RE45

Ervaar beeld en geluid in optimale helderheid

TELEVISIES

RE45 | Led | Full HD | Groot dynamisch bereik (HDR)

RE450 / RE453 / RE455 Series

Afbeelding van RE45 Full HD HDR-tv met X-Reality™ PRO

Prijzen vanaf:

630,00 €

(inclusief BTW)

3 modellen en prijzen weergeven

3 modellen en prijzen verbergen

102 cm (40 inch)

KDL-40RE450

630,00 €

(inclusief BTW)

102 cm (40 inch)

KDL-40RE453

Prijs niet beschikbaar

102 cm (40 inch)

KDL-40RE455

Prijs niet beschikbaar

A+ENERGIELABEL EN PRODUCTKAART

3modellen

Belangrijkste functies

GROOT DYNAMISCH BEREIK

Prachtige lichte gedeeltes en structuren

Met HDR (High Dynamic Range) blijven details in de donkerste en lichtste gedeeltes van het beeld bewaard en lijkt alles dynamischer. U ziet de structuur van de metalen vleugel van het vliegtuig en de weerkaatsing van het zonlicht op de romp.

Full High Definition

Helderder, gedetailleerder, indrukwekkender

Full High Definition

Met deze Full HD-tv geniet u van een uitzonderlijke weergave van details en structuur. Alles waarnaar u kijkt, wordt verfijnd voor minimale ruis en maximale impact. U ziet het verschil duidelijk bij gebouwen en zeegezichten.

Ontdek elk detail opnieuw

X-Reality™-PRO

X-Reality™ PRO-beeldverwerking schaalt elke pixel op voor ongekende helderheid. Frames worden geanalyseerd en elke scène wordt met onze speciale beeldendatabase vergeleken voor verfijnde beelden met minder ruis. Ongekende details.

X-Reality™-PRO
ClearAudio+

Gemaakt om te luisteren

ClearAudio+

Geniet van levensecht beeld en geluid. ClearAudio+ stemt het tv-geluid af voor een ongekend overweldigende ervaring die u lijkt te omringen. Luister naar muziek en dialogen met meer helderheid en details, wat u ook kijkt.

Meer beeld, minder kabels

Laat u niet afleiden van uw entertainment. Het dunne, smalle, met een aluminiumeffect afgewerkte frame zorgt ervoor dat uw aandacht bij het scherm blijft. Kabels worden aan de voor- en achterkant in de standaard verborgen voor een nette, opgeruimde look.

Specificaties en kenmerken
Kristalheldere beelden verdienen kraakhelder geluid. Alles waar u naar kijkt is scherper, strakker en spannender dankzij Full HD-beelden die versterkt worden door krachtige opschaling met X-Reality™ PRO en geluid dat tot leven wordt gewekt met ClearAudio+. De volledige specificaties zijn binnenkort beschikbaar.
  • Verkrijgbaar in de volgende schermformaten: 102 cm (40 inch)

  • D5_HDR

    Groot dynamisch bereik

  • Full HD-resolutie (1920 x 1080)

  • X-Reality™-PRO

  • ClearAudio+

Ontwikkeld met het oog op het milieu

MEER OVER SONY EN HET MILIEU

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren.

Meer informatie

MILIEUVRIENDELIJKE EIGENSCHAPPEN VAN DIT PRODUCT

  • De dynamische tegenlichtregeling, of belichting op pixelniveau, zorgt ervoor dat de helderheid van het display wordt aangepast als de schermweergave verandert, waardoor het product energie efficiënter gebruikt

  • In de Power Saving Mode (Energiebesparingsstand) wordt er minder energie verbruikt doordat de helderheid van het display wordt aangepast

  • In de stand Display Off (Display uit) wordt er energie bespaard maar kunt u nog steeds van audio genieten, doordat het display wordt uitgeschakeld zonder dat u de tv in stand-by hoeft te zetten

Beoordelingen

Meningen van gebruikers