480,00 €

(inclusief btw)
249

4.3 gebaseerd op 249 klantbeoordelingen

114
108
14
10
3
Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

Meest handig (positief)
0

Supper

kdl-49wd758 07/01/2017

We zijn er supper blij mee tussen kerst en het nieuwe jaar gekocht en we kijken met heel veel plezier naar de tv

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

2

0

Meest handig (kritisch)
0

Kan véél beter

80 cm (32 inch) 07/10/2017 door Nicolas62

De televisie wordt verkocht als "SMART-TV", maar heeft slechts enkele kenmerken van een echte SMART-TV. Bv. je kan geen "app's" toevoegen van bv FB. Het geluid is ronduit slecht, niet dynamisch, doet denken aan een apparaat uit de jaren 60 van de vorige eeuw, jammer

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Slecht

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Redelijk

2

0

261 klantbeoordelingen

2 Modellen

Modellen

0

Goede beeldkwaliteit

80 cm (32 inch) 21/10/2019 door sonyfj1403

Goede beeldkwaliteit en plezierige kleuren presentatie

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Redelijk

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prima beeld; slecht geluid

80 cm (32 inch) 18/10/2019 door koof

Ik heb dit product drie weken geleden gekocht en ben heel tevreden over de beeldkwaliteit; de geluidskwaliteit laat echter sterk te wensen over.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Slecht

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

goed

80 cm (32 inch) 18/10/2019 door Kees48

heb jaren een sony gehad en daarom wilde ik er weer een.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

mooi scherp beeld

80 cm (32 inch) 16/10/2019 door poeha

de tv nu twee weken in gebruik, heel tevreden met beeld ook als je je schuin op het beeld kijkt beeld vervormd niet, geluid ook redelijk, gewoon even instellen weet je het mooiste vind.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

heel mooi beeld

80 cm (32 inch) 14/10/2019 door Solent52

Heel goed beeld, mooie kleuren en goede prijs/kwaliteit verhouding,

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prima

80 cm (32 inch) 10/10/2019 door Marcilla0960

Ben tevreden met dit toestel doet het prima en ziet er ook goed uit

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prachtige kleuren

80 cm (32 inch) 09/10/2019 door Yamaha9000pro

Paar weken geleden gekocht voor mijn moeder die bijna niets meer ziet door haar leeftijd van 100 jaar en de sony heeft qua kleuren en helderheid gewonnen van alle concurentie

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Sony Tv

80 cm (32 inch) 07/10/2019 door pannen1959

ik de tv gekocht voor op de slaapkamer. en ben er zeer tevreden over de grote van de is daarvoor prima geschikt

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Kijkplezier.

80 cm (32 inch) 01/10/2019 door gezinusmooibroek

Erg tevreden.Want de Sony tv geeft een mooie weergave.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Mooi helder beeld, mooi uiterlijk

80 cm (32 inch) 01/10/2019 door AWT58

Een hele mooie TV qua uiterlijk met smalle randen waardoor het beeld nog sprekender overkomt. Het beeld is helder met natuurlijke kleuren, zoals we van Sony gewend zijn. De voet is mooi stevig. Het enige dat er voor mij op aan te merken is dat er "maar" 2 hdmi ingangen op zitten, dat hadden er wat mij betreft wel 1 of 2 meer mogen zijn. Het toestel heeft geen tulpingangen en/of tulpuitgangen voor beeld en/of geluid, dat is voor mij geen probleem maar sommige mensen willen dit wel graag. Er zijn 2 USB aansluitingen waar je zo je externe harde schijf aan kunt hangen en alles wat er op staat kun je zo afspelen. Daarnaast is het een smart TV met een handige knop op de afstandsbediening voor Netflix. Als je een kleiner formaat TV zoekt met alles er op en er aan is deze TV zeker een aanrader.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Een smart tv die er in feite geen is

80 cm (32 inch) 30/09/2019

geen browser aanwezig en geen mogelijkheid van er een te installeren, want play google is ook nergens te bespeuren

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Mooie zachte kleuren en niet in your face.

80 cm (32 inch) 29/09/2019 door Victor one

Mooi beeld en design . Rustig en zuinig een handige Netflix knop.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goed merk

80 cm (32 inch) 25/09/2019 door Wiet1

kwaliteit beeld en gebruikers gemak goed, handleiding overzichtelijk

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Prima tv

80 cm (32 inch) 22/09/2019 door Sjimmie18

Mooi beeld. Nu maar hopen dat naast de Netflix app ook de Disney app wordt toegevoegd

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prima tv

80 cm (32 inch) 18/09/2019 door Marc81

Prima beeld Geluid klinkt wel een beetje als in een vakantiehuisje.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

goede kwaliteit

80 cm (32 inch) 31/08/2019 door 56liromann

zeer tevreden met de tv, prima beeldkwaliteit, goede bediening.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

mooie tv

80 cm (32 inch) 28/08/2019 door Jan 33

mooi tv beeld en geluid zijn super hiervoor ook 12 jaar een sony bravia gehad.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Super simpel en een voudig toestel.

80 cm (32 inch) 25/08/2019 door André_B53

Nu een week geïnstalleerd. En dat was super eenvoudig, kabels er in stroom er op en kijken! Duidelijke informatie aangaande installatie.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Mooi model

80 cm (32 inch) 23/08/2019 door peervl67

Zeer tevreden met dit nieuwe toestel. Nu kan ik digitaal tv kijken

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

prachtig beeld

80 cm (32 inch) 19/08/2019 door Mienkienieuw18

Een nieuwe Sony tv gekocht omdat ik daar zeer tevreden mee ben in de loop der jaren

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

juiste formaat en prima kwaliteit van het beeld

80 cm (32 inch) 11/08/2019 door Roolf

gemakkelijk te installeren en het toestel is speciaal aangeschaft voor digitenne

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Mooie uitvoering en een prachtig beeld

80 cm (32 inch) 29/07/2019 door puki 77

Nogmaals mooie model en een uistekende weergave van de beelden

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Redelijk

80 cm (32 inch) 28/07/2019 door Millerfan

Behoorlijke televisie, verder geen opmerkingen behoudens dat de bij behorende handleiding wel erg summier was, bij andere merken is deze duidelijker en er werden twee afstandsbedieningen bij geleverd maar niet duidelijk aangegeven wat het verschil tussen de twee was

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

ZEER MOOI APPARAAT

80 cm (32 inch) 26/07/2019

DEZE WEEK GEKOCHT EN ERG BLIJ MEE. ALLE INTERNETSITUATIES NIET INGESTELD, OMDAT IK INTERNET OP TELEFOON EN LAPTOP HEB. OVERBODIG.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Heel tevreden

80 cm (32 inch) 24/07/2019

Enkele maanden in gebruik: heel mooi beeld en klank

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Nieuwe TV

80 cm (32 inch) 20/07/2019 door Bekijkhet maar

Deze 32 inch tv voldoet aan onze verwachtingen, groter hoeft voor ons niet

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Scherp beeld

80 cm (32 inch) 17/07/2019 door Gerrit 12

Ik heb deze tv nu een maand in gebruik en ben erg tevreden hier over ik gebruik hem in de slaapkamer had hiervoor een Samsung

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooi beeld, erg goed geluid

80 cm (32 inch) 13/07/2019 door HTH48

Aangeschaft voor een vakantiehuisje. Voldoet hier prima gezien afmetingen. Erg tevreden.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Goede kwaliteit

80 cm (32 inch) 05/07/2019 door griet5

De kwaliteit is prima, scherp beeld, prima geluid.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

klein maar fijn

80 cm (32 inch) 04/07/2019 door janva

voorlopig uitstekend tevreden ik ben hier niet goed in

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

0

0

0

Erg mooi beeld

80 cm (32 inch) 01/07/2019 door Pschutsr

Staat in onze sta caravan voor thuis zou ik groter kopen met soundbar

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldige televisie

80 cm (32 inch) 28/06/2019 door Gandu

Mooie niet al te grote TV (32") die qua formaat precies groot genoeg is voor in mijn niet al te grote woonkamer. Prima beeld,- en geluidskwaliteit en makkelijk te installeren. Wat mij betreft wordt mijn volgende SmartTV weer een Sony!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Smart tv die niet smart is

80 cm (32 inch) 25/06/2019 door Kitje

Tv valt tegen . Ik kan geen ap s downloaden die ik zelf wil . Hij ondersteund er Maar een paar . Zo heb ik ziggo go maar helaas moet ik die nog steeds via laptop laten lopen

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Gewoon goed, en handig met instellen

80 cm (32 inch) 25/06/2019 door asblix

Snelle synchronisatie en instel mogelijkheden, alleen jammer dat het zo Ziggo gericht is

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Zeer tevreden

80 cm (32 inch) 03/06/2019 door tbschaaf

Snelle installatie. Goede beeldkwaliteit en geluid. Fraaie vormgeving.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prachtig beeld

80 cm (32 inch) 16/05/2019 door Neeltje1

Mijn televisie heeft een goede prijs / kwaliteit vehouding

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

ziet er goed uit

80 cm (32 inch) 15/05/2019

na 9 jaar is mijn oude t.v. Sony Bravia gesneuveld.wilde weer een Sony en vonden de KDL-32WD75. ongeveer dezelfde bediening, maar nu met smartcard, dus met wifi ook , middels de smartphone foto's projecteren op de tv. ook diverse apps gevonden. een nieuwe dimensie voor ons en zullen er zeker van genieten

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prachtig beeld

80 cm (32 inch) 25/04/2019 door FSandt

Het is wel opletten dat de VESA bevestigingsaansluiting 200 X 300 is! En dit is niet erg duidelijk vermeld. Voor de rest een prima toestel.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Mooi beeld

80 cm (32 inch) 25/04/2019 door ruudjejol

Heb tv nu 2 weken.ben er heel tevreden mee.geweldig design en heel mooie kleuren.geluid is ok.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

MESSCHERPBEELD

80 cm (32 inch) 18/04/2019 door Burgman 54

zeer mooi beeld echt haar scherp geen spijt van de koop het enige problempje is dat hij hoog staat en hij dan wat voorover gekanteld moet worden wil je een helder beeld krijgen maar dat is ons probleempje.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Beeldkwaliteit optimaal

80 cm (32 inch) 16/04/2019 door Lindenberg

Beeldkwaliteit met kop en schouders boven andere merken

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Klasse produkt

80 cm (32 inch) 14/04/2019

Deze televisie overtreft alle verwachtingen.Het is zeer eenvoudig te bedienen en installeren.Het beeld is scherp en helder.Het geluid is ook ruim voldoende.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Toch niet zo Smart

80 cm (32 inch) 09/04/2019 door jpgroen

Mooie TV echter een webbrowser ontbreekt en dat zou toch eigenlijk niet mogen en is ook niet Sony waardig. Verder als TV prima met een mooi heldere sound.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prima beeld, mooie kleuren, eenvoudig te bedienen

80 cm (32 inch) 06/04/2019

Prima toestel, gemakkelijk te bedienen. Echte Sony kwaliteit.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Had ik mij al veel eerder moeten aanschaffen.

80 cm (32 inch) 02/04/2019 door Dirk2960

Mooi design, fantastische beeldkwaliteit! Zeer tevreden.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Zeer tevreden met de kwaliteit vab beeld en geluid

80 cm (32 inch) 25/03/2019 door emanuel1

Kan het anderen die op zoek zijn naar een bescheiden televisie maat aanraden.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

genieten

80 cm (32 inch) 25/03/2019 door dicknadine

mooi scherp beeld, licht van gewicht en strak design

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Compacte en stijlvolle TV

80 cm (32 inch) 22/03/2019 door MarioSuper

Stijlvolle TV met veel scherpte en natuurlijke kleuren. Installatie was eenvoudig en verliep vlot.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldig beeld!

80 cm (32 inch) 09/03/2019 door Theo46

2 weken geleden gekocht, ben er zeer contant mee. Installatie zeer eenvoudig

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prima tv

80 cm (32 inch) 25/02/2019 door stehs01

Tot nu tevreden. Er kunnen wel wat meer op Nederland gerichte apps geinstalleerd worsen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

zeer mooie tv

80 cm (32 inch) 23/02/2019 door peet1965

uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Mooi design

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prima TV

KDL-49WD750 15/02/2019 door Kosjka

Geweldige TV. Snelle software.Helder, zeer duidelijk beeld. Mooie vormgeving (al is dat vaak een kwestie van smaak).

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Mooi beeld en snelle en eenvoudige bediening

80 cm (32 inch) 25/01/2019 door corretjesnor

Voldoet aan mijn verwachtingen met integratie smartphone en internet

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Zeer traag met het wisselen van zenders

80 cm (32 inch) 22/01/2019 door martus65

Zeer traag bij zenderwissel en de knop om terug te gaan naar de vorige zender werkt niet...heel lastig!

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

geweldige tv

80 cm (32 inch) 19/01/2019 door Zutrans1972

heb deze twee weken gekocht en ben er zeer tevreden over goed helder beeld.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

fantastisch beeld

80 cm (32 inch) 18/01/2019 door IMP100

Ik heb vorige maand mijn TV aangeschaft. TV geeft een prachtig helder beeld met juiste kleur weergave. Netflix knop op de afstandbediening werkt ook goed. Ook handig is dat je vanaf je telefoon of tablet naar de TV kan steamen. Ben zeer tevreden.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goed. beeld en geluid is uitstekend.

80 cm (32 inch) 14/01/2019 door WOLF95

Achtergrond is precies default skin uit fortnite.Als er geen kanalen zijn is de achtergrond gewoon zwart en het kan niet veranderd worden.tv moet soms uit en aan worden gezet om alle apps te gebruiken.Anders is alles uitstekend.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prachtig beeld en goed geluid

80 cm (32 inch) 13/01/2019 door Benno10

Begin januari gekocht, deze tv is bestemd voor de slaapkamer. Start snel op, makkelijk zenderszoeken en prima beeld

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

uitstekende kenmerken

80 cm (32 inch) 10/01/2019 door janhendrik73

Ik ving de kleur en de scherpte van het beeld alsook de handige en functionele bediening uitstekend. Goed is ook de mogelijkheid om app's te gebruiken zoals you tube, zodat je ook van allerlei kunt opzoeken en bekijken.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

mooie televisie

80 cm (32 inch) 10/01/2019 door Rob654

Deze televisie bevalt prima, Wel jammer dat het geen Oled kwaliteit is. Terwijl mensen steeds kleiner wonen worden de Oled televisies alleen in grote maten gemaakt. Ik had graag meer betaald voor een Oled 32 inch tv

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

onvoldoende

80 cm (32 inch) 08/01/2019 door kesterloos

kan alleen maar tv kijken er moeten meer mogelijkheden zijn dan alleen tv

Beeldkwaliteit

Redelijk

Geluidskwaliteit

Slecht

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Gemiddeld

0

0

0

Goed beeld matige bediening

80 cm (32 inch) 07/01/2019 door PJdejong

De tv heeft een haarscherp beeld. Het instellen en de gebruiksaanwijzing is ronduit verwarrend. Verder werkt het menu vanaf de afstandsbediening een aantal keer niet, is er geen goede oplossing te vinden in handleiding en op internet

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Redelijk

0

0

0

Netflix

80 cm (32 inch) 06/01/2019 door Oke2019

De hel in met Netflix. Ik krijg spontaan reclames op mijn tv van Netflix om aan te melden. Netflix heeft zelfs een knopje op mijn afstands bediening. Ik heb hier niet voor gevraagd. Toen ik een smart tv wilde kopen wilde ik een Sony tv en niet ene met opgedrongen Netflix reclame. Ik heb 3 producten van Sony en ik ben altijd een trouwe klant geweest van Sony. Ik vind dit niet kunnen. Hoe kan ik Netflix verwijderen van mijn smart tv? Ik wil geen opgedrongen Netflix reclame meer!!! Wachtende op een spoedig antwoord en een goede afhandeling van deze zaak. Met vriendelijke groeten, Trouwe Sony klant.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Zeer goed beeldkwaliteit

80 cm (32 inch) 01/01/2019 door StevenI

Twee weken geleden gekocht nadat het vorige toestel na 10 jaar de geest had gegeven. Prachtige beeld- en geluidskwaliteit, doch de smart TV mogelijkheden vallen wat tegen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Super product

80 cm (32 inch) 31/12/2018 door Gompy1958

Duidelijk beeld. Mooie vormgeving. Zeer tevreden.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Perfecte beeldkwaliteit

80 cm (32 inch) 25/12/2018 door theo1947

Dit is mijn eerste LED tv na een analoge beeldbuis en mijn keuze is vooral gemaakt op basis van mijn vertrouwen in het merk Sony en dat blijkt een juiste keuze.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

TV voor 2de verblijf

80 cm (32 inch) 18/12/2018 door Baaltje

Ik vond dit tv toestel perfect geschikt prijs kwaliteit!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Niets uitzonderlijks goed

80 cm (32 inch) 17/12/2018 door Ikkeooknog

Tv ziet er leuk uit, beeld en geluid zijn zeker niet optimaal

Beeldkwaliteit

Redelijk

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Slecht

0

0

0

PRIMA

80 cm (32 inch) 14/12/2018 door TON9

NA GEWENING AAN HET PRODUCT ZIJN ER GEEN KLACHTEN ALLEEN HET GELUID KAN BETER.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goede tv

80 cm (32 inch) 09/12/2018 door Teckel2

Deze tv voldoet volledig aan mijn verwachting als extra tv (in de keuken). Prachtig scherp beeld, gemakkelijk te bedienen. Fijn dat ik er ook Netflix op kan bekijken. Een minpuntje: dat de NLZiet app er niet op te installeren is.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Tevreden, maar.

80 cm (32 inch) 05/12/2018

Mooi beeld en toestel. Mijn keuze was gemaakt vanwege de opname mogelijkheid via een usb aansluiting, naar een ext.harde schijf. Nu blijkt achteraf dat dit niet kan in de meeste gevallen. ik heb Digitenne met ingang HDMI. Dieze beperking was mij niet opgevallen bij de beschrijving!!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Redelijk

0

0

0

Groot kijk plezier

80 cm (32 inch) 04/12/2018 door Marja52

Na jaren analoog gekeken te hebben op een oud model tv ging er een wereld voor me open. Helder beeld en kleuren ook het 32 inch beeld is een eye opener

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0