TELEVISIES

XH81 | 4K Ultra HD | Groot dynamisch bereik (HDR) | Smart TV (Android TV)

XH8196 Series
Afbeelding van XH81 | 4K Ultra HD | Groot dynamisch bereik (HDR) | Smart TV (Android TV)

Klik om de beste productaanbiedingen te bekijken

Kopen

139 cm (55 inch)

KD-55XH8196

Prijs niet beschikbaar

164 cm (65 inch)

KD-65XH8196

Prijs niet beschikbaar

XH81 BRAVIA-televisie voorkant
XH81 BRAVIA-televisie voorkant diagonaal
XH81 BRAVIA-televisie achterkant diagonaal
XH81 BRAVIA-televisiebeeldrand
XH81 BRAVIA-televisiestandaard
XH81 BRAVIA-televisie achteraanzicht met kabels

Kenmerken

TRILUMINOS-kleuren

Breder, nauwkeuriger kleurenspectrum

Door het kleurenspectrum uit te breiden, reproduceert TRILUMINOS met onze X1-processors meer kleuren dan een conventionele televisie. Gegevens in elk beeld worden geanalyseerd en verwerkt om kleuren nog natuurlijker en nauwkeuriger te maken. Zo krijgt u natuurgetrouwer beeld.

4K HDR Processor X1™

Super Resolution, bij alles wat u kijkt

Fantastisch 4K-beeld, vol natuurgetrouwe details en structuur, dankzij de exclusieve 4K HDR-processor X1™. Wat u hebt gefilmd in 2K en zelfs Full HD wordt opgeschaald tot nagenoeg 4K-resolutie door 4K X-Reality™ PRO met een unieke 4K-database.  

Motionflow-technologie

Minder ruis, ook in snelle scènes

Op sommige schermen worden sportverslagen en snelle actiescènes wazig. Dankzij onze Motionflow-technologie blijft de beweging vloeiend en helder. Er worden extra beelden ingelast tussen de beelden, en zwarte segmenten tussen scènes. Zo wordt de actie minder wazig en de beweging vloeiender. 

Object-based HDR remaster

Object-based HDR remaster

Met Object-based HDR remaster worden de kleuren van afzonderlijke objecten op het scherm geanalyseerd en wordt het contrast aan de hand daarvan bijgesteld, in tegenstelling tot de meeste tv's waarbij het contrast enkel wordt afgestemd volgens één zwart-wit contrastcurve. Omdat objecten afzonderlijk worden verbeterd, biedt deze tv meer diepte, duidelijkere texturen en een realistischer beeld.

X-Balanced Speaker

Geniet van krachtig geluid van hoge kwaliteit 

Onze X-Balanced Speaker heeft een unieke nieuwe vorm en is ontworpen om de geluidskwaliteit en het slanke design van de tv perfect aan te vullen. De speaker zorgt voor helder geluid bij alle films en muziek. Deze functie is beschikbaar op tv's groter dan 139 cm (55 inch).

Tv die aan de muur hangt waarop een schip bij zonsondergang te zien is

Fantastisch beeld en geluid, in elke omgeving

Ga zitten en geniet van een optimale kijkervaring. De unieke omgevingsoptimalisatietechnologie van Sony past beeld en geluid automatisch aan uw omgeving aan.

Design met smalle beeldrand

Prachtige vormgeving

Met het slanke frame ziet deze tv er luxueus en verfijnd uit. Zo kunt u genieten van het beeld zonder afgeleid te worden door de tv.

Spraakbedieningsicoon

Zeg wat u wilt kijken

Vind uw favoriete content sneller dan ooit met de kracht van uw stem. Met Voice Search hoeft u niet meer lang te zoeken of te typen — u kunt het gewoon vragen.

Android smart TV

Ontdek nieuwe werelden met uw stem

Zodra u hebt gezegd wat u wilt zien, verschijnt het gewenste entertainment op het scherm. Met de geavanceerde spraakbesturing op deze Android Smart TV kunt u razendsnel genieten van films en tv-programma's via apps of uitzendingen.

Logo's van Netflix, YouTube, Prime Video en Google Play

Ruim 5000 apps, meer dan enige andere Smart TV

De Smart Android TV van Sony heeft een ongeëvenaard aantal apps. Kies de apps die uw leven leuker maken.

Netflix-logo

Niet meer wachten

U kunt apps snel starten en ertussen schakelen — Netflix start zelfs drie keer sneller dan voorheen.

Netflix-logo

Onze Android tv's worden aanbevolen door Netflix

Netflix vindt voor u de televisies met de beste prestaties, eenvoudige toegang tot apps en nieuwe functies voor een betere Smart TV. Met Netflix Recommended TV's kunt u genieten van populaire series en films met een speciale knop en spraakbesturing.

Google Assistent-logo

Bedien uw tv en slimme apparaten via spraak

U kunt uw tv via de Google Assistent vragen verbinding te maken met uw smart-apparaten, waaronder beveiligingscamera's en apparaten. Het kost geen enkele moeite en bezorgt u de ultieme ervaring.

Alexa-logo

Maak verbinding met uw Alexa

Verbind uw compatibele Alexa-apparaten en bedien uw tv van Sony moeiteloos handsfree. Met Alexa kunt u uw tv inschakelen, van zender veranderen, het volume bedienen en nog meer.

Google Home

Werkt met Google Home

Verbind Google Home en bedien uw Sony-tv moeiteloos handsfree. Met Google Home vindt en cast u uw favoriete video's naar uw Sony-tv zonder maar een vinger te hoeven uitsteken.

Telefoon via Apple AirPlay verbonden met tv

Werkt met Apple AirPlay / Apple HomeKit

Met Apple AirPlay kunt u video en audio direct vanaf uw iPhone, iPad of Mac naar uw tv streamen. Bekijk films en tv-programma's van de Apple TV-app, uw favoriete apps of zelfs Safari. Deel uw foto's met iedereen in de kamer.

Logo van Chromecast

Cast naar een groter, beter scherm met Chromecast

Met Chromecast kunt u zonder op kwaliteit in te boeten uw favoriete video's, games en apps vanaf uw mobiele apparaat casten naar uw tv met ingebouwde Chromecast. Tik simpelweg één keer op de Cast-toets op uw Android- of iOS-scherm om al uw favoriete content te vergroten. Cast uw content en bedien uw telefoon of tablet vervolgens gewoon verder.

Televisieafstandsbediening

Prachtige vormgeving

Onze premium afstandsbediening van geborsteld aluminium met bijzonder fijn gestreepte afwerking voelt goed in de hand en past in uw woonkamer. Bedien uw tv zelfs als er voorwerpen tussen staan, dankzij Bluetooth-connectiviteit. Regel belangrijke functies met één druk op de knop.

Slimme afstandsbediening verbonden met meerdere apparaten

Eenvoudig te bedienen met een smart afstandsbediening

Sluit decoders en andere apparaten aan op uw tv via HDMI en bedien ze via één slimme afstandsbediening. Dankzij een slanker, afgerond design met geïntegreerde spraakbesturingsmicrofoon en een verbeterde knoppenlay-out is de bediening simpel.

Google Play-logo

Google Play™: een wereld vol content en apps

Ontdek films en tv-programma's, games en nog veel meer via Google Play™. Geniet op een geheel nieuwe manier van een enorm en alsmaar groeiend assortiment apps op uw tv.

ClearPhase-logo

Clear Phase voor gebalanceerde en vloeiende frequenties

BRAVIA™ maakt gebruik van een krachtig computermodel om onnauwkeurigheden in de speakerrespons te analyseren en hiervoor te compenseren. Dit gebeurt door met grotere precisie een 'sampling' van de speakerfrequentie uit te voeren. Deze informatie wordt opnieuw ingevoerd om eventuele pieken of dalen in de natuurlijke respons van de speaker te verwijderen, wat resulteert in een pure, natuurlijke audio met een vloeiende, gelijkmatige weergave van alle frequenties.

YouView-logo

YouView: het beste van uitzending gemist en on-demand televisie

Dankzij de ingebouwde YouView kunt u maar liefst zeven dagen terug in de tijd gaan om tv-programma's te bekijken via de BBC iPlayer, ITV Hub, All 4, Channel 5 en Pop Fun. U hebt ook toegang tot een uitgebreide bibliotheek met on-demand content. Sluit uw BRAVIA™ aan op een antenne en een breedbandverbinding om aan de slag te gaan met YouView.

Logo's Dolby Vision en Dolby Atmos

Alsof u in de bioscoop zit

Geniet thuis van bioscoopkwaliteit. Dolby Vision™ brengt scènes tot leven voor een authentieke kijkervaring, terwijl Dolby Atmos™ de kamer vult met meeslepende surround sound.

Logo van Calman Ready

Respect voor de passie van de makers

Dankzij de hoogwaardige software voor automatische kalibratie (Calman) van Portrait Display worden kleurvariaties aangepakt die tijdens het productieproces zijn ontstaan. Hiermee wordt de tv gekalibreerd als nooit tevoren en kunnen aanpassingen worden afgestemd, waar dat met gebruikelijke beeldinstellingen onmogelijk zou zijn. De hoogwaardige kleurreproductie is trouw aan het originele tv-signaal en kan zich zelfs aanpassen aan de meest subtiele kleurschakeringen die in het beeld komen. Deze tv is geschikt voor Calman, waarmee klanten van software kunnen profiteren die door visual creators wordt gebruikt tijdens de postproductiefase en kwaliteitscontroles. Dit getuigt van onze toewijding om uitstekend beeld te leveren in professionele kleuren en nauwkeurigheid.

Specificaties

Ontwikkeld met het oog op het milieu

MEER OVER SONY EN HET MILIEU

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren.

Meer informatie

MILIEUVRIENDELIJKE EIGENSCHAPPEN VAN DIT PRODUCT

  • De dynamische tegenlichtregeling, of belichting op pixelniveau, zorgt ervoor dat de helderheid van het display wordt aangepast als de schermweergave verandert, waardoor het product energie efficiënter gebruikt

  • In de Power Saving Mode (Energiebesparingsstand) wordt er minder energie verbruikt doordat de helderheid van het display wordt aangepast

  • In de stand Display Off (Display uit) wordt er energie bespaard maar kunt u nog steeds van audio genieten, doordat het display wordt uitgeschakeld zonder dat u de tv in stand-by hoeft te zetten

Beoordelingen

Meningen van gebruikers