Verkrijgbaar vanaf

2.200,00 €

(inclusief btw)
303

4.6 gebaseerd op 303 klantbeoordelingen

217
68
5
9
4
Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

Let op: productbeoordelingen kunnen ook over productvarianten gaan. Sommige varianten, diensten en/of functies van dit product die in productbeoordelingen worden genoemd, zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar.

Meest handig (positief)
0

Super toestel

139 cm (55 inch) 22/12/2018 door Jantje 11 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Er gaat echt een wereld voor je open met dit toestel

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

2

0

Meest handig (kritisch)
0

4K Oled met niet passende CI+module

139 cm (55 inch) 23/06/2018 door Laurenz78 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Een 4K OLED televisie met schitterend beeld. Maar wanneer je de CI+ (CAM)module daadwerkelijk wil gebruiken blijkt er toch een ontwerpfout te zitten in deze high-end televisie. Je kan alles netjes wegwerken achter afdekkappen, echter is er geen rekening gehouden met de kaartlezer van de CI+ module. Wanneer je die gebruikt, blijkt niet alles te passen (Zie foto’s). Erg jammer, ik was beter gewend van Sony.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Slecht

Gebruiksgemak

Gemiddeld

3

0

303 klantbeoordelingen

Modellen

0

Geweldig merk

139 cm (55 inch) 18/01/2022 door Cees 2 (Nederland)

Wij zijn zeer tevreden met onze televisie, zeer mooie kleuren

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geen enkel commentaar.Prima toestel

139 cm (55 inch) 18/01/2022 door Judo 1942 (Nederland)

Enkele jaren in bezit geen dag teleurgesteld.Ook videocamera opnames een plaatje.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

superbeeld

139 cm (55 inch) 20/12/2021  (Nederland)

Ruim een jaar in het bezit. werkt nog super goed zeer tevreden.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prachtig beeld!

139 cm (55 inch) 13/12/2021 door Ernst Sittig (Nederland)

Prachtig beeld! En ook heel mooi geluid. Jammer dat de menustructuur niet beter doordacht is.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

Reactie van Customer Support
15/12/2021

Hallo Ernst Sittig,

Bedankt voor je beoordeling.
Wij vinden het vervelend te horen dat de menustructuur van de televisie je niet zo goed bevalt.
Wij willen je bedanken voor je feedback om hier in de toekomst op te letten.Wij hebben je feedback doorgezet naar de juiste afdeling.
Voor verdere ondersteuning kan je altijd even contact met ons opnemen met behulp van de onderstaande link.
https://cutt.ly/mTLicVp

Groeten,
Dalia @Sony Support NL

0

Geweldig beeld, matige software.

139 cm (55 inch) 06/12/2021 door Basgeus2804 (Nederland)

De titel beschrijft eigenlijk alles. Het beeld is fantastisch, mits je 4k content heb om af te spelen. Helaas vind ik de android tv omgeving ontzettend traag. En ik mis de functie om live tv te kunnen pauzeren en terug te spoelen via de aangesloten HDD. Onze vorige plasma tv kon dit namelijk wel. Ook het zappen van zender naar zender gaat in vergelijking tot onze oude tv erg traag. Voor de rest ben ik erg tevreden.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

Reactie van Customer Support
09/12/2021

Hallo Basgeus2804,

Bedankt voor je beoordeling.
Wij vinden het vervelend te horen dat je problemen ondervindt met jouw televisie.
Om je hierbij verder te helpen willen wij je vriendelijk verzoeken om door middel van de onderstaande link contact met ons op te nemen.
https://cutt.ly/mTLicVp

Groeten,
Dalia @Sony Support NL

0

Prachtig zolang hij werkt.

164 cm (65 inch) 26/10/2021 door G Jansen (Nederland)

Prachtige tv zolang hij werkt. Nadat de tv zelf aangaf dat er een scherm vernieuwing uitgevoerd moest worden zitten er allemaal strepen onder in de TV. Afhandeling van de klantenservice is dramatisch. Ik heb nog nooit zo’n slechte klantenservice meegemaakt. Een schande dat zo’n mooie tv met amper branduren een defect vertoond welke is ontstaan na een software programma wat de tv zelf aan gaf.

Beeldkwaliteit

Slecht

Geluidskwaliteit

Slecht

Vormgeving

Slecht

Gebruiksgemak

Slecht

0

0

0

mooi beeld

139 cm (55 inch) 29/09/2021 door bertus 1950 (Nederland)

prima toestel mooi dun mooie vorm dik tevreden top

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Verdwenen apps.

164 cm (65 inch) 22/08/2021 door Edjezil (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik heb de tv al twee jaar en heb hem teruggezet naar de fabrieksinstellingen omdat er apps verdwenen waren waardoor ik de harde schijf niet meer kan afspelen. Ik heb een aantal keren met Sony gebeld maar niemand kan mij helpen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

Reactie van Customer Support
25/08/2021

Hallo Edjezil,
Bedankt voor je bericht.
Wij raden je aan een software-update te doorlopen voor je TV via de volgende link: https://bit.ly/2Wnc7OV
Voor verdere ondersteuning kan je contact opnemen met onze technische ondersteuning.
020-346 9524 customersupport.nl@eu.sony.com

Groeten,
Customer Support Sony Nederland

0

Fantastisch beeld en..... geluid....

139 cm (55 inch) 27/05/2021 door Banberg (Nederland)

Heel tevreden. Prima beeld. Het geluid voor een “platte tv” is geweldig. Volgende tv is 65 inch..............

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

AWESOME !!!!

139 cm (55 inch) 25/05/2021 door rjdg81 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik heb de TV nu al een paar maanden en ik heb nog geen negatief punt gevonden. Beeld is briljant en geluid ook meer dan voldoende (ik heb zelf een soundsbar dus TV geluid is voor mijn minder belangrijk). Wij zijn thuis echte streamers en android Tv maakt dat allemaal super makkelijk.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Beste tv

164 cm (65 inch) 07/05/2021 door Purmer1 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Tv heel mooi beeld en geluid. Kan hem zeer zeker aanbevelen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super TV!

164 cm (65 inch) 01/05/2021 door Melisgs (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Super tevregen... een minpunt... heeft geen eARC aansluiting.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

meer klooien als tv kijken

164 cm (65 inch) 02/04/2021 door Ray1987 (Nederland)

vanaf dag 1 al problemen mee gehad, vooral het update probleem via usb. onbegrijpelijk.

Beeldkwaliteit

Redelijk

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Redelijk

Gebruiksgemak

Slecht

0

0

0

Eerlijk Product !

139 cm (55 inch) 20/02/2021 door Patrick Jan (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Vlot te installeren met uitzondering van de Apple home verbinding om AirPlay te realiseren !

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Een goede TV

139 cm (55 inch) 11/02/2021 door TimmermanLau (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik ben tevreden over de TV. Maar die laatste update. Problemen mee gehad. Starte elke keer opnieuw op. Uiteindelijk terug gebracht naar fabriek instellingen . Nu werkt het weer zoals het moet werken

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

waardeloze tv

139 cm (55 inch) 30/01/2021 door ma61 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Binnen anderhalf jaar na aankoop laat deze televisie een verkleurde balk zien. Sony geeft aan dat dit niet onder de garantie valt, wat zeer vreemd is. Er wordt geen passende alternatieve oplossing geboden. Nu zit ik met een verkleurde tv.

Beeldkwaliteit

Slecht

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Top tv

164 cm (65 inch) 31/12/2020 door Jzwa (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Super tv met hele mooie kleuren en super design. Kan niet mooier

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Fijn media centre

139 cm (55 inch) 25/12/2020 door LeendertWillem (Nederland)

Hele fijne tv/ mediabox, prachtig beeld en voor ons prima geluid. Staat ook heel goed in onze huiskamer, geen fratsen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prima

139 cm (55 inch) 25/12/2020  (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik heb deze tv in augustus 2018 gekocht. Sinds 2019 kon ik elke dag wifi (en alle wachtwoorden van Netflix etc) opnieuw instellen. Mijn zoon en ik raakte zeer gefrustreerd en gebruikte de tv niet meer. Sinds afgelopen week is door de reparateur een update gedaan waardoor de bug (meer dan 2 jaar??) verholpen is. Eindelijk kunnen we genieten van deze tv. Verder een hele goede tv met goed geluid en mooie kleuren.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

0

0

0

mooi beeld en natuurlijk

164 cm (65 inch) 03/11/2020 door sed43 (Nederland)

ik ben er tevrede nmee mooi beel en geluid . natuurlijk beeld. chromecast had er voor mij niet opgehoeven

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prima toestel (prijs/kwaliteit)

164 cm (65 inch) 20/10/2020 door Klaas52 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik heb het toestel inmiddels ruim een jaar en ben nog steeds heel tevreden. recentelijk een klein probleempje gehad. Dit is door de on-line service prima opgevolgd en dus naar tevredenheid opgelost.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Wat een geweldige televisie qua beeld en geluid

139 cm (55 inch) 03/08/2020 door BLADErunner2020 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik kan er heel kort over zijn. Dit is een geweldige OLED televisie. Het geluid dat uit het scherm komt is heel erg goed. Het beeld is werkelijk fantastisch. Een hele goeie aanschaf.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldige beeldkwaliteit

164 cm (65 inch) 25/07/2020 door Obelix 1959 (Nederland)

Heb dit toestel gekocht om zijn geweldige beeldkwaliteit en geluidskwaliteit. Ervaar het als een fijn toestel, door de Android omgeving vind ik de menu structuur goed toegankelijk. Maar kom nu na 2 jaar gebruik ook achter de nadelen, de reken capaciteit en geheugen zijn te krap bemeten. Voor gewoon gebruik is het voldoende, maar nu met steeds meer gebruik van online diensten als Netflix en Amazone Prime loop ik steeds meer tegen tekortkomingen aan. Als ik mijn headset via Bluetooth koppel, is de WH-100XM3 lever ik bij Netflix al mijn kwaliteit in, geen 4 K, Dolby Vision ed. in, alleen nog HD blijft over, bij Amazone Prime blijft dat wel, maar verloopt het afspelen niet zonder onderbrekingen en de ondertitels lopen vaak niet synchroon. Dus al met al voor een toestel van 2800,00 euro na 2 jaar al niet meer bij de tijd is teleurstellend.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldig mooi belt

139 cm (55 inch) 17/07/2020 door Gerrit58xxx (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik ben er zo tevreden mee hij geeft zoon perfect beeld

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super beeld

164 cm (65 inch) 18/05/2020 door FredTV (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik ben erg tevreden, geweldig brilliant beeld, geluid iets minder design prachtig vooral vlak tegen de wand!.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

prachtig beeld

139 cm (55 inch) 17/05/2020 door Marti442 (Nederland)

ik heb de tv nu 2 jaar en ben super tevreden over zowel het beeld als het geluid

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prachtige TV met mooi geluid, jammer geen AirPlay

139 cm (55 inch) 12/05/2020 door avdboom (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

De tv heb ik anderhalf jaar geleden aangeschaft, omdat de oude Samsung slecht beeld gaf bij zonnig weer (veel omgevingslicht). Het oled geeft een mooi beeld, de TV is met de dunnen randafwerking ook mooi om te zien. Met de acoustic surface is een lelijke in de weg staande soundbar niet nodig. Het geluid is naar wens prima in te stellen. De androidTV (8.0) is stabiel, maar laat nog wat te wensen over. Het is ook aan de langzame kant. Bovendien ondersteunt de tv geen Apple AirPlay, dus een appleTV 4K erbij maakt het plaatje compleet. Er zitten 4 HDMI poorten aan, en analoge aansluitingen. Ruim voldoende. De afstandsbediening ziet er wat goedkoop uit, maar is makkelijk te bedienen en is licht.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prachtig beelden geluid.... 1 flink minpunt

164 cm (65 inch) 30/04/2020 door Stelazo (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Echt een pracht tv schitterend beeld en geluid. Eén groot nadeel, de tv maakt een hoog frequente piep bij het weergeven van een scherm met één felle kleur.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Geweldige TV

139 cm (55 inch) 21/04/2020 door Lambert59 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Geweldig beeld mooi design en met een soundbar een mooi geluid ben erg blij met mijn keuze

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

mooie smart tv

139 cm (55 inch) 19/04/2020 door BB6678 (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

mooie smart tv met uitstekend beeld en zuiver geluid

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

top tv

164 cm (65 inch) 13/04/2020 door bab155 (Nederland)

moest helaas een nieuwe, maar wat een pracht!! blij mee

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Goede tv

164 cm (65 inch) 08/04/2020 door aleccon (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Mooi design. Beeld is goed maar heb ondertussen al beter gezien. Geluid is goed maar vervangt toch geen soundbar. Afstandsbediening is goed maar voelt goedkoop aan. Dus goede TV maar was voor een stevige prijs.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Sony tv

164 cm (65 inch) 01/04/2020 door Diguytaal (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Prachtig beeld maar werkt moeizaam samen met Bose soundbite.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Beeld en geluid prima kwaliteit.

139 cm (55 inch) 30/03/2020 door Cyclingboy (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Gekocht tijdens de periode (btw-21%) 2020. Tv zelf geinstalleerd, jammer dat er geen instructie blad bijgeleverd is om te installeren. Maar eens geinstalleerd kan je achteraf alles bekijken hoe het moet met de "Help" functie op de afstandsbediening. In de winkel was dit toestel wel het beste dat mij aanbevolen werd. Al bij al heel tevreden wat beeld en geluid betreft. Toestel pas één maand in bezit, moeten nog een paar functies uitproberen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geen update naar Android 9

139 cm (55 inch) 28/03/2020 door Pukenmuk (Nederland)

Ik heb deze tv nu 1 jaar en hoor nu dat het besturingssysteem al niet meer geüpdatet word naar Android 9. Ik vind het niet kunnen dat een tv van €2300 al weer Verouderd is. Over de tv zelf ben ik zeer tevreden maar omdat een tv van €2300 na 1 jaar al niet meer wordt ondersteund is dit de laatste wat ik van Sony koop. Ik wilde een nieuw spiegelreflex kopen van Sony maar daar zie ik nu van af omdat deze waarschijnlijk ook niet de nieuwste update zal krijgen

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

Reactie van Customer Support
31/03/2020

Goedemiddag,

Wij begrijpen dat u ontevreden bent over het feit dat uw KD-55AF8 geen update naar Android 9 zal krijgen.

Het is echter nog onduidelijk of deze TV wel of geen update naar Android 9 zal krijgen. Het is enkel bekend dat op dit moment er slechts een aantal modellen zijn die de update ontvangen hebben, de optie voor deze TV om de nieuwere firmware-versie te krijgen ligt nog op tafel, echter hebben wij geen informatie of/wanneer dit gedaan zal worden.

Daarnaast zullen deze TV's ook nog steeds updates krijgen zoals beveiliging en prestatie.

Indien u nog verdere vragen heeft willen wij u verzoeken om contact op te nemen met onze klantenservice.
Klantenservice: https://bit.ly/2RfJaxN.
Met vriendelijke groet,

Rob

0

Prachtig beeld!

139 cm (55 inch) 16/03/2020 door Martin2727 (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

De tv heb ik nu al een jaar in het bezit en heb nog geen seconde spijt gehad van deze sony af8. Soms spatten de kleuren eraf bij 4K content op Netflix en met 4k blu-ray. Android werkt redelijk goed, maar is niet zo snel door de goedkopere soc die Sony gebruikt...De perfecte afwerking en design zijn een echte eycatcher op het stereo-meubel! Kortom ik ben super tevreden!!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Geweldig apparaat!

139 cm (55 inch) 01/03/2020 door Nekoriran (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik heb al een jaar deze TV in gebruik en blijf ik elke dag genieten van het beeld en geluidskwaliteit.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooie tv met een goede beeldkwaliteit.

139 cm (55 inch) 23/02/2020 door 40 p spiegelkarper (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

8 maanden geleden gekocht en zeer te spreken over, hoop nog lang plezier van te hebben.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

1

0

Oled 4K

164 cm (65 inch) 12/02/2020  (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Super tevreden over mijn toestel! Net alsof je het zelf beleefd. Prachtige weergave!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldig televisie

139 cm (55 inch) 10/02/2020 door Giota75 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik heb de televisie gekocht bijna anderhalf jaar geleden en ik ben zeer tevreden. Super geluid, beeldkwaliteit awesome... alles tot nu toe werkt perfect

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Niet toekomstbestendig dure TV

164 cm (65 inch) 08/02/2020 door Jelle1970 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

De Android tv is erg beperkt. Geen goede koppeling met google home. Je kunt er eigenlijk bijzonder weinig mee. Erg jammer dat de integratie zeer beperkt is. Het Android OS wil ook niet automatisch updaten. Zegt dat deze is bijgewerkt en op de site staan al twee updates. Je moet dan handmatig met usb stick in de weer. Met je weer een usb stick aanschaffen. Ook het Android gaat tot slechts tot Android 8 Oreo. Je betaalt veel geld voor een TV waarbij de hardware eigenlijk al hopeloos is verouderd. Ook al een paar keer dat de kleur in Netflix wegvalt. Je moet dan de app netflix handmatig verwijderen en weer installeren op de TV. Ook de afstandsbediening is verouderd. Knoppen waarbij je in Nederland weinig tot niets mee kan. Ook om in een menu te komen voor Android is niet logisch. Hier mag Sony echt wel beter ontwikkelen. Als je iets wil intypen gaat dat echt slecht. Alles via de cursor. Hier heeft Sony echt liggen te slapen. Beeld is fantastisch. Geluid is ook goed. Echter de overige technologie loopt Sony achter en kan niet meer geupdate worden. Hierdoor betaal je veel geld. Waarbij binnen een jaar je het gevoel krijg dat het sterk verouderd is. Sony zal toch het Android moeten updaten naar Android 9. Maar de hardware kan het nu al niet aan. Goedkope hardware waarbij je veel geld betaal.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Slecht

1

1

0

Sony bravia af8 oled

139 cm (55 inch) 06/02/2020 door Hurby40 (België)

Ik heb deze gekocht ben daar tevreden mee. Hij is 5 maanden oud Speelt echt top

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Uitstekend beeld

139 cm (55 inch) 28/01/2020 door Adje 44 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik raad andere mensen aan ook deze tv aanteschaffen

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldig toetstel

164 cm (65 inch) 23/01/2020 door ferrevg (België)

Half jaar geleden gekocht en nog altijd zijn we er enthousiast over. Scherper beeld dan wat het toestel brengt is nauwelijks denkbaar, en de klank heeft zijn gelijke niet. Je waant je in een concertzaal. Casten is een fluitje van een cent.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Uitstekend apparaat

139 cm (55 inch) 18/01/2020 door Hofma425 (Nederland)

Heb in 2018 gekocht en ben tot nu uiterst tevreden

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

een werld gaat open

139 cm (55 inch) 29/12/2019 door ince (Nederland)

bijzondere aankoop geweldige kijk en geluidservaring

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

prachtig beeld en vooral geluid

139 cm (55 inch) 29/12/2019 door Pim1980 (Nederland)

We hebben dit toestel nu een half jaar en zijn dik tevreden over de kwaliteit van deze TV. Het geluid wat eruit komt is werkelijk prachtig, geen extra speakers of theatre setup nodig, wat ten goede komt aan de hoeveelheid rommel rondom je tv. Het beeld is ook prachtig maar dat is te verwachten van een OLED scherm en verder niks nieuws onder de zon. Reden van 4 sterren en geen 5 is de software die wat sneller had mogen laden en reageren, wat dan weer te wijten is aan de interne hardware die naar mijn mening wat sneller had gemogen. Maar dat is echt een kleinigheidje en het geluid en het beeld maken de wat tragere menu beleving meer dan goed.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

schitterend beeld

139 cm (55 inch) 07/12/2019 door efha (Nederland)

Had ik eerder moeten kopen. Veel te lang naar de oude tv gekeken

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geen slimme maar domme TV

139 cm (55 inch) 25/11/2019 door GinaDL (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Beeld en klank zijn prima. Android systeem is rotslecht. Geen deftige user guide onboard. Overladen met ongewenste apps. Geen support voor NAS / mediastreamer. Geen support voor mpeg2 , vob, ts videos. Geen keuze of toegang tot subtitles of audiochannels. Sony moet dringend een eigen mediaplayer toevoegen. Sommige videos kunnen enkel via USB stick getoond worden, maar haperen of vallen stil via LAN (100MB en 1GB network) Waarom is er gevaar voor beeld inbranding bij OLED ?

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Slecht

0

1

Reactie van Customer Support
28/11/2019

Hallo Gina, heeft u het Help menu al eens doorgelopen voor assistentie? Er is wel degelijk een mediaspeler van Sony aanwezig op de TV, deze heet 'Mediaplayer'. Mocht deze niet ondersteunen wat u graag af zou willen spelen, kunt u ook altijd kijken naar VLC als vervangende app vanuit de Play Store.

Afhankelijk van de kwaliteit van het geluid kunnen bepaalde codecs niet ondersteunt worden via het netwerk, ongeacht de snelheid van uw thuisnetwerk.

Voor meer informatie over het mogelijk inbranden van beelden, raden wij u aan het volgende artikel na te gaan: https://bit.ly/33qX6ZR

Met vriendelijke groet, Rob

0

Nieuwe tv

139 cm (55 inch) 22/11/2019 door FilipB (België)

Zeer tevreden...................................................

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Enorm genieten!!

164 cm (65 inch) 16/11/2019 door 1965er (Nederland)

Verliefd op mooie beeld in de winkel... dit wilden we thuis hebben....nu jaar later nog steeds heel blij met deze supertv!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Super TV!!

139 cm (55 inch) 13/11/2019 door J A G Sommers (Nederland)

Inmiddels ruime tijd in gebruik, geweldig beeld en geweldig bgeluid. SUPER!!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super tv

164 cm (65 inch) 12/11/2019 door Jeroen1960 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik heb 2 weken geleden deze tv gekocht en ben zeer verrast door de zeer levendig kleuren en de scherpte het is kortom een kwalitatief fantastische tv

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prima beeld en geluid

139 cm (55 inch) 11/11/2019 door BenAlmere (Nederland)

In Januari gekocht, prima beeld en geluid. Bijkomend voordeel is dat we onze B & O boxen konden aansluiten op de hoofdtelefoon aansluiting zonder dat het TV geluid wordt weggedrukt....

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Top tv

164 cm (65 inch) 02/11/2019 door Jeroen1969 (Nederland)

Heb gisteren 1-11-19 een sony bravia gekocht wat een beeld en geluid echt super

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Fantastische televisie

164 cm (65 inch) 26/10/2019 door Sterrefiets (Nederland)

Ik deze tv echt aan iedereen kan aanraden, moet er bij zeggen dat ik wel een echte Sony van bent. En natuurlijk ook verschillende producten bezit.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Sony is altijd al mijn nr 1 geweest

139 cm (55 inch) 24/10/2019 door Jeff31 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Zeer tevreden maar altijd te vreden geweest met Sony en zal ik altijd trouw blijven

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Sony Bravia KD55AF8

139 cm (55 inch) 03/10/2019 door DRavestein (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Door 4K oled scherm zeer mooi beeld, een genot om naar te kijken. Het geluid is prima, veel beter dan de meeste tv's. Bij deze tv is eigenlijk een soundbar overbodig zo goed klinkt het geluid. De software werkt redelijk alhoewel de tv naar mijn mening wel een wat snellere processor had mogen hebben. Dit is eigenlijk ook mijn enige minpuntje. Dus daarom 4 en geen 5 sterren. Hopelijk wordt hier door Sony nog wat aan verbeterd middels updates van de systeem software.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

SUPER SCHERP BEELD EN ZEER VOORTREFFELIJKE KLANK

139 cm (55 inch) 10/09/2019 door marcus8 (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

wij hebben vorige maand een OLED AF8 van SONY gekocht en zijn bijzonder blij met de kwaliteit van dit TV toestel ! alles wat je kan wensen is aanwezig op deze SMART TV. wat wij vooral sterk appreciëren is het scherp en stabiel beeld en de kwalitatief zeer hoogstaande klank met de ingebouwde luidsprekers.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goed beeld

139 cm (55 inch) 07/09/2019 door H62T (Nederland)

goed beeld niet smart mbt bediening niet compatible met apple producten

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Slecht

0

0

0

beeld en geluid perfect

139 cm (55 inch) 30/08/2019  (Nederland)

geen klachten top helemaal tevreden met deze tv.aanrader

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Matig beeld

139 cm (55 inch) 26/08/2019 door 15louis (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik had er meer van verwacht .

Beeldkwaliteit

Redelijk

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

2

Reactie van Customer Support
29/08/2019

Goedemiddag,

Vervelend om te horen dat u niet tevreden bent over de beeldkwaliteit van de KD-55AF8.

Graag willen wij u verzoeken de onderstaande link eens te bekijken.

Beeld (kwaliteit)/scherm: https://helpguide.sony.net/tv/gaep1/v1/nl/08-02.html

Indien u nog verdere vragen heeft willen wij u verzoeken om contact op te nemen met onze klantenservice.

Klantenservice: https://campaign.odw.sony-europe.com/support/index.html.

Met vriendelijke groet,

Willem

0

Prachtige tv

164 cm (65 inch) 20/08/2019 door Huig (Nederland)

Erg tevreden hiermee, prachtig beeld en design met goed geluid zonder extern audio systeem.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Eindelijk veel kijkplezier

139 cm (55 inch) 17/08/2019 door arthur00 (Nederland)

Prachtig apparaat, super helder beeld. Zeer gebruiksvriendelijk in te stellen. Vele mogelijkheden, zoals Netflix, Google Play Store en andere apps.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

kleuren en vooral het diep zwarte zo mooi

139 cm (55 inch) 12/08/2019 door paula15 (Nederland)

ik was eerst sceptisch zo een grote tv vond ik niet nodig.maar ik ben helemaal verkikkerd nu aan de mooie kleuren en je ziet alles veel beter .of je er met je neus bovenop staat.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Tevreden

164 cm (65 inch) 11/08/2019 door Mamiki35 (Nederland)

Kort samen gevat. Mooi beeld, goed geluid, en zeer tevreden,

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooi beeld

139 cm (55 inch) 31/07/2019 door Matthijs1 (Nederland)

Zeer tevreden over beeld en geluid, zal dit aanbevelen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Nu 2 weken in gebruik en redelijk tevreden.

139 cm (55 inch) 24/07/2019 door TDave (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Algemeen een zeer goede TV, maar . . . 2 punten waarom ik het toestel bijna had terug gebracht. De equalizer om het geluid wat op te poetsen (er ontbreekt wat warmte / lage tonen in geluid) werkt gewoon zeer slecht. ( ijna geen verschil merkbaar) De configuratie van de ingebouwde Chromecast is niet gelukt zoals ik wilde en heb daarvoor een externe Chromecast geinstalleerd.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Topper!!!

139 cm (55 inch) 12/07/2019 door Anofjc (Nederland)

Geweldig beeld, super geluid. Afstandbediening goed voor Sony aapparatuur die al aanwezig is.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldige Beeldkwaliteit

164 cm (65 inch) 10/07/2019 door Jansen123 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ben nu een maand naar deze mooie tv aan het kijken, kan niets anders zeggen dan een top toestel. Mooi design, super beeldkwaliteit en zeer eenvoudig en handig menu.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

geweldig merk

139 cm (55 inch) 08/07/2019 door paulus51 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

wist aanvankelijk niet welk merk tv wij zouden kopen, eenmaal in de winkel door verkoper van de zaak gewezen op het merk Sony, toen was het voor ons niet meer moeilijk de AF8 gekocht met super beeld en geweldig geluid helemaal top

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Sublieme beeldkwaliteid

164 cm (65 inch) 07/07/2019 door BertF (Nederland)

Prachtige vormgeving, scherp en kleurrijk beeld. Goed geluid. En uitpakken en opbouwen een fluitje van een cent. Kortom ik ben blij!!!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0