Verkrijgbaar vanaf

930,00 €

(inclusief btw)
36

4.3 gebaseerd op 36 klantbeoordelingen

20
11
3
1
1
Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

Let op: productbeoordelingen kunnen ook over productvarianten gaan. Sommige varianten, diensten en/of functies van dit product die in productbeoordelingen worden genoemd, zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar.

Meest handig (positief)
0

Geweldig beeld

108 cm (43 inch) 17/07/2021 door Cor27 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Inmiddels een maand geleden geïnstalleerd en nog steeds enorm blij van de kwaliteit van het beeld en geluid top product

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

Meest handig (kritisch)
0

Kijkhoek matig

108 cm (43 inch) 30/07/2021 door Lepanoord (Nederland)

Had iets beter beeld verwacht van deze Sony. Als je er niet recht voor zit dan erg flets beeld

Beeldkwaliteit

Redelijk

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

2

0

36 klantbeoordelingen

Modellen

0

Lijkt prima.

108 cm (43 inch) 09/01/2022 door tonjbeek (Nederland)

Lijkt prima. Nog te weinig ervaring ermee om definitief te kunnen oordelen. Leverfirma staat niet in de lijst. Is niet Wehkamp maar ˜Technica Nova Breda.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

Reactie van Customer Support
13/01/2022

Hello Tonjbeek,

Bedankt voor je beoordeling.
Wij willen je graag doorverwijzen naar de onderstaande link. Hier vind je de handleiding voor jouw TV.
https://bit.ly/3riq4ZI
Voor verdere ondersteuning kan je altijd even contact met ons opnemen met behulp van de onderstaande link.
https://cutt.ly/mTLicVp

Groeten,
Dalia @Sony Support NL

0

Top TV

108 cm (43 inch) 06/01/2022 door Ikyman (Nederland)

Heb deze vorige maand aangeschaft en ben er super tevreden mee. Haar scherpe kleuren. Veel mogelijkheden.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooi beeld en goed geluir.

108 cm (43 inch) 30/12/2021 door RudolfB (Nederland)

Na een TV van een ander merk gekocht te hebben (het was te groot en vooral ook slecht geluid). We mochten ruilen en werd ons deze aangeraden. We zijn er erg blij mee.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Super beeld en geluid

164 cm (65 inch) 28/12/2021 door Anja l (België)

Zeer tevredene over onze Sony tv. We hebben getwijfeld aan een 55 inch of een 65 inch. Uiteindelijk voor de 65 gekozen. En zijn er heel blij mee

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Redelijk

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Erg tevreden.

108 cm (43 inch) 28/12/2021 door J Br (Nederland)

Had voorheen een Sony Bravia uit het tijdperk voordat Netflix en Videoland bestonden en om geen losse Chromecast te hoeven gebruiken een Philips TV gekocht. Beeld en geluid vielen zwaar tegen. Binnen een jaar toch maar weer een Sony Bravia TV gekocht en ben super tevreden. Moest wel iets meer betalen, maar beeldkwaliteit is mede door 100Hz echt véél, véél beter. Wil nooit meer iets anders.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Sony, de mercedes onder de elektronica

108 cm (43 inch) 24/12/2021 door Ero24 (Nederland)

Goed tv, en zeker terug te zien dat toch Sony net anders is, gevoel van zekerheid van een goed product

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooi beeld en gebruiksvriendelijk.

139 cm (55 inch) 21/12/2021 door Doppie51 (Nederland)

Zoals beloofd een mooi scherp beeld. Makkelijke installatie. Veel mogelijkheden. Koppelen van iPad, Soundbar en Mediabox-afstandbediening verliep goed. Een klein probleempje met een instelling ECO is met de support van Sony snel opgelost. Samen met de uitgebreide garantie zitten we de eerste 5 jaar op zeker goed!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Bijzonder goede TV

108 cm (43 inch) 17/12/2021 door schooter (Nederland)

Deze TV gekocht voor zijn goed beeldkwaliteit en vormgeving en de prijs natuurlijk

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Fraai beeld, volop interactieve mogelijkheden

108 cm (43 inch) 17/12/2021 door Kejowejo (Nederland)

Tevreden over, beeld een beetje blauwig als je vanaf de zijkant kijkt

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

Reactie van Customer Support
20/12/2021

Hallo Kejowejo,

Bedankt voor je beoordeling.
Wij willen je bedanken voor je feedback om hier in de toekomst op te letten.
Wij hebben je feedback doorgezet naar de juiste afdeling.
Voor verdere ondersteuning kan je altijd even contact met ons opnemen met behulp van de onderstaande link.
https://cutt.ly/mTLicVp

Groeten,
Dalia @Sony Support NL

0

Mooi beeld, makkelijk te bedienen.

108 cm (43 inch) 14/12/2021 door WeeDee72 (Nederland)

2 weken in mijn bezit. Strak en scherp beeld, niet hinderlijk helder.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldige TV

108 cm (43 inch) 14/12/2021 door Hapa59 (Nederland)

Paar weken geleden gekocht, dik tevreden. Prachtig beeld, goed geluid...voldoende voor veel kijkplezier

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Mooi beeld

126 cm (50 inch) 11/12/2021 door Henk en Elly (Nederland)

Prachtig beeld en mooie prijs kwaliteits verhouding zeer tevreden.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldig teeveetje

126 cm (50 inch) 10/12/2021 door Deejee (België)

Voorlopig heel tevreden , maar nog lang niet alle mogelijkheden uitgetest

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Mooi helder beeld en goed geluid

126 cm (50 inch) 10/12/2021 door RiniR (Nederland)

14 dagen terug gekocht. Ik had liever een gebruiksaanwijzing op papier gehad. Nu moet ik iedere keer op internet zoeken hoe iets ingesteld moet worden en dan is het mij nog niet altijd duidelijk wat er bedoeld wordt.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

Reactie van Customer Support
13/12/2021

Hallo RiniR,

Bedankt voor je beoordeling.
Wij willen je bedanken voor je feedback om hier in de toekomst op te letten.
Vanwege milieuoverwegingen is het niet mogelijk om papieren handleiding toe te zenden. Indien je toch over een papieren versie van de handleiding wil beschikken dan raden wij je aan de voor je belangrijke specifieke delen, dan wel in zijn geheel, uit te printen. Dit kan je bijvoorbeeld ook bij een copy/print winkel laten doen.
Voor verdere ondersteuning kan je altijd even contact met ons opnemen met behulp van de onderstaande link.
https://cutt.ly/mTLicVp

Groeten,
Dalia @Sony Support NL

0

Prachtig beeld

164 cm (65 inch) 09/12/2021 door Linke Teun (Nederland)

Mooi design en goed beeld. Aanrader, makkelijke bediening.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

top

126 cm (50 inch) 27/11/2021 door Freddje (Nederland)

ben zeer tevreden met deze aanschaf mooi beeld perfecte kleuren makelijke bediening zou het an iedereen bevelen zo ls ik zeg TOP.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooi beeld. Goed geluid. Handige bediening

108 cm (43 inch) 26/11/2021 door greet1968 (Nederland)

Mooi beeld. Goed geluid. Handige bediening. Zeer tevreden

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

beeld

126 cm (50 inch) 21/11/2021  (Nederland)

niet echt wow ,gemiddeld maar,niet echt een enorme verbetering qua beeld.

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

0

0

Reactie van Customer Support
24/11/2021

Hallo Hermanvanderklis,

Bedankt voor je beoordeling.
Wij vinden het vervelend te horen dat je niet tevreden bent met het beeld op jouw televisie.
Door middel van de onderstaande link kan je de beeldkwaliteit aanpassen.
https://cutt.ly/qTLiaBc
Voor verdere ondersteuning kan je altijd even contact met ons opnemen met behulp van de onderstaande link.
https://cutt.ly/mTLicVp

Groeten,
Dalia @Sony Support NL

0

grote mooie tv

126 cm (50 inch) 20/11/2021 door keeszz (Nederland)

ik heb deze tv pas geleden gekocht.Na het verbinden met internet is het een groot drama.Elke keer als ik de tv aanzet komt er te staan dat ik het bijgewerkte privicybeleid moet lezen.Je kunt niet scrollen en moet eerst alles laten voorlezen.Laatst geprobeerd en na 25 min.geirriteerd geluisterd te hebben stopte het voorlezen ineens.Wat een bende.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

Reactie van Customer Support
24/11/2021

Hallo Keeszz,

Bedankt voor je beoordeling.
Wij hebben je feedback doorgezet naar de juiste afdeling, wellicht dat wij hier in de toekomst verandering in kunnen brengen.

Voor verdere odersteuning kan je altijd contact met ons opnemen via de onderstaande link.
https://cutt.ly/dTKb4Ov

Groeten,
Dalia @Sony support NL

0

Helder beeld

108 cm (43 inch) 19/11/2021 door Privatier (Nederland)

Toestel pas sinds kort in gebruik, bediening vergt de nodige studie. Zo krijg ik de afstandsbediening nog steeds niet volledig compatibel (KPN) Beeld en geluid zijn prima.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

Reactie van Customer Support
22/11/2021

Hallo Privatier,

Bedankt voor je beoordeling.
Wij begrijpen dat je graag de afstandsbediening van KPN wilt gebruiken op jouw Tv. Wij moeten je helaas informeren dat wij deze compatibiliteit niet kunnen garanderen.

Voor verdere ondersteuning kan je contact opnemen met onze technische ondersteuning.
https://cutt.ly/dTDEjai

Groeten,
Dalia @Sony Support NL

0

Prachtig producten, beeld en geluid

108 cm (43 inch) 18/11/2021 door klokceres (Nederland)

Vorige week de tv gekocht bij Electroworld Radio Bakker in Stadskanaal

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Trouw aan Sony na 10 jaren weerom maar 43"

108 cm (43 inch) 13/11/2021 door jepeve (België)

Jarenlang SOny gekeken, na 10 jaren een model net iets groter

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

bewegende blokjes op het scherm heel vervelend

108 cm (43 inch) 09/11/2021 door Pemy (Nederland)

Heb TV 13-07-2021 gekocht, wij hebben al 6 weken dit probleem.TV naar platte TV gebracht voor beoordeling met video.

Beeldkwaliteit

Redelijk

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

Reactie van Customer Support
11/11/2021

Hallo Pemy,

Bedankt voor je beoordeling.
Wij vinden het vervelend te horen dat je problemen ondervindt met jouw Tv. Je kan door middel van de onderstaande contactgegevens contact met ons opnemen zodat wij je hierbij verder kunnen helpen.
020 3469524, customersupport.nl@eu.sony.com.

Groeten,
Dalia @Sony Support NL

0

Top televisie

108 cm (43 inch) 07/11/2021 door Familie happy (Nederland)

Vorige maand de tv gekocht, enorm tevreden hierover

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

zeer tevreden

108 cm (43 inch) 04/10/2021 door dianacup (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

vorige maand gekocht zeer tevreden met mijn aankoop

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prima TV

108 cm (43 inch) 02/10/2021 door Samantha75 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Deze TV vervangt onze Philips Ambilight die na 15 jaar kapot ging. Deze Sony geeft een mooi scherp en rustig beeld met mooie kleuren. Het geluid is opvallend goed voor een flatscreen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldig fantastisch beeld

108 cm (43 inch) 01/10/2021 door 0Carl (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

TV is gemakkelijk in te stellen naar eigen smaak Nu een week of drie in gebruik en geniet er iedere dag weer van Een aanrader bij uitstek

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldige Sony Tv

108 cm (43 inch) 29/09/2021 door Binboa (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik heb dit Sony TV vorige maand gekocht en zo tevreden mee.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

4K 120Hz voor de Ps5 en SeriesX

108 cm (43 inch) 25/09/2021 door LangeManGlenn (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik heb ondertussen aardig wat hardware die 4K 120Hz output ondersteund, alleen had ik hier nog geen beeldscherm voor. Toevallig had de BCC wat in de aanbieding. De meeste schermen onder de €1.000 zijn 50Hz, of ondersteunen niet de nieuwe HDMI standaard, maar deze wel!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Beeldkwaliteit

108 cm (43 inch) 22/09/2021 door captainhaddock (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Vorige maand gekocht, heeft echter nog wel wat kinderziektes (Google TV)

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

prima product

108 cm (43 inch) 22/09/2021 door pspiet (Nederland)

Vorige week gekocht ben er tevreden over , nog wel wennen aan gebruik

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldig

108 cm (43 inch) 03/09/2021 door PhilipTimmer (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Nu een paar weken in bezit, geweldig goed toestel. 120Hz is perfect voor sport(voetbal/F1) Android is ook makkelijk te bedienen en naar eigen smaak aan te passen

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Slechte kijkhoek

108 cm (43 inch) 18/08/2021 door Remco23 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Mooie tv, maar kijkhoek is echt slecht. Alleen als je er recht voor zit dan heb je prachtig beeld. Vanaf iets opzij erg flets beeld. Ik zou deze tv nooit meer kiezen als ik dit had geweten.

Beeldkwaliteit

Slecht

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

geweldige tv, lekker snel.

108 cm (43 inch) 16/08/2021 door gerrya63 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

wij hebben deze TV gekocht en eigenlijk had ik persoonlijk een grijze of zilveren rand gewild, maar deze was niet met de dingen die ik nog meer op mijn wensen lijst had staan. Maar met deze ben ik dubbel en dwars tevreden mee, lekken de nieuwste software en Google tv, en wat een zekere pluspunt is dat hij lekker snel reageert .

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Kijkhoek matig

108 cm (43 inch) 30/07/2021 door Lepanoord (Nederland)

Had iets beter beeld verwacht van deze Sony. Als je er niet recht voor zit dan erg flets beeld

Beeldkwaliteit

Redelijk

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

2

0

0

Geweldig beeld

108 cm (43 inch) 17/07/2021 door Cor27 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Inmiddels een maand geleden geïnstalleerd en nog steeds enorm blij van de kwaliteit van het beeld en geluid top product

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0