Verkrijgbaar vanaf

1.800,00 €

(inclusief btw)
255

4.7 gebaseerd op 255 klantbeoordelingen

198
44
8
2
3
Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Let op: productbeoordelingen kunnen ook over productvarianten gaan. Sommige varianten, diensten en/of functies van dit product die in productbeoordelingen worden genoemd, zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar.

Meest handig (positief)
0

Super mooi beeld

KD-55A8 05/02/2021 door Leo1313 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik heb deze TV twee weken gelden aangeschaft. Prima beeld en een goed geluid. Ben aan Apple man, dus al dat Google gedoe hoeft voor mij niet, maar goed, je kan niet alles hebben. :-) Wel lastig beslissen, KD55-A8 of KD55-A87/8/9. Niet overzichtelijk. En wij zijn er super blij mee, genieten.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

1

0

Meest handig (kritisch)
0

Cash back actie is onverbiddelijk:

KD-55A8 12/01/2021 door Frans67 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Cash Back acties zijn slecht voor de reputatie van het merk: 1 dag te laat met claimen en geen aanspraak meer maken op de cash back regeling .. geen enkel begrip / coulance vanuit Sony...

Beeldkwaliteit

Slecht

Geluidskwaliteit

Slecht

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Slecht

Gebruiksgemak

Slecht

1

0

255 klantbeoordelingen

Modellen

0

Degelijke TV, voor een competitieve prijs.

139 cm (55 inch) 14/01/2022 door MardigLive (België)

Positief zijn de beeldkwaliteit en het geluid. In deze prijsklasse is het beeld spectaculair te noemen, en kan voor normaal gebruik het geluid mee dan mee. De basisinstellingen zijn redelijk simpel, en dus voor de gemiddelde gebruiken haalbaar. Negetief: De handleiding is redelijk summier voor mensen die graag een boekje gebruiken, de gedetailleerde instelling zijn soms moeilijker, en als je echt 4K of UHD kijken via digitale TV moet je soms manueel de instelling op de decoder is op de TV aanpassen om haperingen te vermijden. Dat gaat niet automtisch! De grootste tegenvaller is de afstandbediening. Dat is echt een prul. Kijk naar de TV box vanTelenet hoe het wel moet! Jammer is ook het ontbreken van Apple Smartphone sturing.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

Reactie van Customer Support
17/01/2022

Hallo MardigLive,

Bedankt voor je beoordeling.
Wij willen je bedanken voor je feedback om hier in de toekomst op te letten.
Wij hebben je feedback doorgezet naar de juiste afdeling.
Voor verdere ondersteuning kan je altijd even contact met ons opnemen met behulp van de onderstaande link.
https://cutt.ly/mTLicVp

Groeten,
Dalia @Sony Support BE

0

Geweldige kenmerken

139 cm (55 inch) 09/01/2022 door Rob2608 (Nederland)

Ben er heel tevreden mee met mn nieuwe oled tv past goed bij mn ps5

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Redelijk

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prima televisie

164 cm (65 inch) 31/12/2021 door SailorEd (Nederland)

De KE-65a8 heeft werkelijk een fantastisch beeld. Had zelf nog nooit een 4K scherm maar dit is toch wel de moeite waard. Het geluid van de KE-65a8 vind ik persoonlijk ietwat blikkerig maar ik gebruik een soundbar bij de tv dus dit was snel opgelost. Verder snel neergezet en geïnstalleerd. Wij hadden hiervoor ook een Sony Bravia en dit is een mooie upgrade.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Fantastic

139 cm (55 inch) 26/12/2021 door Bibowewe (Nederland)

In één woord... geweldig mooie OLED TV.. Sony staat altijd bovenaan

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Tweede exemplaar goed

139 cm (55 inch) 19/12/2021 door Vlefol (Nederland)

Het eerste exemplaar wilde alleen aangaan met restart, stekker eruit en er weer in. Sony repair wilde ons niet helpen, omdat we de tv nog maar net in bezit hadden. Coolblue heeft hem daarop omgeruild. Dit tweede exemplaar gaat wel gewoon aan. Instellen gaat snel, zenders op eigen volgorde dmv app van Sony. Opnemen op separate harde schijf en tegelijk andere zender kijken werkt goed. Handig is ook de ingebouwde chromecast. De apps op de tv nog niet allemaal uitgeprobeerd, maar toetsenbord op tablet werkt handiger dan op tv.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Mooi beeld

139 cm (55 inch) 19/12/2021 door Supheert (Nederland)

Pas gekocht,prima product en eenvoudig te bedienen.

Beeldkwaliteit

Slecht

Geluidskwaliteit

Slecht

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Slecht

0

0

0

Prachtige tv!

139 cm (55 inch) 13/12/2021 door Wesley89 (Nederland)

Deze tv tijdens Black Friday gekocht, het tv is waanzinnig mooi. Vooral het diep zwart is ongelooflijk. Deze tv heeft alles wat mijn vorige tv niet heeft!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Fantastisch!

KD-65A8 12/12/2021 door Joro14 (Nederland)

Twee weken geleden gekocht. Fantastisch beeld en goed geluid. Vele mogelijkheden

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super beeld en geluid.

164 cm (65 inch) 11/12/2021 door Johan145 (Nederland)

Al 12 jaar een kleine TV en al lang plannen om een nieuwe aan te schaffen. En we zijn super tevreden met onze nieuwe Sony TV. Mooie scherp groot beeld en prachtig van natuurlijke kleuren. En een fantastisch geluid. Ook nog eens veel instel mogelijkheden.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Gewoon super

139 cm (55 inch) 09/12/2021 door JasFro (België)

Ik heb de tv nu enkele weken en hij is echt geweldig. Scherp beeld, goede kleuren, geeft donkere scenes ook perfect weer. Het geluid is ook verassend goed zonder sound bar.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldig toestel, fantastisch beeld, heel tevreden

164 cm (65 inch) 07/12/2021 door ccrene (Nederland)

Net voor Sinterklaas gekocht. Je beleeft alle beelden veel intenser. Onze oude Sony, die dit toestel vervangt, doet het na 13 jaar trouwens nog steeds.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldige smart tv

KD-55A8 04/12/2021 door Takki (Nederland)

Ik heb dit een jaar geleden gekocht en ben er bijzonder goed over te spreken. Een prachtig toestel.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goede Bravia beeldkwaliteit

139 cm (55 inch) 03/12/2021 door Ron Huijer (Nederland)

Twee weken geleden gekocht echt tevreden met goede beeldkwaliteit en geluid

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Ongelofelijke beeldkwaliteit

139 cm (55 inch) 28/11/2021 door Arjani78 (Nederland)

Zeer mooie beeldkwaliteit. OLED tv’s zouden wat minder brightness hebben, maar daar heb ik nog geen last van gehad

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldige TV met een waanzinnig geluid!

164 cm (65 inch) 25/11/2021 door Edwin Olde Riekerink (Nederland)

Gekocht in Juni 2021. Niet verwacht dat ik de TV zo geweldig zou vinden.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Sony the best

139 cm (55 inch) 10/10/2021 door MarcoParket (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Top product. Alsof je zelf in de Fins meespeelt! Strakke lijnen en lekker dun.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldige TV

KD-65A8 09/10/2021 door Udo1960 (België)

Ik heb deze tv maar een week maar ben super tevreden

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super beeld en geluid

KD-55A8 01/10/2021 door LeiB (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Scherp beeld en prima geluid. Erg tevreden met deze Tv

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super TV

164 cm (65 inch) 25/09/2021 door JoJo70 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

TV en tijdje in bezet en we zijn er erg blij mee superbeeld en geluid

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prachtig zuiver beeld (in 4K video's)

164 cm (65 inch) 22/09/2021 door Katia67 (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik heb zéér tevreden over mijn aankoop. Fijne design - zuiver beeld - prijs/kwaliteit = TOP!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Tv met klasse

KD-55A8 07/09/2021 door Travel1 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

1 dag voor de kerst in huis. Makkelijk te bedienen.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Elke dag een feest om naar te kijken.

KD-55A8 26/08/2021 door dennax (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Top toestel met het beste beeld en geluid wat ik ooit gehad heb, enige puntje van kritiek is de stutter die ik veel ervaar bij bronnen met een lage framerate zoals 24/25/30hz wat in de streamingwereld helaas nog een veelgebruikte beeldsnelheid is. Mijn vorige (lcd) Sony had hier duidelijkheid minder last van maar dat zal te wijten zijn aan de tragere responsetijd en beeldverwerking.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Mooie tv prachtig beeld

139 cm (55 inch) 19/08/2021 door gsel (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik heb de tv 4-8-2021 gekocht en het een storing in de mediaspeler.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

Reactie van Customer Support
23/08/2021

Hallo gsel,
Bedankt voor je beoordeling.
Voor het probleem met de mediaspeler raden wij je aan een software-update te doorlopen.
Raadpleeg de onderstaande link hiervoor:
https://bit.ly/3y4vqJG
Voor verdere ondersteuning kan je contact opnemen met onze technische ondersteuning.
020-346 9524 customersupport.nl@eu.sony.com

Groeten,
Customer Support Sony Nederland

0

Schitterende tv

139 cm (55 inch) 01/08/2021 door Boot57 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Glashelder beeld prettige bediening en geweldig geluid, gelukkig geen soundbar o.i.dergelijks nodig.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Perfect tv

139 cm (55 inch) 22/07/2021 door Mikky mike (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Voldoet aan al mijn verwachtingen en installeren ging zo makkelijk gewoon geweldig

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

uitstekend

KD-55A8 15/07/2021 door Q007 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

uitstekend bleed uitstekend geluid vele mogelijk heden internet bioscoop

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Zeer goede TV

KD-55A8 13/07/2021 door KVPassen (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Een kleine maand in ons bezit en het toestel heeft een prachtig beeld en goede geluidskwaliteit. Net een soundbar (ook van Sony natuurlijk) gekocht en dit maakt de beleving compleet!!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

4K oled

139 cm (55 inch) 12/07/2021 door Rudjes (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Tevreden over de beeldkwaliteit en geluidskwaliteit

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Mooi beeld. Mis wat apps

164 cm (65 inch) 06/07/2021 door TVD65 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Het beeld is mooi. Het zwart ook echt zwart. Ik mis wel wat apps, zoals bv Videoland. Die kan je ook niet toevoegen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Fantastisch beeld!

KD-55A8 03/07/2021 door EliteCXS77 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik heb de tv al bijna een maand en heb er absoluut geen spijt van, zelfs mijn broer zegt dat sony betere beeldkwaliteitverhouding heeft tegenover de tv van mn moeder(concurrent merk tv).

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldig

139 cm (55 inch) 02/07/2021 door Montasser (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik heb hem vorig maand gekocht en ik ben erg tevreden vooraal de beeld, geluid, AirPlay,chroomcast, Bluetooth en Android .

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldig beeld

139 cm (55 inch) 01/07/2021 door Erik Sp (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Prachtige kleuren, haarscherp beeld. Je ziet de grassprietjes op het voetbalveld! Super tevreden met de aankoop.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooi, snel, 100% tevreden

KD-65A8 30/06/2021 door Chris016 (Nederland)

Ik heb deze tv nu een half jaar in mijn bezit. Wat een pracht van een televisie. Ik had hiervoor een plasma TV, dus ik wilde gen LED omdat deze geen mooie zwart waarden geeft. Deze OLED doet dat wel, daarnaast is het 4K beeld superieur. Ook de ingebouwde apps zijn super handig. Het geluid is voor een journaal uitzending prima, met films en series zet ik mijn surround systeem aan.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldig scherm en ook het geluid is schitterend!!

KD-55A8 25/06/2021 door Deboram (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik zou mij geen betere tv kunnen dromen. Schitterend beeld en ongelofelijk geluid

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Zeer goede TV voor wat hij koste.

KD-55A8 25/06/2021 door Dorrestein (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Het is een TV met goed beeld en geluid. Door de ingebouwde luidsprekers met weergave via het scherm, is de TV relatief dun.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

geweldige kwaliteit, natuurlijke kleuren, goed gel

139 cm (55 inch) 22/06/2021 door cinema (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

vorige maand gekocht. ben tevreden met het resultaat!!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldig

KD-55A8 21/06/2021 door Marelaar (Nederland)

Ik heb dit product net gekocht, wat een prachtig beeld

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super TV

139 cm (55 inch) 16/06/2021 door Dj mono (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

In een woord super,makelije instelling en haarscherp beeld!!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldig beeld

139 cm (55 inch) 14/06/2021 door FGOD (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Vorige maand eindelijk de overstap gemaakt van een 32" non smart tv naar deze 55" smart tv van Sony. Ik had op mijn oude tv altijd een chromecast zodat ik kon streamen wat ik wou kijken en dat ging op zich prima. Ik had ook niet het idee dat ik een smart tv "nodig" had. Maar nu ik de overstap gemaakt heb, vraag ik me af waarom ik zo lang gewacht heb. Het voordeel van deze tv is dat hij Android heeft waardoor ik elke app die ik gebruikte op mijn telefoon om media te streamen, nu gewoon rechtstreeks op de tv kan installeren. En grote plus is ook dat ze ik mijn koptelefoon via Bluetooth kan verbinden en ook mijn 8bitdo controller kan gewoon verbonden worden via Bluetooth waardoor ik ook retro games rechtstreeks op de tv kan spelen. Ook kan ik hierdoor Steam spellen spelen op mijn tv zonder tussenkomst van een raspberry pi of een steam link! Beeld kwaliteit is geweldig. Super scherp beeld en de kleuren zijn fantastisch!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prachtige Tv, maar slechte kwaliteit.

KD-65A8 14/06/2021 door Rikkit (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Heb de Sony A8 nu 6 maanden in gebruik. Altijd al Sony tv's gehad en zeer tevreden over de beeld/geluid kwaliteit het ontwerp Helaas ging het scherm al na vijf maanden kapot! Omdat de schermen niet vervangen kunnen worden zou ik een compleet nieuwe tv krijgen. Dit viel gelukkig in de garantie, helaas wel zeven dagen kunnen wachten op mijn nieuwe tv scherm bij aankomt bleek ook dit scherm kapot te zijn waarbij ik weer zeven dagen kon wachten op een nieuwe tv.. (vorige Sony Bravia KDL 40-W4000 heeft het twaalf jaar gedaan!!) monteur kwam tevens weer alleen wat bij een Wand montage van een 65inch niet te doen is. Tv hangt nu scheef omdat de beugel verbogen is door de Sony Monteur. (Zal dit zelf wel oplossen) De tv doet het nu een Maand zonder problemen Maar heel eerlijk gezegd, is mijn vertrouwen in deze A8 weg en voor zo'n duren Tv heeft dit een hele bittere nasmaak Ben al jaren een Sony fan, bijna al mijn electronica producten zijn van Sony en had nog nooit problemen gehad met geen één van mijn electrische apparaten. Misschien had ik nu gewoon dikke pech.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prachtige televisie.

139 cm (55 inch) 08/06/2021 door Tjerk69 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik ben enorm in mijn sas met deze televisie. Installatie ging super eenvoudig met mijn telefoon. Beeld is geweldig. Geluid is ook super. Kortom een aanrader.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldig beeld en goed geluid.

KD-55A8 07/06/2021 door Hendrik998 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Na 11 jaar mijn oude Sony bravia vervangen door de nieuwste bravia. Heb daar een hele mooie kwalitatieve oled voor terugg gekregen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Mooi beeld en geluid

KD-55A8 06/06/2021  (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Een mooi product met schitterende beeldkwaliteit en geluidskwaliteit

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prima keuze

KD-65A8 06/06/2021 door Benny51 (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ben tot nu toe zeer tevreden met de Sony OLED tv. schitterend beeld. Moest even wennen aan de bediening, maar dat gaat nu ook goed. Geluid via beeldscherm is een openbaring. Goede kwaliteit voor een platte tv.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldige televisie!

139 cm (55 inch) 03/06/2021 door Relex (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Wat een fantastische OLED televisie is dit! Prachtig beeld, zoals gewend van Sony, en zeer eenvoudige bediening. Altijd Sony gehad, maar afgelopen 2 jaar een LG OLED gehad vanwege de lagere prijs. Kon er maar niet aan wennen, steeds maar bijstellen maar kreeg ‘m niet zoals ik wilde. Verlangen naar Sony was enorm, echt!!! Nu kon ik deze A8 voor een prachtige prijs kopen. Wat ben ik blij en super tevreden… nooit meer wat anders dan Sony!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goed en tevreden

164 cm (65 inch) 01/06/2021 door Jabir76 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik heb de TV nu enkele weken en moet zeggen dat ik er echt tevreden mee ben. Vind het alleen jammer dat ik mijn versterker er niet op aan kan sluiten.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Genieten van 4K!

139 cm (55 inch) 29/05/2021 door Frank63t (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Fijne televisie, mooie kleuren genieten van 4K. Als je Android gebruikt op je telefoon is de tv erg makkelijk in te stellen! Werkt perfect samen met mijn DENON Hifi Surround versterker. Een klein minpuntje is dat de afstandsbediening geen toetsenverlichting heeft.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Weer een Sony bravia nu een OLED

KD-55A8 29/05/2021 door Cees 001 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik heb deze tv een half jaar geleden gekocht, mooie kleuren en erg scherp van beeld. Ik ben erg tevreden over deze tv net is onze 6e Sony. Helaas was het moederbord van de tv kapot gegaan. Direct hersteld en weer mooi beeld, hopelijk verder geen problemen. Onze oudere Sony is ruim 13 jaar oud en speelt nog steeds erg goed. Ik kan iedereen een OLED tv aanraden meer kleur beleving en zwart is zwart.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prima televisie

139 cm (55 inch) 25/05/2021 door bartsr (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Scherp beeld en prima geluid. Het 55 inch beeld is perfect op korte en grotere afstanden vanaf het scherm.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Redelijk

0

0

0

Geweldig toestel

KD-55A8 25/05/2021 door Mathias30 (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik heb deze in februari jongstleden aangekocht en ben zeer tevreden over dit toestel.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Fantastisch beeld

KD-55A8 21/05/2021 door Edens87 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

De tv twee weken geleden gekocht en voldoet aan al me verwachtingen. Fantastisch beeld, en het geluid is ook top. Toch ga ik binnenkort nog even de aangeraden Sony soundbar erbij kopen voor net dat beetje extra.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prima tv

139 cm (55 inch) 16/05/2021 door KE55A8 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Mijn eerste oled tv. Perfect beeld en uitstekend geluid, geen soundbar nodig.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Right on the money!

KD-55A8 13/05/2021 door Benjamin Kooij (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Tweedehands gekocht voor 840. Beste deal ooit. Om optimaal te kunnen genieten heb ik mijn Netflix opgehoogd naar premium, om van de Dolby Atmos en Vision te kunnen genieten. Ook is de tv makkelijk op te zetten en te installeren. De beeldkwaliteit vereist wat kalibreren en het duurt even voor je de goede uitleg hebt gevonden maar het is het waard. Films zien er geweldig uit en de audio is goed genoeg in een appartement om geen soundbar bij te hoeven kopen. Ik kan deze tv zeer aanraden, maar wacht vooral tot hij onder de grens van 1000 euro komt.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Super tv

164 cm (65 inch) 12/05/2021 door Rkolsters (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik heb dit model vorige maand aangeschaft en hij bevalt me zo goed dat ik er voor de andere kamer ook gelijk 1 ga bestellen, heerlijk geluid en beeld

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldige TV

139 cm (55 inch) 10/05/2021 door Nick80 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Hij hangt nu 2 weken aan de muur - wat een revolutie qua beeld

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooie tv met goede beeldkwaliteit en prima geluid

139 cm (55 inch) 08/05/2021 door Sjarden (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

TV voldoet aan de wensen. Scherp en helder beeld. Levensechte kleuren. Geluid is prima. Installatie was eenvoudig

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Beeld is echt mooi, OS Adroid TV problemen

KD-55A8 11/04/2021 door cooknl (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Het beeld van de tv is fantastish, maar de implementatie van Sony van het Android TV versie 9.0 laat veel te wensen over. Het mist een aantal features die VEEL goedkopere tvs wel hebben. En heeft ook problemen met wifi en geluid.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Redelijk

1

0

Reactie van Customer Support
14/04/2021

Hallo Cooknl,

Hartelijk dank voor uw feedback.
Wij vinden het vervelend om te horen dat u problemen ervaart met uw TV.
Wij willen u graag adviseren om de software op uw TV bij te werken middels onderstaande link.
http://bit.do/fQufH
Voor verdere ondersteuning kunt u contact opnemen met onze technische ondersteuning.
020-346 9524 customersupport.nl@eu.sony.com

Groeten,
Customer Support Sony Nederland

0

Super scherp beeld, snel, makkelijke bediening

KD-65A8 08/04/2021 door Dim1976 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Zeer tevreden. Mooi formaat en super mooi design!! Ik heb al jaren Sony TV’s ivm beeldkwaliteit.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goed beeld maar matig geluid

KD-55A8 02/04/2021 door Heppie (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Begin januari gekocht maar vanaf het begin al moeite gehad met het geluid. Beeld is overigens prachtig!!!! Inmiddels heb ik de speakers door Sony laten vervangen omdat er een vervorming in zat. Deze lijkt nu weg te zijn maar de gesproken uitzendingen (nieuws etc) zijn niet helder genoeg. Ik ben dan ook genoodzaakt om bovenop deze aanschaf een Soundbar aan te moeten schaffen om een goede belevenis te krijgen bij deze tv.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldig tv toestel.

KD-55A8 30/03/2021 door Henri R (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Geweldig tv toestel, zeer mooi beeld met diepe mooie kleuren, ook het geluid is top. Een aanrader

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Wat een apparaat!!!!

KD-55A8 29/03/2021 door BAssssssie (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Wat een top tv. goede ingangen. Goed geluid, zeker in combinatie met sony soundbar en wat een genot om naar te kijken. Ben nog wel aan het spelen met bepaalde instellingen, maar super veel opties en reageert snel. Ook fijn dat prime, apple tv plus en netflix zijn ingebakken.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldige klasse voor aangename prijs

KD-55A8 27/03/2021 door Gaasterling (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

De levering via was zeer snel. De installatie was welhaast automatisch. Eenkind kan de was doen, zo simpel was de vanuit de TV gestuurde instructie. De beeldkwaliteit en het geluid zijn werkelijk geweldig. Ik zou deze TV aan iedereen aanbevelen. Het enige dat ik mis is een simpele gebruiksaanwijzing.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldig tv top geluid

KD-65A8 25/03/2021 door Harry 67 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Super tevreden mee geweldig mooi beeld en geluid en mooie prijs

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldige kenmerken

KD-65A8 18/03/2021 door GigiLayla (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik heb de tv net een week. Als eerst had ik via coolblue een tweedekans gekocht maar die had een grijze balk links in het scherm. Waarschijnlijk waren pixels kapot. Nu ik een nieuwe heb, ben ik er super blij mee. Je kan van alles instellen zoals je wilt. Ze hadden aangeraden om de LG te nemen voor gamen maar ook deze tv is geweldig met gamen als met films kijken. Ik raad deze tv daarom echt aan!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goed beld

KD-55A8 14/03/2021 door An84 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Slecht service van Sony, duurt wel paar weken voor dat ze contact opnemen na 7 keer dat ik heb gebeld voor wifi problemen, wifi problemen hebben meerdere Sony ,ik denk dat ik volgende keer voor andere merk ga.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Super aankoop

KD-55A8 13/03/2021 door Geertty (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ondertussen reeds 2 weken kijk plezier , we zijn 100% tevreden met deze Oled TV.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prachtige beeldkwaliteit

KD-55A8 05/03/2021 door Mark HK (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

We hebben de TV nu een paar weken in gebruik, wat een fantastisch beeld. Bediening perfect en integratie met Google, Sonos etc erg makkelijk. Ik zou geen andere meer willen. Enige minpunt is dat het de koppeling met de ziggo next bod niet vasthoud en daar eindeloos naar blijft vragen, daar moet ik nog achteraan

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

Reactie van Customer Support
08/03/2021

Hallo Mark HK,

Hartelijk dank voor uw feedback.
Wij vinden het vervelend om te horen dat u problemen ervaart met uw TV.
Wij willen u graag adviseren om de software op uw TV bij te werken middels onderstaande link.
http://bit.do/fPooU
Voor verdere ondersteuning kunt u contact opnemen met onze technische ondersteuning.
020-346 9524 customersupport.nl@eu.sony.com

Groeten,
Customer Support Sony Nederland

0

Mooie kleuren

KD-55A8 01/03/2021 door Richjns (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Mooie kleuren en zwarttinten, interface erg traag en met de energieverbruik pop-up erg hinderlijk en ook vertraagend met beeldinstellingen. Als ik dat had geweten, had ik dit toestel niet gekocht.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Slecht

0

0

Reactie van Customer Support
04/03/2021

Hallo Richjns,

Wij willen je bedanken voor jouw feedback en vinden het vervelend om te horen dat je niet helemaal tevreden bent met jouw televisie.
De melding over het energieverbruik werd uitgevoerd op basis van de meest-recente EU-verordening voor stroomverbruik. Mocht je nog vragen hebben over jouw televisie, verzoeken wij je
contact op te nemen met onze Customer Support.
020-346 9524 customersupport.nl@eu.sony.com

Groeten,
Customer Support Sony Nederland

0

Geen aanrader

KD-65A8 27/02/2021 door Wekker1967 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Eind november 2020 gekocht en nu al defect. Moet eerlijk zeggen dat als de tv werkt, het beeld zeer goed en helder is.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

1

2

Reactie van Customer Support
01/03/2021

Hallo Wekker,

Wij vinden het vervelend om te horen dat je problemen ervaart met jouw televisie.
Graag willen wij je vragen ons te contacteren zodat wij je verder kunnen ondersteunen.
020-346 9524 customersupport.nl@eu.sony.com

Groeten,
Customer Support Sony Nederland

0

Top toestel

KD-55A8 26/02/2021 door Jonas87 (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Zeer tevreden van dit zeer mooie toestel. Hij ziet er goed uit, geeft fantastisch beeld. Enkel de combinatie tv-box - Sonos - tv doet een beetje raar wat vooral heel jammer is. Perfecte grootte van tv om op 4 meter afstand te zitten!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Perfect beeld- en geluidskwaliteit

KD-55A8 26/02/2021 door Defred (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Een tweetal weken online besteld, na levering onmiddellijk zelf geïnstalleerd en na wat experimenteren is het verbazend wat dit toestel allemaal aankan. Wat mij betreft een geweldige aankoop, een aanrader, zeker wat betreft prijs/kwaliteit !

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Zoals verwacht ...Wederom Top!

KD-65A8 26/02/2021  (Nederland)

Tv gekocht en er weer zeer tevreden over. Geluid wat wij zeer belangrijk vinden is zonder meer prima, zonder subwoofer.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0