19

4.7 gebaseerd op 19 klantbeoordelingen

14
5
0
0
0
Geluidskwaliteit

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Let op: productbeoordelingen kunnen ook over productvarianten gaan. Sommige varianten, diensten en/of functies van dit product die in productbeoordelingen worden genoemd, zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar.

19 klantbeoordelingen

Modellen

0

Prima TV

139 cm (55 inch) 11/03/2023 door Dekkerman (Nederland)

Ik heb deze TV nu 2 weken en ik verbaas me nog steeds dat deze een alleskunner is , zoveel mogelijkheden met een prachtig beeld en kan een ieder aanraden om deze tv aan te schaffen.

Prestaties

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Toekomst proof

139 cm (55 inch) 14/02/2023 door Artisan82 (Nederland)

Ik heb deze tv begin februari gekocht en vergeleken met mn oude 4k smart tv uit 2016 is dit een verademing. Google tv werkt soepel en vlot , hij herkent randapparatuur . Waar de oude tv moeite had met hdr en weerspiegeling van (zon)licht heeft deze hier nagenoeg geen probleem mee . Het beeld van de ps4 is geweldig hierop maar uiteraard kan ik niet wachten om een ps5 erop te gebruiken . Wat kan ik nog meer zeggen ? T geluid is niet onaardig maar zoals bij zo goed als elke platte tv is een surround systeem of soundbar aan te raden om t beste van beeld en geluid te hebben . Er zal altijd wel een tv zijn met meer toeters en bellen nog mooier beeld maar ik ben met dit model dik tevreden .

Prestaties

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prima

189 cm (75 inch) 07/02/2023 door arnoldusm (Nederland)

Vorige maand gekocht Nu nog claimen dit is lastig.

Prestaties

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

0

0

Reactie van Customer support
09/02/2023

Hallo Arnoldusm,

Bedankt voor je beoordeling.
Door middel van de onderstaande link kan je je cashback indienen.
https://bit.ly/3XnnTSO
Voor verdere ondersteuning kan je altijd even contact met ons opnemen met behulp van de onderstaande link.
https://cutt.ly/mTLicVp

Dalia @Sony Support NL

0

Super Mooi Beeld!

139 cm (55 inch) 03/02/2023 door DennyC (Nederland)

Ik heb deze tv sinds 2 weken geleden kunnen genieten. Super mooi scherp beeld, mooi kleur en goede contrast. Met daglicht TV kijken gewoon goed, ondanks semi-reflectief coating, geen last van reflectie en contrast blijt goed. Zwart is goed zwart, natuurlijk is het geen OLED, maar met daglight erbij of zelf met een betje lamp in de avond, merk je gewoon niet. Local dimming doet zijn werk wel. Mooi zwaart n goed contrast. S'avond als je echt in het donker zonder licht, merk je wel op de zwarte balk (boven n beneden) bij een film, zie je een klein tintje grijs als je goed kijk maar helemal niet storen (of doe je Local Dimming op Hoog dan zie bijna niet). Je kijk uiteindelijk de film niet de zwarte balk :) . Bij Disney+ met IMAX Enhanced, zie je gewoon geen zwarte balk meer dus helemaal geen problem. Blooming rondom subtitle is niet aan te merken. Maar goed, als je niet special kijk dat merk je gewoon niet, contrast en kleur zijn gewoon super mooi. Vormgeving heel mooi, minimalist, en lag voetjes zijn ook mooi zo dat de scherm bijna plat op de meubelair lag. De TV zelf is niet zo dun maar niet storen vooral dat de tv bij me op de tafel lag. Geluid, mooi helder en duidelijk maar in vergelijking met mijn oude Sony TV(met luidspeaker naar voren) mis je volume van lage toon(bass). Verder is het gewoon helder n als je harder set ook nog steeds goed (tot 40 geprobeerd). Geluid bij klein volume neig als de geluid zit achter de TV (vanwege de luidspeaker naar beneden/tafel richten). Als nodig dan set ik mijn surround system aan dan problem opgelosd. Voor algemeen gebruik is het geluid voldoende zonder soundbar. Ik heb X93K model gekocht vanwege de premium afstand bediening met backlite, hij heeft een mooi en lux uitstraaling. De klein afstand bediening lig ook lekker op de hand. Verder gebruiksgemaak met Google TV is goed, vlot. De gratis Bravia Core steaming dienst heb ik nog niet geprobeerd.. ben wel beniuewd aan de stream kwaliteit met hoge bitrate. Aanpassing mogelijkheden van Sony is uitgebreid. Ik heb zelf niet veel gedaan behalve Licht Sensor Uit en Besparing of Laag, Local Dimming op Medium. Zoals van veel review gezien, Sony is vrij kant en klaar uit de doos. Kortom, mooi TV voor zijn klas. Zou ik opnieuw kopen, Ja!

Prestaties

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prachtig beeld

189 cm (75 inch) 18/01/2023 door liefie20Snuffel (Nederland)

Heb de tv 1 dag, maar past zo in het interieur, alsof ik hem al lang heb!

Prestaties

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldig beeld!

139 cm (55 inch) 13/01/2023 door J Am (België)

Onze vorige tv was een samsung, na veel problemen met deze tv zijn we overgeschakeld naar Sony! We hebben deze tv nog niet zo heel lang maar tot nu toe niks dan lof. Geweldig beeld, eenvoudige instellingen en veel mogelijkheden qua app's en instellingen! 1 nadeel is het uitschakelen van de tv, normaal moet deze onze Bose en onze digicorder uitschakelen maar dit blijkt nie zo goed te werken. Dus moeten dit apart uitschakelen.

Prestaties

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

TV

189 cm (75 inch) 09/01/2023 door Stoffel 590 (België)

Vorige maand besteld in de winkel vrijdag geplaats werk perfect

Prestaties

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goed geluid, kleur en weergave

139 cm (55 inch) 22/12/2022 door Josyvonne1963 (Nederland)

Geweldige tv, beter dan de vorige. Fijn beeld en ook goed geluid.

Prestaties

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prachtig beeld, goede klank

139 cm (55 inch) 19/12/2022 door Relife (België)

Na één maand zijn we erg tevreden met onze aankoop. Nog wel wat spiegeling, maar valt best mee. Mooie natuurlijke kleuren, wel extra betaald in de winkel (Mediamarkt) voor calibratie van het beeld.

Prestaties

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldig mooie tv met een briljant beeld

215 cm (85 inch) 28/11/2022 door Rene Vet (Nederland)

Ben heel erg tevreden met de beeldkwaliteit en het gebruiksgemak. Ook dat er is gekozen voor google tv zonder poespas van de fabrikant zelf. Appstore makkelijk te downloaden in de Google appstore.

Prestaties

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Beste koop prijs kwaliteit verhouding perfect

189 cm (75 inch) 21/11/2022 door Kennysamsin (Nederland)

Groot contrast, diepe kleuren. Perfect met de PS5 tal van apps voor ultiem kijkplezier

Prestaties

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Top aankoop!

139 cm (55 inch) 10/10/2022 door Arie83 (Nederland)

Ik heb mijn Sony Bravia 4K 55inch TV een paar weken geleden gekocht, en de TV maakt mijn verwachtingen meer dan waar. Mooie heldere kleuren, diepe zwart tint icm het design van de TV, met daarbij het (voor een TV geluid) mooi geluid wat je op je zitpositie kunt afstemmen, middels google met stemgeluid te bedienen, maakt deze TV voor mij echt een top aankoop, welke ik iedereen kan aanbevelen!

Prestaties

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Subliem beeld, geluid valt tegen

139 cm (55 inch) 21/08/2022 door Brigitte (Nederland)

Sony Bravia XR 55X90K review Installatie: • + De installatie van de TV is redelijk eenvoudig indien je met computers overweg kunt. • - Ik verwacht dat dit niet voor een ieder even eenvoudig is, aangezien er zowel qua hardware als software het een en ander moet gebeuren, voordat je een goed werkende TV en afstandsbediening hebt. Zeer waarschijnlijk zal de doelgroep die deze TV aanschaft geen problemen met de installatie hebben. • + Uitgebreide instellingsmogelijkheden, zodat TV-kijken “gepersonaliseerd” kan worden. Full Array Led en XR Technologie; • + De kleuren zijn levendig en met een goed contrast, de beelden zijn met een realistische diepte. Focus op onderwerpen is uitstekend. • + Dit is zowel overdag bij vol zonlicht als in de avond met schemerlicht het geval. De helderheid van de TV wordt goed aangepast aan de helderheid van de ruimte. • + Superscherpe beelden. • + Zwart is echt zwart, dit heeft als nadeel dat een juiste instelling van contract, helderheid en kleur belangrijker gaat worden. • + Ook bij films waarbij landschappen getoond worden is er sprake van vloeiende overgangen in de verte. Hierbij is het wel van belang dat je de juiste instellingen gebruikt. • + Beeld blijft scherp bij snel bewegende beelden • - Er wordt nog maar weinig uitgezonden in 4K, kwaliteit van de rest is ook echt beter dan bij vorige TV Geluid: • - Het geluid valt naar binnen zonder enige intonatie en kleur. Het geluid “omringt” je niet, maar komt gewoon vanuit de TV zelf. Dit is getest zonder gebruik van een additionele soundbar of koptelefoon. We hebben in dezelfde ruimte via YouTube dezelfde muziek laten afspelen via de Sony TV zonder soundbar en via een laptop die via versterkers was aangesloten op Infinity Boxen en dan is het verschil dusdanig dat het geluid van de Sony echt een grote min gaat krijgen. We missen de levendigheid en het gevoel dat je hoort te krijgen bij het luisteren naar muziek. Onze oudere Sony TV geeft een beter geluid (Sony KD49XG7096, 4K LED). • + Spraak daarentegen is goed te verstaan, ook bij achtergrondgeluiden op de TV. Bravia Cam: • Niet getest, aangezien de cam niet standaard bij de TV wordt geleverd. • Wat betreft de beschreven functie van de cam, zou het een meerwaarde zijn als deze wel standaard meegeleverd zou worden (hetgeen een iets hogere prijs voor de TV zou betekenen). Gaming: • Niet getest Google assistent: • + Prettige functionaliteit, makkelijk in het gebruik Google TV en Apps: • + Beelden zijn uitstekend • + Functionaliteit werkt prima Afstandsbediening: • + Overzichtelijk • + Handige functie-knoppen • + Prettige vormgeving • - Geen knop voor bediening KPN 4K-modem (zit wel op de KPN afstandsbediening) • - Geen knop voor gids, radio, menu (zit wel op de KPN afstandsbediening) • - Door gemis aan functionaliteit ga je 2 afstandsbedieningen gebruiken Ontwerp TV: • + Redelijk plat model • + Sobere kleuren (zwarte omlijsting, mat oppervlak) waardoor het in ieder interieur past. • + Staat stevig op de standaard Samenvatting: Diepe kleuren, goede contrasten en daarmee scherp beeld. Geluid is teleurstellend. Voorkeuren voor gebruik van de TV kunnen naar eigen wens ingesteld worden. Het gebruik van een Sound Bar is zeer waarschijnlijk een welkome aanvulling om het geheel volgens de vooraf verkregen verwachting te laten presteren. Afstandsbediening uitbreiden met enkele functie-knoppen.

Geluidskwaliteit

Redelijk

Prestaties

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

De schrijver van deze beoordeling heeft dit product gratis ontvangen of deed mee aan een productleenprogramma

0

0

Reactie van Customer Support
25/08/2022

Hallo Brigitte,

Bedankt voor je beoordeling.
Wij zijn blij om te horen dat je tevreden bent in het algemeen met je televisie.

Graag willen wij je adviseren om onderstaande link te raadplegen om te bekijken hoe u de geluidskwaliteit kan aanpassen. Je kan diverse instellingen voor het geluid van het tv-toestel configureren, zoals de geluidskwaliteit en geluidsmodus.

https://bit.ly/3R6X3eY

Tevens heb je ook nog geavanceerde instellingen voor je geluid, via deze pagina worden diverse instellingen beschreven voor de functies die je kan configureren in [Geluid].

https://bit.ly/3CwBbWg

Voor verdere ondersteuning kan je altijd even contact met ons opnemen met behulp van de onderstaande link.
https://cutt.ly/mTLicVp

Groeten,
Tarik@Sony Support NL

0

Top tv van Sony Bravia FULL Array Led.

139 cm (55 inch) 11/08/2022 door Ibrahim (Nederland)

Super fijn leuk tv die iedereen gemakkelijk kan installeren en gelijk gebruik van kan maken. Super beeld en geluidskwaliteit (kan aangepast worden naar eigen smaak.) Apps werken goed. Kortom een goed keuze.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Prestaties

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

De schrijver van deze beoordeling heeft dit product gratis ontvangen of deed mee aan een productleenprogramma

0

0

0

Hij voldoet aan alle eisen van een moderne TV

139 cm (55 inch) 01/08/2022 door Jozef007 (Nederland)

Snelle Processor, Uitstekend geluid door de 4 ingebouwde speakers, mooie kleuren, 55 inch is een goed formaat voor in de woonkamer, vanuit alle hoeken goed zichtbaar beeld, Apps werken goed de tv is makkelijk te bedienen, kortom een goede keuze

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Prestaties

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

De schrijver van deze beoordeling heeft dit product gratis ontvangen of deed mee aan een productleenprogramma

0

0

0

Sony heeft weer een top Produkt

139 cm (55 inch) 31/07/2022 door rocket2014 (Nederland)

Goed en stevig verpakt bij het uitpakken zit alles bij wat je nodig hebt. Twee afstandsbedieningen één met alle cijfers erop de andere heel eenvoudig met de nodige knopen. Netsnoer, batterijen en de nodige beschrijvingen. Er zitten twee pootjes bij om ergens op te zetten de poten kan je in twee hoogtes en in twee breedtes plaatsen. Ik heb voor een Led tv gekozen omdat hij energie zuiniger is als Oled en prijsgunstiger. Het zwart wordt software matig zwarter gemaakt heb mijn oude Sony tv wat een Oled is vergeleken en kan geen onderscheid zien. Super beeld! Google tv, wat een verademing als je Android als telefoon hebt, als je wilt kan je de Tv synchroniseren met je Android telefoon. Gebruiksvriendelijke Sony google tv TV selecteert welke apps geschikt zijn voor je toestel. Je kan via de afstandsbediening spreek opdrachten geven wat Google voor je opzoekt in allerlei talen. Aansluit mogelijkheden voor mij genoeg Airplay en Arc aansluitingen HDMI, internet, Usb, optisch.

Geluidskwaliteit

Goed

Prestaties

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

De schrijver van deze beoordeling heeft dit product gratis ontvangen of deed mee aan een productleenprogramma

0

0

0

De Sony XR-55X90K Full Array the only way?

139 cm (55 inch) 29/07/2022 door Wim Sikma (Nederland)

Ik ben erg tevreden met de tv, zwart contrast viel mij bij de standaard instellingen wat tegen. Na dit zelf te hebben aangepast was het prima. De tv was goed verpakt en eenvoudig te monteren tegen de muur, dat ging best vlot allemaal. Android tv gebruik ik veel voor spotify maar ook vooral voor netflix en ik ben erg blij met de netflix enhancement optie, wat een verschil! Ik gebruikte het bij de serie Dark Crystal en zodra je netflix enhancement inschakeld springen de kleuren eruit, detaills worden duidelijker, een verademing. Het geluid van de tv is prima en ik vind het vergelijkbaar als dat van een goede soundbar, maar uiteraard niet te vergelijken met een home-cinema set. Ik ben een filmliefhebber dus beeld en geluid zijn belangrijk voor mij, maar gebruik zelf een 5.1.4 set. Gelukkig kan de tv mij qua beeld genoeg bieden. Wel heb ik een probleem met de Dolby Vision instellingen waarbij mijn ondertiteling zwart wordt op vaste momenten, waar dit hem in zit geen idee, hardware conflict, firmware, fout ingesteld? Gelukkig werkt HDR10 wel en dat is ook indrukwekkend te noemen. Ook het geluid van de tv dat wordt doorgegeven via de tv kan ik duidelijk horen, dat dat echt verschil maakt met mijn vorige tv. Klinkt veel beter en meer het crossover eftect hoorbaar. Ik ben erg tevreden over de tv, maar vind het wel jammer met het probleem dat ik heb met Dolby Vision. Ik geef toch 5 sterren want denk dat dit wel goed komt met bv nieuwe firmware of hulp van de Sony service center. Ik heb naast een aantal 4K films op 4K speler, ook wat 4K demo's gezien op youtube en daar zaten een paar zeer indrukwekkende tussen, waarbij je goed het zwart contrast en kleurenspectrum van deze tv kon bekijken en dat was mooi. Soms zo mooi en scherp dat het je beeld uit lijkt te komen, maar ook de diepte is zeer mooi.

Geluidskwaliteit

Goed

Prestaties

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

De schrijver van deze beoordeling heeft dit product gratis ontvangen of deed mee aan een productleenprogramma

1

0

0

Rustig beeld, geweldig goed geluid, sober design

139 cm (55 inch) 26/07/2022 door Wilko van Beek (Nederland)

Deze X90K is heerlijk rustig om naar te kijken. Het beeld en de kleuren zijn goed in te stellen naar je eigen voorkeur en is fijn scherp. Het geluid is, net als het beeld, helemaal aan te passen, klinkt vol en realistisch. De ingebouwde Google TV is een aanvulling, voor mij minder interessant. Verder vind ik design belangrijk, een TV moet niet te veel aandacht trekken en door het sobere van deze Sony voldoet het hartstikke goed in mijn interieur!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Prestaties

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

De schrijver van deze beoordeling heeft dit product gratis ontvangen of deed mee aan een productleenprogramma

0

0

0

Mooi beeld

139 cm (55 inch) 21/07/2022  (Nederland)

Deze maand gekocht. Mooi beeld. Alleen de cash back is een doolhof.

Prestaties

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

Reactie van Customer Support
25/07/2022

Hallo Willem,

Bedankt voor je beoordeling.
Wij zijn tevreden om te horen dat je tevreden bent met je televisie.

Om je cashback aan te vragen en te claim zijn 3 eenvoudige stappen.
Wij willen je graag vragen om de onderstaande stappen te volgen om je cashback claim in te dienen.

1.Log in op je account op MySony, als je nog geen account heeft, willen we je vragen een account aan te maken via de volgende link:


https://bit.ly/3Bc9ly0

2.Registreer je product op je MySony account.

3.Claim je "Sony BRAVIA XR TV cashback promotie" via de volgende link:

https://bit.ly/3b5Ifhq

Tevens willen wij je ook adviseren om onderstaande link te raadplegen voor de veelgestelde vragen.

https://bit.ly/3Bc9rFS

Wij hopen je hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.

Voor verdere ondersteuning kan je altijd even contact met ons opnemen met behulp van de onderstaande link.
https://cutt.ly/mTLicVp

Groeten,
Tarik@Sony Support NL