354

4.7 gebaseerd op 354 klantbeoordelingen

280
57
7
3
7
Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

354 klantbeoordelingen

3 Modellen

Modellen

0

Geweldig toestel

139 cm (55 inch) 25/02/2020 door john 666

Ik heb deze tv pas gekocht en hij bevalt prima . Beeld is super strak met mooie realistische kleuren en het geluid is fantastisch zeker voor een platte tv . Bediening en installatie is erg makkelijk .Kabels zijn mooi weg te werken . Zeer tevreden mee.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goed

139 cm (55 inch) 24/02/2020 door TfAsSp

Ben heel tevreden met mijn tv met heel veel mogelijkheden.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

De TV voor iedereen prachtig

139 cm (55 inch) 23/02/2020 door Frankyboy21waard

De Max dit is een tv voor iedereen kwaliteit mooi en het geluid

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Beeld en geluid super

139 cm (55 inch) 23/02/2020 door Wil b

Ik had drie dagen de tv en toen ging hij stuk. Vervolgens een nieuwe gekregen. Nu ben ik heel tevreden over beeld en geluid.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Ultimate processor X1

164 cm (65 inch) 20/02/2020 door DV69

Ik heb vanaf de introductie voorjaar 2019 het toestel vaak bekeken. Afgelopen maand de knoop doorgehakt. 19-02-2020 eerste kijkdag thuis. Ultimate kijkgenot.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Niet twijfelen gewoon kopen

139 cm (55 inch) 19/02/2020 door Joop65

Ik ben zeer tevreden over mijn TV fantastisch beeld . ( Had hem meschien eerder moeten kopen)

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Sony Bravia 65 inch

164 cm (65 inch) 19/02/2020 door BSAL

Top tv, compact en strak tegen de muur. Prachtig beeldkwaliteit

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Fantastische TV!

139 cm (55 inch) 15/02/2020 door Luk S

Gisteren (vrijdag) besteld bij, vandaag (zaterdag) geleverd door Coolblue. Eerst het toestel opgehangen aan de wandbevestiging en dan snel overgegaan tot installatie. De installatieprocedure verliep heel vlot, alles wijst zichzelf uit. Nog even gecontroleerd op updates: eentje werd gevonden en direct geïnstalleerd. En nu zit ik te genieten van een TV met een knap design met een geweldig beeld. Ik ben al jarenlang een Sony-TV-gebruiker omdat ik daar nu eenmaal super tevreden over ben. Ook nu heb ik geen seconde getwijfeld om - aangezien de oude led-TV na 10 jaar zijn beste tijd had gehad - opnieuw te kiezen voor Sony.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Arie Manders

139 cm (55 inch) 14/02/2020 door Arie14

Een prachtig beeld, ik kijk nu met veel genoegen naar de voetbalwedstrijden

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

in één woord geweldig

164 cm (65 inch) 10/02/2020 door Jan1953

Na bestuderen van alle gegevens en vergelijkingen met andere gelijke producten, vonden wij dit de mooiste en beste van allemaal. Prima beeld en geluid. Sound bar echt niet meer nodig. Zulke mooie strakke, scherpe beelden, wij zijn sprakeloos. Het is zeker een aanrader voor iedereen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldige tv

195 cm (77 inch) 09/02/2020 door Nick_91

Vorige maand kocht ik deze tv aan en hij werkt prima.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

KD-55AG9 top tv

139 cm (55 inch) 05/02/2020 door Telly133

Ik heb de tv nu 2 weken in huis en ik ben heel blij. Het is weer plezier om tv te kijken.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Ondermaats

164 cm (65 inch) 04/02/2020 door PM01

Tv veel te duur voor de geleverde kwaliteit en service

Beeldkwaliteit

Slecht

Geluidskwaliteit

Slecht

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Slecht

Gebruiksgemak

Slecht

0

0

0

Een mooie aanwinst in voor woonkamer

139 cm (55 inch) 03/02/2020 door B1980

We hebben de tv nu ongeveer een maand in huis. Het is elke dag nog een feestje om er na te kijken en om op te gamen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldig beeld en geluid!

164 cm (65 inch) 03/02/2020

Ik heb dit met de BTW actie van mediamarkt gekocht. Stond al heel lang op mijn verlanglijstje en nu met een behoorlijke korting naar tevredenheid kunnen aanschaffen

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldig toestel qua beeld en geluid, zeer tevrede

139 cm (55 inch) 02/02/2020

Ik ben zeer tevreden met dit toestel Qua vormgeving simplistisch bedienbaarheid en qualiteit

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Beeldkwaliteit is geweldig!

164 cm (65 inch) 01/02/2020

Heb hem vlak voor Kerstmis. WONDERFULL. Kan hem iedereen aanraden.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geen ondertitels

139 cm (55 inch) 01/02/2020 door Ludo86

De ingebouwde mediaspeler vond na bekabelde aansluiting direct mijn thuisnetwerk en speelt alle content op andere computers gelijk af, zelfs zonder login of wachtwoord. Geweldig dus! MAAR.... pakt geen ondertitels helaas. Verder is het beeld prima en voldoet de TV aan mijn verwachtingen.

0

0

0

Mooie oled tv.

164 cm (65 inch) 31/01/2020

Deze oled tv in januari gekocht. Fantastisch beeld er gaat een wereld voor je open. Moet alleen noch stoeien met alle apps. Heel mooi design lekker groot en dun. Wacht alleen nog op een software update deze schijnt in februari te worden uitgerold. In 1 woord fantastische machine.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Super toestel

139 cm (55 inch) 29/01/2020 door Harry 2710

deze tv voldoet ruimschoots aan de verwachtingen welke wij hadden !! Ongelofelijk hoe Sony er in geslaagd is om het geluid via het beeldscherm zo geweldig te laten klinken!!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super blij mee

139 cm (55 inch) 28/01/2020 door T glorie

Hebben het nu een maand de tv Super beeld en geluid en makkelijke bediening

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geen Airplay

139 cm (55 inch) 28/01/2020 door Lawyer 888

Deze tv gekocht omdat dit model airplay zou hebben. Helaas niet waar. Sony update 11 december met airplay nog steeds niet beschikbaar

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goed toestel.

139 cm (55 inch) 28/01/2020 door Veldhoen

Ben erg te vrede over de beeldkwaliteit alleen had ik wat meer verwacht van het geluid.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

top TV

139 cm (55 inch) 26/01/2020 door Jojwchl

product nu 2 dagen in gebruik en ben er zeer tevreden over zowel beeld als geluid

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Niet tevreden

139 cm (55 inch) 25/01/2020 door Mcg schepers

Ik heb dit tv toestel gekocht maar valt vies tegen

Beeldkwaliteit

Slecht

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Slecht

Gebruiksgemak

Slecht

0

0

0

zeer tevreden

139 cm (55 inch) 25/01/2020 door Teutsie

Omdat de tv aan mijn verwachting voldoet,dus daarom tevreden over mijn aankoop

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Fantastisch tv beeld

139 cm (55 inch) 25/01/2020 door Elisabeth 72

Geweldige beleving, mooie kleuren zéér tevreden. Bovendien de service is, mijn ervaring optimaal !

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Slecht

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prachtig beeld

164 cm (65 inch) 24/01/2020 door Amade80

Sinds enkele maanden in het bezit van deze televisie. Aanvankelijk had ik de 55" versie op het oog, maar uiteindelijk voor de 65 variant gekozen en geen moment spijt van gehad! Ik kijk bij voorkeur naar 4K beeldmateriaal, wat o.a. via de voor geïnstalleerde apps YouTube en Netflix goed te vinden is. Beeld is over het algemeen haarscherp, verloopt vloeiend en vertoont bij de juiste instellingen (online te vinden) weinig vertekening. Out of the box heeft de Cinema stand de voorkeur voor de meest natuurgetrouwe weergave van kleur. Qua HDR misschien wat meer van verwacht, maar alsnog een ontzettend mooi plaatje wat neer gezet wordt. Het apparaat is verder eenvoudig te bedienen en de afstandsbediening is echt een verademing qua design en gebruiksgemak.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Voldoet naar verwachting.

139 cm (55 inch) 22/01/2020 door LuRo

Heb de tv voor de kerstdagen gekocht. En inmiddels zijn we een maandje verder en zeer tevreden met de aanwinst! Want dat is het! we zijn er heeeel tevreden mee.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Erg goede beeldkwaliteit, snel, prima geluid

139 cm (55 inch) 22/01/2020 door ReinM

Momenteel een van de betere TV’s in deze prijsklasse, vergeleken met Loewe, LG en Panasonic; heb niets met Samsung of Philips. De beeldkwaliteit is superieur, ook bij ‘gewoon’ tv kijken via mediabox; geluid is ok, aansluitingen prima, bediening is supersnel. Handige directe toets voor Netflix, en goede Tidal app, die ook interessante video mixes aanbiedt. Paar kleine minpunten: - jammer van de keuze voor Android TV, ben namelijk absoluut geen fan van Google - afstandsbediening kan andere componenten niet ‘leren’, dus meerdere AB’s blijven nodig, of kiezen voor bv Logitech Harmony oid - TV instellen als centerspeaker is een interessante optie, maar lijkt niet mogelijk bij aansluiting via Toslink (optisch) naar audioversterker.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Super!

164 cm (65 inch) 21/01/2020 door Smilingfollower

Maand later nog steeds zeer onder de indruk van het beeld en de functionaliteit!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prachtig beeld en geluid,

164 cm (65 inch) 20/01/2020 door lexie0

Zit nu een maand te kijken en blijft gewoon een prachtig tv met prima geluid. Zou eerst voor een LG gaan maar dit ontwerp en geluid is veel mooier.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Tot nu toe een enorme teleurstelling

139 cm (55 inch) 18/01/2020 door Roland 972

Prachtige televisie, ik heb er 2 gekocht. Beeld is geweldig, geluid is geweldig en toch 1 ster. Teveel bugs in de software, met afspelen van USB, met blijven hangen in YouTube. Kleine dingen die het gevoel geven dat de TV gewoon nog niet af is. Ik hoop echt van ganse harte dat de bugs eruit gehaald kan worden tot dat moment heb ik helaas een dure TV's waar ik heel veel spijt van heb dat ik ze heb aangekocht. Het enige voordeel dat ik heb met 2 TV's is dat ik eenvoudig kan vaststellen dat het geen maandag-ochtend exemplaar is.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Slecht

Gebruiksgemak

Slecht

0

0

0

fantastisch geluid en beeld

164 cm (65 inch) 17/01/2020 door BHdeK

Geen soundsysteem meer aan de muur met een bas-box in de huiskamer. dit scherm is in zijn geheel een speaker en heeft fantastisch geluid. ik heb de 65" gekocht en die heeft net zoals de 55" een fantastisch beeld. is zeer eenvoudig aan te sluiten en te configureren.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldig toestel

139 cm (55 inch) 17/01/2020 door Andre26

Deze een aantal mnd. In gebruik en bevalt supergoed. Veel smartfuncies.oled paneel geeft hele mooie kleuren.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prachtig Beeld

164 cm (65 inch) 16/01/2020 door esbeenl

Wij hebben deze TV gekocht. Wij zijn erg blij met onze keuze. Het beeld is geweldig!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldige TV

139 cm (55 inch) 16/01/2020 door Harry4

Raad iedereen aan dit toestel te kopen, mits je het geld er voor hebt. Zouden eerst voor Philips gaan . Super beeld en geluid. Gewoon goed!!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Kenmerken

139 cm (55 inch) 15/01/2020 door Febe 2004

Onlangs gekocht en ben zeer te vreden.Moest het eerder aangekocht hebben

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

wat een fantastische televisie

139 cm (55 inch) 15/01/2020

Wij hebben de tv nu 1 week en zijn zeer tevreden over zowel het beeld als het geluid het kijken naar deze tv is elke avond weer een feest

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prima Tv

195 cm (77 inch) 15/01/2020 door TYcho Almere

Vorige maand gekocht en goed genoeg geluid en perfect beeld.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Zeer goed

139 cm (55 inch) 14/01/2020 door 141714JA

Ik heb het tv.toestel in nov. 2019 gekocht en ben uitstekend tevreden. Prima zo.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldig tv

164 cm (65 inch) 14/01/2020 door Derwin

Ben super tevreden wauw wat een tv het is gewoon genieten

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

tevreden over het produkt

139 cm (55 inch) 14/01/2020 door Johan1253

vorige maand gekocht maar had er toch iets meer van verwacht op gebied van bediening ook zou men er beter een gebruiksaanwijzing bij geven het is toch een vrij duur toestel

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Super kwaliteit beeld

139 cm (55 inch) 13/01/2020 door Dave78w

Ik heb de televisie 2 weken geleden gekocht,ik ben er zeer tevreden over

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Sterke naturel kleuren

139 cm (55 inch) 13/01/2020

Natuurlijke prachtige beelden met sterke contrasten wit/zwart. Spijtig dat ik nog steeds 3 afstandsbedieningen moet gebruiken: 1) TV 2) Extern geluid (glasvezelkabel) 3) Telenet modem

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Kwaliteit

164 cm (65 inch) 13/01/2020

Geweldige beeldervaring. Ietsje aan de dure kant maar uiteindelijk n juiste keus genomen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Uitstekend geluid en beeldkwaliteit

164 cm (65 inch) 13/01/2020 door Ollie40

Pas nadat mijn eerste AG9 werd ingeruild omdat de softwareproblemen zich herhaalden ben ik tevreden met het toestel. Toegankelijkheid van apps is uitstekend,

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

onze tv

164 cm (65 inch) 12/01/2020 door winfridus

prachtig beeld en geluid. Zeer tevreden makkelijke afstandsbediening.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldige tv

139 cm (55 inch) 11/01/2020 door Rob64

Mooi en helder surroundgeluid , uitstekend scherp en contrastrijk beeld Voorheen een Sony smart led tv gehad, absoluut geen spijt van deze aankoop

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

perfecte kwaliteit , heldere kleuren, scherp beeld

139 cm (55 inch) 11/01/2020 door Diep1

Na kritische vergelijkingen erg tevreden over keuze .

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Waanzinnig beeld en gemak

139 cm (55 inch) 10/01/2020 door MarkRo

Nu anderhalve maand in bezit en nog steeds erg tevreden. Beeld, vooral HDR fantastisch. Android loopt soepel en zorgt ervoor dat ik mijn Shield nauwelijks meer gebruik. Nu is het wachten op de PS5.... Geluid is ook erg goed. Uiteraard niet zo goed als een goede audioset, maar als er geen noodzaak is voor enorm geluidsgeweld, voldoet het volledig.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooi televisie met een storingsgevoelige tuner.

164 cm (65 inch) 09/01/2020 door Ton P

Ik heb de televisie eind vorig jaar ter vervanging van vorige fijne Sony Bravia televisie gekocht. Dus weer voor een Sony gekozen. Mooie strak design, kleurweergave, geluid en bedieningsgemak. Enig nadeel is dat we gemiddeld 6x op een avond korte beeldstoring ervaren. Inmiddels een Sony monteur ter plaatse geweest die aangaf dat de Sony tuners nou eenmaal erg gevoelig zijn. Tuner vervangen maar probleem is tot nu toe nog niet opgelost. Erg vervelend maar zonder deze klacht is het een hele fijne televisie.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Goed geluid . Mooi design . Mooi helder beeld

164 cm (65 inch) 08/01/2020 door A007

Wij zijn heel tevreden over dit toestel .ook over het geweldige geluid. Wij moesten even wennen aan de grootte van het toestel, maar daar zijn we nu wel aan gewend.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

TV van premium kwaliteit!

139 cm (55 inch) 08/01/2020 door H en A

Bij Sony hebben ze goed begrepen wat de kwaliteit van beeld en geluid behoord te zijn, uitgevoerd in strak en modern desgin. Wat mij betreft absolute topklasse!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

gemiddeld

139 cm (55 inch) 08/01/2020 door kyonadoucha

twee maanden geleden gekocht maar nog steeds niet blij met het geluid

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Prima toestel

139 cm (55 inch) 08/01/2020 door cbeljaars

Zeer tevreden geen klachten.Heb tijd veel sony producten gekocht.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Veel geld voor weinig

164 cm (65 inch) 08/01/2020 door Geensonymeer

Mooi beeld maar daar houd het ook wel op tv loopt heel veel vast en de software draait niet zo lekker

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Slecht

0

0

0

Wat is de sony AG9 Een geweldige Tv

139 cm (55 inch) 08/01/2020 door Renesony

Heb de sony KD 55AG9 gekocht in november dus heb hem al een paar maanden kan allen maar zeggen wat een geweldig toestel heel natuurlijk beeld en goed geluid ik kan alleen maar zeggen ik kocht hem weer heb geen spijt van de aankoop

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Fantastische tv

139 cm (55 inch) 07/01/2020 door Kenny020

Na 12 jaar mijn Sony tv gehad te hebben was het tijd voor een nieuwe tv. Ik heb altijd tv’s van Sony gehad en tot nu toe nooit teleurgesteld. Zo ook deze keer!! Geweldig!!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Top TV

164 cm (65 inch) 07/01/2020 door Steef67

Afgelopen week de Sony KD65A9 gekocht, mooi beeld goed geluid gewoon een top TV

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Beeld kwaliteit perfect, vormgeving mooi

164 cm (65 inch) 07/01/2020 door Rushil

Het is weer een genot om tv te kijken, ik kijk weer naar jaren met heel veel plezier naar tv programma’s

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

GEWELDIG

164 cm (65 inch) 06/01/2020

ben zeer tevreden, de foto is een afbeelding van een TV uitzending

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Top!

164 cm (65 inch) 06/01/2020 door MrLoco

Super beeld kwaliteit en geluid en de netflix cali mode is super

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Fantastisch beeld én geluid!

139 cm (55 inch) 05/01/2020 door strui901

Deze tv nu een maand in bezit en kan niet anders zeggen dan dat het een aanrader is. Ik hou erg van goed geluid, de tv heeft mijn verwachtingen overtroffen. Het had iets helderder mogen zijn maar na het bijstellen in de equalizer is het nu goed. Bassen zijn ook erg goed voor een TV. Beeldkwaliteit geweldig. Heb 13 jaar een plasma van panasonic gehad en zocht een goede opvolger. Die heb ik met deze tv gevonden. Geweldig!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prachtig en rustig beeld en een mooi design

139 cm (55 inch) 05/01/2020 door Lucredo

Top tv de beste die er nu te koop is. Eenvoudige menu's en eenvoudig te bedienen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prachtig beeld

139 cm (55 inch) 05/01/2020 door Ervalus

Had al een HD tv van Sony. Nu over op 55” en 4K Toch weer veel mooier

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prima TV

139 cm (55 inch) 05/01/2020 door is66

Prima tv voldoet aan de verwachtingen, prachtige kleuren

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Overtuigend prachtig design en kijkgenot

139 cm (55 inch) 05/01/2020 door De munnik

Ik heb de tv nu 2 maanden en ik ben zeer tevreden. Het beeld spat er uit. Het is net echt. Het geluid is ook verrassend. Hoe wel we nu toch weer surround speaker bij gezet hebben. De tv heeft heel veel mogelijkheden. Ik heb nog niet alles uitgeprobeerd.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldig beeld en geluid

164 cm (65 inch) 04/01/2020 door Sandra69

Als je de Sony KD65AG9 aanzet liggen de details in de wereld aan je voeten.Je blijft kijken en luisteren.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Eindelijk een vervanger voor de Pioneer Kuro plasm

164 cm (65 inch) 03/01/2020 door Gerrie0106

Dit is één van de mooiste Oled schermen op de markt. Geweldig mooie kleuren niet te overdreven opgepoetste kleuren zoals bij LG. Zwart is echt zwart en wit is niet het blauwe wit zoals bij de meeste Samsung.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldig beeld en uitstraling

139 cm (55 inch) 03/01/2020 door Bulldog77_5

Tv aangekocht ter vervanging van onze oude bravia, super beslissing geweest. Mooi beeld en legio mogelijkheden

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Topper!

164 cm (65 inch) 03/01/2020

Erg mooi apparaat. Hoge prijs meer dan waard. Fantastisch beeld, design, gebruiksgemak en geluid.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0