WE75

Wonderlijke natuurlijke kleuren

TELEVISIES

WE75 | Led | Full HD | Groot dynamisch bereik (HDR) | Smart TV

WE750 / WE753 / WE755 Series

Afbeelding van WE75 Full HD HDR-tv met TRILUMINOS™-display

Prijzen vanaf:

700,00 €

(inclusief BTW)

6 modellen en prijzen weergeven

6 modellen en prijzen verbergen

108 cm (43 inch)

KDL-43WE750

700,00 €

(inclusief BTW)

108 cm (43 inch)

KDL-43WE753

Prijs niet beschikbaar

108 cm (43 inch)

KDL-43WE755

Prijs niet beschikbaar

123 cm (49 inch)

KDL-49WE750

800,00 €

(inclusief BTW)

123 cm (49 inch)

KDL-49WE753

Prijs niet beschikbaar

123 cm (49 inch)

KDL-49WE755

Prijs niet beschikbaar

A+ENERGIELABEL EN PRODUCTKAART

6modellen

Belangrijkste functies

TRILUMINOS™-SCHERM

De pracht van levensechte kleuren

Zie overal om u heen levendige en levensechte kleuren. Een TRILUMINOS™-display gebruikt een breder palet en geeft elke schakering en tint in de bloemblaadjes natuurgetrouw weer.

Groot dynamisch bereik

Prachtige lichte gedeeltes en structuren

Groot dynamisch bereik

Met HDR (groot dynamisch bereik) blijven details in de donkerste en lichtste gedeelten van het beeld bewaard en lijkt alles dynamischer. U ziet de structuur van de metalen vleugel van het vliegtuig en de weerkaatsing van het zonlicht op de romp.

Ontdek elk detail opnieuw

X-Reality™-PRO

X-Reality™ PRO-beeldverwerking schaalt elke pixel op voor ongekende helderheid. Frames worden geanalyseerd en elke scène wordt met onze speciale beeldendatabase vergeleken voor verfijnde beelden met minder ruis. Ongekende details.

X-Reality™-PRO
Full High Definition

Helderder, gedetailleerder, indrukwekkender

Full High Definition

Met deze Full HD-tv geniet u van een uitzonderlijke weergave van details en structuur. Alles waarnaar u kijkt, wordt verfijnd voor minimale ruis en maximale impact. U ziet het verschil duidelijk bij gebouwen en zeegezichten.

Gemaakt om te luisteren

ClearAudio+

Geniet van levensecht beeld en geluid. ClearAudio+ stemt het tv-geluid af voor een ongekend overweldigende ervaring die u lijkt te omringen. Luister naar muziek en dialogen met meer helderheid en details, wat u ook kijkt.

ClearAudio+

Meer beeld, minder kabels

Kijk zonder te worden afgeleid. Het dunne, smalle frame met aluminium afwerking zorgt ervoor dat uw aandacht bij het scherm blijft. Kabels worden aan de voor- en achterkant in de standaard verborgen voor een nette, opgeruimde look.

Open YouTube™ met slechts één klik

Ga direct naar YouTube™ en geniet van al uw favoriete video's. Op deze internet-tv is YouTube™ sneller dan ooit en met de YouTube™-knop op de afstandsbediening bladert u eenvoudig door alle inhoud.

Demovideo's

Demovideo's

Hebt u vragen over de installatie en het gebruik van uw tv? Of wilt u uw tv op een ander apparaat aansluiten? Onze instructievideo's helpen u stap voor stap op weg.

Specificaties en kenmerken
Ervaar het verschil met verbluffend gedetailleerde Full HD-beelden, opgeschaald door de magie van X-Reality™ PRO en de levensechte kleuren van een TRILUMINOS™-display. U hebt met één druk op de knop toegang tot YouTube™ voor een wereld aan entertainment. De volledige specificaties zijn binnenkort beschikbaar.
  • Verkrijgbaar in de volgende schermformaten: 108 cm (43 inch), 123 cm (49 inch)

  • D5_HDR

    Groot dynamisch bereik

  • Full HD-resolutie (1920 x 1080)

  • TRILUMINOS™-display

  • X-Reality™-PRO

Ontwikkeld met het oog op het milieu

MEER OVER SONY EN HET MILIEU

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren.

Meer informatie

MILIEUVRIENDELIJKE EIGENSCHAPPEN VAN DIT PRODUCT

  • De dynamische tegenlichtregeling, of belichting op pixelniveau, zorgt ervoor dat de helderheid van het display wordt aangepast als de schermweergave verandert, waardoor het product energie efficiënter gebruikt

  • In de Power Saving Mode (Energiebesparingsstand) wordt er minder energie verbruikt doordat de helderheid van het display wordt aangepast

  • In de stand Display Off (Display uit) wordt er energie bespaard maar kunt u nog steeds van audio genieten, doordat het display wordt uitgeschakeld zonder dat u de tv in stand-by hoeft te zetten

Beoordelingen

Meningen van gebruikers