Navigatie overslaan

S80C

Uitstekende gebogen helderheid

Plaats uzelf midden in de actie met een geavanceerde, optimaal gebogen scherm waarmee u rijke 4K-details ziet en een meeslepende kijkervaring beleeft.

TELEVISIES

S80C | Led | 4K Ultra HD | Smart TV (Android TV™) | Gebogen scherm

S8005C Series

Afbeelding van S80C gebogen 4K Ultra HD met Android TV

139 cm (55 inch)

KD-55S8005C

1.900,00 €

(inclusief BTW)

164 cm (65 inch)

KD-65S8005C

2.900,00 €

(inclusief BTW)
AENERGIELABEL EN PRODUCTKAART

2modellen

Ontwerp

Een openbaring

Voor een verbluffende ervaring die u moet meemaken om het te geloven. De S80C-serie biedt een ongeëvenaarde kijkervaring.

De perfecte curve

De gebogen schermen van de S80C-serie hebben een zachte, natuurlijke kromming voor de perfecte combinatie van beleving en comfort.

 • Comfortabel kijken
 • Perfecte weergave

Afbeelding

4K X1-processor—één chip verandert alles

Betere helderheid, kleur en mooier contrast met de nieuwe 4K X1-processor

De krachtige 4K X1-processor biedt verbluffende beeldkwaliteit voor elke content. Bronnen worden intelligent geanalyseerd en opgeschaald naar 4K-resolutie, van tv-programma's tot Blu-ray Discs™, dvd's en zelfs 4K-internetvideo's. U geniet van verbluffende, heldere 4K-beelden met levensechtere kleuren en een sprankelend contrast.

Geavanceerde detailverbetering

Helderheid

De geavanceerde detailverbetering vermindert ruis en verbetert details in alles waar u naar kijkt, ongeacht de bron, voor een scherper en helderder beeld.

Geavanceerde kleurmapping

Kleur

Met geavanceerde kleurmapping worden automatisch elke scène en pixel geanalyseerd, zodat de perfecte tinten dynamisch worden toegepast voor rijke, natuurlijke kleuren.

Dynamische contrastverbetering

Contrast

Met de dynamische contrastverbetering worden de heldere delen van het scherm helderder en de donkere delen een natuurgetrouwer, dieper zwart.

Verhoog alles tot 4K-kwaliteit

Waar u ook naar kijkt, bekijk het in onze echte 4K

Elke pixel wordt ongeacht de bron prachtig opgeschaald door onze krachtigste 4K-beeldverwerkingstechnologie ooit. Scènes worden geanalyseerd en vergeleken met een speciale database met beelden voor uiterst levensechte details, waar u ook naar kijkt.

4K X-Reality PRO
CONVENTIONELE TV
4K X-Reality PRO
TV MET 4K X1-processor

Full HD

Standaard

X1

4K X1-processor: geavanceerde detailverbetering

4K X1-processor zorgt voor realistische details dankzij algoritmes als Noise Crusher, Flat Area Detection en Super Resolution. Deze werken samen voor natuurlijke, verfijnde inhoud, oorspronkelijk en opgeschaald.

Elke kleur wordt nog mooier

Geniet van de meest levensechte tinten en natuurlijke kleuren in elke scène. De geavanceerde kleurmapping analyseert elke pixel voor een dynamisch, levensecht beeld.

4K X1-processor: geavanceerde kleurmapping

Geavanceerde kleurmapping gaat verder dan conventionele kleurverbetering en optimaliseert kleuren afzonderlijk in realtime. Dit zorgt voor maximale prestaties van het display en regelt de weergave van elke kleur.

 • X1
 • Normaal

Optimale helderheid, frame voor frame

De dynamische contrastverbetering verbetert het contrast, waar u ook naar kijkt

De 4K X1-processor zorgt dat het dynamische helderheidsbereik op het scherm frame voor frame continu wordt geoptimaliseerd.

Dynamische contrastverbetering
conventionele tv
Dynamische contrastverbetering
tv met 4K X1-processor

Dynamische contrastverbetering — 4K X1-processor

Dankzij dynamische contrastverbetering in de 4K X1-processor wordt het helderheidsbereik frame voor frame continu geoptimaliseerd. De niveaus worden aangepast op basis van wat er op het scherm gebeurt.

4K op elke bron

U kunt nu thuis een wereld van echt 4K-entertainment ontdekken. Compatibiliteit met de nieuwste 4K-standaarden, waaronder VP9 en HDMI voor 50p/60p, betekent dat u van al uw favoriete content kunt genieten.

Een wereld vol mogelijkheden

Vind alle entertainment die u maar kunt bedenken, sneller dan ooit. Van films en tv-programma's tot duizenden apps: met Android TV™ van Sony vindt u alles in een oogwenk.

Geluid

Gemaakt om te luisteren

Uw luisterervaring wordt net zo levensecht als uw kijkervaring. ClearAudio+ stemt het tv-geluid perfect af voor een overweldigende, emotioneel verrijkende ervaring waarin het geluid overal vandaan lijkt te komen. Luister naar muziek, dialogen en surround-effecten met meer helderheid en contrast, waar u ook naar kijkt.

DSEE combineert onze audiotechnologieën die samen voor consistent helder, rijk geluid zorgen.

S-Force Front verwerkt geluidssignalen voor een overweldigende luisterervaring. Directe meerkanaalsverwerking zorgt voor realistisch, helder en krachtig 360° Surround Sound.

Clear Phase stemt de frequentierespons van de tv-speakers nauwkeurig af voor een vloeiendere, evenwichtigere weergave van alle frequenties: laag, midden en hoog.

Ontdek alle functies van uw S80C

Demovideo's

Demovideo's

Hebt u vragen over de installatie en het gebruik van uw tv? Of wilt u uw tv op een ander apparaat aansluiten? Onze instructievideo's helpen u stap voor stap op weg.

Specificaties en kenmerken
 • Verkrijgbaar in de volgende schermformaten: 139 cm (55 inch), 164 cm (65 inch)

 • Laat u overweldigen door het gebogen scherm

 • 4K Ultra HD (3840 x 2160) met vier keer zoveel detail als Full HD

 • 4K X1-processor verscherpt en optimaliseert elke scène

 • Android TV brengt u uw favoriete apps en content

Ontwikkeld met het oog op het milieu

MEER OVER SONY EN HET MILIEU

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren.

Meer informatie

MILIEUVRIENDELIJKE EIGENSCHAPPEN VAN DIT PRODUCT

 • De dynamische tegenlichtregeling, of belichting op pixelniveau, zorgt ervoor dat de helderheid van het display wordt aangepast als de schermweergave verandert, waardoor het product energie efficiënter gebruikt

 • In de Power Saving Mode (Energiebesparingsstand) wordt er minder energie verbruikt doordat de helderheid van het display wordt aangepast

 • In de stand Display Off (Display uit) wordt er energie bespaard maar kunt u nog steeds van audio genieten, doordat het display wordt uitgeschakeld zonder dat u de tv in stand-by hoeft te zetten

Beoordelingen

Meningen van gebruikers