118

4.7 gebaseerd op 118 klantbeoordelingen

92
16
8
1
1
Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

Let op: productbeoordelingen kunnen ook over productvarianten gaan. Sommige varianten, diensten en/of functies van dit product die in productbeoordelingen worden genoemd, zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar.

Meest handig (positief)
0

Bijna perfect

164 cm (65 inch) 13/11/2018 door PSTPSK (Nederland)

Schitterend beeld. Paar tekortkomingen. Zo is de met veel bombarie aangekondigde Netflix mode met normaal SD materiaal veel te donker. Inmiddels gebruik ik deze niet meer. Ook zou het goed zijn om direct bij het uitbrengen van het toestel een Youtube app beschikbaar te hebben die ook HDR materiaal kan weergeven. De huidige app doet dit niet. Dat dit wel kan bewijst de app die op mijn BluRay speler (x700 van Sony, kost nog geen 200 euro) staat. Deze speelt gewoon HDR materiaal. Voor een TV in deze prijsklasse is de afstandsbediening ietwat gewoontjes. Werkt allemaal redelijk (bereik kan beter), maar wel een erg simpel ding. De TV is nog niet gekalibreerd, dus hier kan ik weinig over zeggen. De Bioscoop mode benadert voor wat ik kan inschatten al dicht de juiste kleursettings, maar kalibreren moet je echt doen met zo'n toptoestel. Wel moet er toch het een en ander getweaked worden aan helderheid, hulpmiddelen etc in de settings. Het is niet echt een set-it-and-forget-it toestel. Het toestel wordt gebruikt als centerspeaker in een homecinema setup en dat gaat heel erg goed. Prima idee om doorlus aansluitingen voor een receiver op de TV te maken. Tot slot ben ik erg benieuwd of het toestel nog HDR10+ gaat ondersteunen met een van de komende software updates. Content schijnt nu toch echt kerst 2018 te verschijnen en ik vind dat Sony min of meer verplicht is dit te supporten op hun topmodel TV (of er moet een of andere geheime afspraak zijn dat men dit niet mag doen als ook Dolby Vision wordt ondersteund).

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

4

0

Meest handig (kritisch)
0

Prachtig beeld, waardeloos geluid!

164 cm (65 inch) 16/11/2018 door Harry uit Den Helder (Nederland)

Zoals ik in het Sony community forum al heb aangegeven vind ik de hoog aangeprezen audiokwaliteit van de Acoustic Surface Audio+ met hun subwoofers verwerkt in de steun van de OLED TV erg tegenvallen. Gek is ook dat de optie om een active subwoofer aan te sluiten op de AF9, niet aanwezig is en dit wel op de AF8 kan d.m.v. luidsprekeraansluiting passtrough?!? Beeld daarintegen is prachtig! Met de vele instelmogelijkheden is het even zoeken maar uiteindelijk naar ieder zijn smaak aan te passen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Slecht

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

3

0

118 klantbeoordelingen

Modellen

0

Geweldige TV

139 cm (55 inch) 29/11/2021 door Andrew l (Nederland)

Een combinatie van prachtig beeld en erg goed geluid.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Toestel is defect geraakt.

164 cm (65 inch) 03/08/2021  (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Toestel is defect geraakt. blijkbaar is electronica defect. Mogelijk kan dit hersteld worden. Kosten van mogelijk herstel worden duidelijk na monteurs bezoek.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Slecht

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

Reactie van Customer Support
05/08/2021

Bedankt voor je beoordeling.
Wij vinden het vervelend om te horen dat het toestel niet meer naar behoren lijkt te functioneren.
Je geeft aan graag een reparatie te wensen. Dit kun je doen via https://bit.ly/3Ck9iyn. Zij nemen dan binnen 2 werkdagen contact met je op.
Voor verdere ondersteuning kan je contact opnemen met onze technische ondersteuning.
020-346 9524 customersupport.nl@eu.sony.com

0

Geweldige TV.

139 cm (55 inch) 25/05/2021 door Jac65 (Nederland)

Ben overal uiterst tevreden over...bioscoopachtig beeld!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Heel mooi beeld en geluid

139 cm (55 inch) 18/04/2021 door Robbedoes1965 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Wat een beeld en daarnaast de tv als centerspeaker. Geweldig geluid daardoor.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldig tv en geluid en beeld

164 cm (65 inch) 21/03/2021 door Gaitrie (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Heb deze tv ca 1 jaar. Wat een geluid en beeld. Zuiver en mooi. Enige minpunt is dat de aansluitingen in het midden zitten achter. Is lastig met inpluggen etc.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Fantastisch

164 cm (65 inch) 23/02/2021 door Gunther db (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Fantastisch, meer hoeft er niet aan worden toegevoegd.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Gebruiker

139 cm (55 inch) 15/02/2021 door Ce Moi (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Heb deze nu enige tijd in gebruik en voldoet ruimschoots aan de verwachtingen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Zeer goed beeld en gebruiksvriendelijk

164 cm (65 inch) 31/12/2020 door Audia (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Al een jaar in bezit en bevalt uitstekend. Zeer goede OLED televisie! Geluid wat uit het beeld komt is uniek voor Sony.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

beeld en geluid

139 cm (55 inch) 28/12/2020 door hansduwbbot (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

heb hem al 2 jaar in gebruik alleen de media player leest niet alles

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

heel mooi scherpe beelden en zuivere klanken

139 cm (55 inch) 19/12/2020  (België)

Zopas gekocht en al volledig tevreden met de uitstraling van scherpe beelden en zuivere klanken.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Geweldige Tv

139 cm (55 inch) 18/12/2020 door Wimmeke (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik heb toch een vraag met welk product je het scherm mag poetsen

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Veel storingen

164 cm (65 inch) 15/12/2020 door Andrez (Nederland)

Ik heb deze tv nu 2 jaar. In deze tijd al 2 keer gerepareerd of vervangen. Nu weer storing maar zelf kunnen verhelpen dmv resetten. Ik heb geen vertrouwen meer in deze tv. Verwacht dat ik binnenkort weer de repratiedienst nodig heb. Mijnplezier in dit product is weg.

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Te dure tv met mankementen

164 cm (65 inch) 30/11/2020 door allewedertje (België)

Beste tv die ik ooit heb gehad kwa beeld & geluid, maar met mankementen. TV is nét iets meer dan 2 jaar oud, het moederbord werd al 3 keer vervangen en nu begint het scherm vlekken te vertonen. Er worden nooit spelletjes gespeeld op de tv, fotoos weergegeven of beelden "bevroren", en toch hebben we nu al binnen de maand 2 keer grote vlekken gehad. Die hebben we (gelukkig) weggekregen met de PANEL REFRESH functie, hoewel je die volgens SONY maar 1 keer per jaar mag gebruiken. Als zo'n dure OLED tv na 2 jaar al "op" blijkt te zijn, zal dit de eerste en de laatste zijn geweest .....

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

Reactie van Customer Support
04/12/2020

Hallo Allewedertje,

Vervelend om te horen dat je problemen met je TV ervaart.
Wij willen je graag vragen contact op te nemen met onze collega's van de Technische Ondersteuning, zodat je verder geholpen kan worden.
02-713 1626 customersupport.be-nl@eu.sony.com

Groeten,
Customer Support Sony Nederland

0

Kan bijna alles

164 cm (65 inch) 18/11/2020 door Mattie38 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Schitterende Graphics, helder geluid en makkelijk hanteerbaar. Minpunt aan de TV is dat de snelheid wel te wensen overlaat.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Wat een beeld !!!!

139 cm (55 inch) 28/10/2020  (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Een fantastisch beeld en daarbij vind ik het een enorme plus dat de tv als centerspeaker is te gebruiken in je surround set.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Uniek design met fantastisch beeld en geluid!

139 cm (55 inch) 03/09/2020 door djcel (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Okee, ik ben altijd fan geweest van TV's zonder voet. Hiervoor had ik dus een 40NX800 met die aluminium soundbar als voet. Prima TV, maar daar had ik echt een surround systeem bij nodig. Nu heb ik de 55AF9 en kan het surround systeem de deur uit. Waanzinnige geluidstechniek, geweldig mooi beeld en natuurlijk Android TV. Genieten!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldige beeldkwaliteit

164 cm (65 inch) 14/07/2020 door jovo67 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Heel mooi OLED scherm. De mogelijkheden met apps via Android zijn heel prettig. Het geluid is ook uitstekend, omdat het scherm zelf de luidspreker is. Zelfs zonder 5.1 set is er realistisch geluid als er iets over het scherm beweegt, beweegt de bron mee. Zo nu en dan moet de TV wel herstart worden, omdat de Ziggo rode knop niet goed werkt. Maar dat is dan ook het enige kleine nadeel wat ik kan vinden. Fijne en fraaie televisie.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Top TV

164 cm (65 inch) 07/06/2020 door Ed1964 (Nederland)

Gewoon lekker kijken en Sony KD65AF9 Bigger is Better !

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Premium beeld en geluid

164 cm (65 inch) 23/05/2020 door Janneke1985 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Deze OLED BRAVIA Master series is zonder twijfel de beste TV. OLED kan het nadeel hebben dat het dof kan overkomen, dat is juist met deze TV niet het geval. Een aanrader is om de modus “levendig” te gebruiken.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Top tv

139 cm (55 inch) 22/05/2020 door Verlez (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Mooi design..beeldkwaliteit top..zou deze televisie iedereen aanraden.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Perfection

164 cm (65 inch) 06/04/2020 door mersinkarisik (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik ben super blij met mijn tv, ik heb er super lang op gewacht, maar ben er nu eigenaar van en trots ook. Beeld is ongelofelijk.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

goed product

164 cm (65 inch) 06/04/2020 door witte71 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

dit is onze 4 de sony TV is weer een goede aankoop vandaar ook een duurdere we kijken niet zoveel tv maar het moet wel goed beeld en geluid zijn

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Zeer tevreden over de KD-65AF9

164 cm (65 inch) 30/03/2020 door DCasper (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik heb gekozen voor de KD-65AF9 omdat ik altijd al onder de indruk ben geweest van Sony's design en innovaties op gebied van foto en beeld. In eerste instantie zou ik voor de AF1 gaan maar heb bewust gewacht op de AF9 voor de Ultimate beeldprocessor. Ik twijfelde tussen de 55 en 65 inch. Door het prijsverschil toch maar voor de 65 gegaan. Toen ik hem voor het eerst aandeed en 4k beelden bekeek wist ik dat het een goede aankoop was. pluspunten: - beeldkwaliteit - geluid - uniek design minpunten: - goedkope afstandsbediening bij een premium tv

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Perfecte tv

139 cm (55 inch) 21/02/2020 door Huub54 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Heel blij met alle features op deze televisie van sony

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Bijna perfect

139 cm (55 inch) 19/02/2020 door Rietb219 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Erg tevreden met de tv van Sony. Prachtig beeld en het geluid is prima te doen zonder een soundbar. Gebruik het scherm als midden speaker op het cinema system. Kortom ,, heel tevreden!!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Top TV

164 cm (65 inch) 07/02/2020 door MDKesting (Nederland)

Top Tv! Vervanger voor onze KDL40-3500EX , wederom een mooi staaltje design en beeld

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldig beeld

139 cm (55 inch) 29/01/2020 door Gerard5y (Nederland)

Nu iets langer dan een jaar in huis zou niet meer zonder kunnen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Fraai geluid en kleuren

139 cm (55 inch) 06/01/2020 door petah (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Zeer tevreden over het gebruiksgemak van deze televisie

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

0

0

0

Klasse beeldkwaliteit

139 cm (55 inch) 06/01/2020 door Perik (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Beeld kwaliteit is super maar ik weet niet of dit hoort maar ik vind dat het beeldscherm veel warmte afstraalt

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super TV

139 cm (55 inch) 03/01/2020 door Johanna52 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Hoewel onze vorige Sony TV nog prima werkte en ca 8 jaar al trouw zijn dienst deed besloten we met de verhuizing in zicht en de leuke actie maar een nieuwe van ongeveer dezelfde grote en type aan te schaffen. Nooit spijt gehad van onze vorige aankoop, omdat het beeld gewoon fantastisch is en zelfs na al die jaren niets aan kwaliteit had ingeleverd.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Aanrader

139 cm (55 inch) 02/01/2020 door tondegroot (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Super beeld. Super geluid. Android TV werkt goed. Teletekst wat minder.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldig

164 cm (65 inch) 30/12/2019 door JanBaas (Nederland)

Moet nog wel een aantal dingen doorkrijgen maar is voor de rest top

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prachtig beeld en geluid

164 cm (65 inch) 29/12/2019 door jimvmax (België)

Alles tip top qua beeld en geluid. Enkel minpunt is de Google-assistent, die soms werkt en soms niet + het half-storend getik van de tv die opwarmt.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

fantastisch beeld

139 cm (55 inch) 08/12/2019 door Ik ook (Nederland)

Zeer tevreden er nu ook een UBP-X800M2 bij gekocht

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Top TV

164 cm (65 inch) 01/12/2019 door Dennis1969 (Nederland)

Net aangeschaft en helemaal in de gloria. Super TV!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Super beeld en geluid

139 cm (55 inch) 28/11/2019 door Jopie1964 (Nederland)

Hele mooi tv strak beeld mooi ontwerp goed geluid zeker de moeite waard

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

super beeld

139 cm (55 inch) 18/11/2019 door etjv (Nederland)

Zeer goede beeld duurt even voordat alles goed ingesteld is.Vooral de kleuren zijn erg goed.Het geluid is voor een platte tv goed.De interface is matig LG doet dit stukken beter.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Prachtige tv

164 cm (65 inch) 11/11/2019 door Willemh61 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Eind september heb ik de Sony KD-65AG9 gekocht. Ik had hiervoor een 55 inch en ik was toch wel benieuwd of deze 65 inch tv niet te groot was. Nou....daar wen je snel aan. Wat een prachtige tv is dit. De tv gekocht bij Expert tijdens de kortingsweken. Ook zat er nog een cashback actie op. Dat zorgt er voor dat de tv nog enigszins betaalbaar is. Zonder die beide acties vind ik deze tv aan de dure kant. Nadat de tv geïnstalleerd werd door Expert zag ik na een paar dagen regelmatig het beeld flitsen. Voorgelegd aan Expert dmv een filmpje via whatssapp. Zij hebben contact gehad met Sony en binnen 3 dagen had ik een nieuwe tv. Dank je Expert voor de goede service. Deze tv is een echte aanrader. Mooi beeld, design en gemakkelijke bediening. Top product Sony.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prima beeld en geluid

139 cm (55 inch) 03/11/2019 door Sony201920192019 (Nederland)

ik heb geen behoefte om hier een stuk proza te schrijven

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

1

0

Prachtig beeld

139 cm (55 inch) 28/10/2019 door Martine1 (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Prachtig beeld. Klank iets minder. Sound bar is grote verbetering

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

goed geluid

164 cm (65 inch) 18/10/2019 door Diesel01 (Nederland)

goede beeld en geluid en mooi dessin ik heb bewust gekozen

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

beeld

164 cm (65 inch) 13/10/2019 door refke (België)

vorig toeste defect na 11jaar en wou nu hogere kwaliteit

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldige tv

164 cm (65 inch) 12/10/2019 door Egidius_1 (België)

Ik heb hem pas maar, tot nu toe alleen maar een wow factor qua beeld - geluid etc. en zeker niet te vergeten z'n uiterlijk in 1 woord (tot nu toe) geweldig

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Scherp beeld

139 cm (55 inch) 04/10/2019 door Kwaakie (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Heb hem nu twee weken en ben er zeer tevreden mee scherp beeld en zeer eenvoudig te installeren

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Is oke wel

139 cm (55 inch) 21/09/2019 door Steven020 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Beeld is oke geluid is beter dan gemiddelde tv Android programma en afstand bedoening is afschuwelijk, had voor dat geld wel meer verwacht

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Redelijk

0

0

0

perfect

164 cm (65 inch) 09/09/2019 door sas55 (Nederland)

al 7 maanden genieten wij dagelijks van het waanzinnig mooie beeld, het prachtige geluid en de simpele bediening van deze TV. Onze 4e Sony TV in 35 jaar.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Uitmuntend ontwerp

139 cm (55 inch) 07/09/2019  (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik zit nog in een gewenningsperiode en moet nog aan de mogelijkheden ook om die leren te gebruiken o,a bluetooth,etc

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

scherp en contrastrijk beeld. Prima geluid

139 cm (55 inch) 06/09/2019 door bakker (Nederland)

Ruim 1 maand geleden gekocht. Iedere keer dat we natuurfilms of hoog resolutie uitzendingen bekijken is een feest: scherpte, kleuren, zwart is echt zwart. Bijna alsof je zelf in de scene zit.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldig beeld en vooral goed geluid

139 cm (55 inch) 30/08/2019 door RichardWB (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Twee weken geleden gekocht en al met veel plezier wat films bekeken.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Super TV

164 cm (65 inch) 15/08/2019 door Fanoche (Nederland)

Ik heb deze TV een maand geleden gekocht en ik ben zeer blij met deze TV

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooie en strakke design

139 cm (55 inch) 06/08/2019  (België)

Pas aangekocht en zeer verrast van de super kwalitatieve weergave

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

top oled tv

164 cm (65 inch) 27/07/2019 door Ron1963 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

heb na lang wikken en wegen tussen sony en philips de sony kd65-af9 gekocht omdat het geluid super in geen soundbar meer nodig

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

prachtige en technisch een topper

139 cm (55 inch) 18/07/2019 door kuilenburg 98 (Nederland)

week geleden gekocht na veel voorbeschouwing is de keus gevallen

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Waanzinnig mooi!

139 cm (55 inch) 11/07/2019 door Fikbaas (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Wat een veelzijdige TV! de OLED beeldkwaliteit is super!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prachtige tv met super geluid

139 cm (55 inch) 30/06/2019  (Nederland)

Totaal geen spijt van deze aankoop. Super kwaliteit in alles.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Een feest om naar te kijken

139 cm (55 inch) 25/06/2019 door MarkusR (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Zelfs als ie uit staat, is ie mooi. Prachtig beeld, heel goed geluid, schitterende kleuren, goeie bediening. Echt een top TV.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Hoog kwaliteit beeld en geluid

164 cm (65 inch) 22/06/2019 door Ambrosini (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Paar maanden terug heb ik deze Sony aangeschaft. Ik gebruik het vooral bij gamen, netflix en tv kijken natuurlijk. + super beeld + super geluid (je hebt naar mijn mening geen soundbar nodig + vlot met apps en menu - nog niet gevonden Mijn vorige tv was ook een master serie van Sony. Helaas was deze niet meer van deze tijd.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prachtig design, geweldig beeld

139 cm (55 inch) 21/06/2019 door RobD974 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Mijn vorige TV was ook een Sony. Deze werkt nog prima maar ik wilde een groter beeldscherm. Er was geen twijfel over de keuze van de nieuwe TV. De kwaliteit van Sony is goed. Ik had de nieuwe TV bij een vriend gezien en wilde perse dit model hebben ondanks het feit dat er inmiddels weer nieuwere modellen uitgekomen zijn. De keuze heeft te maken met de uitstekende geluidskwaliteit en het feit dat de TV op de Dolby Surround versterker als center luidspreker aangesloten kan worden.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

WAUW!

139 cm (55 inch) 18/06/2019 door MaaikeP (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik heb de tv nu 3weken. Behalve dat de tv erg mooi is, op een schuine standaard, is het beeld ook geweldig! En het voordeel aan deze tv , wat ik aan andere tv's miste, het geluid! Dat is zo mooi, helder en je kunt het geluid lekker hard zetten. Je hebt geen extra muziekboxen nodig.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prima tv

164 cm (65 inch) 17/06/2019 door Johnn01 (Nederland)

Ik hen tv net geinstalleerd en ben er zeer tevreden over

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Slecht

0

0

0

Geweldig Beeld en geluid

139 cm (55 inch) 16/06/2019 door Staat1409 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik heb hem nu een week in huis , wat een geweldig beeld en geluid

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prachtig beeld

139 cm (55 inch) 12/06/2019 door Lander1975 (België)

Heel tevreden over de beeldkwaliteit van deze TV. Voldoet aan de verwachtingen. Wel jammer dat de Kodi-App niet mag geïnstalleerd worden van Sony. Met die protectionistische policy van Sony ben ik het niet eens. Als eigenaar van het toestel beslis ik welke apps ik installeer. Helaas...

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prachtig apparaat

139 cm (55 inch) 07/06/2019  (Nederland)

Ik ben Sony fan. Eindelijk heb ik een grootbeeld kunnen kopen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Heel goed

139 cm (55 inch) 06/06/2019 door DavidHaarlem (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

2 weken en de tv gaat top. Mooie geluid en scherm plus top desing.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldige Oled TV

139 cm (55 inch) 02/06/2019 door JohnvD (Nederland)

Eerder dan geplant deze TV gekocht en slechts 1 dag thuis, maar eerder onderzoeken gedaan en bekeken en nu in huis de bevestiging van een kwalitatief hoogwaardig product van Sony met vele mogelijkheden. Top.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldige TV

139 cm (55 inch) 31/05/2019 door Arian1966 (Nederland)

Sinds paar dagen deze tv in huis en kan niet anders zeggen. WOU!!! geweldig apparaat. Tevens erg handig dat de center speaker nu in de tv zit.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super TV

139 cm (55 inch) 30/05/2019 door Sony55AF9 (Nederland)

Heel tevreden, top geluid en beeld. Daarnaast vind ik de Kwaliteit van Sony erg goed.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prima beeld en geluid

139 cm (55 inch) 29/05/2019 door Wilfried9656 (België)

Waarom slechts drie sterren? Er zit geen handleiding bij het product. Men bekomt die enkel na registratie en ge moogt ge dan zelf afprinten. Voor die prijs zou dat inbegrepen moeten zijn. Voor de rest lijkt het toestel prima te werken en is het beeld en geluid goed.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

1

0

0

geweldig beeld, maar geen 4k stream app

164 cm (65 inch) 28/05/2019 door janssen737 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

super mooi beeld en beste geluid voor een tv dat je kunt krijgen. werkt super allemaal. 1 tegenvaller, voor dit enorme bedrag zit er geen enkele app op waar je de nieuwste films legaal kunt huren, streamen in 4k. google play movies ondersteunt bijvoorbeeld geen 4k, daarvoor moet je toch nog investeren in chromecast ultra of apple tv 4k. zou voor dit bedrag toch geregeld moeten zijn.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooi beeld

164 cm (65 inch) 24/05/2019 door Martin1959 00 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Vorige maand gekocht, voldoet zeker aan de verwachting

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

prachtig beeld en mooi design.

139 cm (55 inch) 18/05/2019 door Danielh82 (Nederland)

Gister deze prachtige tv gekocht en omver geblazen door het mooie beeld. en kwa design is het ook echt een plaatje !!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prachtige Oled TV

139 cm (55 inch) 11/05/2019 door Zwafra (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Sins enkele weken in bezit ...en zeer tevreden over deze Sony AF9 ..zeer fraai beeld en super geluid ..het enigste wat ik niet zo geslaagd vind is de orginele standaard waarbij het beeldscherm wat naar achter staat ..

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0