Navigatie overslaan

WD60

Entertainment voor iedereen

Ontdek een wereld vol films, tv en apps en geniet van elk moment in kristalheldere beeldkwaliteit. De rijke dynamische soundtrack die uw entertainment tot leven brengt, maakt het geheel helemaal af.

3 modellen en prijzen weergeven

3 modellen en prijzen verbergen

80 cm (32 inch)

KDL-32WD600

Prijs niet beschikbaar

80 cm (32 inch)

KDL-32WD603.17

Prijs niet beschikbaar

80 cm (32 inch)

KDL-32WD605.17

Prijs niet beschikbaar

Belangrijkste functies

Prachtige beelden

Beleef fantastische HD Ready-beeldkwaliteit, wat u ook kijkt. De unieke X-Reality™ PRO-beeldverwerkingsprocessor van Sony analyseert, zuivert en verfijnt beelden voor een prachtig gedetailleerde weergave. X-Reality™ PRO verbetert zelfs gestreamde content met lage resolutie. Sony biedt u een beeld waarin alles tot leven komt.

X-Reality PRO

Ontdek elk detail opnieuw

De beeldverwerking van X-Reality PRO verbetert elke pixel en zorgt voor een zeer helder beeld. De frames worden geanalyseerd en elke scène wordt met onze speciale beeldendatabase vergeleken voor verfijnde, realistischere beelden met minder ruis. 

Slank en gestroomlijnd

Het slanke profiel van deze tv past perfect in uw woonkamer. De tv staat fraai aan de muur en het onopvallende, smalle frame zorgt dat alle aandacht naar het beeld gaat.

  • Slanke stijl
  • Past bij uw lifestyle

Vind meer entertainment waar u van houdt

Of u nu uw favoriete film opnieuw wilt ontdekken, op internet wilt surfen of gewoon een video op YouTube™ wilt bekijken, met een tv van Sony zijn de mogelijkheden eindeloos.

Photo Sharing Plus

Gemakkelijk foto's delen

Met Photo Sharing Plus kunnen uw vrienden en u gemakkelijk foto's en video's delen op het grote scherm. Selecteer uw favorieten terwijl vrienden via de tv mooie herinneringen delen — met maximaal 10 apparaten.

Screen Mirroring

Uw smartphone op tv

Met screen mirroring ziet u content en apps van uw smartphone op uw tv van Sony. Maak uw herinneringen nog mooier en beleef ze samen met familie en vrienden op het grote scherm.

Afspelen via USB

Sla uw favoriete tv-programma's op

Maak een digitale videorecorder van uw tv. Met USB HDD-opname kunt u uw favoriete tv-programma's op een externe USB-stick opslaan en deze kijken wanneer u maar wilt. 

Specificaties en kenmerken
Ontdek een wereld vol films, tv en apps en geniet van elk moment in kristalheldere beeldkwaliteit. De rijke dynamische soundtrack die uw entertainment tot leven brengt, maakt het geheel helemaal af.
  • Beschikbaar: 80 cm (32 inch)

  • WXGA-resolutie

  • X-Reality PRO

  • YouTube™ en meer

  • Ingebouwde Wi-Fi

Ontwikkeld met het oog op het milieu

MEER OVER SONY EN HET MILIEU

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren.

Meer informatie

MILIEUVRIENDELIJKE EIGENSCHAPPEN VAN DIT PRODUCT

  • De dynamische tegenlichtregeling zorgt ervoor dat de helderheid van het tegenlicht wordt aangepast als de schermweergave verandert, waardoor het product energie efficiënter gebruikt

  • In de energiebesparingsstand wordt er minder energie verbruikt doordat de helderheid van het tegenlicht wordt aangepast

  • U kunt ook energie besparen met de modus zonder tegenlicht, waarbij zowel het lcd-scherm als het tegenlicht worden uitgeschakeld

Beoordelingen

Meningen van gebruikers