Klik om de beste productaanbiedingen te bekijken

Kopen
85

4.2 gebaseerd op 85 klantbeoordelingen

47
21
9
5
3
Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

Let op: productbeoordelingen kunnen ook over productvarianten gaan. Sommige varianten, diensten en/of functies van dit product die in productbeoordelingen worden genoemd, zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar.

Meest handig (positief)
0

pracht toestel

108 cm (43 inch) 07/03/2022 door arie3 (Nederland)

3 dagen in gebruik makkelijk te instaleren mooi toestel

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

Meest handig (kritisch)
0

Kijkhoek matig

108 cm (43 inch) 30/07/2021 door Lepanoord (Nederland)

Had iets beter beeld verwacht van deze Sony. Als je er niet recht voor zit dan erg flets beeld

Beeldkwaliteit

Redelijk

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

2

0

86 klantbeoordelingen

Modellen

0

gewone tv

108 cm (43 inch) 09/04/2024 door B00009B9ZAFA (Nederland)

2,5 jaar geleden gekocht. Sindsdien blokjesbeeld waarvoor kennelijk geen afdoende oplossing is. Met dit type tv komt men niet in aanmerking voor thuisreparatie of hulp van Sony op afstand. Advies van Sony Support: breng de tv maar naar het dichtstbijzijnde service punt. Wat de kosten zijn is een verassing. We hebben reeds de nodige onkosten gemaakt hiervoor. We kijken nu noodgedwongen via Ziggo Go.

Prestaties

Slecht

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

Reactie van Rabab @Sony Support NL
11/04/2024

Hallo,

Bedankt voor je beoordeling.
Wij vinden het vervelend om te horen dat je een probleem ondervindt met je TV.
Graag willen wij je adviseren om contact met ons op te nemen met behulp van de onderstaande link, dan helpen wij je graag verder.
https://cutt.ly/mTLicVp

0

Te kleine kijkhoek

108 cm (43 inch) 06/09/2023 door Robby001234 (Nederland)

Helaas moet je bijna recht voor deze Sony TV zitten om van de prachtige kleuren te kunnen genieten. Reeds onder een geringe hoek zijn de kleuren al flets en vaag. Om deze reden heb ik deze Sony TV alweer verkocht.

Prestaties

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

0

0

Reactie van Customer support
08/09/2023

Hallo Robby001234,

Bedankt voor je beoordeling.
Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent over de TV en dat je hem al hebt verkocht.
We zullen je feedback over de kijkhoek doorgeven aan onze hogere afdeling.
Graag willen wij je adviseren om de volgende keer contact op te nemen met ons voor dat je het toestel verkoopt, misschien dat wij je verder kunnen helpen.

Rabab @Sony Support NL

0

Uitstekende tv

108 cm (43 inch) 02/09/2023 door nabato47 (Nederland)

een jaar geleden gekocht ma aanvankelijk wat start problemen, is de tv nu prima in orde.

Prestaties

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Erg tevreden!

108 cm (43 inch) 11/08/2023 door Pieter Jutte (Nederland)

We zijn zeer in onze nopjes met onze tv, pracht beeld, en streamen vanaf tablet/foon gaat als de brandweer. Alleen de gebruiksaanwijzing is voor ons, oudere aanschaffen, probleemmatisch, we denken dat we veel opties niet gebruiken vanwege dat we onwetend zijn. Sony schijnt ook een streaming dienst te hebben, nog niet kunnen vinden. De sonos soundbar kreeg de installateur niet op de afstandbediening van de tv. Ook het geluid is wisselvallig via de sonos bar.

Prestaties

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

Reactie van Customer support
14/08/2023

Hallo Pieter Jutte,

Bedankt voor je beoordeling.
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de TV.
Graag willen wij je adviseren om gebruik te maken van de helpgids via de volgende link. Hierin vind je alle instellingen van de TV. https://cutt.ly/8wglmFqY
In de volgende link vind je de stappen om de TV te verbinden via WIFI- direct om te kunnen streamen: https://cutt.ly/JwglbVLk
Voor verdere ondersteuning kan je altijd even contact met ons opnemen met behulp van de onderstaande link.
https://cutt.ly/mTLicVp

Rabab @Sony Support NL

0

Wispelturig en onlogisch

108 cm (43 inch) 17/06/2023 door SDP1979 (Nederland)

Het is net alsof Deze tv zijn eigen leven leidt. De ene dag doet hij het prima, de andere dag krijg ik even een zwart beeld en gaat hij weer door. op sommige dagen vertikt hij het om op 4 K te gaan, andere dagen vindt hij het allemaal prima. Ik had liever een andere tv gehad.

Prestaties

Redelijk

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Redelijk

0

0

Reactie van Customer support
20/06/2023

Hallo SDP,

Bedankt voor je beoordeling.

Wij vinden het vervelend om te horen dat je een probleem ondervindt.

Wij willen je graag vragen om de TV door middel van de onderstaande link te updaten om verdere problemen op te lossen.
https://shorturl.at/iL578
Voor verdere ondersteuning kan je altijd even contact met ons opnemen met behulp van de onderstaande link.
https://cutt.ly/mTLicVp

Groeten,
Maryam @Sony Support NL

0

geweldige tv

139 cm (55 inch) 21/05/2023 door Peter195411 (Nederland)

I.v.m. ingebouwde chrome prima tv. Mooi om foto's te bekijken via je smartphone.

Prestaties

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prachtig beeld

139 cm (55 inch) 09/05/2023 door Pietjepuk1954 (Nederland)

Vorig jaar Juli gekocht, bevalt prima. Beeld is van uitstekende kwaliteit.

Prestaties

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Product tevreden over de handleiding niet.

108 cm (43 inch) 06/11/2022 door KvdB (Nederland)

Een goede handleiding ontbreekt. Is wel belangrijk voor de mogelijkheden van de tv.

Prestaties

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

Reactie van Customer support
10/11/2022

Hallo KvdB,

Bedankt voor je beoordeling.
Vanwege milieuoverwegingen is het niet mogelijk om papieren handleiding toe te zenden. Indien je toch over een papieren versie van de handleiding wil beschikken dan raden wij je aan de voor jou belangrijke specifieke delen, dan wel in zijn geheel, uit te printen. Dit kan je bijvoorbeeld ook bij een copy/print winkel laten doen.

Tevens kan je alle handleidingen van deze televisie door middel van de onderstaande link lokaliseren.
https://bit.ly/3tjYtsK
Voor verdere ondersteuning kan je altijd even contact met ons opnemen met behulp van de onderstaande link.
https://cutt.ly/mTLicVp

Groeten,
Dalia @Sony Support NL

0

TOP TV

108 cm (43 inch) 18/10/2022 door Remco47 (Nederland)

Super mooie TV en 4K beeld Subliem qua kleur en contrast. Erg tevreden. service van Sony echt Top

Prestaties

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Hele fijne televisie met Google TV

139 cm (55 inch) 10/10/2022 door Lars D (Nederland)

Heel fijne televisie, Google TV is echt een heel goeie toevoeging, zouden alle merken moeten doen. Heel fijn ook zo'n ingebouwde Chromecast en de afstandsbediening die ook op de PlayStation te gebruiken is.

Prestaties

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Werkelijk tio!

139 cm (55 inch) 07/10/2022 door Hkln (Nederland)

Erg tevreden. Mooi beeld en geluid. Adroid Google tv is een plus

Prestaties

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prachtige kleuren, mooi beeld.

126 cm (50 inch) 29/09/2022 door Schollie59 (Nederland)

Deze maand gekocht en erg tevreden. Mooi formaat, prachtige uitstraling.

Prestaties

Slecht

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Mooi beeld, geluid een beetje scherp

108 cm (43 inch) 27/09/2022 door Nachtuil789 (Nederland)

Fijn dat ik nu ook programma’s terug kan kijken die we gemist hebben doordat ze gelijktijdig uitgezonden worden. Ik ben er toevallig achter gekomen dat dit kon.

Prestaties

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Mooie tv

108 cm (43 inch) 23/09/2022 door Rlbovo (Nederland)

Heb hem nu een half jaar prima tv met mooi beeld en redelijk geluid

Prestaties

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Teleurstelling

108 cm (43 inch) 19/09/2022 door Kikker57 (Nederland)

Na aankoop bij de lokale onderneming is het apparaat niet meer te gebruiken. Zit nu al 4 dagen zonder TV. Ook Sony support geeft niet thuis in het weekend

Prestaties

Slecht

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Slecht

0

0

Reactie van Customer Support
22/09/2022

Hallo Kikker57,

Bedankt voor je beoordeling.

Wat vervelend om te horen dat je problemen ondervindt met je KD-43X89J.

Helaas zijn wij in het weekend inderdaad gesloten, Je geniet waarschijnlijk nog van je 2 weken winkelgarantie dus je kan contact opnemen met je lokale dealer. Anders mag je ons contacteren voor verdere ondersteuning.

Voor verdere ondersteuning kan je altijd even contact met ons opnemen met behulp van de onderstaande link.
https://cutt.ly/mTLicVp

Groeten,
Tarik@Sony Support NL

0

Mooi beeld fantastische klank

108 cm (43 inch) 06/08/2022 door Reman (België)

Fantastisch toestel prijs kwaliteit Nadeel de pootjes kunnen niet naar binnen onze volgende gaat groter zijn daar kan het wel

Prestaties

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldige TV

126 cm (50 inch) 18/07/2022 door Timothyenanne (Nederland)

Installatie ging voorspoedig. Mooie, begrijpelijke interface, scherp en duidelijk beeld, goed geluid.

Prestaties

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Middelgrote mooie tv

139 cm (55 inch) 15/07/2022 door Azem (Nederland)

Mooie 55 " tv, scherp beeld, mooie afwerking. Simpel te installeren, werkt op stemcomando's via Google

Prestaties

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Top tv

164 cm (65 inch) 08/07/2022 door Pb1291 (Nederland)

Echt top prachtig TV echt waarde voor zijn geld en werkt erg makkelijk dus volgende keer weer een Sony

Prestaties

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Kijk genot optimaforma

164 cm (65 inch) 04/07/2022 door JanAlbert (Nederland)

Mooi groot 65" scherpbeeld 4k ultra HD. Ziggo ready en makelijk in te stellen.

Prestaties

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Mooie televisie

108 cm (43 inch) 02/07/2022 door Lydia52 (Nederland)

Gekocht voor mijn partner, hij is er blij mee, wordt elke dag gebruikt.

Prestaties

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Super cool en zeker strak beeld, mooie kleuren

164 cm (65 inch) 21/06/2022 door Nicolaas j (Nederland)

Sinds een paar weken in ons bezit en wij zijn er zeer tevreden over

Prestaties

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geen spijt

126 cm (50 inch) 08/06/2022 door Dekens1987 (België)

De ingebouwde apps/ chromecast is een zaligheid. De decoders van Telenet is overbodig dankzij de app. Perfect met de PlayStation. Ik ga van weinig Luxe naar ultraluxe. Beeld/kwaliteit/snelheid/ geluid is een zaligheid

Prestaties

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooi beeld maar geluid iets minder.

108 cm (43 inch) 07/06/2022 door Teunis71 (Nederland)

Deze tv gekocht ter vervanging van een oude Sony Bravia 32”. Het beeld en de opties zijn een grote vooruitgang maar naar mijn mening is de geluid kwaliteit minder geworden. De oude Bravia had een warm natuurlijk geluid maar de X89J klinkt naar mijn beleving hol en soms wat blikkerig. Wellicht is dit op te lossen met een goede soundbar maar dat is een extra €300 + die eigenlijk niet nodig zou zijn.

Prestaties

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

Reactie van Customer Support
09/06/2022

Hallo Teunis71,

Bedankt voor je beoordeling.

Wij vinden het vervelend dat je problemen ondervindt met het geluid van je televisie.

Dat is inderdaad niet nodig, graag willen wij je adviseren om onderstaande linken te raadplegen voor geavanceerde instellingen voor je geluid.
Via deze linken worden diverse instellingen beschreven voor de functies die
je kan configureren in geluid zoals de geluidskwaliteit en geluidsmodus.

https://bit.ly/3QcddUz

https://bit.ly/3tmwrNt

Voor verdere ondersteuning kan je altijd even contact met ons opnemen met behulp van de onderstaande link.
https://cutt.ly/mTLicVp

Groeten,
Tarik@Sony Support NL

0

Matige helderheid

108 cm (43 inch) 22/05/2022 door Smc68 (Nederland)

Ik heb dit toestel enkele weken geleden gekocht in de vooronderstelling dat ik minimaal dezelfde beeld kwaliteit zou hebben als mijn vorige(LG) toestel. Ik sluit niet uit dat ik niet de juiste instelwaarden gebruik maar ik kan ze niet vinden op internet en mijn leverancier kent ze kennelijk ook niet.

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Redelijk

0

0

Reactie van Customer Support
25/05/2022

Hallo Smc68,

Bedankt voor uw beoordeling.
Wij vinden het vervelend dat je problemen ondervindt met je KD-43X89J.

Je kan inderdaad je beeldkwaliteit aanpassen en tevens de Instellingen aanpassen voor het bekijken van beelden met hogere kwaliteit.
Je kan onderstaande linken raadplegen voor meer informatie hieromtrent.

https://bit.ly/3GkXgY0
https://bit.ly/3MQ9XMS


Voor verdere ondersteuning kan je altijd even contact met ons opnemen met behulp van de onderstaande link.
https://cutt.ly/mTLicVp

Groeten,
Tarik @Sony Support NL

0

heerlijke tv......een genot voor de ogen.

108 cm (43 inch) 20/05/2022  (Nederland)

Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop,prachtig mooi beeld,zeer helder en kleurrijk .Geluid is niet slecht maar kan beter.soundbar er bij gekocht en is nu super.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prachtig beeld en zeer 'handzaam'

108 cm (43 inch) 17/05/2022 door an3s (Nederland)

Ben zeer tevreden met de aankoop deze TV als vervanging van Samsung

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooie tv met alles wat je nodig hebt

139 cm (55 inch) 09/05/2022 door Jvt79 (Nederland)

Sinds twee weken deze tv en zeer tevreden. Installeren gaat makkelijk. Mooi beeld. Streamt goed. Alles wat je nodig hebt.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Hele mooie 4k ultra hd tv

108 cm (43 inch) 02/05/2022 door Luuk 46 (Nederland)

Heel mooi beeld en goed geluid. Met duidelijk minder reflexen. Veel opties handig usb 3 voor externe hdd en afspelen Vanaf ussbstick

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Te veel problemen

108 cm (43 inch) 27/04/2022 door RavenH (Nederland)

De eerste keer dat ik teleurgesteld ben in een Sony TV. Ik heb hem als outlet-model gekocht bij BCC. Misschien was dat een vergissing. Er zijn meerdere fouten die in deze TV zitten. 1. De HDMI ARC uitgang. Waardeloos, omdat je voortdurend korte drop-outs heb. Ik heb verschillende kabels geprobeerd. Zonder succes. 2. Het gebeurt vaker, dat wanneer ik overschakel naar een zender waarvoor ik mijn Delta smartcard nodig heb, de melding verschijnt: Het geselecteerde kanaal is gecodeerd of kan niet worden gedecodeerd. Controleer of de CA-module en smart card correct zijn geplaatst. Delta heeft de Module gecontroleerd en ze is in orde. Dus de TV is het probleem. 3. Soms reageert de teletekst niet. Als ik naar een ander kanaal overschakel en weer terug, werkt het wel. Voor de rest een mooi apparaat met een uitstekende beeldkwaliteit. Helaas zijn er geen analoge audio-uitgangen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Redelijk

0

0

Reactie van Customer support
04/05/2022

Hallo RavenH
Bedankt voor je bericht.
Wij vinden het vervelend dat je een probleem ondervindt met jouw TV.
Wij willen je graag adviseren om ons te contacteren om je verder te kunnen helpen.
https://cutt.ly/mTLicVp
Groeten,
Maryam@Sony Support NL

0

Wilde een grotere tv

139 cm (55 inch) 24/04/2022 door Tenroc lecram (Nederland)

Nu 3 weken in huis en bevalt prima spraak gestuurde afstandsbediening werkt echt top. Van 43 naar 55 inch is een behoorlijke stap maar misstaat totaal niet bij mijn LG 9JS sound bar. Dolby atmos is leuk maar is pas effectief als he alle speakers kunt plaatsen(7 stuks +subwoofer) dus staat u daar niet blind op geluid (met dolby atmos net zo als zonder)

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

Reactie van Customer support
28/04/2022

Hallo Tenroc,

Wij willen je bedanken voor je feedback met betrekking tot Dolby atmos. Wij hebben je feedback doorgezet naar de juiste afdeling

Voor verdere ondersteuning kan je altijd even contact met ons opnemen met behulp van de onderstaande link.
https://cutt.ly/mTLicVp

Groeten,
Maryam@Sony Support NL

0

Geweldige kenmerken

108 cm (43 inch) 20/04/2022 door Loepie (Nederland)

Gebruik ik al 2 maanden en zeer tevreden met TV en soundbar.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Uitstekende kleuren en érg fijne bediening.!

108 cm (43 inch) 16/04/2022 door Steflex (Nederland)

Ik ben er overall érg tevreden mee en zou deze tv zo weer kopen.!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooi beeld, geluid goed behalve bij praatprogramma

108 cm (43 inch) 12/04/2022 door NinaP8 (Nederland)

Mooi beeld, geluid goed behalve bij praatprogrammaMooi beeld, geluid goed behalve bij praatprogramma's. Normaal prima geluid, maar bij praatprogramma's is het geluid kil en blikkerig. Jammer dat hierop is bezuinigd. Aan achterzijde was voldoende ruimte voor beter speakersysteem.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

Reactie van Customer Support
14/04/2022

Hallo NinaP8,

Bedankt voor je beoordeling.
We vinden het vervelend dat je problemen ondervindt met de geluidsinstellingen tijdens het bekijken van praatprogramma's.
We willen graag adviseren om door middel van onderstaande link je TV te updaten.
https://bit.ly/3rov93y
Tevens willen we je ook bedanken met het feedback met betrekking tot het speakersysteem. We hebben je feedback doorgezet naar de juiste afdeling.

Voor verdere ondersteuning kan je altijd even contact met ons opnemen met behulp van de onderstaande link.
https://cutt.ly/mTLicVp

Groeten,
Tarik@Sony Support NL

0

Sony x89j een toppertje

108 cm (43 inch) 11/04/2022 door PatrickVanDerHeijden78 (Nederland)

Heb een mijn nieuwe tv nu een maandje ben erg tevreden. Makkelijk in gebruik beeld is super en geluid is machtig mooi volle klank een echte aanrader love it

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

super prijs kwaliteit tv!!

126 cm (50 inch) 10/04/2022 door Hoeyke (Nederland)

Vier weken geleden door toestel gekocht en vandaag dag 1 heel tevreden...

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Google tv niet aan te raden

108 cm (43 inch) 02/04/2022 door Deltalex (Nederland)

Ik heb een master series Bravia met Android tv . Vorige maand de X89 gekocht . Een grote teleurstelling , dit Google tv Aantal punten - de zoekresultaten verdwijnen als je weet terug gaat naar het volgende scherm. - advertenties zijn uit te zetten ,echter heb je dan geen spraakherkenning meer, deze word uitgeschakeld als je de adds uit zet (!!) - een beperkt aantal apps word getoond in de home scherm ( verder kijken , en tips etc) alleen Disney plus en Amazon prime, en uiteraard YouTube (= google) . Verder geen enkele app. Android tv doet dit netjes wel . - als je een bepaalde film of serie zoekt , word je altijd geconfronteerd met dat je de film of serie ook kunt kopen via google . Kortom de tv word ' gegijzeld ' door Google. Verwacht geen flexibiliteit om uw tv en apps netjes naar uw inzicht in te delen . Want dat lukt niet. Hiermee is de flexibiliteit die android altijd had als OS op tv's . En kun je beter een LG of Samsung aanschaffen .

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Slecht

0

0

Reactie van Customer Support
04/04/2022

Hallo Deltalex,

Bedankt voor je beoordeling.
Vervelend te horen dat je niet tevreden bent met jouw Sony TV.
Wij willen je bedanken voor je feedback om hier in de toekomst op te letten.
Tevens hebben wij je feedback doorgezet naar de juiste afdeling.

Voor verdere ondersteuning kan je altijd even contact met ons opnemen met behulp van de onderstaande link.
https://cutt.ly/mTLicVp

Groeten,
Dalia @Sony Support NL

0

Fantastische televisie!!

108 cm (43 inch) 09/03/2022 door Versoboy (Nederland)

Ik ben uitermate tevreden met dit toestel. In 1e instantie wilde ik voor een Samsung met een OLED scherm gaan maar aangezien ik geen half maandsalaris over heb voor wat uiteindelijk maar een gebruiksvoorwerp is, is het deze Sony geworden en hij heeft vanaf dag 1 geen steekje laten vallen!! Supergoed geluid (Sony hè?) en een superrrrrrr goed beeld! Ok..geen (Q)OLED zoals al gezegd maar zekere toch wel "the next best thing". Jammer dat bijna alle tv's tegenwoordig met die 2 pootjes komen in plaats van de ouderwetse centrale draaivoet.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

Reactie van Sony Support Team
11/03/2022

Hello Versoboy,

Bedankt voor je beoordeling.

Fijn om te horen dat je tevreden bent met je TV.

Wij hebben je feedback doorgestuurd naar de juiste afdeling.

Voor verdere ondersteuning kan je altijd even contact met ons opnemen met behulp van de onderstaande link.
https://cutt.ly/mTLicVp

Groeten,
Ahmed @Sony Support NL

0

pracht toestel

108 cm (43 inch) 07/03/2022 door arie3 (Nederland)

3 dagen in gebruik makkelijk te instaleren mooi toestel

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Mooi beeld

108 cm (43 inch) 01/03/2022 door Dirk038 (Nederland)

Gekocht eind februari 2022 bij Expert Dronten. Wij gingen er naar toe voor een Samsung maar na het zien van allerlei TV’s en het advies van Expert Dronten zijn wij wederom voor de Sony Bravia gegaan (onze oude Bravia van 14 jaar was nog goed maar om mee te gaan met de tijd waren we toe aan een smart-tv.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

goed

108 cm (43 inch) 24/02/2022 door TonJeursen (Nederland)

goed, maar korrelig beeld, en al heel lang geen oplossing

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

Reactie van Sony Support Team
28/02/2022

Dag TonJeursen,

Bedankt voor je beoordeling.

Wij vinden het vervelend om te horen dat je een korrelig beeld hebt op je KD-43X89J.

Wij willen je graag verzoeken om de volgende stappen uit te voeren:

- Software Check/Update: https://bit.ly/3HmXLj7
- Fabrieksinstellingen te herstellen: https://bit.ly/3vq0hm8

Voor verdere ondersteuning kan je altijd even contact met ons opnemen met behulp van de onderstaande link.
https://cutt.ly/mTLicVp

Mvg,
Ahmed @Sony Support NL

0

Redelijke tv

108 cm (43 inch) 21/02/2022 door Bjm23 (Nederland)

Heb de tv nu 2 weken en vind de kleuren erg tegenvallen ondanks alle instelling aanpassing. En voor tegenvallende geluid prestaties maar een soundbar aangekocht.

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Geluidskwaliteit

Slecht

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

Reactie van Sony Support Team
24/02/2022

Hallo Bjm23.

Bedankt voor je beoordeling.

Wij vinden het vervelend om te horen dat je niet tevreden bent met je TV.

Graag verzoeken wij je om de volgende stappen uit te voeren:

Power Cycle: Haal de stekker uit het toestel en koppel alle externe apparaten los van de televisie. Wacht twee minuten en sluit de televisie weer aan op het stopcontact.

Software Update: https://bit.ly/3heULus

Fabrikesinstellingen Herstellen: https://bit.ly/3BLQS9L

Voor verdere ondersteuning kan je altijd even contact met ons opnemen met behulp van de onderstaande link.
https://cutt.ly/mTLicVp

Mvg,
Ahmed @Sony Support NL

0

Veel kwaliteit voor weinig geld

139 cm (55 inch) 15/02/2022 door Huffman (Nederland)

Ben het toestel nog steeds aan het ontdekken maar het is echt een mooi en compleet geheel.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Hoogtepunt televisiekijken

108 cm (43 inch) 14/02/2022 door albert46 (Nederland)

Lang gewacht, nu eindelijk gekocht. Net voor de Olympische Winterspelen. Wat een kijkgenot! Ik ben een enthousiaste SONY-fan.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Mooi beeld maar zeer slecht geluid.

108 cm (43 inch) 13/02/2022 door Peebee123 (Nederland)

Vorige week deze tv gekocht, maar ik ben zeer ontevreden over het geluid. De kwaliteit is zo slecht dat ik het gevoel heb in een badkamer te staan.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Slecht

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

Reactie van Sony Support Team
23/02/2022

Hallo Peebee123,

Bedankt voor je beoordeling.

Wij vinden het vervelend om te horen dat je niet tevreden bent met het geluid van je TV.

Wij hebben je feedback doorgestuurd naar de juiste afdeling.

Voor verdere ondersteuning kan je altijd even contact met ons opnemen met behulp van de onderstaande link.
https://cutt.ly/mTLicVp

Mvg,
Ahmed @Sony Support NL

0

Prachtig toestel

108 cm (43 inch) 06/02/2022 door RLBooij (Nederland)

De standaard fabriek instellingen doen het toestel echt te kort veel te veel rood belachelijke gezichts kleuren na veel van de instellingen te hebben gewijzigd kwam het beeldscherm echt tot leven en ben ik meer dan tevreden

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Toppertje

108 cm (43 inch) 05/02/2022 door Pietertje58 (Nederland)

Alweer de 3e lid tv van Sony omdat we zo tevreden zijn over het fijne beeld. Na een week kijkplezier heel tevreden.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Helaas nog niet helemaal te gebruiken

108 cm (43 inch) 02/02/2022 door anoniem_72 (Nederland)

Ik heb deze TV vorige maand gekocht, en wanneer hij goed werkt is de beeldkwaliteit zeer goed, alleen hadden we veel last van kleine blokjes in het beeld. Eerst de winkelier gevraagd, en deze adviseerde ons contact met de kabel leverancier op te nemen ivm onvoldoende signaal. Monteur van de kabel gehad, die heeft hier en daar iets vervangen, maar het basis signaal zou volgens hem voldoende moeten zijn. Uiteindelijk bleek het veroorzaakt te worden door een bug in de software die niet goed samenwerkt met de CI+ module (Macro-Blocking).

Beeldkwaliteit

Redelijk

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

Reactie van Customer Support
07/02/2022

Hallo Anoniem_72,

Bedankt voor je beoordeling.
Wij vinden het vervelend te horen dat je problemen ondervindt tijdens het TV kijken. Door middel van de onderstaande link willen wij je vragen om contact met ons op te nemen zodat wij je hierbij verder kunnen helpen.
https://cutt.ly/mTLicVp

Groeten,
Dalia @Sony Support NL

0

Bijna perfect!

108 cm (43 inch) 21/01/2022 door mbaert (Nederland)

Erg tevreden met deze TV. Ik heb er een Humax op aangesloten en die kan ik ook met de remote van de tv bedienen als ie aanstaat. Enige dat ik niet werkend krijg is om de info van een programma via de Humax met de remote van de TV te laten zien. Dus toch 2 remontes nodig. Verder prima geluid en beeld. Een flinke stap vooruit van onze vorige 12 jaar oude Bravia. Blu-Ray, Apple TV, gehoorapparaten, streamen, casten, het werkt allemaal direct en perfect.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Als hij het doet is hij mooi .

126 cm (50 inch) 16/01/2022 door Harry22 (Nederland)

Mooi beeld maar trage overschakeling naar andere zenders , en problemen met de Ci module

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

Reactie van Customer Support
20/01/2022

Hallo Harry22,

Bedankt voor je beoordeling.
Wij vinden het vervelend te horen dat je problemen ondervindt met jouw TV.
Door middel van de onderstaande link willen wij je vragen de TV te resetten.
http://bit.do/fMj9y
Voor verdere ondersteuning kan je altijd even contact met ons opnemen met behulp van de onderstaande link.
https://cutt.ly/mTLicVp

Groeten,
Dalia @Sony Support NL

0

Lijkt prima.

108 cm (43 inch) 09/01/2022 door tonjbeek (Nederland)

Lijkt prima. Nog te weinig ervaring ermee om definitief te kunnen oordelen. Leverfirma staat niet in de lijst. Is niet Wehkamp maar ˜Technica Nova Breda.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

Reactie van Customer Support
13/01/2022

Hello Tonjbeek,

Bedankt voor je beoordeling.
Wij willen je graag doorverwijzen naar de onderstaande link. Hier vind je de handleiding voor jouw TV.
https://bit.ly/3riq4ZI
Voor verdere ondersteuning kan je altijd even contact met ons opnemen met behulp van de onderstaande link.
https://cutt.ly/mTLicVp

Groeten,
Dalia @Sony Support NL

0

Top TV

108 cm (43 inch) 06/01/2022 door Ikyman (Nederland)

Heb deze vorige maand aangeschaft en ben er super tevreden mee. Haar scherpe kleuren. Veel mogelijkheden.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooi beeld en goed geluir.

108 cm (43 inch) 30/12/2021 door RudolfB (Nederland)

Na een TV van een ander merk gekocht te hebben (het was te groot en vooral ook slecht geluid). We mochten ruilen en werd ons deze aangeraden. We zijn er erg blij mee.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Super beeld en geluid

164 cm (65 inch) 28/12/2021 door Anja l (België)

Zeer tevredene over onze Sony tv. We hebben getwijfeld aan een 55 inch of een 65 inch. Uiteindelijk voor de 65 gekozen. En zijn er heel blij mee

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Redelijk

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Erg tevreden.

108 cm (43 inch) 28/12/2021 door J Br (Nederland)

Had voorheen een Sony Bravia uit het tijdperk voordat Netflix en Videoland bestonden en om geen losse Chromecast te hoeven gebruiken een Philips TV gekocht. Beeld en geluid vielen zwaar tegen. Binnen een jaar toch maar weer een Sony Bravia TV gekocht en ben super tevreden. Moest wel iets meer betalen, maar beeldkwaliteit is mede door 100Hz echt véél, véél beter. Wil nooit meer iets anders.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Sony, de mercedes onder de elektronica

108 cm (43 inch) 24/12/2021 door Ero24 (Nederland)

Goed tv, en zeker terug te zien dat toch Sony net anders is, gevoel van zekerheid van een goed product

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooi beeld en gebruiksvriendelijk.

139 cm (55 inch) 21/12/2021 door Doppie51 (Nederland)

Zoals beloofd een mooi scherp beeld. Makkelijke installatie. Veel mogelijkheden. Koppelen van iPad, Soundbar en Mediabox-afstandbediening verliep goed. Een klein probleempje met een instelling ECO is met de support van Sony snel opgelost. Samen met de uitgebreide garantie zitten we de eerste 5 jaar op zeker goed!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Bijzonder goede TV

108 cm (43 inch) 17/12/2021 door schooter (Nederland)

Deze TV gekocht voor zijn goed beeldkwaliteit en vormgeving en de prijs natuurlijk

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Fraai beeld, volop interactieve mogelijkheden

108 cm (43 inch) 17/12/2021 door Kejowejo (Nederland)

Tevreden over, beeld een beetje blauwig als je vanaf de zijkant kijkt

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

Reactie van Customer Support
20/12/2021

Hallo Kejowejo,

Bedankt voor je beoordeling.
Wij willen je bedanken voor je feedback om hier in de toekomst op te letten.
Wij hebben je feedback doorgezet naar de juiste afdeling.
Voor verdere ondersteuning kan je altijd even contact met ons opnemen met behulp van de onderstaande link.
https://cutt.ly/mTLicVp

Groeten,
Dalia @Sony Support NL

0

Mooi beeld, makkelijk te bedienen.

108 cm (43 inch) 14/12/2021 door WeeDee72 (Nederland)

2 weken in mijn bezit. Strak en scherp beeld, niet hinderlijk helder.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldige TV

108 cm (43 inch) 14/12/2021 door Hapa59 (Nederland)

Paar weken geleden gekocht, dik tevreden. Prachtig beeld, goed geluid...voldoende voor veel kijkplezier

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Mooi beeld

126 cm (50 inch) 11/12/2021 door Henk en Elly (Nederland)

Prachtig beeld en mooie prijs kwaliteits verhouding zeer tevreden.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldig teeveetje

126 cm (50 inch) 10/12/2021 door Deejee (België)

Voorlopig heel tevreden , maar nog lang niet alle mogelijkheden uitgetest

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Mooi helder beeld en goed geluid

126 cm (50 inch) 10/12/2021 door RiniR (Nederland)

14 dagen terug gekocht. Ik had liever een gebruiksaanwijzing op papier gehad. Nu moet ik iedere keer op internet zoeken hoe iets ingesteld moet worden en dan is het mij nog niet altijd duidelijk wat er bedoeld wordt.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

Reactie van Customer Support
13/12/2021

Hallo RiniR,

Bedankt voor je beoordeling.
Wij willen je bedanken voor je feedback om hier in de toekomst op te letten.
Vanwege milieuoverwegingen is het niet mogelijk om papieren handleiding toe te zenden. Indien je toch over een papieren versie van de handleiding wil beschikken dan raden wij je aan de voor je belangrijke specifieke delen, dan wel in zijn geheel, uit te printen. Dit kan je bijvoorbeeld ook bij een copy/print winkel laten doen.
Voor verdere ondersteuning kan je altijd even contact met ons opnemen met behulp van de onderstaande link.
https://cutt.ly/mTLicVp

Groeten,
Dalia @Sony Support NL

0

Prachtig beeld

164 cm (65 inch) 09/12/2021 door Linke Teun (Nederland)

Mooi design en goed beeld. Aanrader, makkelijke bediening.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

top

126 cm (50 inch) 27/11/2021 door Freddje (Nederland)

ben zeer tevreden met deze aanschaf mooi beeld perfecte kleuren makelijke bediening zou het an iedereen bevelen zo ls ik zeg TOP.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooi beeld. Goed geluid. Handige bediening

108 cm (43 inch) 26/11/2021 door greet1968 (Nederland)

Mooi beeld. Goed geluid. Handige bediening. Zeer tevreden

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

beeld

126 cm (50 inch) 21/11/2021  (Nederland)

niet echt wow ,gemiddeld maar,niet echt een enorme verbetering qua beeld.

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

0

0

Reactie van Customer Support
24/11/2021

Hallo Hermanvanderklis,

Bedankt voor je beoordeling.
Wij vinden het vervelend te horen dat je niet tevreden bent met het beeld op jouw televisie.
Door middel van de onderstaande link kan je de beeldkwaliteit aanpassen.
https://cutt.ly/qTLiaBc
Voor verdere ondersteuning kan je altijd even contact met ons opnemen met behulp van de onderstaande link.
https://cutt.ly/mTLicVp

Groeten,
Dalia @Sony Support NL

0

grote mooie tv

126 cm (50 inch) 20/11/2021 door keeszz (Nederland)

ik heb deze tv pas geleden gekocht.Na het verbinden met internet is het een groot drama.Elke keer als ik de tv aanzet komt er te staan dat ik het bijgewerkte privicybeleid moet lezen.Je kunt niet scrollen en moet eerst alles laten voorlezen.Laatst geprobeerd en na 25 min.geirriteerd geluisterd te hebben stopte het voorlezen ineens.Wat een bende.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

Reactie van Customer Support
24/11/2021

Hallo Keeszz,

Bedankt voor je beoordeling.
Wij hebben je feedback doorgezet naar de juiste afdeling, wellicht dat wij hier in de toekomst verandering in kunnen brengen.

Voor verdere odersteuning kan je altijd contact met ons opnemen via de onderstaande link.
https://cutt.ly/dTKb4Ov

Groeten,
Dalia @Sony support NL

0

Helder beeld

108 cm (43 inch) 19/11/2021 door Privatier (Nederland)

Toestel pas sinds kort in gebruik, bediening vergt de nodige studie. Zo krijg ik de afstandsbediening nog steeds niet volledig compatibel (KPN) Beeld en geluid zijn prima.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

Reactie van Customer Support
22/11/2021

Hallo Privatier,

Bedankt voor je beoordeling.
Wij begrijpen dat je graag de afstandsbediening van KPN wilt gebruiken op jouw Tv. Wij moeten je helaas informeren dat wij deze compatibiliteit niet kunnen garanderen.

Voor verdere ondersteuning kan je contact opnemen met onze technische ondersteuning.
https://cutt.ly/dTDEjai

Groeten,
Dalia @Sony Support NL

0

Prachtig producten, beeld en geluid

108 cm (43 inch) 18/11/2021 door klokceres (Nederland)

Vorige week de tv gekocht bij Electroworld Radio Bakker in Stadskanaal

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Trouw aan Sony na 10 jaren weerom maar 43"

108 cm (43 inch) 13/11/2021 door jepeve (België)

Jarenlang SOny gekeken, na 10 jaren een model net iets groter

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0