WE66

Geweldig entertainment, kristalhelder
ALLE TELEVISIES

WE66 | Led | Full HD | Groot dynamisch bereik (HDR) | Smart TV

WE660 Series
Afbeelding van WE66 Full HD HDR-tv met YouTube™-knop

Klik om de beste productaanbiedingen te bekijken

Kopen

102 cm (40 inch)

KDL-40WE660

Prijs niet beschikbaar

123 cm (49 inch)

KDL-49WE660

Prijs niet beschikbaar

A+ENERGIELABEL EN PRODUCTKAART

2modellen

Belangrijkste functies
Open YouTube™ met slechts één klik

Ga direct naar YouTube™ en geniet van al uw favoriete video's. Op deze internet-tv is YouTube™ sneller dan ooit en met de YouTube™-knop op de afstandsbediening bladert u eenvoudig door alle inhoud.

Groot dynamisch bereik
Prachtige lichte gedeeltes en structuren

Groot dynamisch bereik

Met HDR (groot dynamisch bereik) blijven details in de donkerste en lichtste gedeelten van het beeld bewaard en lijkt alles dynamischer. U ziet de structuur van de metalen vleugel van het vliegtuig en de weerkaatsing van het zonlicht op de romp.

Helderder, gedetailleerder, indrukwekkender

Full High Definition

Met deze Full HD-tv geniet u van een uitzonderlijke weergave van details en structuur. Alles waarnaar u kijkt, wordt verfijnd voor minimale ruis en maximale impact. U ziet het verschil duidelijk bij gebouwen en zeegezichten.

Full High Definition
X-Reality™-PRO
Ontdek elk detail opnieuw

X-Reality™-PRO

X-Reality™ PRO-beeldverwerking schaalt elke pixel op voor ongekende helderheid. Frames worden geanalyseerd en elke scène wordt met onze speciale beelddatabase vergeleken. Voor verfijnde beelden met minder ruis en ongekende details.

Gemaakt om te luisteren

ClearAudio+

Geniet van levensecht beeld en geluid. ClearAudio+ stemt het tv-geluid af voor een ongekend overweldigende ervaring die u lijkt te omringen. Luister naar muziek en dialogen met meer helderheid en details, wat u ook kijkt.

ClearAudio+
Meer beeld, minder kabels

Kijk zonder afgeleid te worden. Het dunne, smalle, met een aluminiumeffect afgewerkte frame zorgt ervoor dat uw aandacht bij het scherm blijft. Kabels worden aan de voor- en achterkant in de standaard verborgen voor een nette, opgeruimde look.

Specificaties en kenmerken

Laat u entertainen door de verbazingwekkend gedetailleerde Full HD-beelden, mogelijk gemaakt door de magie van X-Reality™ PRO-opschaling. U hebt met één druk op de knop toegang tot YouTube™ voor een wereld aan entertainment. De volledige specificaties zijn binnenkort beschikbaar.
  • Verkrijgbaar in de volgende schermformaten: 102 cm (40 inch), 123 cm (49 inch)

  • Groot dynamisch bereik

  • Full HD-resolutie (1920 x 1080)

  • X-Reality™-PRO

  • YouTube™ en meer

Ontwikkeld met het oog op het milieu

MEER OVER SONY EN HET MILIEU

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren.

Meer informatie

MILIEUVRIENDELIJKE EIGENSCHAPPEN VAN DIT PRODUCT

  • De dynamische tegenlichtregeling, of belichting op pixelniveau, zorgt ervoor dat de helderheid van het display wordt aangepast als de schermweergave verandert, waardoor het product energie efficiënter gebruikt

  • In de Power Saving Mode (Energiebesparingsstand) wordt er minder energie verbruikt doordat de helderheid van het display wordt aangepast

  • In de stand Display Off (Display uit) wordt er energie bespaard maar kunt u nog steeds van audio genieten, doordat het display wordt uitgeschakeld zonder dat u de tv in stand-by hoeft te zetten

Beoordelingen

Meningen van gebruikers