Navigatie overslaan

X83C

Stap over op 4K

Elk moment onvergetelijk gemaakt. De ongeëvenaarde details en kleuren brengen elke scène tot leven. Geniet van een wereld van apps en online-inhoud, en wees klaar voor de 4K-wereld van morgen.

Geavanceerde detailverbetering

Helderheid

De geavanceerde detailverbetering vermindert ruis en verbetert details in alles waar u naar kijkt, ongeacht de bron, voor een scherper en helderder beeld.

Geavanceerde kleurmapping

Kleur

Met geavanceerde kleurmapping worden automatisch elke scène en pixel geanalyseerd, zodat de perfecte tinten dynamisch worden toegepast voor rijke, natuurlijke kleuren.

Dynamische contrastverbetering

Contrast

Met de dynamische contrastverbetering worden de heldere delen van het scherm helderder en de donkere delen een natuurgetrouwer, dieper zwart.

Full HD

Standaard

X1

4K X1-processor: geavanceerde detailverbetering

4K X1-processor zorgt voor realistische details dankzij nieuwe algoritmes als Noise Crusher, Flat Area Detection en Super Resolution. Deze geavanceerde technologieën werken samen voor natuurlijke beeldstructuren met weinig ruis en verfijnde inhoud, oorspronkelijk en opgeschaald.

Elke kleur wordt nog mooier

Geniet van de meest levensechte tinten en natuurlijke kleuren in elke scène. De geavanceerde kleurmapping analyseert elke pixel voor een dynamisch, levensecht beeld.

4K X1-processor: geavanceerde kleurmapping

Geavanceerde kleurmapping in de 4K X1-processor gaat verder dan conventionele kleurverbetering en optimaliseert kleuren afzonderlijk in realtime. Dit zorgt voor maximale prestaties van het display en regelt de weergave van elke kleur voor prachtige rijke en natuurlijke resultaten.

  • X1
  • Normaal

Optimale helderheid, frame voor frame

De dynamische contrastverbetering verbetert het contrast, waar u ook naar kijkt

De 4K X1-processor zorgt dat het dynamische helderheidsbereik op het scherm frame voor frame continu wordt geoptimaliseerd.

Geluid

Gemaakt om te luisteren

Uw luisterervaring wordt net zo levensecht als uw kijkervaring. ClearAudio+ stemt het tv-geluid perfect af voor een overweldigende, emotioneel verrijkende ervaring waarin het geluid overal vandaan lijkt te komen. Luister naar muziek, dialogen en surround-effecten met meer helderheid en contrast, waar u ook naar kijkt.

Ontdek alle functies van uw X83C