Verkrijgbaar vanaf

850,00 €

(inclusief btw)
14

4.8 gebaseerd op 14 klantbeoordelingen

11
3
0
0
0
Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

14 klantbeoordelingen

Modellen

0

Super tv

108 cm (43 inch) 07/06/2021 door ladyshave

Heb tv 2 weken zijn er heel blij mee. Mooi beeld, goed geluid prima afmeting

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Top TV

108 cm (43 inch) 07/06/2021 door Razor 24

Toestel vorige maand gekocht , prima beeld en geluid , gemakkelijk in te stellen ben zelf helemaal geen techneut

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Top TV

139 cm (55 inch) 04/06/2021 door Willie S

Van 40" naar 55" gegaan, dat was wennen. Het installeren was gemakkelijk ,zeker met behulp van de app Google home. Maar wat een verschil met mijn vorig toestel (van ander merk). Het beeld is werkelijk een plaatje. Had nog snel wat demofilmpjes met 4K ,Dolby vision, en Dolby Atmos binnengehaald. Beeldkwaliteit 4K is geweldig . En met Dolby Atmos zit je echt midden in je Film. En dat alles met de speakers van het toestel zelf. verder ook handig zijn de knoppen voor Youtube, Netflix, Disney+ en Prime video. Maar je kan ook gewoon praten via de afstandsbediening en ben je meteen daar waar je wil zijn. daarbij zitten er ook veel apps op dit toestel dus genoeg te beleven. Door de ingebouwde Chromecast kun je alles naar de TV streamen dus ook weer genieten. Kortom een Top TV die ik dan ook beslist Aanbeveel. Een klein minpuntje. Mooier om naar te kijken maar de programma's worden er niet beter van

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldig artikel

126 cm (50 inch) 02/06/2021 door Ryen

We zijn erg tevreden met de tv en was makkelijk te installeren

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

geweldige tv

126 cm (50 inch) 24/05/2021 door schepenst

Wij kochten 2 weken terug onze tv en super tevreden! Top beeld en geluid! Jammer dat de voet van de tv vast is en de tv niet kan draaien

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldig beeld

164 cm (65 inch) 12/05/2021 door Ger2021

Ik geniet al vele jaren van de Sony producten, zo ook deze televisie.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prachtige compacte TV

108 cm (43 inch) 06/05/2021 door CeesenGreetje

Oude sony heeft het na 15 jaar begeven nu nieuwe aangeschaft ben diep onder de indruk van het beeld

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Heerlijk kijken met het scherp en vloeiend beeld.

139 cm (55 inch) 05/05/2021 door RolanzonderD

We hebben de TV nu een aantal weken en zijn er zeer over tevreden, het haarscherp beeld is heel fijn, het is wel jammer dat niet alle uitzendingen in 4k zijn. De 55 inch kijkt wel lekker. De formule 1 is wel in 4k ultra HD een dat ziet er heel scherp en vloeiend uit. We hadden al een chromecast ultra, deze lijkt toch een net scherper beeld te geven omdat die ook 4k is. Wanneer je geen chromecast hebt is het natuurlijk superhandig. Bij onze oude tv hadden we een Sony soundbar die toen al een bioscoop ervaring gaf, nadat we wat films en series gekeken hebben zijn we tot de conclusie gekomen dat het geluid van de TV niet tegen de soundbar op kan. Ook is het vreemd dat wanneer je series, films oid kijkt dat je teruggaat naar het startscherm als je speakers veranderd. Of dat dan aan Sony of Ziggo ligt is ons onduidelijk. Het voordeel van de lichtsensor zien we te weinig, wanneer de zon erop staat moet je toch de screens dicht doen. De televisie die we hadden was 42 inch, de overgang naar 55 inch maakt voor het kijkgenot niet uit, ook het design is heel strak en ziet er bijna uit als een schilderij als hij aan de muur hangt. Toch wanneer je de Ziggo next box al hebt met een soundbar en ook al een chromecast win je niet heel veel met deze tv. Het grote plus punt is dan het scherpe beeld met vloeiende bewegingen bij 55 inch. Ook is het niet mogelijk om de afstandsbediening te koppelen met de Ziggo box, wel andersom.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Een TV waar je “U” tegen zegt

139 cm (55 inch) 30/04/2021 door LucasW

Deze splinternieuwe van Sony laat zien waar Sony voor staat, eenmaal aangekomen was het set-up proces erg aangenaam, door een duidelijke handleiding en piepschuim zodat het installeren van de tv’s “voeten” erg makkelijk ging. Verder krijg je in de doos een zeer nette afstandsbediening die precies alle knoppen heeft die je verwacht, maar niet zoveel dat je je weg niet meer terugvindt. Naast dit krijg je een kabel voor stroom, de adapter zit in de tv zelf, dit scheelt erg in ruimte. De TV is naast erg handig om op ze zetten ook mooi om te zien met zijn stevige metalen poten en kleine randen. Door integratie van Google, koppel je je account met gemak aan de TV, hierdoor log je bijvoorbeeld op Netflix in door de TV je gebruiksgegevens voor je in te laten vullen, een veel voorkomende klacht bij tv’s omdat het typen met de afstandsbediening te veel tijd in beslag neemt. Integratie met Google chrome cast en Apple airplay zorgt er ook voor dat streamen met je telefoon naar de TV erg makkelijk gaat. Bij beeld- en geluidskwaliteit laat Sony erg goed zien waarom ze bij de beste bedrijven horen qua tv’s, speakers en surround. Het beeld is helder genoeg om bij direct zonlicht video’s nog steeds zichtbaar te maken en bij weinig daglicht de tv niet te fel te laten zijn. Ook zijn de kleuren vanuit de doos erg goed gekalibreerd en met handige profielen krijg je de kleur instellingen die het best bij jou als gebruiker passen. TVs staat erom bekend matig geluid te hebben, maar bij deze televisie viel mij dat erg mee, de hoge tonen zijn duidelijk maar niet schel, en de lage tonen zijn ondanks dat ze niet op subwoofer niveau zitten, toch duidelijk te onderscheiden van de midden tonen. Dat Sony aandacht heeft besteed aan surround is ook te merken, want door slechts de ingebouwde geluidskalibratie zijn gang te laten gaan zorgt de TV ervoor dat jij het beste geluid krijft wat Sony te bieden heeft met deze televisie. Kortom een erg mooie nette TV om aan te zien die zeker niet teleur stelt, ondanks dat de prijs erg meevalt komt de tv niks tekort met zijn goeie beeld, HDR en net geluid. Deze tv is daadwerkelijk wat Sony onderscheid van de competitie, en is zeker aan te raden. Foto1: Tv in hoofdmenu Foto2: afstandsbediening Foto3: meegeleverde poten Foto4: Setup guide

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

De schrijver van deze beoordeling heeft dit product gratis ontvangen of deed mee aan een productleenprogramma

1

0

0

Fantastische televisie 4K beeld.

139 cm (55 inch) 27/04/2021 door Wijnandtru

Toen de Tv twee weken geleden binnen kwam, en ik hem aan het stroomnet zette, was ik meteen verliefd. De wifi er op, inloggen met mijn Google account. Installeren van alles was super makelijk.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

De schrijver van deze beoordeling heeft dit product gratis ontvangen of deed mee aan een productleenprogramma

0

0

0

Geweldige tv prachtig beeld met gebruikers gemak

139 cm (55 inch) 24/04/2021 door tamasp

Deze tv ontvangen in een goed verpakte doos, uitpakken was eenvoudig met de handleiding op de doos en het was zogebeurd. Tv staat bij mij op zijn poten en enige wat opviel dat hij iets achterover held. De tv aangezet en toen begon het installeren wat een fluitje van een cent bleek. Sony heeft het voor de gebruiker heel eenvoudig gemaakt en binnen de korste keren was de tv ingesteld. Daarna was het echt genieten van het beeld, ongelooflijke mooie kleuren zoals ik al van Sony Bravia gewend was. De tv heeft voldoende aansluitingen voor mijn soundbar en versterker. Geluid van de tv was goed maar ik prefereerde toch mijn Sony soundbar wat toch iets meer diepte geeft. De google apps werken prima en gelukkig heeft de afstand bediening de knoppen voor mijn favoriete streaming sites en dat werkt ook perfect. Druk op de toets van bv Netflix en de films worden soepel afgespeeld en ook in HDR ziet het er echt fantastisch uit. Hoop alleen dat bij een volgende update dat Sony bij bv een film ergens kan weergeven als een film in HDR of Dolby Vision wordt weergegeven. Nu zie je hem alleen schakelen. De ingebouwde media speler voldoet heel goed en speelt heel af, enig minpunt is dat mkv uhd hdr bestanden met een hoge bitrate over netwerk (bekabeld aangesloten) haperen tijdens het afspelen. Dit komt waarschijnlijk omdat het 100mb netwerk ingang is van de tv. De rest speelt gewoon goed zonder haperen. Prijs kwaliteit verhouding maken dit tot een hele goede tv en ik ben er erg blij mee. Kan deze tv echt aanraden, beeld en gebruikers gemak geven de doorslag.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

De schrijver van deze beoordeling heeft dit product gratis ontvangen of deed mee aan een productleenprogramma

0

0

0

Prachtig beeld en vlot reagerende Google TV interf

139 cm (55 inch) 24/04/2021 door DrDamandan

Ik heb deze TV inmiddels een kleine week en ben tot nog toe zeer tevreden. De installatie verliep voorspoedig. Van het openen van de doos, tot het monteren tegen de muur. Alles was zeer eenvoudig in elkaar te zetten en duidelijk beschreven in de bijgeleverde informatiebladen. Eenmaal tegen de muur gemonteerd begon de installatie van Google TV. Ook dit verliep zeer voorspoedig. Met een Android telefoon in de hand was de installatie in 5 minuten afgerond, waarna het echte genot begon. Allereerst stonden we versteld van het beeld dat zelfs met SD kanalen tevoorschijn getoverd werd. Wat een verschil met de vorige Sony die alweer 8 jaar oud was. Maar het begon pas echt mooi te worden toen we overschakelden naar een HD zender en later Ziggo Sport 4K. Man, man, man....onze mond viel open zo mooi. Vooral het beeld op Ziggo Sport 4K was adembenemend. Ik vond zelf het 1080i beeld dat Ziggo tot voor kort leverde al prima, maar live TV in 4k doet daar toch echt nog een flinke schep bovenop en dan te bedenken dat dit nog niet in HDR is. Voor HDR content zijn we gaan kijken naar wat Netflix series en Disney+ series. Ook hier stonden we weer versteld van wat we te zien kregen. Alleen vonden we de maximale helderheid zelfs wat te hoog. We hebben deze dan ook wat wat lager ingesteld. Vooral 's avonds zijn de felle vlakken in een film anders te fel. Al met al is deze TV zeker een aanrader, zeker voor de prijs waar deze TV tegenwoordig voor wordt aangeboden. Enkele jaren geleden moest je nog duizenden Euro's neertellen om zo'n mooi beeld te krijgen. Als we dan toch 1 minpunt aan moeten geven, dan is dat EARC. Zelfs na het aanschaffen van een HDMI 2.1 highspeed with Ethernet kabel, welke gecertificeerd is voor 48gbps, lijkt de apparatuur af en toe niet lekker met elkaar te communiceren. We hebben het hier dan wel over een situatie waarbij de TV aangesloten is op een HDMI 2.1 receiver en waarbij er TV gekeken wordt via de Ziggo Next box. Alle drie dus van een ander merk, waardoor je dit zou kunnen kenmerken als een vrij complex en niet allerdaags scenario. Een herstart van de TV (door de powerknop op de ab 5 seconden ingedrukt te houden) lost dit probleem tot op heden echter telkens op. We sluiten ook niet uit dat de TV hier niet de boosdoener is, maar misschien wel de receiver of de Next. Alle drie krijgen echter geregeld firmware updates, waardoor de kans groot is dat deze kinderziektes ook nog verholpen worden. Het enige andere aandachtspunt is nog het gebrek aan HDR+ ondersteuning, waardoor we bij Amazon Prime Video 'slechts' HDR krijgen. Al met al zijn deze twee minpunten echter slechts kleine aantekeningen op een voor de rest zeer goed product. Ik kan iedereen dan ook deze TV van harte aanraden!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

De schrijver van deze beoordeling heeft dit product gratis ontvangen of deed mee aan een productleenprogramma

0

0

0

Het beeld is prima, het geluid fantastisch !!

139 cm (55 inch) 22/04/2021 door HenkdR1962

Deze sony TV kunnen testen, Goed in de verpakking. Wat mij tegenviel was het gewicht van de televisie, best wel zwaar. Dus even de televisie oppakken is er niet bij. Ook de energieklasse is best wel hoog. zit in energieklasse G. dus niet al te zuinig. Voldoende aansluitingen aan de achterkant. 55 inch beeld is ruim en past goed hier. De tv voor het eerste gebruik opstarten ging heel snel en was allemaal snel ingesteld, zoals het hoort. Daarna genieten van het proefbeeld... erg mooi de beelden van Sony, echt 4K daar kan je niks van zeggen. Dat mag je ook verwachten van een 4K smart TV Wat ook fijn is, zijn de voorinstellingen van Netflix, Google, YouTube ect. Met Netflix geluisterd naar het geluid en dat is fantastisch! echt dit had ik niet verwacht. Daarna muziek van youtube ook geweldig. Bij mijn andere TV een aparte soundbar aangeschaft omdat het geluid slecht was, maar bij deze Sony TV X80J is dat niet nodig. mooi geluid alsof je er midden in zit. De afstandbediening zitten alle knoppen op die je ook kan gebruiken. niet teveel, maar ook niet te weinig. Je kan zelfs inspreken met de afstandsbediening. Het werkt maar verwacht geen wonderen. Even een titel van een film inspreken dat de TV moet opzoeken lukt niet altijd. Kleine woordjes gaat beter. Eindconclusie: Mooi kleurrijk beeld zoals je mag verwachten van een 4K, maar het geluid is gewoon fantastisch. Deze combinatie maakt het dat je midden in de film zit :-)

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Uitstekend

De schrijver van deze beoordeling heeft dit product gratis ontvangen of deed mee aan een productleenprogramma

0

0

0

TOP TOESTEL.

139 cm (55 inch) 21/04/2021 door Willieikke

Het was even schrikken toen de TV gebracht werd Had 40” tv en dan is 55” wel even wennen. Zoals gewoonlijk is deze weer uitstekend verpakt. De bovenkant van de doos opengemaakt en daar ligt dan ook meteen de gebruiksaanwijzing hoe de verpakking verder te verwijderen. Verder de nodige beschrijvingen , afstandsbediening , en de pootjes van het toestel. Bij deze afmeting is het makkelijk als je dit met twee personen doet. Al snel zaten de pootjes er onder en hebben we hem op zijn plaats gezet. Even nog de stekker er in en het feest kan beginnen. Ik heb de eerste startup gedaan met behulp van de Google Home app. Je wordt dan door het opstartmenu geloodst wat op zich best gemakkelijk is. Daar ik met een Alles in 1 aanbieder werk (aangesloten op HDMI 1) breng de TV zelf de verbinding tot stand zodat je ook hun apparaat met de Sony afstandsbediening kunt gebruiken. Dan nog het beeld afstellen naar persoonlijke wens. Het geluid optimaliseren . Wow, wat een beeld. Super strak , glashelder . Ik had nog snel wat Dolby Atmos demo’s gedownload om te testen hoe dat werkt. Onvoorstelbaar hoe dat klinkt. Het geluid komt echt van alle kanten (Ja, ook van boven) zodat je midden in het fragment zit. Verder nog heb je de beschikking over ontzettend veel apps. Later heb ik ook nog mijn Home cinema systeem aangesloten (HDMI e-arc) en ook dat is met de sony afstandsbediening te gebruiken. Al met al een TOP toestel. Zeker een Aanrader. + helder beeld. Diepe kleuren. Groot scherm. Veel mogelijkheden . Genoeg aansluitingen. Grote kijkhoek. Veel apps waaronder Netflix,Spotify,YouTube,enz. Werkt veelal met 1 Afstandsbediening. - Helaas worden de programma’s er niet beter van. Uitgebreide Gebruiksaanwijzing in het toestel niet op internet.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

De schrijver van deze beoordeling heeft dit product gratis ontvangen of deed mee aan een productleenprogramma

0

0