232

4.4 gebaseerd op 232 klantbeoordelingen

160
46
6
5
15
Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

Let op: productbeoordelingen kunnen ook over productvarianten gaan. Sommige varianten, diensten en/of functies van dit product die in productbeoordelingen worden genoemd, zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar.

Meest handig (positief)
0

super beeld en echt een design tv

KD-55A1 18/07/2017 door rudie

zoals oled bedoeld is zwart is echt zwart. helder en super strak beeld. geluid is nog niet goed genoeg om mijn Bose surround uit te zetten, maar toch goed.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

4

0

Meest handig (kritisch)
0

Kwalitatief ondermaats

KD-55A1 17/04/2019 door Zamajee

Ik heb de tv 6 maanden geleden gekocht en ondertussen mag ik hem al weg smijten.

Beeldkwaliteit

Slecht

Geluidskwaliteit

Slecht

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Slecht

Gebruiksgemak

Slecht

2

1

232 klantbeoordelingen

0

super goed

KD-55A1 12/10/2021 door hhc2014

mooie tv............................... super beeld.......

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Verwachting niet beste helaas

KD-55A1 23/08/2021 door A10busted

Ik heb voor een TV die best veel kost iets meer verwacht, Ik had niet verwacht dat ik dan binnen 3 jaar weer € 250,00 moet betalen voor een onderdeel die vervangen moet.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Reparatieservice een regelrechte ramp

KD-55A1 20/08/2021 door 23x7a2

Een storing geeft vervolgstoringen die maar niet worden opgelost. Toestel eindeloos in reparatie.

Beeldkwaliteit

Slecht

Geluidskwaliteit

Slecht

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Somber gesteld

KD-55A1 21/06/2021 door René kd55a1

Heb de televisie pas 3 jaar in mijn bezit, nu al kapot. Vreselijk.

Beeldkwaliteit

Slecht

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Slecht

Gebruiksgemak

Slecht

0

0

0

Vol met software issues

KD-55A1 19/06/2021 door Pimd

Al 4 maanden issues met Android software wat resulteert dat tv automatisch gaat resetten. Na 4 maanden nog geen oplossing van Sony support

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Het WAS een prima tv met een geweldig contrast.

KD-55A1 17/06/2021 door Els3

De tv heeft op 2 Juni de geest gegeven, door twee maal door de monteurs van Repair Service het moederbord vervangen zonder resultaat. Het toestel is niet meer te repareren. Het toestel is gekocht op 12 Januari 2018 en is dus circa 3,5 jaar oud en gekocht voor 2999 euro. Voor die prijs hadden we een betere kwaliteit verwacht, dus we zijn ten eerste zeer teleurgesteld in deze aankoop

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prachtige tv maar moet iedere dag rebooten

KD-55A1 02/05/2021 door Pimmoon

Heb deze prachtvrouw nu 3 jaar. Eerste paar prima, helemaal top. Laatste 6 maanden alleen maar software issues, iedere dag gaat de tv spontaan rebooten: dat betekent Scherm zwart, tv automatisch uit en aan, Sony logo en dan de gekleurde bolletjes van Android. Alle tips en hints van Sony de toegepast , maar helaas.... Dit alles voor slechts 3000€

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Slecht

0

0

Reactie van Customer Support
07/05/2021

Hallo Pimmoon,

Hartelijk dank voor uw beoordeling.
Wij vinden het vervelend te horen dat u niet tevreden bent met uw Sony TV.
Wij willen u graag verzoeken middels onderstaande link uw TV te resetten:
http://bit.do/fMj9y
Voor verdere ondersteuning kunt u contact opnemen met onze technische ondersteuning.
020-346 9524 customersupport.nl@eu.sony.com

Groeten,
Customer Support Sony Nederland

0

beeld prima geluid minder

KD-65A1 01/04/2021 door Derk 3

TV is prima echter ik zou Sony aan willen raden om voor oudere mensen een nederlandse gebruiksaanwijzing bij te voegen, die simpel en doeltreffend is en een oudere laten bepalen hoe hiermee om te gaan. Kost wat tijd maar zal op den duur zijn vruchten afwerpen. Ga in contact met ouderen. Doen en niet op de automatische toer en we zien wel.

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Diep teleurgesteld

KD-55A1 11/02/2021

Ik heb deze TV in maart 2018 gekocht. Na drie jaren moet het moederboard vervangen worden! Reparatiekosten voor nieuw moederboard minus coulance toch nog € 250!!!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super mooi beeld!!

KD-55A1 15/01/2021 door Fb2018

Sony Bravia televisie 3 jaar geleden gekocht. Super televisie helaas nu al moederbord kapot.Duur grapje om dit te laten maken.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Top Tv met Android en Play store

KD-65A1 31/12/2020 door Jamaletto

Uitstekende tv geluid. Zeker als je een film kijk!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Wat een beeld en geluid

KD-65A1 08/12/2020 door Pf66

Zo strak beeld en geen verhindering in de opbouw van t beeld. Super strak en t geluid is ook super

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

ZIET ER GOED UIT

KD-55A1 24/11/2020 door JACOP

BEN ER ERG BLIJ MEE DOET AAN MIJN VERWACHTING ZOU HET OOK AAN VRIENDEN TONEN

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Mooi beeld; fijn groot scherm;

KD-65A1 23/09/2020 door luseco

Met enige regelmaat een korte storing/interferentie met de mediabox/hdmi

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

tevreden maar ik kan de mogelijkheden niet ontdekk

KD-55A1 16/08/2020 door Willem 19

Goede TV en moeilijk voor mij om alle mogelijkheden te ondekken

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Goede kenmerken

KD-55A1 15/08/2020 door Kaatje82

afgelope week binnen gekregen, en zeer tevreden over de kwaliteit

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Top toestel

KD-55A1 12/08/2020 door Dennisie

schitterend beeld en fantastisch geluid Fijne bediening , kun je gerust aanschaffen !

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Mooi toestel, prachtig beeld

KD-55A1 09/08/2020 door WilmaS016

Alleen moederbord was binnen 3 jaar kapot. Toch snel voor een tv van de duurdere klasse

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goed beeld maar slechte software

KD-55A1 22/07/2020 door Per12345

Tv geeft mooi beeld maar de software is niet goed. En de tv ging net na de garantie kapot. Moederbord stuk en geen garantie. Hele slechte service vN Sony

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Redelijk

Gebruiksgemak

Redelijk

0

0

Reactie van Customer Service
24/07/2020

Beste, bedankt voor de reactie,

Het is erg fijn dat u tevreden bent over de beeldkwaliteit. Het is jammer dat de TV defect was.

Sony Customer Service

0

Prachtig beeld, iedereen is er wég van, maar

KD-55A1 02/07/2020 door Margreet1960

gekocht op 23 juli 2017, net uit de garantie en dan is ineens het moederbord stuk. Reparatiekosten € 465,00. En dan is het wel heel jammer dat er van enige coulance geen sprake is.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

uitstekende TV

KD-55A1 30/06/2020 door nirnan

Prima kwaliteit en uitgebreide mogelijkheden. Beeld en geluid heel mooi.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

TV en Soundbar in een

KD-55A1 22/06/2020 door dsdarmawan

Geweldige beste Oled beeld en de geluiden komen direct vanaf het scherm af met ingebouwde subwoofer. Hiermee is een Soundbar overbodig. Enige minpunt vind ik te weinig opslagcapaciteit voor het intern geheugen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Zeer goed

KD-55A1 03/06/2020 door Jacques66

Ik heb ook de saundbar htzf9 van sony gekocht ben er heel blij mee

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldige tv voor korte duur

KD-65A1 01/06/2020 door Bianca86

Oktober 2017 deze tv gekocht! Super blij. Betere tv kon niet. Alles er op en er aan. Mooi groot en scherp beeld. helaas is de tv al stuk. Expert zegt: scherm doorgebrand. Niet meer te maken. Dat was het dan. Geen garantie en nog maar afwacht wat we terug krijgen. Heel erg teleurgesteld.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

prachtig beeld, maar niet-degelijk product

KD-65A1 28/05/2020 door rkgtan

2 jaar en 3 maanden geleden het destijds vlaggenschip van de Bravia televisielijn gekocht. Prachtig beeld en voor een plat OLED toestel zeer redelijk geluid zonder externe soundbar. Subwoofer zit achter het scherm in het ophangmechanisme. Echter vorige week van het ene op het andere moment stopt de TV er in 1 keer mee. Uiteindelijke conclusie: Software/ Hardware defect en het mainbord moet vervangen worden. Eigen kosten: 400 euro. Dat dit normaal gevonden moet worden gaat er bij mij niet in na 2 jaar en 3 maanden bij het zgn topmodel (dus ook qua prijs) van Sony. Dit is mijn eerste en laatste Sony TV en hierbij ook Sony apparaat.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Geweldige flatscreen TV & super mooi Design

KD-65A1 27/05/2020 door Antoine2020

Ik heb hem inmiddels meer dan een jaar in gebruik. Beeld (pixels, werking processoren) & tevens ook het geluid zijn subliem. Alleen jammer van de wat mindere kwaliteit van de afstandbediening. Weinig uitstraling.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

TV

KD-65A1 21/05/2020 door De_Wim

Fijne TV, goed beeld en mooie vormgeving. 2 jaar in gebuik in deze tijd geen klachten kunnen bedenken.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Mooi 4K tv

KD-65A1 17/05/2020 door Edward2020

Ik heb dit tv al 4 jaar en het doet nog steeds geweldig. Voor games en films.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Sublieme TV

KD-65A1 09/05/2020 door KlaasVaak82

Beeld en geluidskwaliteit is top. Helaas al inbranding OLED scherm zichtbaar. !!! Langzame en soms zelfs irritante SOC. Afgezien van deze tekortkomingen een top TV. Geluid is als gezegd erg goed, ondanks de ingebouwde subwoofer is gebruik van een externe subwoofer aan te raden, maar dan heb je ook een ware thuisbioscoop.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Jammer

KD-55A1 29/03/2020 door Tienkamp

1- ingebouwde chromecast is verouderd. Als Google besluit haar chromecast te vernieuwen zit je met een peperdure tv met verouderde chromecast 2-wanneer je wilt kijken met draadloze koptelefoon kun je dat niet even tijdens een film of uitzending aanzetten; je moet dan echt stoppen, terug naar het begin menu en dan via dat menu jouw koptelefoon verbinden. Omslachtig en sterk verouderd. Als je bijv. de ipad aanzet is er direct verbinding met de koptelefoon

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Slecht

0

0

0

Top tv maar na 2 jaar inbranding

KD-55A1 22/03/2020 door luceos

Hallo, Het is een top tv met zuivere klank en helder beeld. MAAR na 2 jaar heb ik last van inbranding en ik gebruik de tv normaal. Jammer genoeg komt Sony er voor niets tussen en dat na 2 jaar en een kost van 2499 euro. En het scherm is ook te duur om te vervangen. Echt jammer je koopt toch geen top tv om na 2 jaar beeldproblemen te hebben. Maar anders blijf ik erbij het is een top tv.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

scherp beeld, zwart goed

KD-55A1 11/03/2020 door Edward1962

service slecht ! ik zit al 2 weken te wachten op een telefoontje voor een servicemonteur. we hebben nl. al 2 van deze toestellen gekocht. de KD55A1BAEP met serienummer 189141006024264 doet het niet meer ! krijg geen beeld.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

Reactie van Customer Support
16/03/2020

Goedemorgen,

Vervelend om te horen dat uw KD-55A1 niet meer naar behoren lijkt te functioneren.

Wij zien echter in ons systeem geen contact van aanmelden tot een service. Wij raden u aan de TV dan ook aan te melden via de volgende website: https://bit.ly/2xzwk7h

Indien u nog verdere vragen heeft willen wij u verzoeken om contact op te nemen met onze klantenservice.
Klantenservice: https://bit.ly/2RfJaxN.
Met vriendelijke groet,

Rob

0

Geweldig beeldkwaliteit geteisterd door slechte OS

KD-55A1 10/03/2020 door MS10

De TV nu bijna twee jaar in gebruik, werkelijk geweldige beeldkwaliteit en mooi geluid. Echter nogal ontevreden over de Android OS, deze crasht zeer regelmatig bij het aanzetten van de televisie (met lange herstart tot gevolg) en na enkele maanden begon de TV ook zomaar spontaan tijdens het kijken te herstarten. Er zijn twee updates geweest maar heeft het probleem niet verholpen. Erg jammer van de algehele ervaring van zo'n prachtige TV. De interface van de OS is verder prima en vrij overzichtelijk.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

Reactie van Customer Support
12/03/2020

Goedemorgen,

Vervelend om te horen dat uw KD-55A1 niet meer naar behoren lijkt te functioneren.

Graag willen wij u verzoeken om de volgende stappen uit te voeren.

Zet de TV eens terug naar de fabrieksinstellingen om softwareproblemen uit te sluiten: https://bit.ly/2THLAI2

Mocht dit het probleem niet oplossen, willen wij u verzoeken om contact op te nemen met onze klantenservice.
Klantenservice: https://bit.ly/2RfJaxN.
Met vriendelijke groet,

Rob

0

tevreden met een kleine maar.

KD-55A1 09/03/2020 door opa asten

heb dit product nu 3 jaar ben er goed tevreden, mee alleen laatste tijd krijg een lichte baan in t midden van t beeld weet niet wat ik er mee moet.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

Reactie van Customer Support
12/03/2020

Goedemorgen,

Vervelend om te horen dat uw KD-55A1 niet meer naar behoren lijkt te functioneren.

Graag willen wij u verzoeken om ons hierover te contacteren zodat wij u hier verder in kunnen helpen.

U kunt contact met ons opnemen via onze klantenservice.
Klantenservice: https://bit.ly/2RfJaxN.
Met vriendelijke groet,

Rob

0

Moooi Beeld

KD-65A1 17/01/2020 door JorgenT

Geluid en Beeld zijn goed Menu is simpel en makkelijke installatie. Alleen jammerlijk geen bluetooth ondersteuning voor Hoofd telefoon

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

Reactie van Customer Support
20/01/2020

Goedemorgen,

Vervelend om te horen dat uw KD-65A1 niet meer naar behoren lijkt te functioneren.

Het is namelijk zo dat de A1 ook draadloze hoofdtelefoons via Bluetooth zou moeten ondersteunen: https://bit.ly/2sGoHtH

Graag willen wij u verzoeken om de volgende stappen uit te voeren.

Haal de TV eens van de stroom voor 2-3 minuten en ga na of de hoofdtelefoon al tussen de lijst van gekoppelde Bluetooth apparaten staat. Indien dit het geval is, verwijder deze en probeer een nieuwe koppeling op te zetten. Daarnaast zijn de volgende stappen ook goed om te proberen: https://bit.ly/2G6f8Hx

Indien u nog verdere vragen heeft willen wij u verzoeken om contact op te nemen met onze klantenservice.
Klantenservice: https://bit.ly/2RfJaxN.
Met vriendelijke groet,

Rob

0

Ingebrand

KD-65A1 10/01/2020 door Matthys11

Na 2 jaar is deze tv al ingebrand en Sony wil er niets aan doen. Nu zit ik hier met een TV van 6.000 euro met ingebrande pixels.

Beeldkwaliteit

Slecht

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

Reactie van Customer Support
13/01/2020

Goedemiddag Matthys,

Vervelend om te horen dat u deze ervaring heeft met de televisie. Graag willen wij u verzoeken om contact op te nemen met onze klantenservice.

Klantenservice: https://bit.ly/2t4Qdl3

Met vriendelijke groet,

Willem

0

Super beeldkwaliteit

KD-55A1 26/12/2019 door sharpball

Tevreden , na de update van Android Oregon had ik AirPlay verwacht . Spijtig dat deze functie niet geïmplementeerd werd

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Uitmuntend beeld en geluid

KD-55A1 25/12/2019 door Triplesix9

Door het design past het perfect in mijn interieur.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Hele mooie tv

KD-65A1 24/11/2019 door A6696

Vorig jaar gekocht. Al een jaar helemaal gelukkig met dit tv. Beeld en geluid geweldig. Extra functies zoals ingebouwde Chromecast etc bijzonder handig

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Bijzonder mooi beeld

KD-55A1 30/10/2019

Ik ben nu sinds korte tijd in bezit van dit prachtige scherm. Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van het scherm en overall design and build.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Gewoon een top tv

KD-55A1 17/10/2019 door Lemare

Zeer maar dan ook zeer tevreden mee. Zoals alles van Sony.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooi groot scherm.

KD-65A1 14/09/2019 door Swoopp

Nu de overstap gedaan van plasma naar oled. Het pure zwarte is echt top.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Zeer mooi het grote scherm .

KD-65A1 25/07/2019 door Piet 2018

Wij hebben dit verleden jaar gekocht en zijn er heel tevreden over, behalve dat de updates niet altijd willen lukken .

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Aankoop Sony

KD-55A1 23/06/2019 door Peter44369

Ik heb dit apparaat recentelijk gekocht. Voldoet zeer sterk aan de verwachtingen. De bediening en software zijn traag. Kodi is geblokkeerd. Zou vrijgegeven worden begin 2019. Enkele landen in de wereld zijn al gedeblokkeerd. Waarom Europa niet met name Nederland en ons woonland Duitsland?

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldig beeld en apps

KD-65A1 15/06/2019 door GuidoR2

Maand in bezit, enorm tevreden mooi beeld veel mogelijkheden als Kodi en netflix

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Beeld en geluid goed andere mogelijkheden beperkt

KD-55A1 05/06/2019 door ckverwil

Verouderd product t.o.v. de markt van televisies . Beeld en geluid zijn goed. daarna houdt alles op in vergelijking met de op dat moment verkrijgbare producten. Sony loopt ver achter.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Slecht

0

0

0

Rop tv

KD-65A1 14/05/2019 door Madjid

Ik ben er zeer tevreden mee, top beeld en geleids kwaliteit

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Superbeeld Goed Geluid

KD-55A1 28/04/2019 door cvdc

Ik ben uiterst tevreden met mijn Sony KD-55A1 zeer mooi beeld,goed geluid past erg goed bij de rest van mijn Sony Producten.Een ding wil ik wel kwijt dat ik niet al mijn sony producten kan registreren .Dat is een klein beetje jammer.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

SLECHT

KD-55A1 24/04/2019 door AJ21

10-10-2017 GEKOCHT ...IK HEB NU AL DE 3DE TV GEKREGEN VAN SONY WAARVAN 2 BRAND PLEKKEN ERIN

Beeldkwaliteit

Redelijk

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Slecht

Gebruiksgemak

Slecht

0

0

Reactie van Customer Support
26/04/2019

Geachte heer/mevrouw,
Vervelend om te vernemen dat uw televisie niet meer naar behoren lijkt te functioneren.

Graag willen we u verzoeken om de volgende stappen uit te voeren.

Wij raden u aan de volgende link te raadplegen: https://www.sony.nl/electronics/support/televisions-projectors/articles/00091660
De nieuwste software voor uw tv vindt u via deze link: https://www.sony.nl/electronics/support/oled-tvs-android-a1-series/kd-55a1/downloads/00015793
Mocht dat het probleem niet oplossen dan graag deze reset uivoeren: https://www.sony.nl/electronics/support/televisions-projectors-oled-tvs-android-/kd-55a1/articles/00122829

Indien u nog verdere vragen heeft willen we u verzoeken om contact op te nemen met onze klantenservice: https://campaign.odw.sony-europe.com/support/index.html.

Met vriendelijke groet,
Tom

0

Kwalitatief ondermaats

KD-55A1 17/04/2019 door Zamajee

Ik heb de tv 6 maanden geleden gekocht en ondertussen mag ik hem al weg smijten.

Beeldkwaliteit

Slecht

Geluidskwaliteit

Slecht

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Slecht

Gebruiksgemak

Slecht

2

1

Reactie van Customer Support
19/04/2019

Goedemorgen,

Vervelend om te horen dat u niet tevreden bent met uw KD-55A1. Om u verder te kunnen helpen zouden wij u graag willen verzoeken om contact op te nemen met onze klantenservice.

Klantenservice: https://campaign.odw.sony-europe.com/support/index.html.

Met vriendelijke groet,

Willem

0

Prachtig disgin

KD-55A1 15/04/2019 door harjon

Geweldig beeld,afstand bediening is wel een min puntje..

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

oled scherm brandt in

KD-65A1 27/03/2019 door guidovann

Wij hebben na 10jaar plasma (waar we zeer tevreden over waren) overgeschakeld naar oled na 10 maanden gebruik scherm ingebrand.geen waarborg ? Verkopen jullie zulke minderwaardige producten?Heb altijd in de sector gewerkt en voor de aankoop info genomen, pixelverschuiving en toestel gaat stand by na 2h inaktief.Maar toch ingebrand??? Blijkbaar moet de pixelverschuiving niet gewerkt hebben anders kan dat toch niet?Dus toestel is wegwerperp aangekocht voor 3.409.96€ bij Taelman bellegem.Reeds 2 maanden weg ter herstelling gisteren bericht kostprijs 3000€ voor nieuw scherm???

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Slecht

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

Reactie van Customer Service
01/04/2019

Goedemorgen Guido,

Vervelend om te horen dat u deze ervaring heeft. Graag willen we u verzoeken om contact op te nemen met onze klantenservice zodat we u verder kunnen helpen. Indien u de onderstaande stappen nog niet heeft uitgevoerd willen we u verzoeken om deze alvast uit te voeren.

Soft reboot
Druk de aan/uit knop op uw afstandsbediening gedurende 10 seconden in terwijl deze op de televisie gericht is. Het toestel zal opnieuw opstarten. Let op: u dient de 10 seconden vol te maken.

Power cycle
Haal de stekker uit het toestel en koppel alle externe apparaten los van de televisie. Wacht twee minuten en verbindt de televisie weer met het stroomnet.

Fabrieksinstellingen herstellen
Ga naar Home - Instellingen - Opslag en Herstel - Fabrieksinstelling - voer deze uit

Indien u nog verdere vragen heeft willen we u verzoeken om contact op te nemen met onze klantenservice.

Klantenservice: https://campaign.odw.sony-europe.com/support/index.html

Met vriendelijke groet,

Willem

0

schitterend beeld en geluid

KD-55A1 20/03/2019 door rav42001

zoals al vermeld schitterend beeld en geluid in 1 woord geweldig

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Ongeëvenaarde 'frontwave' TV

KD-55A1 09/03/2019

Perfecte combinatie van een frontwave design met beeld,- geluidskwaliteit en gebruiksvriendelijkheid !

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Teleurstellend

KD-55A1 15/02/2019 door Bertaaas

Matig traag beperkte apps slechte gebruiksaanwijzing

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Redelijk

Gebruiksgemak

Slecht

0

0

Reactie van Customer Service
18/02/2019

Goedemorgen,

Graag zou ik u willen adviseren om de help-guide voor uw TV te gebruiken: https://helpguide.sony.net/tv/eaep1/v1/nl/index.html.
Deze kunt u tevens via een smartphone of tablet handig gebruiken.

Mocht u hier vragen over hebben, kunt u contact opnemen met onze klantenservice:
- 020 346 952 4
- customersupport.nl@eu.sony.com

Met vriendelijke groet,
Marlon

0

Mooi design

KD-55A1 12/02/2019 door Rob66

Prachtig beeld en een goed geluid Ben er erg tevreden mee

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

beeldkwaliteit

KD-55A1 09/02/2019 door hg1957

gebruikt de tv al ruim een jaar . iedere dag weer een feest om te kijken

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

waanzinnig mooi toestel door zijn eenvoud

KD-55A1 07/02/2019 door nijkla

ik had al een Sony TV helaas na 8 jaar de geest gegeven (dat dan weer minder) achteraf ook blij...kon ik eindelijk een Oled TV kopen

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Top televisie!

KD-65A1 24/01/2019 door Bartje1969

Wij zijn zo blij met deze tv dat we er wel de hele dag naar willen kijken!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Uitstekend

KD-65A1 19/01/2019 door Lutje54

Tevreden , mooi design en gebruiksvriendelijk 1week in het bezit

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geen tekst

KD-65A1 11/01/2019 door Geengewenst

Geen tekst geen tekst geen tekst geen tekst geen tekst

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Top TV

KD-55A1 04/01/2019 door Monika76

Erg blij met deze tv en de service van Sony! Er was een probleempje met het gekochte exemplaar en Sony heeft dit heel snel en netjes opgelost. De TV is super. Heel erg scherp beeld en een goede kwaliteit van geluid. Enige minpuntje is dat de aansluitingen aan de onderkant van de tv zitten en het niet handig is daar snoertjes in en uit te pluggen. Verder tevreden over alles!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldige beeld en geluid kwaliteit!

KD-55A1 03/01/2019 door betty1951

Vorige maand de Sony Oled tv gekocht, hadden we veel eerder moeten doen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Nieuwe standaard voor kwaliteit

KD-55A1 28/12/2018 door Quevain

We hebben deze televisie reeds een jaar in het bezit. De accoustic surface technologie werkt zeer goed en draagt bij aan het strakke design van het toestel. De OLED technologie in combinatie met de krachtige X1 Extreme processor zorgen voor een prachtig beeld. Terecht het topmodel uit het gamma en ook een enorm mooi toestel. Zelfs als deze uit staat is het leuk om naar te kijken.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Mooi ontwerp

KD-65A1 28/12/2018 door PaulGallis

Enige maanden in huis en ben er erg tevreden over!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Top TV die alles on board heeft

KD-55A1 28/12/2018

De A1 4K OLED met Acoustic Surface voldoet volledig aan de verwachtingen. Uitstekend beeld, strak design, geen gesleur meer met soundbars enz. Heeft alles aan boord van de huidige technologie.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prachtige state of the art TV

KD-65A1 21/12/2018 door henrith

Vorige maand gekocht, een prachtig beeld en geluid. Staat als een huis. Mooi geluid via het beeldscherm. Apart maar super kwaliteit. Extra geluidsset niet nodig voor mij.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Perfect beeld en geluid

KD-55A1 18/12/2018 door Brandhof

Wat n prachtig natuurlijk beeld en geluid in bioscoopkwaliteit. Gebruiksgemak!

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

grandioos

KD-65A1 12/12/2018 door nadeesh

Of we in de bioscoop zitten. Haarscherp, fantastisch geluid.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super TV

KD-65A1 10/12/2018 door Lobster1

Top beeld, prima geluid, gave vormgeving. Kortom een mooie moderne TV

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Uitstekend beeld en geluid

KD-55A1 10/12/2018 door RJZZ

Met het toestel ben ik heel tevreden, maar de meegeleverde gebruiksaanwijzing is wel zeer summier. Een apart blad met instructies voor de opbouw vind je onderin de doos, nadat je zelf hebt moeten uitvinden hoe dat moest. Na registratie ontvang je mails met links die niet blijken te verwijzen naar wat je mocht verwachten. Jammer!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Redelijk

0

0

0

Een aanraader

KD-55A1 10/12/2018 door Torro

Een tv met veel mogelijkheden een mooi beeld en goeie luidsprekers.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0