maakt van het scherm ook meteen de speaker. Een innovatieve actuator vibreert onopvallend om geluid te produceren vanaf het gedeelte van het scherm waar het daadwerkelijk vandaan komt, in plaats van uit de speakers aan de zijkant — denk aan dialogen van personages, motorgeluiden van auto's, enzovoort.

Vrouw kijkt in de woonkamer televisie met illustraties van geluidsgolven.

Helder multidimensionaal geluid met S-Force Front Surround

Hoor geluid dat u bij meerdere Surround-speakers zou verwachten. S-Force Front Surround schaalt de invoer op, waardoor er een systeem met meerdere Surround-speakers virtueel wordt nagebootst in uw tv. U geniet dus volop van meeslepender geluid.

Nieuwslezers

Versta iedereen luid en duidelijk

Met Voice Zoom kunt u iedere spreker duidelijk verstaan zonder het volume harder te zetten: ideaal voor het journaal en documentaires.

Illustratie van subwoofer van televisie

Geef uw soundtracks meer pit

Doordat er een subwoofer in de achterkant van de tv is geïntegreerd, krijgt u dynamischer geluid met een zwaardere bas: ideaal voor actiefilms en muziek.

Zonsondergang op een televisie

Fantastisch beeld en geluid, in elke omgeving

Ga zitten en geniet van een optimale kijkervaring. De unieke omgevingsoptimalisatietechnologie van Sony past beeld en geluid automatisch aan uw omgeving aan.

Close-up van televisie met smalle beeldrand

Slank metalen frame 

Zodat de televisie u niet afleidt van het beeld. 

Logo van spraakbediening

Zeg wat u wilt kijken

Vind uw favoriete content sneller dan ooit met de kracht van uw stem. Met Voice Search hoeft u niet meer lang te zoeken of te typen — u kunt het gewoon vragen.

Gezin gebruikt spraakbediening om door de menu's van een televisie te navigeren

Ontdek nieuwe werelden met uw stem

Zodra u hebt gezegd wat u wilt zien, verschijnt het gewenste entertainment op het scherm. Met de geavanceerde spraakbesturing op deze Android Smart TV kunt u razendsnel genieten van films en tv-programma's via apps of uitzendingen.

Logo's van Netflix, YouTube, Prime Video en Google Play

Ruim 5000 apps, meer dan enige andere Smart TV

Onze Android Smart TV heeft een onovertroffen appaanbod. Kies de apps die uw leven leuker maken.

Logo van Netflix

Niet meer wachten

U kunt apps snel starten en ertussen schakelen — Netflix start zelfs drie keer sneller dan voorheen.

Google Assistent-logo

Bedien uw tv en internetapparaten met uw stem

U kunt uw tv met de Google Assistent vragen om verbinding te maken en te communiceren met uw smartapparaten, waaronder beveiligingscamera's en apparaten. Het kost geen enkele moeite en bezorgt u de ultieme ervaring. Bedien uw 4K Smart TV van Sony en andere verbonden apparaten met uw stem; het leven op zijn slimst.

Alexa-logo

Maak verbinding met uw Alexa

Verbind uw Alexa-compatibele apparaten en bedien uw tv van Sony moeiteloos handsfree. Met Alexa kunt u uw tv inschakelen, van zender veranderen, het volume bedienen en nog meer.

Google Home wordt in een woonkamer gebruikt

Werkt met Google Home

Verbind Google Home en bedien uw tv van Sony moeiteloos handsfree. Met Google Home vindt en cast u uw favoriete video's naar uw tv van Sony zonder maar een vinger te hoeven uitsteken.

Apple AirPlay wordt gebruikt om een telefoon met een televisie te verbinden

Werkt met Apple AirPlay / Apple HomeKit

Met Apple AirPlay kunt u video's en audio naar uw televisie streamen vanaf uw iPhone, iPad of Mac. Kijk films en series vanaf uw Apple TV-app, uw favoriete apps of zelfs Safari. Deel foto's met iedereen in de kamer.

Logo van Chromecast

Cast naar een groter, beter scherm met Chromecast

Met Chromecast kunt u zonder op kwaliteit in te boeten uw favoriete video's, games en apps vanaf uw mobiele apparaat casten naar uw tv. Tik simpelweg één keer op de Cast-toets op uw Android- of iOS-scherm om al uw favoriete content te vergroten. Cast uw content en bedien uw telefoon of tablet vervolgens gewoon verder.

Televisieafstandsbediening

Prachtige vormgeving

Onze prachtig gevormde afstandsbediening van geborsteld aluminium en fijngestreepte afwerking ligt prettig in de hand en past naadloos bij uw interieur. Bedien uw tv via Bluetooth, zelfs als er objecten in de weg zitten. Met een simpele druk op de knop bedient u verschillende, belangrijke functies.

Afstandbediening met knoppen met achtergrondverlichting in een donkere ruimte

Kijken in het donker met afstandsbediening met tegenlicht 

De afstandsbediening heeft tegenlicht zodat u ook in het donker de zender en het volume eenvoudig kunt aanpassen. Deze functie is beschikbaar bij A87/A89-tv's.

Slimme afstandsbediening verbonden met

Eenvoudig te bedienen met een smart afstandsbediening

Sluit decoders en andere apparaten aan op uw tv via HDMI en bedien ze via één slimme afstandsbediening. Dankzij een slanker, afgerond design met geïntegreerde spraakbesturingsmicrofoon en een verbeterde knoppenlay-out is de bediening simpel.

Google Play-logo

Google Play™: een wereld vol content en apps

Ontdek films en tv-programma's, games en nog veel meer via Google Play™. Geniet op een geheel nieuwe manier van een enorm en alsmaar groeiend assortiment apps op uw tv.

ClearPhase-logo

Clear Phase voor gebalanceerde en vloeiende frequenties

BRAVIA™ maakt gebruik van een krachtig computermodel om onnauwkeurigheden in de speakerrespons te analyseren en hiervoor te compenseren. Dit gebeurt door met grotere precisie een 'sampling' van de speakerfrequentie uit te voeren. Deze informatie wordt opnieuw ingevoerd om eventuele pieken of dalen in de natuurlijke respons van de speaker te verwijderen, wat resulteert in een pure, natuurlijke audio met een vloeiende, gelijkmatige weergave van alle frequenties.

Bluetooth®-logo

Bluetooth-connectiviteit

Verbind compatibele BLUETOOTH®-apparaten met uw tv voor draadloos entertainment. Koppel uw Bluetooth-koptelefoon of -oordopjes met BRAVIA, zodat u ongestoord van tv-programma's en muziek kunt genieten op uw favoriete plekje.

YouView-logo

YouView: het beste van uitzending gemist en on-demand televisie

Dankzij de ingebouwde YouView kunt u maar liefst zeven dagen terug in de tijd gaan om tv-programma's te bekijken via de BBC iPlayer, ITV Hub, All 4, Channel 5 en Pop Fun. U hebt ook toegang tot een uitgebreide bibliotheek met on-demand content. Sluit uw BRAVIA™ aan op een antenne en een breedbandverbinding om aan de slag te gaan met YouView.

Logo Netflix Calibrated Mode

Geniet van studiokwaliteit met de Netflix Calibrated Mode

Deze modus is speciaal ontwikkeld om te genieten van Netflix Originals en dezelfde beeldkwaliteit te reproduceren op een tv als op een studiomaster. In de modus Gekalibreerd voor Netflix blijft de intentie van de maker behouden.

Gezin kijkt televisie op de bank

Verbeterd voor IMAX

Deze 4K Smart TV van Sony is verbeterd met IMAX, voor kwalitatief hoogwaardige kleuren, contrasten, helderheid en geluid. U bent verzekerd van een meeslepende home-entertainmentervaring, omdat deze tv optimaal gebruikmaakt van de voor IMAX verbeterde inhoud.

Logo's Dolby Vision en Dolby Atmos

Alsof u in de bioscoop zit

Geniet thuis van bioscoopkwaliteit. Dolby Vision™ brengt scènes tot leven voor een authentieke kijkervaring, terwijl Dolby Atmos™ de kamer vult met meeslepende surround sound.

Logo van Calman Ready

Respect voor de passie van de makers

Om te compenseren voor kleurverschillen in het productieproces, is deze tv geschikt voor de CalMAN-autokalibratiesoftware van Portrait Displays. Hierdoor is een ongeëvenaard kalibratieniveau mogelijk en kunt u aanpassingen verfijnen die niet mogelijk zijn met doorsnee beeldinstellingen. Dit levert een kleurweergave op die trouw is aan het originele tv-signaal en zich aanpast aan subtiele kleurveranderingen die zich na verloop van tijd kunnen voordoen. Deze tv is geschikt voor CalMAN, zodat klanten kunnen profiteren van software die wordt gebruikt door visuele ontwerpers tijdens postproductie en workflows voor kwaliteitscontrole. Zo kunt u thuis genieten van kleurprecisie op professioneel kalibratieniveau.

Specificaties

Ontwikkeld met het oog op het milieu

MEER OVER SONY EN HET MILIEU

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren.

Meer informatie

MILIEUVRIENDELIJKE EIGENSCHAPPEN VAN DIT PRODUCT

  • De dynamische tegenlichtregeling, of belichting op pixelniveau, zorgt ervoor dat de helderheid van het display wordt aangepast als de schermweergave verandert, waardoor het product energie efficiënter gebruikt

  • In de Power Saving Mode (Energiebesparingsstand) wordt er minder energie verbruikt doordat de helderheid van het display wordt aangepast

  • In de stand Display Off (Display uit) wordt er energie bespaard maar kunt u nog steeds van audio genieten, doordat het display wordt uitgeschakeld zonder dat u de tv in stand-by hoeft te zetten

Beoordelingen

Meningen van gebruikers