Navigatie overslaan

XE94/93

Ongelooflijk realistisch en helder

TELEVISIES

XE94 / XE93 | Led | 4K Ultra HD | Groot dynamisch bereik (HDR) | Smart TV (Android TV™)

XE9405 / XE9305 Series

Afbeelding van XE94 / XE93 4K HDR-tv met Slim Backlight Drive+

Prijzen vanaf:

2.600,00 €

(inclusief BTW)

3 modellen en prijzen weergeven

3 modellen en prijzen verbergen

139 cm (55 inch)

KD-55XE9305

2.600,00 €

(inclusief BTW)

164 cm (65 inch)

KD-65XE9305

3.700,00 €

(inclusief BTW)

189 cm (75 inch)

KD-75XE9405

6.500,00 €

(inclusief BTW)
BENERGIELABEL EN PRODUCTKAART

3modellen

Belangrijkste functies

SLIM BACKLIGHT DRIVE+

Schermverlichting met buitengewone helderheid

U voelt het zonlicht tussen de bomen door stralen. Onze Slim Backlight Drive+ leidt licht naar die plekken waar het nodig is, waardoor scènes extra helderheid en een diep contrast krijgen.

De ultieme 4K HDR-tv

Ontdek alle aspecten van deze prachtig gestylede tv met innovatieve Slim Backlight Drive+ en geniet van het beste van twee werelden: buitengewoon gedetailleerde beelden in een ultradunne vormgeving. 

Ervaar de realiteit zoals bedoeld

4K HDR Processor X1™ Extreme

X1 Extreme geeft beelden en kleuren natuurgetrouw weer, zoals u ze graag wilt zien.

Ontdek de details met 4K-HDR

4K High Dynamic Range

Deze tv combineert de scherpte van 4K met de helderheid, kleuren en details van HDR (High Dynamic Range) voor de beste kwaliteit. U ziet voorheen onzichtbare gebieden met donkere schaduwen en zonlicht nu met volledige scherpte en details.

4K HDR
X-tended Dynamic Range™ PRO

De realiteit onthuld met ongekend contrast

X-tended Dynamic Range™ PRO

Geniet van een prachtige nachtweergave met stralende lichten en dieper zwart. Met tot wel tien keer het contrast van conventionele led-tv's zijn donkere scènes donkerder en lichte scènes helderder.

De pracht van levensechte kleuren

TRILUMINOS™-display

Zie overal om u heen levendige en levensechte kleuren. Een TRILUMINOS™-display gebruikt een breder palet en geeft elke schakering en tint in de paraplu's natuurgetrouw weer.

TRILUMINOS™-display

Alles draait om het beeld

Het ultradunne profiel en het smalle frame van deze tv zorgen ervoor dat uw aandacht volledig bij het entertainment blijft. Kabels worden aan de voor- en achterkant slim verborgen en dankzij de draaibeugel met platte bevestiging hebt u eenvoudig toegang tot poorten en aansluitingen.

Ontdek nieuwe werelden met uw stem

Zodra u hebt gezegd wat u wilt zien, verschijnt het gewenste entertainment op het scherm. Met de geavanceerde spraakbesturing op deze 4K Android TV™ krijgt u razendsnel toegang tot films en tv-programma's via apps of uitzendingen.

Demovideo's

Demovideo's

Hebt u vragen over de installatie en het gebruik van uw tv? Of wilt u uw tv op een ander apparaat aansluiten? Onze instructievideo's helpen u stap voor stap op weg.

Specificaties en kenmerken
Geniet van de ongelofelijke details van 4K HDR-beelden, tot leven gebracht door onze Slim Backlight Drive+ en de krachtige 4K HDR Processor X1™ Extreme. Perfect ontworpen voor uw muur met een ultradun profiel en een verstelbare muurbeugel.
  • Verkrijgbaar in de volgende schermformaten: 139 cm (55 inch), 164 cm (65 inch), 189 cm (75 inch)

  • 4K High Dynamic Range

  • X1_BMDIcons_ReadyForDelivery

    4K HDR Processor X1™ Extreme

  • Slim Backlight Drive+

  • Android TV™

Ontwikkeld met het oog op het milieu

MEER OVER SONY EN HET MILIEU

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren.

Meer informatie

MILIEUVRIENDELIJKE EIGENSCHAPPEN VAN DIT PRODUCT

  • De dynamische tegenlichtregeling zorgt ervoor dat de helderheid van het tegenlicht wordt aangepast als de schermweergave verandert, waardoor het product energie efficiënter gebruikt

  • In de energiebesparingsstand wordt er minder energie verbruikt doordat de helderheid van het tegenlicht wordt aangepast

  • U kunt ook energie besparen met de modus zonder tegenlicht, waarbij zowel het lcd-scherm als het tegenlicht worden uitgeschakeld