RD45/RD43

Fraai beeld dat verder gaat dan HD

Elke keer als u de tv aanzet, ziet u iets geweldigs dankzij beeldverbeteringstechnologie die verder gaat dan Full HD en superhelder geluid.

80 cm (32 inch)

KDL-32RD430

360,00 €

(inclusief BTW)

102 cm (40 inch)

KDL-40RD450

500,00 €

(inclusief BTW)
AENERGIELABEL EN PRODUCTKAART

2modellen

Belangrijkste functies

Extra helderheid in High Definition

Full High Definition

Beleef onze fantastische Full HD-beeldkwaliteit, wat u ook kijkt. De unieke X-Reality PRO-engine van Sony analyseert, zuivert en verfijnt beelden voor een prachtig gedetailleerde weergave. X-Reality PRO verbetert zelfs gestreamde content met lage resolutie, waardoor Sony u een beeld kan geven waarin alles tot leven komt. 

X-Reality PRO

Ontdek elk detail opnieuw

De beeldverwerking van X-Reality PRO verbetert elke pixel en zorgt voor een zeer helder beeld. De frames worden geanalyseerd en elke scène wordt met onze speciale beeldendatabase vergeleken voor verfijnde, realistischere beelden met minder ruis. 

Ontwerp dat overal past

Deze tv heeft een onopvallend, slank design dat prima in uw kamer past.

  • Slanke stijl
  • Past bij uw lifestyle

Nieuwe manieren van tv kijken 

Haal meer uit uw tv. Speel uw favoriete content af vanaf een USB-stick, bekijk uw foto's op het grote scherm en nog veel meer. 

Afspelen via USB

Afspelen via USB

Speel muziek en video's af en bekijk foto's vanaf een USB-stick.

Fotolijstmodus

Uw herinneringen op het scherm

Bekijk uw foto's op uw tv vanaf een digitale camera of USB-stick.

Specificaties en kenmerken
Elke keer als u de tv aanzet, ziet u iets geweldigs dankzij beeldverbeteringstechnologie die verder gaat dan Full HD en superhelder geluid.
  • Verkrijgbaar in de volgende schermformaten: 80 cm (32 inch), 102 cm (40 inch)

  • Full HD-resolutie (1920 x 1080)

  • X-Reality PRO

  • Slanke vormgeving

  • Supermulti-format afspelen via USB

Ontwikkeld met het oog op het milieu

MEER OVER SONY EN HET MILIEU

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren.

Meer informatie

MILIEUVRIENDELIJKE EIGENSCHAPPEN VAN DIT PRODUCT

  • De dynamische tegenlichtregeling, of belichting op pixelniveau, zorgt ervoor dat de helderheid van het display wordt aangepast als de schermweergave verandert, waardoor het product energie efficiënter gebruikt

  • In de Power Saving Mode (Energiebesparingsstand) wordt er minder energie verbruikt doordat de helderheid van het display wordt aangepast

  • In de stand Display Off (Display uit) wordt er energie bespaard maar kunt u nog steeds van audio genieten, doordat het display wordt uitgeschakeld zonder dat u de tv in stand-by hoeft te zetten

Beoordelingen

Meningen van gebruikers