Verkrijgbaar vanaf

680,00 €

(inclusief btw)
42

4.0 gebaseerd op 42 klantbeoordelingen

21
11
1
5
4
Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

Let op: productbeoordelingen kunnen ook over productvarianten gaan. Sommige varianten, diensten en/of functies van dit product die in productbeoordelingen worden genoemd, zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar.

Meest handig (positief)
0

Geweldige tv

123 cm (49 inch) 29/08/2020 door Happy58

Ben zeer tevreden met deze Sony Bravia. Prachtig beeld.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

Meest handig (kritisch)
0

Amper smart een tv te noemen

123 cm (49 inch) 25/04/2021 door PetervdHeyden

Je kan geen apps downloaden De afstandsbediening heeft een aantal knoppen die gewoon niet werken...

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Slecht

1

0

42 klantbeoordelingen

Modellen

0

Onduidelijk welk product verkocht en geleverd word

164 cm (65 inch) 15/09/2021 door hugo aluvnin

hebben een FWD-65x70 H/T gekocht voor digital sognage en krijgen bij levering een KD65X70. Kunnen die ook enkel aanmelden als KD65X70 bij Sony, en dus ook nu de enquete over KD65X70. na wat over en weer gemail kregen we dan de uitleg dat het bijna hetzelfde is maar met been andere sticker. Vreemd verhaal, betaalt meer voor een andere sticker op de doos, kunt niet als gekocht product aanmelden en moet maar geliven dat het een andere TV is. Trouwens bij Sony Belgium weten ze van niets.

Beeldkwaliteit

Redelijk

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goede tv

164 cm (65 inch) 28/08/2021 door Jeanette 17

We hebben de tv ruim een maand maar de afstandsbediening is niet goed en nog steeds geen nieuwe gehad

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Top televisie, geluidskwaliteit kan beter

123 cm (49 inch) 22/07/2021 door Jeube69

Prima beeld, goed uiterlijk. Alleen geluidsinstellingen vallen me tegen

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

mooie vormgeving en goed beeld

KD-43X7056 19/07/2021 door THeo 74

Dit product vorige maand gekocht ,en het bevalt goed. Mooi en helder beeld.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

1

0

Sony KD-43X7055

KD-43X7055 29/06/2021 door riro

Vandaag geleverd en ik kan al kijken mooi beeld mooi beeld

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

1

0

geweldige tv

123 cm (49 inch) 29/06/2021 door BibieniksameN

begin juni deze tv gekocht.nog steeds tevreden en ben tevreden

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

1

0

Mooi beeld, goed gebruikersgemak!

KD-43X7056 28/06/2021 door Ocmer11

Net gekocht en zeer content! Goede beeldkwaliteit, gemakkelijke bediening, goede prijs kwaliteit verhouding

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

1

0

Prima TV, helaas geluid onvoldoende.

KD-43X7056 18/06/2021 door WJvanderL

Prima TV, mooi beeld, veel mogelijkheden, alleen heel jammer dat het geluid te wensen overlaat, ik hoor geen verschil tussen de keuzes, Standaard, Music, Bioscoop of Sport. en in de veronderstelling dat het een fout van deze TV was heb ik hem in de winkel kunnen omruilen maar helaas geen beter resultaat !

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Slecht

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

geweldig toestel

KD-43X7056 07/06/2021 door H J Beek

Dit toestel had ik eigenlijk eerder moeten kopen prachtig toestel

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geen Android !

139 cm (55 inch) 29/05/2021 door Pascal C

Waardeloos dat een tv van 2020 geen Android is Nog erger dat sommige websites ( en helaas die ik had gekeken) wel aangaven dat je zelf apps erop kunt zetten. Jammer dat pas achteraf duidelijk was dat Smart TV van Sony niet echt Smart is

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Slecht

Gebruiksgemak

Slecht

0

0

0

Mooi zuiver beeld

139 cm (55 inch) 23/05/2021 door Stefan 1963

Zeer tevreden, gemakkelijk in gebruik. Sherp mooi beeld

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Gewoon geweldig

139 cm (55 inch) 16/05/2021 door gertvannuffel

Doet gewoon wat ik er van verwacht, een zeer goede investering

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

voldoet aan verwachtingen

KD-43X7056 14/05/2021 door BJSi

voldoet aan verwachtingen. beeld en geluid naar tevredenheid.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

1

0

Super tv

123 cm (49 inch) 09/05/2021 door gfdillerop

Gekocht nadat de oude tv stuk ging. Snel kunnen installeren en alle functies zijn zoals ze beschreven stonden. Erg onder de indruk van het beeld.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

1

0

Amper smart een tv te noemen

123 cm (49 inch) 25/04/2021 door PetervdHeyden

Je kan geen apps downloaden De afstandsbediening heeft een aantal knoppen die gewoon niet werken...

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Slecht

1

0

0

Prima artikel

123 cm (49 inch) 21/04/2021 door janhil

vandaag gekocht en prima aanbeveling bij de leverancier

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

1

0

Mooie tv

123 cm (49 inch) 12/04/2021 door Heuvelmans

Vorige maand gekocht en zeer tevreden mee. Wel jammer dat er geen gebruiksaanwijzing te downloaden is.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

50/50

164 cm (65 inch) 02/04/2021 door Djozanita

4 maanden geleden gekocht. Inmiddels al vanaf het begin problemen met dat hij uit t niet uit gaat of helemaal stilstaat en je de stekker er steeds uit moet trekken. Sony langs geweest en verder ben ik niet gekomen. Hij is verder prachtig en handig maar als het niet alleen de mijne is die vervelend doet dan raad ik het niet aan.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Weinig vernieuwend

139 cm (55 inch) 17/01/2021 door Mel Bo

Helaas kan je hier weinig of niets mee doen. Vooral zeer teleurgesteld dat men hier geen extra apps kunnen downloaden. Hebben weinig aan de apps die voorgeinstalleerd zijn. Weerberichten app, en 2 duitse apps, de Franse rakuten tv? En prime tv. Niet bepaald de moeite voor de Belgische kijker. En dit voor een model van 2020? Helaas maar voor alle appsgebruiker met abonnementen op oa disneychannel en Streamz raad ik dit produkt ten zeerste af.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Redelijk

Gebruiksgemak

Slecht

0

0

Reactie van Customer Support
22/01/2021

Hallo Mel Bo,

Hartelijk dank voor uw feedback.
Helaas is uw TV geen Android TV, daardoor kunt u inderdaad ook geen extra apps installeren.
Hier kunt u bijvoorbeeld een AppleTV of een Chrome Cast box voor aanschaffen.
De apps die u daarop download kunnen dan afgepeeld worden op de TV.
Voor verdere ondersteuning kunt u contact opnemen met onze technische ondersteuning.
020-346 9524 customersupport.nl@eu.sony.com

Groeten,
Customer Support Sony Nederland

0

mooi beeld

164 cm (65 inch) 14/01/2021 door tilburg

ik heb mijn televisie afgelopen maand gekocht en ben er super blij mee mooi beeld smart werkt handig en snel en alles is makkelijk in te stellen

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

prachtige tv

123 cm (49 inch) 07/01/2021 door Niek1908

Gisteren gekocht en nu al zeer tevreden. Mooi beeld, veel mogelijkheden.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Beeld kwaliteit goed, smarttv mogelijkheden slecht

123 cm (49 inch) 16/12/2020 door wimwam

De tv is qua beeld/geluid prima om tv te kijken. De beperkingen zitten in het feit dat het wordt aangeboden als smarttv, terwijl je alleen gebruik kan maken van de apps dit al geïnstalleerd zijn. Je kan geen nieuwe / extra apps zoals videoland, disney+, NPO, ziggo go etc installeren. Dit omdat het Andriod tv is. Helaas heb ik van beide TV's de dozen weggegooid en kan ik ze hierdoor niet omruilen voor een Sony smarttv die op andriod draait.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Redelijk

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

1

Reactie van Customer Support
21/12/2020

Hallo wimwam,

Hartelijk dank voor uw feedback.
Helaas is uw TV geen android TV, daardoor kunt u inderdaad ook geen extra apps installeren.
Hier kunt u bijvoorbeeld een AppleTV of een Chrome Cast box voor aanschaffen.
De apps die u daarop download kunnen dan afgepeeld worden op de TV.

Groeten,
Customer Support Sony Nederland

0

Smarttv

KD-43X7056 08/12/2020 door Andries2701

Uitstekend beeld en geluid ben er heel tevreden over

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Zeer mooie televisie

139 cm (55 inch) 08/12/2020 door Ammerentia

Hebben dit nu een paar weken is huis zijn zeer tevreden over geluid en beeldkwaliteit. Alleen jammer dat er geen apps gedownload kunnen worden.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooi beeld

139 cm (55 inch) 05/12/2020 door heijes24

Het beeld is prima. Het maakt niet uit van welke hoek je kijkt en het geluid via de Sony soundbar is ook prima.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

beste koop sinds tijden

KD-43X7055 02/12/2020 door GERRRR

Heel tevreden mooi beeld ,goed geluid haar scherp. De vorige was ook een Sony deze werd wat vaag (12 jaar oud)

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

valt erg tegen.

139 cm (55 inch) 15/11/2020 door Famhielk

Tv gekocht sinds een week ma verlang terug na me Philips tv l. gebruikers gemakt velt tegen optie en mogelijkheden om in te stellen en de apps zijn erg slecht.

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Slecht

0

0

Reactie van Customer Support
19/11/2020

Hallo,
Dank je wel voor je beoordeling.
Graag willen wij u informeren dat u een NON-Android TV heeft gekocht.
Hier staan wel een aantal apps op, maar u kunt er geen andere op installeren.
Met vriendelijke groet,
Customer Support Sony Nederland

0

Mooi beeld

KD-43X7055 08/11/2020 door braaf42

Mooi helder beeld met goede kleurweergave. De mogelijkheden overlappen voor een deel die van de mediabox van de provider.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prima beeldkwaliteit maar geen handige smart tv

KD-43X7056 21/10/2020 door rivadebo

De beeldkwaliteit is goed. Mooie natuurlijke kleuren en een scherp beeld. Als smart tv is deze niet zo geschikt. Te omslachtig en de gebruiksaanwijzing is zeer matig.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

Reactie van Customer Support
23/10/2020

Hallo,
Bedankt voor je feedback.
We willen je informeren met deze link http://bit.do/fKvgL (knip en plak in uw browser) over de handleidingen die beschikbaar zijn voor uw TV.
Wellicht biedt u dit een goede optie.
Met vriendelijke groet,
Customer Support Sony Nederland

0

Mooie kleuren, goed geluid, stevige poten.

123 cm (49 inch) 12/10/2020 door GV50

Nu 10 dagen in bezit en bevalt weer erg goed (vorige was ook Sony).

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

geweldig kijkgenot

139 cm (55 inch) 05/10/2020 door jannie1961

sinds ik hem gekocht heb niets op aan te merken ook aanbevolen bij familie en vrienden

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

prima

KD-43X7056 19/09/2020 door Henk44

prima tv moet nog afwachten hoe de geluidskwaliteit is

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

GEWELDIGE TOESTEL

139 cm (55 inch) 17/09/2020

GOEDE BEELD -GELUIDSKWALITEIT, MOOIE DESIGN UITSTEKENDE PRIJS -KWALITEITVERHOUDING

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Gewoon TOP

123 cm (49 inch) 10/09/2020 door robbekke

Dit is reeds mijn tweede BRAVIA en ben er weer zeer tevreden over , zeer mooi beeld en goed geluid ,top tv .

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

teleurstellend

KD-43X7056 07/09/2020 door Doemaar

mooi beeld en klank maar geen Android en geen chromecast

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Redelijk

Gebruiksgemak

Slecht

0

0

0

Geweldige tv

123 cm (49 inch) 29/08/2020 door Happy58

Ben zeer tevreden met deze Sony Bravia. Prachtig beeld.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Geweldig beeld!

123 cm (49 inch) 10/08/2020 door PvdP

Ben tevreden met het beeld. Alleen jammer dat Sony niet de mogelijkheid geeft om alle functies van provider en tv samen te voegen op één afstandsbediening

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

Reactie van Customer Service
13/08/2020

Beste, bedankt voor de reactie.

We zijn erg blij dat u tevreden bent over de TV. Over het punt van de provider, zullen we zeker uw feedback doorgeven.

Sony Customer Service

0

Prachtig beeld

KD-43X7056 02/08/2020 door knabbel128

zeer tevreden met mijn aankoop. Al mijn randapparaten zonder probleem kunnen aansluiten

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Slecht tv

139 cm (55 inch) 02/08/2020 door djoshua20

Ik had hem par maanden gekocht,ik vind niet goed tv, was beter een Samsung tv.

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Slecht

Gebruiksgemak

Redelijk

0

1

Reactie van Customer Service
06/08/2020

Besete, bedankt voor de reactie.

We vinden het zeer spijtig dat u uw TV op deze wijze ervaart. We staan altijd klaar voor u om uw vragen te beantwoorden.

Sony Customer Service

0

mooi beeld

KD-43X7055 23/07/2020 door Peleu

redelijk veel voordelen. Ook beperking op het gebied van internet instellingen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Redelijk

Gebruiksgemak

Goed

0

0

Reactie van Customer Service
28/07/2020

Beste, bedankt voor de reactie.

we zijn blij dat u tevreden bent over de TV. Wat internet betreft , verzoeken we de onderstaande stappen uit te voeren om het probleem op te lossen.

Initialiseer persoonlijke informatie

Home
Instellingen
Klant ondersteuning
Initialiseer persoonlijke informatie en druk op accepteren
En dan ok

Internetinhoud vernieuwen
Home
Instellingen
Systeem instellingen
Instelling
Netwerk
Vernieuw internetinhoud

Sony Customer Service

0

Gemakkelijke instellingen.

KD-43X7056 23/07/2020 door Jaccki5

Pas gekocht reeds eerste vaststelling mooi beeld .

0

0

0

zeer tevreden

KD-43X7055 26/04/2020 door vieren

mooie tv mooi beeld goed geluid wat moet ik nog meer schrijven

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0