15

4.5 gebaseerd op 15 klantbeoordelingen

10
2
3
0
0
Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

Meest handig (positief)
0

Bijna perfect

KD-65AF9 13/11/2018 door PSTPSK

Schitterend beeld. Paar tekortkomingen. Zo is de met veel bombarie aangekondigde Netflix mode met normaal SD materiaal veel te donker. Inmiddels gebruik ik deze niet meer. Ook zou het goed zijn om direct bij het uitbrengen van het toestel een Youtube app beschikbaar te hebben die ook HDR materiaal kan weergeven. De huidige app doet dit niet. Dat dit wel kan bewijst de app die op mijn BluRay speler (x700 van Sony, kost nog geen 200 euro) staat. Deze speelt gewoon HDR materiaal. Voor een TV in deze prijsklasse is de afstandsbediening ietwat gewoontjes. Werkt allemaal redelijk (bereik kan beter), maar wel een erg simpel ding. De TV is nog niet gekalibreerd, dus hier kan ik weinig over zeggen. De Bioscoop mode benadert voor wat ik kan inschatten al dicht de juiste kleursettings, maar kalibreren moet je echt doen met zo'n toptoestel. Wel moet er toch het een en ander getweaked worden aan helderheid, hulpmiddelen etc in de settings. Het is niet echt een set-it-and-forget-it toestel. Het toestel wordt gebruikt als centerspeaker in een homecinema setup en dat gaat heel erg goed. Prima idee om doorlus aansluitingen voor een receiver op de TV te maken. Tot slot ben ik erg benieuwd of het toestel nog HDR10+ gaat ondersteunen met een van de komende software updates. Content schijnt nu toch echt kerst 2018 te verschijnen en ik vind dat Sony min of meer verplicht is dit te supporten op hun topmodel TV (of er moet een of andere geheime afspraak zijn dat men dit niet mag doen als ook Dolby Vision wordt ondersteund).

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

4

0

Meest handig (kritisch)
0

Prachtig beeld, waardeloos geluid!

KD-65AF9 16/11/2018 door Harry uit Den Helder

Zoals ik in het Sony community forum al heb aangegeven vind ik de hoog aangeprezen audiokwaliteit van de Acoustic Surface Audio+ met hun subwoofers verwerkt in de steun van de OLED TV erg tegenvallen. Gek is ook dat de optie om een active subwoofer aan te sluiten op de AF9, niet aanwezig is en dit wel op de AF8 kan d.m.v. luidsprekeraansluiting passtrough?!? Beeld daarintegen is prachtig! Met de vele instelmogelijkheden is het even zoeken maar uiteindelijk naar ieder zijn smaak aan te passen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Slecht

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

3

0

74 klantbeoordelingen

2 Modellen

Modellen

0

Is oke wel

KD-55AF9 21/09/2019 door Steven020

Beeld is oke geluid is beter dan gemiddelde tv Android programma en afstand bedoening is afschuwelijk, had voor dat geld wel meer verwacht

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Redelijk

0

0

0

perfect

KD-65AF9 09/09/2019 door sas55

al 7 maanden genieten wij dagelijks van het waanzinnig mooie beeld, het prachtige geluid en de simpele bediening van deze TV. Onze 4e Sony TV in 35 jaar.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Uitmuntend ontwerp

KD-55AF9 07/09/2019

Ik zit nog in een gewenningsperiode en moet nog aan de mogelijkheden ook om die leren te gebruiken o,a bluetooth,etc

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

scherp en contrastrijk beeld. Prima geluid

KD-55AF9 06/09/2019 door bakker

Ruim 1 maand geleden gekocht. Iedere keer dat we natuurfilms of hoog resolutie uitzendingen bekijken is een feest: scherpte, kleuren, zwart is echt zwart. Bijna alsof je zelf in de scene zit.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldig beeld en vooral goed geluid

KD-55AF9 30/08/2019 door RichardWB

Twee weken geleden gekocht en al met veel plezier wat films bekeken.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Super TV

KD-65AF9 15/08/2019 door Fanoche

Ik heb deze TV een maand geleden gekocht en ik ben zeer blij met deze TV

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooie en strakke design

KD-55AF9 06/08/2019

Pas aangekocht en zeer verrast van de super kwalitatieve weergave

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

top oled tv

KD-65AF9 27/07/2019 door Ron1963

heb na lang wikken en wegen tussen sony en philips de sony kd65-af9 gekocht omdat het geluid super in geen soundbar meer nodig

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

prachtige en technisch een topper

KD-55AF9 18/07/2019 door kuilenburg 98

week geleden gekocht na veel voorbeschouwing is de keus gevallen

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Waanzinnig mooi!

KD-55AF9 11/07/2019 door Fikbaas

Wat een veelzijdige TV! de OLED beeldkwaliteit is super!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prachtige tv met super geluid

KD-55AF9 30/06/2019

Totaal geen spijt van deze aankoop. Super kwaliteit in alles.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Een feest om naar te kijken

KD-55AF9 25/06/2019 door MarkusR

Zelfs als ie uit staat, is ie mooi. Prachtig beeld, heel goed geluid, schitterende kleuren, goeie bediening. Echt een top TV.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Hoog kwaliteit beeld en geluid

KD-65AF9 22/06/2019 door Ambrosini

Paar maanden terug heb ik deze Sony aangeschaft. Ik gebruik het vooral bij gamen, netflix en tv kijken natuurlijk. + super beeld + super geluid (je hebt naar mijn mening geen soundbar nodig + vlot met apps en menu - nog niet gevonden Mijn vorige tv was ook een master serie van Sony. Helaas was deze niet meer van deze tijd.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prachtig design, geweldig beeld

KD-55AF9 21/06/2019 door RobD974

Mijn vorige TV was ook een Sony. Deze werkt nog prima maar ik wilde een groter beeldscherm. Er was geen twijfel over de keuze van de nieuwe TV. De kwaliteit van Sony is goed. Ik had de nieuwe TV bij een vriend gezien en wilde perse dit model hebben ondanks het feit dat er inmiddels weer nieuwere modellen uitgekomen zijn. De keuze heeft te maken met de uitstekende geluidskwaliteit en het feit dat de TV op de Dolby Surround versterker als center luidspreker aangesloten kan worden.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

WAUW!

KD-55AF9 18/06/2019 door MaaikeP

Ik heb de tv nu 3weken. Behalve dat de tv erg mooi is, op een schuine standaard, is het beeld ook geweldig! En het voordeel aan deze tv , wat ik aan andere tv's miste, het geluid! Dat is zo mooi, helder en je kunt het geluid lekker hard zetten. Je hebt geen extra muziekboxen nodig.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prima tv

KD-65AF9 17/06/2019 door Johnn01

Ik hen tv net geinstalleerd en ben er zeer tevreden over

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Slecht

0

0

0

Geweldig Beeld en geluid

KD-55AF9 16/06/2019 door Staat1409

Ik heb hem nu een week in huis , wat een geweldig beeld en geluid

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prachtig beeld

KD-55AF9 12/06/2019 door Lander1975

Heel tevreden over de beeldkwaliteit van deze TV. Voldoet aan de verwachtingen. Wel jammer dat de Kodi-App niet mag geïnstalleerd worden van Sony. Met die protectionistische policy van Sony ben ik het niet eens. Als eigenaar van het toestel beslis ik welke apps ik installeer. Helaas...

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prachtig apparaat

KD-55AF9 07/06/2019

Ik ben Sony fan. Eindelijk heb ik een grootbeeld kunnen kopen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Heel goed

KD-55AF9 06/06/2019 door DavidHaarlem

2 weken en de tv gaat top. Mooie geluid en scherm plus top desing.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldige Oled TV

KD-55AF9 02/06/2019 door JohnvD

Eerder dan geplant deze TV gekocht en slechts 1 dag thuis, maar eerder onderzoeken gedaan en bekeken en nu in huis de bevestiging van een kwalitatief hoogwaardig product van Sony met vele mogelijkheden. Top.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldige TV

KD-55AF9 31/05/2019 door Arian1966

Sinds paar dagen deze tv in huis en kan niet anders zeggen. WOU!!! geweldig apparaat. Tevens erg handig dat de center speaker nu in de tv zit.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super TV

KD-55AF9 30/05/2019 door Sony55AF9

Heel tevreden, top geluid en beeld. Daarnaast vind ik de Kwaliteit van Sony erg goed.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prima beeld en geluid

KD-55AF9 29/05/2019 door Wilfried9656

Waarom slechts drie sterren? Er zit geen handleiding bij het product. Men bekomt die enkel na registratie en ge moogt ge dan zelf afprinten. Voor die prijs zou dat inbegrepen moeten zijn. Voor de rest lijkt het toestel prima te werken en is het beeld en geluid goed.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

geweldig beeld, maar geen 4k stream app

KD-65AF9 28/05/2019 door janssen737

super mooi beeld en beste geluid voor een tv dat je kunt krijgen. werkt super allemaal. 1 tegenvaller, voor dit enorme bedrag zit er geen enkele app op waar je de nieuwste films legaal kunt huren, streamen in 4k. google play movies ondersteunt bijvoorbeeld geen 4k, daarvoor moet je toch nog investeren in chromecast ultra of apple tv 4k. zou voor dit bedrag toch geregeld moeten zijn.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooi beeld

KD-65AF9 24/05/2019 door Martin1959 00

Vorige maand gekocht, voldoet zeker aan de verwachting

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

prachtig beeld en mooi design.

KD-55AF9 18/05/2019 door Danielh82

Gister deze prachtige tv gekocht en omver geblazen door het mooie beeld. en kwa design is het ook echt een plaatje !!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prachtige Oled TV

KD-55AF9 11/05/2019 door Zwafra

Sins enkele weken in bezit ...en zeer tevreden over deze Sony AF9 ..zeer fraai beeld en super geluid ..het enigste wat ik niet zo geslaagd vind is de orginele standaard waarbij het beeldscherm wat naar achter staat ..

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldig beeld en geluid!

KD-55AF9 07/05/2019 door Danny1976

Al jaren naar deze serie aan het kijken, eerst de A1 en nu de AF9, mede vanwege het geluid. Het beeld is haarscherp, perfect zwart. In combinatie met een UHD speler zijn films indrukwekkender. Android werkt ook makkelijk, de te installeren apps zijn een selectie van de play-store, gericht op beeld en geluid. Connectie met wifi, telefoon e.d. was binnen 2 minuten volledig automatisch gebeurd. Wat mij betreft had de afstandbediening luxer aan mogen voelen en voorzien mogen zijn van een toetsenbord, maar dat is echt het enige minpuntje dat ik kan vinden.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Super beeld en geluid

KD-65AF9 03/05/2019 door vjatsjeslav

Ik ben zeer tevreden met deze oled panel en android tv

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super beeld en geluid

KD-65AF9 30/04/2019 door Teun59

Wij hebben in dit voorjaar het product gekocht. Wij zijn er super tevreden over. Ook een super strak design. Ondanks dat het best wel een grote tv is. Staat hij gewoon geweldig goed bij ons in de kamer.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

pracht tv

KD-55AF9 23/04/2019 door yuno 11

een mooie strakke tv met een prachtbeeld en voor een platte tv een mooi geluid en een makkelijk bediening

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Erg goed toestel

KD-55AF9 19/04/2019 door Enzo1234

Toestel in januari gekocht en erg tevreden. Echt een aanrader!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

een beeld voor totaal beleving

KD-65AF9 17/04/2019 door aanmelding

prachtige beelden met vele instel mogelijkheden. welke door een logisch doordacht ontwerp ook makkelijk is in te stellen. de ondertitels op een groter scherm zijn ook groter wat het lezen vergemakkelijkt. daar denk ik zou een fabrikant voor alle tv een extra instel mogelijkheid vergroting verkleining letter type veel mensen een plezier doen. enfin bij deze tv is het al een verbetering.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Wachten op 4K opname door media !!

KD-65AF9 16/04/2019 door TT818

Indien het signaal 4K of hoger is ,dan komt de tv volledig torvzijn recht !!! Gewone uitzending in HD valt wat tegen !!

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prachtig design en beeld

KD-55AF9 14/04/2019 door Robbie1965

Wij webben een high-end surround opstelling, waardoor we het TV geluid meestal niet gebruiken, maar het geluid voor een televisie is uitzonderlijk goed! Leuke feature is dat je het scherm als centerspeaker in een surround set kunt opnemen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Uitstekend beeld

KD-65AF9 11/04/2019 door Fred2548

Mooi beeld en geweldig geluid ga in de toekomst de tv integreren in mijn home cinema set

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Theater thuis

KD-55AF9 04/04/2019 door hdekkers

Ik heb de TV nu ongeveer een maand. In het begin was het wennen aan het grote beeld. Dat ging echter heel snel. Nog altijd vind ik het een beleving om naar de TV te kijken, vooral als er in 4k wordt uitgezonden. Bij sommige progrmma's vind ik vooral de gezichten wat wazig en bij snooker lijken de ballen wazig. Het geluid vind ik prachtig. Het is fijn dat het geluid het beeld ondersteunt, iemand die rechts op het beeld staat, hoor je ook rechts op het beeld. Jammer vind ik dat het moeilijk is om oudere (audio) apparatuur op de tv aan te sluiten. Het zou attent zijn geweest om er enkele interface kabels (b.v. van audio 2 kanaals, naar de audio ingang van de tv, interface voor scart), nu ben ik op zoek hoe die apparatuur te verbinden met de tv. De tv is duur genoeg om daarin te voorzien. Al met al ben ik erg blij met de tv.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldig mooie tv

KD-65AF9 03/04/2019 door Blok

We hebben de tv nu bijna 2weken en zijn super tevreden over de beeldkwaliteit, de makkelijke bediening en de perfecte geluidskwaliteit.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Beeld en geluid zeer goed

KD-55AF9 30/03/2019 door Frank 51

Zeer treveden met aankoop, ook klantservice na aankoop werkt naar behoren

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

fantastische beeld en geluidskwalteit

KD-55AF9 29/03/2019 door DNAppletje

Nu 3 weken in huis, super tevreden. Alleen gaat de microfoon zijn eigen gang en dat is irritant

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Beste tv

KD-55AF9 28/03/2019

Ik heb de kd-55af9 vandaag gekocht en ik ben tot nu toe erg tevreden over deze televisie

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Beeld en geluid perfect

KD-65AF9 22/03/2019 door etamboer

Zeer onder de indruk van de upscaling naar 4K en prachtig geluid.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Klank en Beeld

KD-55AF9 21/03/2019

Klank en Beeldschoon. Spraaktechnologie. Tal van mogelijkheden

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Beeld en geluid perfect

KD-55AF9 18/03/2019 door Twaris

Zeer te vreden. Ook omruil service door Sonny, mijn complimenten.

Beeldkwaliteit

Slecht

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prachtig beeld

KD-55AF9 10/03/2019 door Mark00000p0

Fantastisch toestel maar Kodi werkt er niet op. En dat zegt men niet op voorhand erbij, terwijl dat een bewuste keuze is van Sony. Daar ben ik extreem boos over. Het is nu mijn tv en ik wil beslissen welke apps ik erop zet of niet.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

AF9 beoordeling

KD-65AF9 08/03/2019 door ROHA

Ik ben blij met de aanschaf van onze nieuwe OLED AF9. Geweldig beeld. TV hangt aan de muur waarop een HK Ciation bar is aangesloten

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Redelijk

0

0

0

Wat een beest!

KD-65AF9 05/03/2019 door Raf2004

Wat een beest van een tv is de AF9, we hebben die met verschillende andere merken vergeleken en dan gekozen voor de AF9, we hebben die nu een week in huis en die verwonderd ons nog elke dag, het is net of die iedere dag mooier beeld produceert en het geluid is gewoon fantastisch, je vindt nergens een tv waarvan het geluid zo goed is, dit is echt een super tv.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Fantastisch apparaat!

KD-65AF9 04/03/2019 door _916sp

Prachtig toestel, ook in stand-by een plaatje om te zien. Subliem beeld, geluid ook super (is als centerspeaker actief in bestaande surround installatie). Niets op aan te merken.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldig helder en contrastrijk beeld

KD-55AF9 17/02/2019 door Freeway_

Begin deze maand gekocht. Een OLED TV geeft absoluut het mooiste beeld van alle TV's. De video-processing van SONy is geweldig goed.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

zeer goeie 2K TV, maar met een minder 4K kantje

KD-55AF9 09/02/2019 door cmore24

ik ben tevreden met het toestel. technisch kan ik er niet op aanmereken. mooie kleuren, helder beeld, zwart is mooi zwart, bijna geen motion blur. Dit is waar voor zijn 2K dimensie. Blu Ray films spelen heel mooi af. Als 2K dat je focus is, dan is dit een aan te raden TV. Echter de 4K stelt teleur. ik kan nauwelijk verschil zien met 2K. Ik heb een 4K speler van Sony met een 4K disk (zwarte kleur), een 18Gps HDMI kabel, alle instellingen van de TV staan juist, en toch lijkt het beeld 2K. Mooi, maar geen 4K. Het menu van de instellingen zelf zijn niet slecht maar konden beter.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Redelijk

0

0

0

Uitstekend apparaat.

KD-65AF9 02/02/2019 door Erik Ma

Beeld, geluid,apps, alles ok...................................................

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super beeld en geluid

KD-65AF9 30/01/2019 door mariella11

Helemaal geweldig. Beeld en geluid. Heel tevreden met tv.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

kenmerken

KD-65AF9 28/01/2019 door Edjo63

Ben erg tevreden met de kleurstelling en geluid...tot zo ver. Schuin plaatsing moet ik duidelijk nog aan wennen; maakt de tv erg 'dik'.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prachtig beeld en geweldig beeld

KD-55AF9 23/01/2019 door Bontonton

De ervaring van een tv die zonder soundbar of dergelijke een indrukwekkende combinatie van zuiver beeld en overweldigend kan realiseren.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooie TV, maar wat een stroomverbruik in stand-by!

KD-55AF9 23/01/2019 door Marcelles33

Dit is mijn derde Sony Bravia TV. Ik heb voor dit model gekozen vanwege de goede specificaties en lovende recensies. Beeld en geluid zijn inderdaad prachtig maar er zijn een aantal zaken die mij niet bevallen: 1. Als de TV uit staat (feitelijk stand-by want een echte uit schakelaar ontbreekt) dan gebruikt de TV nog altijd continu 30 Watt aan elektriciteit! Dat is goed voor 250 KWh (50 euro) per jaar! Ik heb hierover geklaagd bij Sony, zij geven aan dat dit door Android TV komt en dat Google hiervoor verantwoordelijk is. 2. De app Kodi kan ik met de huidige firmware niet installeren, dit is een bekend probleem en Sony geeft aan dat dit in een volgende firmware versie waarschijnlijk is verholpen. 3. Ik wil de TV als centerspeaker gebruiken voor mijn surround receiver, echter hiervoor moet de TV dan wel altijd aan staan, anders werkt de speaker niet. Met de optie "beeldscherm uit" verbruikt de TV dan 60 Watt. Ik vind dit heel erg veel.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prachtige televisie

KD-55AF9 16/01/2019 door HG12

Zeer prettig contact zowel per e-mail als chat of telefoon! Alex de installateur was zeer kundig en rustig in zijn werk en bij text en uitleg! Deze zaak is zeer aan te bevelen!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

prachtig beeld

KD-55AF9 15/01/2019 door Antwerpen1

Ben tevreden met beeld en geluidskwaliteit. wil hem wel aan de muur hangen.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goed

KD-55AF9 10/01/2019 door Nico 46

Beeld en geluid zijn prettig, er zijn veel technische mogelijkheden

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Top televisie

KD-65AF9 10/01/2019 door Eddyready

Geweldig product, gemakkelijk te bedienen en in te stellen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Zeer goed

KD-55AF9 07/01/2019 door Lebeau

Ik heb hem nog maar een paar dagen en heb hem nog niet volledig op mogelijkheden kunnen uittesten, maar nu al een fantastische ervaring

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

subliem

KD-55AF9 31/12/2018

werkelijk subliem helder beeld en prachtig geluid, prachtig vorm gegeven apparaat

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geluid WOW

KD-55AF9 28/12/2018 door JC Grandia

1 dag in bezit kan nog niet over alles een oordeel geven ,beeld prima geluid uitstekend en bediening gebruiksvriendelijk.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Fijn toestel

KD-55AF9 22/12/2018 door AlexN55

Doet wat in de aanbieding staat. Makkelijk te bedienen. Bijzonder scherp beeld

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Topmodel

KD-55AF9 18/12/2018 door Gerard5657

In een woord geweldig kan niet meer zonder dit geweldig toestel

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Voor mij de perfecte TV

KD-65AF9 30/11/2018

Gisteren geleverd, geïnstalleerd en aanpassingen gedaan aan beeld en geluid volgens diverse reviews en eigen voorkeur. Beeld en geluid zijn nu goed tot perfect. Voor film kijken met surround laat ik het geluid echter liever via mijn Sony) receiver voortbrengen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Mooi

KD-65AF9 25/11/2018 door ceeskens

Zeer tevreden mooi design, uitstekende kenmerken!!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Als je van design en een geweldig geluid houd

KD-65AF9 21/11/2018 door Robert1966

Ik heb dit toestel 2 weken geleden gekocht en kan tot nu toe zeggen dat het qua design interface en geluid een geweldige tv is!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

mooi beeld,geweldig geluid

KD-55AF9 20/11/2018 door jvalen52

ik ben onder indruk van de beeldkwaliteit en het theater geluid

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldige apps

KD-55AF9 20/11/2018 door Ivonne1954

Geweldige tv mooie kleuren goed geluid makkelijk in gebruik.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prachtig beeld, waardeloos geluid!

KD-65AF9 16/11/2018 door Harry uit Den Helder

Zoals ik in het Sony community forum al heb aangegeven vind ik de hoog aangeprezen audiokwaliteit van de Acoustic Surface Audio+ met hun subwoofers verwerkt in de steun van de OLED TV erg tegenvallen. Gek is ook dat de optie om een active subwoofer aan te sluiten op de AF9, niet aanwezig is en dit wel op de AF8 kan d.m.v. luidsprekeraansluiting passtrough?!? Beeld daarintegen is prachtig! Met de vele instelmogelijkheden is het even zoeken maar uiteindelijk naar ieder zijn smaak aan te passen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Slecht

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

3

0

0

Bijna perfect

KD-65AF9 13/11/2018 door PSTPSK

Schitterend beeld. Paar tekortkomingen. Zo is de met veel bombarie aangekondigde Netflix mode met normaal SD materiaal veel te donker. Inmiddels gebruik ik deze niet meer. Ook zou het goed zijn om direct bij het uitbrengen van het toestel een Youtube app beschikbaar te hebben die ook HDR materiaal kan weergeven. De huidige app doet dit niet. Dat dit wel kan bewijst de app die op mijn BluRay speler (x700 van Sony, kost nog geen 200 euro) staat. Deze speelt gewoon HDR materiaal. Voor een TV in deze prijsklasse is de afstandsbediening ietwat gewoontjes. Werkt allemaal redelijk (bereik kan beter), maar wel een erg simpel ding. De TV is nog niet gekalibreerd, dus hier kan ik weinig over zeggen. De Bioscoop mode benadert voor wat ik kan inschatten al dicht de juiste kleursettings, maar kalibreren moet je echt doen met zo'n toptoestel. Wel moet er toch het een en ander getweaked worden aan helderheid, hulpmiddelen etc in de settings. Het is niet echt een set-it-and-forget-it toestel. Het toestel wordt gebruikt als centerspeaker in een homecinema setup en dat gaat heel erg goed. Prima idee om doorlus aansluitingen voor een receiver op de TV te maken. Tot slot ben ik erg benieuwd of het toestel nog HDR10+ gaat ondersteunen met een van de komende software updates. Content schijnt nu toch echt kerst 2018 te verschijnen en ik vind dat Sony min of meer verplicht is dit te supporten op hun topmodel TV (of er moet een of andere geheime afspraak zijn dat men dit niet mag doen als ook Dolby Vision wordt ondersteund).

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

4

0