435

4.7 gebaseerd op 435 klantbeoordelingen

328
84
15
3
5
Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Let op: productbeoordelingen kunnen ook over productvarianten gaan. Sommige varianten, diensten en/of functies van dit product die in productbeoordelingen worden genoemd, zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar.

Meest handig (positief)
0

Prachtige Smart TV

KD-55A89 02/02/2021 door HereIsTom (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Zeer tevreden met deze Sony 55A89 OLED Smart TV. Zo wel het beeld als het geluid is geweldig. Ook het Smart gedeelte werkt goed en snel en alle apps werken erop. Met deze TV is het echt een genot om films en series te bekijken, het is een echte thuisbioscoop. Kortom ik kan iedereen deze 55A89 aanraden.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

9

0

Meest handig (kritisch)
0

Slechte TV

KD-55A85 08/11/2021 door Toontje44 (Nederland)

Eenmaal aan gezet. Op het programma waarmee hij is uitgezet maar dan is hij niet meer op een ander programma te zetten na pas een hele serie handelingen lukt dit wel. Dus als het journaal wil zien is het al voorbij voor je er na kan schakelen.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Slecht

1

0

435 klantbeoordelingen

Modellen

0

gelijk in de bioscoop

KD-55A85 08/01/2022 door jeandr (België)

gekocht in december, weer een top product van sony, wat een beeld en geluid, klasse

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Topklasse

KD-65A89 03/01/2022 door Denojo (België)

Tijd voor een nieuwe TV. Is de Sony A89 Smart TV geworden Top klasse, zoals steeds bij Sony.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

prachtig beeld

139 cm (55 inch) 01/01/2022 door Demirjo1964 (Nederland)

wij hebben vorig jaar dit product vorig jaar gekocht en er alleen maar van genoten

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Teleurstellend

139 cm (55 inch) 24/12/2021 door eblock 46 (België)

Ik kan mijn afstandsbediening niet volledig gebruiken. De TV werkt op de afstandsbatterij van Proximus. Ik had graag iemand met kennis van zaken die mij kan helpen. Ikzelf ben een leek op dat gebied.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Slecht

0

0

Reactie van Customer Support
31/12/2021


Dag eblock 46

Bedankt voor je feedback.

Wij vinden het vervelend om te horen dat je problemen hebt met het gebruik van de afstandsbediening op uw Sony TV.
Om je verder te kunnen helpen, gelieve contact op te nemen met ons op: https://bit.ly/3qAfqNI

Ahmed @Sony NL

0

Modern uitgerust toestel

139 cm (55 inch) 10/12/2021 door Victor56 (België)

over het toestel zelf ben ik tevreden, het systeem van de cashback is een hinderpaal voor wie geen digitale kennis heeft

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

Reactie van Customer Support
13/12/2021

Hallo Victor56,

Bedankt voor je beoordeling.
Wij begrijpen dat je problemen ondervindt tijdens het aanvragen van jouw cashback.
Om je hierbij verder te helpen willen wij je vriendelijk verzoeken om door middel van de onderstaande link contact met ons op te nemen voor verdere ondersteuning.
https://bit.ly/3dOSeVW

Groeten,
Dalia @Sony Support BE

0

Top tv !

KD-65A89 06/12/2021 door Stieven (België)

Gewoonweg fantastisch product. Heel mooi beeld, goede interface, en met de bekroonde Sony beeldprocessor. OLED op zijn best, wat mij betreft!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

SLECHTER DAN SLECHT

139 cm (55 inch) 24/11/2021 door CRUCQ (Nederland)

NU10 WEKEN IN HUIS EN 10 WEKEN ELENDE BEELD WAT ZELF VERSPRINKT EN BLIJFT ROLLEN GELUIT DAT ZELF DOET WAT HET WIL

Beeldkwaliteit

Slecht

Geluidskwaliteit

Slecht

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Slecht

0

0

Reactie van Customer Support
26/11/2021

Hallo CRUCQ,

Bedankt voor je beoordeling.
Vervelend te horen dat je problemen ondervindt met jouw televisie.
Wij willen je daarom vriendelijk verzoeken om via de onderstaande link contact met ons op te nemen zodat wij je hierbij verder kunnen helpen.
https://cutt.ly/mTLicVp

Groeten,
Dalia @Sony Support NL

0

Geweldige TV

KD-55A85 21/11/2021 door JelmerS (Nederland)

Wilde altijd al een OLED, eindelijk besloten te kopen en dit valt niet tegen. Het contrast is zo hoog dat je bij films/series die ervoor gemaakt zijn af en toe denkt naar 3D te kijken. En uiteraard met name bij hoge kwaliteit in donkere scenes is het opeens echt donker. Daarbij werkt Android TV ook als een trein. Het geluid is goed, maar voor echt bioscoopgeluid wil je er wel een surround set met subwoofer bij natuurlijk

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldig tv

KD-55A85 19/11/2021 door Slob (Nederland)

Na vorige Sony tv zonder enige problemen eenvoudig te kiezen

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Slechte TV

KD-55A85 08/11/2021 door Toontje44 (Nederland)

Eenmaal aan gezet. Op het programma waarmee hij is uitgezet maar dan is hij niet meer op een ander programma te zetten na pas een hele serie handelingen lukt dit wel. Dus als het journaal wil zien is het al voorbij voor je er na kan schakelen.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Slecht

1

0

Reactie van Customer Support
10/11/2021

Hallo Toontje44,

Bedankt voor je beoordeling.
Wij vinden het vervelend te horen dat je problemen ondervindt tijdens het televisie kijken.
Wij willen je daarom vriendelijk verzoeken om door middel van de onderstaande contactgegevens contact met ons op te nemen zodat wij je hierbij verder kunnen helpen.
020 3469524, customersupport.nl@eu.sony.com

Groeten,
Dalia @Sony support NL

0

mooi ogend toestel, indrukwekkende kleuren,

KD-65A85 04/11/2021 door Luc Vervliet (België)

heel mooi toestel, groter scherm is echt niet nodig

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prima Tv

KD-55A87 22/10/2021 door Ad993386 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Vorige maand gekocht ben nog steeds onder de indruk

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Uitermate scherp beeld

KD-65A87 09/10/2021 door Kitt85 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Sinds enkele dage deze geweldige tv in bezit past geweldig bij me ps5

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prachtig toestel

139 cm (55 inch) 02/10/2021 door JaWo (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Schitterend beeld en geluid. Vooral het geluid via het beeldscherm. Onverwachte extra's, zoals sensor voor omgevingslicht, aanpassing geluid aan de omgeving, spraakbediening, enz.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooi design en beeld kwaliteit, geluid is ok.

139 cm (55 inch) 01/10/2021 door Free2be (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Na het wikken en wegen en reviews gelezen te hebben, besloten om deze TV in huis te halen. Beeld en geluid prima en beiden fijn te tunen naar ieders smaak en inzicht. Ik weet het, het is een model van vorig jaar, so what..volgend jaar is het model van dit jaar ook dat van vorig jaar. Als het goed is blijft het nog wel een hele poos goed!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldige mooie kleuren

139 cm (55 inch) 26/09/2021 door BartAntonio85 (Nederland)

Altijd een philipd gehad echter dit toestel is overtreffend

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

top toestel

139 cm (55 inch) 26/09/2021 door Crieke (België)

Ik kocht dit toestel 2 maand geleden en ben heel tevreden, is wel gekoppeld aan home cinema van Sony om betere geluidskwaliteit te bekomen

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Lekker scherp van beeld

139 cm (55 inch) 25/09/2021 door Gombertus (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ben heel tevreden met de televisie de kleuren en het geluid zijn fantastisch

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goede beeldkwaliteit

KD-65A89 24/09/2021 door Rudivl (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Zeer tevreden over het beeld en bijhorende soundbar

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldige televisie

139 cm (55 inch) 13/09/2021 door UaiNet (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Uitstekende televisie met prachtige kleuren en geweldig geluid. Zeer eenvoudige bediening d.m.v. 1 afstandsbediening

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Beeldkwaliteit

139 cm (55 inch) 07/09/2021 door Wim1967 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Prachtig beeld en goed zelf aan te passen naar eigen kijkwensen. Gekozen ook voor AndroidTV en BuildIn Chromecast

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

top tv

139 cm (55 inch) 06/09/2021 door gizmo01 (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

zalig beeld mijn vorige was een led 4k kun je niet vergelijke met deze oled 4k.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Perfect beeld!

139 cm (55 inch) 24/08/2021 door Jorisje75 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Werkelijk een prachtig beeld. Tv installeren is ook zo gebeurd.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldig geluid en haarscherp beeld

139 cm (55 inch) 24/08/2021 door Jecomady (Nederland)

Nog geen minpunten tegen gekomen en hoop dat dat zo blijft

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldig mooi beeld en een geweldig mooi geluid

139 cm (55 inch) 24/08/2021 door Joda81 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik heb anderhalve week geleden dit toestel gekocht en ik ben er zeer tevreden mee. YouTube filmpjes in 4K wordt perfect en haarscherp weergegeven. En dat geluid uit de televisie zelf is ook magnifiek. Een aparte Dolly Surround set is naar mijn mening echt niet nodig. Zowel beeld als geluid zuigt helemaal in je op

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Waanzinnige mooie smart tv van sony

164 cm (65 inch) 22/08/2021 door DestinyJace2020 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Echt een aanrader prachtig beeld en de kleuren zo mooi en het geluid ook en er zit zoveel op we zijn er super blij mee

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Zeer goede TV

139 cm (55 inch) 21/08/2021 door DJ1956 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Het is helemaal volgens onze verwachtingen. Goed geluid en zeer scherp beeld. Ook het menu met de app's is zeer snel.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Scherp beeld en mooie kleuren

KD-55A89 20/08/2021 door Rvdk1a (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Nu 2 weken in huis, blij met beeld en geluidskwaliteit!!

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Eenvoudige installatie

139 cm (55 inch) 20/08/2021 door Wim31 (Nederland)

Producten gisteren gekocht en bijzonder makkelijk zelf te installeren

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Hele mooie televisie

139 cm (55 inch) 18/08/2021 door Dekker27 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik heb deze televisie nu ruim een week en ben er zeer tevreden over. Het beeld is mede door de oled erg mooi en ik ben ook aangenaam verrast door het geluid.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldig mooi toestel.

139 cm (55 inch) 14/08/2021 door Sjoerd1973 (Nederland)

Ik heb afgelopen donderdag dit toestel gekocht omdat mijn vorige toestel al verouderd en niet 100 % voldeed. Ik had een televisie van een ander merk, maar daar ben ik inmiddels beetje op uitgekeken na vele problemen met dat toestel. Ben nu zeer tevreden over het nieuwe toestel. Een enorme verbetering qua beeld en mogelijkheden.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Fantastische tv

139 cm (55 inch) 13/08/2021 door JanHoedeman (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik heb deze tv gekocht als vervanging voor mijn plasma tv. Deze Sony is een klasse beter. Zeer scherp helder en gedetailleerd beeld. Prachtig vol geluid zonder luidsprekers.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goede tv

139 cm (55 inch) 13/08/2021 door Hugo 1955 (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Goed beeld en klank, best tevreden. Globaal bekeken een goede tv

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

super

KD-65A89 07/08/2021 door Ram1952 (Nederland)

zeer tevreden prachtig mooi beeld van oled tv kd-65a89

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

prachtig beeld

139 cm (55 inch) 06/08/2021 door bichon frise (België)

prachtig beeld, goede klank en gebruiksvriendelijk

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Perfect beeld, geluid helaas nog steeds behelpen

139 cm (55 inch) 04/08/2021 door Rkersem (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Enorm tevreden met het beeld en bediening. Echt super televisies. Maar geldt denk ik voor alle TVs, voor fatsoenlijk geluid heb je weer een lelijke soundbar nodig. Van mij mogen de TVs groter, voor fatsoenlijk geluid. Aan een dunne tv heb je niks als weer zo een lelijke bar op de kast moet.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Algemeen : een topaankoop

139 cm (55 inch) 31/07/2021 door Smeoteets (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Eigenlijk alleen maar positief, geen negatieve kenmerken opgevallen. Prachtig beeld, zeer goed geluid, aansluiting makkelijk, afstandsbediening is de beste die ik de laatste 10 jaren heb vastgehouden. Algemeen gesproken ben ik zeer verheugd over mijn aankoop

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Voor ons geen Sony meer!

139 cm (55 inch) 30/07/2021  (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Vorige week dit type TV aangeschaft, gisteren mochten wij hem bij BCC omruilen voor een andere TV omdat wij vanaf dag 1 alleen maar ellende met dit toestel hadden. Kwam teletekst ondertiteling tevoorschijn terwijl wij hier niet om gevraagd hadden. Met geen mogelijkheid was dit te verwijderen. Alles uitgeprobeerd en dagelijks contact gehad met BCC. Na het opgeven van het serienummer van deze TV werd er besloten dat wij dit toestel mochten omruilen, u snapt wel dat dit geen Sony is geworden.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Slecht

0

0

0

prachtig beeldkwaliteit

139 cm (55 inch) 27/07/2021 door paul pirets (Nederland)

heb hem pas 1dag ben zeer tevreden maar raad hem iedereen aan zeer scherp beeld en de prijs valt ook mee

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Kooptip

KD-55A85 23/07/2021 door RHINK63 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Android TV en bijzonder wat je er allemaal mee kunt. Zelfs met de ab kan ik apparatuur van 15 jaar oud bedienen. Aangesloten op m'n multimedia set maar het geluid uit de TV is overwegend goed genoeg.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Heel goed

139 cm (55 inch) 19/07/2021 door Balwinder (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Alles gaat heel goed maar youtube werkt niet bij ons

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

Reactie van Customer Support
22/07/2021

Hallo Balwinder,

Bedankt voor je beoordeling.
Vervelend te horen dat je geen gebruik kan maken van Youtube op jouw televisie.
Wij willen je graag adviseren om de software op jouw Tv bij te werken middels onderstaande link.
https://bit.ly/2V623ZL
Voor verdere ondersteuning kan je contact opnemen met onze technische ondersteuning.
02 7131626 customersupport.nl@eu.sony.com

Groeten,
Customer Support Sony Nederland

0

Goede prijs/kwaliteit verhouding

139 cm (55 inch) 19/07/2021 door Trudo64 (België)

Het toestel heeft een unieke kijk- en luisterervaring!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Voeldoet al mijn wensen

139 cm (55 inch) 13/07/2021 door Commesoi (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Erg compleet voor goede prijs. Veeleisend gebruiker bijzonder en tevreden gesteld. Enig puntje kritiek een draabarei voet had gemogen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Helaas niet C1+ Gecertificeerd

139 cm (55 inch) 12/07/2021 door Rien54 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Gekocht om de mooie beeldkwaliteit en al mijn 3e Sony.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

1

0

Schitterend helder beeld en super sound

139 cm (55 inch) 11/07/2021 door Laureate (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Vorige maand gekocht en al veel van genoten. Van een Samsung naar deze Sony. Geen moment spijt gehad.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Een hle mooie tv

KD-65A89 09/07/2021 door Meeg60 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Model van vorig jaar gekocht, scheely een heleboel geld en de mogelijkheden zijn nagenoeg gelijk aan de van 2021

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Schitterende TV.

164 cm (65 inch) 07/07/2021 door 3234dmtr (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

We waren al even op zoek naar een 65" OLED TV. Deze Sony gekozen en geen spijt gehad van de keuze. Prachtig beeld, mooi design en intuitieve bediening. Geluid wordt altijd via de old school stereo (!) installatie weergegeven. Het Android OS is niet onbekend voor ons aangezien bijna alle mobile devices in ons huishouden hiermee werken en biedt een hoge mate aan flexibiliteit. CI+ module van de kabelmaatschappij wordt niet altijd even snel opgestart als je vanuit een app naar TV kijken schakelt. Het duurt dan enkele seconden voordat je beeld hebt en informatie kunt opvragen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Wat een beeld en geweldige tv

139 cm (55 inch) 04/07/2021 door Wierdenaar (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik heb eerder een Sony bravia gehad lcd ik had hem tien jaar en nooit problemen gehad en nog is hij niet kapot maar wou graag een oled tv en wou weer een Sony tv hebben. Ik heb deze nu bijna een maand maar wat een prachtige beeld. En wat een vooruitgang 4K beeld en oled. Menu is makkelijk en heb de tv gauw door. Ik gebruik mijn Sony afstandsbediening om de tv en de receiver te bedienen en Kpn om tv te kunnen kijken. Alles werkt op 1 afstandsbediening heerlijk. Echt een top tv en zeker een aanrader. Ik blijf een Sony fanaat. Wat een beeld.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

heldere tv met vele mogelijkheden

139 cm (55 inch) 04/07/2021 door FrankLuyksgestel (Nederland)

Ik ben erg tevreden met mijn nieuwe tv, net als mijn oude tv, is mijn nieuwe tv wederom een Sony

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

goede tv

KD-55A89 02/07/2021 door johoeven (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

ben tevreden over deze tv. mooi beeld en geluid ook goed. zeer tevreden

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prachtige tv

KD-65A85 01/07/2021 door Lemmy420 (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik heb deze tv nu al enkele weken en ik ben nog altijd keer op keer verbaasd van het prachtige beeld! Zeker een aanrader!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prachtig beeld

139 cm (55 inch) 29/06/2021 door Stijkel (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Wij hebben deze tv Een paar weken en zijn zeer tevreden het beeld is geweldig geen last op het scherm van licht inval het beeld blijft mooi vanuit elke hoek!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooi beeld

139 cm (55 inch) 27/06/2021 door Manuel5781 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

We hebben de tv nu een maandje. Het beeld is geweldig en het geluid is prima. Echter heeft de tv wisselend moeite om de internet verbinding in stand te houden. Misschien ligt het aan ons zelf want in de piekuren kan er 5 man gebruik maken van het internet. Echter valt hij best vaak weg. Ook maakt de interne chromecast soms geen verbinding. Maar als alles werkt is het een geweldige tv. Misschien zelf maar een extra wifi versterker regelen Misschien helpt dat.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

0

0

Reactie van Customer Support
01/07/2021

Hallo Manuel5781,

Bedankt voor uw beoordeling.
Wij vinden het vervelend om te horen dat u problemen ervaart met uw TV.
Wij willen u graag adviseren om de software op uw TV bij te werken middels onderstaande link.
https://bit.ly/3jtBxDx
Voor verdere ondersteuning kunt u contact opnemen met onze technische ondersteuning.
020-346 9524 customersupport.nl@eu.sony.com

Groeten,
Customer Support Sony Nederland

0

Een heel goed en geweldig product

139 cm (55 inch) 26/06/2021 door Cois1 (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik heb deze oled tv van sony 4K 55 inch/KD55A87BAP gekocht vorige maand ,en ik moet zeggen het is een heel goed product deze tv van Sony .ook is het goed dat ook apps erop sta zoals NETFLIX, DISNEY + PRIME VIDEO ,enzo verder.ook kun je er zelf nu apps toevoegen die je zelf leuk vind via PLASTORE, heb er al er al zelf toegevoegd zoals ARD MEDIATHEEK, ZDF MEDIATHEEK .deze TV is zeker een aanrader en het is een Android tv

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prachtig beeld

139 cm (55 inch) 23/06/2021 door Evemaja (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Schitterend mooi beeld, geluid voor een flatscreen best indrukwekkend. Veel aansluitmogelijkheden. Bijna geen randen om het scherm. Mijn ouders waren zo onder de indruk van de tv dat ze meteen ook deze gekocht hebben.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldig beeld! En

KD-65A85 22/06/2021 door DIKKIES (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

De televisie nu vanaf december en ben zo blijf staan de keuze hierop is gevallen! Beeld is echt ongeëvenaard! Heb een dolby atmos geluidsinstallatie en de tv heeft een decoder en geeft het atmos signaal door kortom ideaal!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Altijd oke

KD-55A85 21/06/2021 door Door247 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ben heel tevreden altijd Sony TV.s nu nog drie stuks

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prachtig veel, scherpe kleuren, mooi geluid

KD-65A87 19/06/2021 door Hel74 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Sony tv gekocht na jaren een plasma tv gehad te hebben. Kleuren en geluid geweldig. Erg gebruiksvriendelijk vriendelijk

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldige tv voor een goede prijs

139 cm (55 inch) 15/06/2021 door OzzRS77 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Nu een paar weken in bezit en geen spijt van. Perfect beeld, goede kwaliteit en veel bruikbare apps. Ook erg fijn dat er een ingebouwde chronischst in zit!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Topkwaliteit scherm

164 cm (65 inch) 13/06/2021 door Ingwe40 (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Na vergelijking met andere merken zonder aarzelen gekozen voor deze Sony vanwege de superieure kwaliteit van het scherm, de vele multimedia mogelijkheden en het uitstekende geluid dat ook nog eens gemakkelijk te paren is met bvb de Sonos Arc soundbar.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super mooi toestel

KD-55A89 10/06/2021 door Miez (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ter vervanging van mijn topmodel plasma van 10 jaar oud op deze Sony uitgekomen. Het beeld is fantastisch, gebruiksgemak ook top! Veel bruikbare apps erop, zelfs Kodi en dat alles met 1 (zeer mooie) afstandsbediening. Enige minpunt, de afstandsbediening kan niet geconfigureerd worden i.c.m. het Kpn kastje dus nog steeds 2 ab’s. Geluid is ook zeer goed, alleen bij heftige films zetten we nu de receiver met extra speakers nog aan.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Uitstekende oled tv.

KD-65A89 10/06/2021 door Peterstass21 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Wij hebben deze tv een maand geleden gekocht. Wij zijn zeer tevreden over de kleuren, maar vooral om het geluid.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prachtige tv

164 cm (65 inch) 09/06/2021 door Henk vreeling (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Geweldig beeld en geluid nog nooit zo’n tv gehad in een woord geweldig

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Slecht

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prachtig beeld

139 cm (55 inch) 07/06/2021 door Jan1810 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Wij hebben hem 2 weken in huis. Prachtig beeld. Wij hebben veel ramen in de kamer. Veel spiegeling in het beeld. Wij doen daarom de vitrage dicht. Dat scheelt iets. Ik hoop dat we dit nog op kunnen lossen. De TV aangesloten op een Sonos geluidsinstallatie. Dit geeft een prachtig geluid

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prima beeld en geluid

139 cm (55 inch) 03/06/2021 door 4213 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

SONY OLED TV twee weken geleden gekocht en bevalt prima. Onverwacht goed geluid en uitstekend beeld. Enige minpunt is het ontbreken van de connectie met provider T-Mobile (wel met andere providers als bv. Ziggo). Daardoor zijn helaas nog steeds 2 afstandsbedieningen noodzakelijk

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Geweldig

KD-65A89 29/05/2021 door PeterMia (Nederland)

Zeer tevreden mooi beeld en goed geluid. Strakke mooie vorm. Past in ieder interieur.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Fenomenale beeldkwaliteit

KD-65A89 27/05/2021 door Luketheduke (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Niet onmiddellijk het goedkoopste toestel, maar het beeld is fenomenaal. Ook knap hoe men het geluid als het ware uit het beeld laat komen. Deze TV heeft alle toeters en bellen, en vanzelfsprekend moet ik deze nog wat beter leren kennen. Bij mij zat er geen Quick Start guide, laat staan een gebruiksaanwijzing bij. Dit is natuurlijk allemaal digitaal terug te vinden, maar een papieren versie is altijd interessant. Tevens een zeer goede uitleg gekregen en professionele installatie door de firma Vrelust uit Brasschaat

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geen Ziggo CI+ module

139 cm (55 inch) 24/05/2021 door Roekelm (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Hele goede TV, maar onbegrijpelijk dat deze niet geschikt is voor Ziggo CI+ module, dat verwacht je niet van een tv uit 2021

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Prachtig beeld

139 cm (55 inch) 24/05/2021 door ajax1010 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Vorige week gekocht, een sieraad voor de huiskamer

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Schitterend beeld

139 cm (55 inch) 23/05/2021 door Jaap66 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik zit te genieten van dit beeld heerlijk koop dit scjetm

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super Tv

139 cm (55 inch) 23/05/2021 door SupermanHans (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Deze heb ik nu zo'n 1 maand getest en er zijn geen punten waar ik over negatief kan zijn.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldige kijk/luister ervaring!

KD-55A89 21/05/2021 door Wim Gentenaar (Nederland)

Ben zeer verrast door deze geweldige ervaring van beeldscherpte en goed geluid.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0