Navigatie overslaan

X94C / X93C

Ultieme 4K-ervaring

De ultieme uiting van 4K. Absoluut perfect beeld wordt gecombineerd met een rijk, vol geluid dat klinkt als de oorspronkelijke bron, en met een geweldige nieuwe gebruikerservaring.

TELEVISIES

X94C / X93C | Led | 4K Ultra HD | Groot dynamisch bereik (HDR) | Smart TV (Android TV™)

X9405C / X9305C Series

Afbeelding van X94C / X93C 4K Ultra HD met Android TV

Prijzen vanaf:

2.300,00 €

(inclusief BTW)

3 modellen en prijzen weergeven

3 modellen en prijzen verbergen

139 cm (55 inch)

KD-55X9305C

2.300,00 €

(inclusief BTW)

164 cm (65 inch)

KD-65X9305C

3.300,00 €

(inclusief BTW)

189 cm (75 inch)

KD-75X9405C

7.000,00 €

(inclusief BTW)
BENERGIELABEL EN PRODUCTKAART

3modellen

Afbeelding

4K X1-processor—één chip verandert alles

Betere helderheid en kleur + mooier contrast met de nieuwe 4K X1-processor™

De krachtige 4K X1-processor biedt verbluffende beeldkwaliteit voor elke content. Bronnen worden intelligent geanalyseerd en opgeschaald naar 4K-resolutie, van tv-programma's tot Blu-ray Discs™, dvd's en zelfs 4K-internetvideo's. Geniet van verbluffend heldere 4K-beelden met levensechte kleuren en een sprankelend contrast.

X-tended Dynamic Range

X-tended Dynamic Range

Door de nauwkeurige verdeling van het tegenlicht over het volledige scherm toont de X-tended Dynamic Range diepzwarte tonen en de hoogste helderheid, en alle details daartussenin.

TRILUMINOS-display

TRILUMINOS-display

Alleen Sony heeft een Triluminos-display die voor een kijkervaring met een breder kleurenpalet en natuurlijkere kleurschakeringen en tinten zorgt.

4K X-Reality PRO

4K X-Reality PRO

4K X-Reality PRO is het resultaat van jarenlange ervaring in de verwerking en productie van video, en past elk videoframe perfect aan voor levensechte diepte en details.

Verhoog alles tot 4K-kwaliteit

Waar u ook naar kijkt, bekijk het in onze echte 4K

Elke pixel wordt ongeacht de bron prachtig opgeschaald door onze krachtigste 4K-beeldverwerkingstechnologie ooit. Scènes worden geanalyseerd en vergeleken met een speciale database met beelden voor uiterst levensechte details, waar u ook naar kijkt.

4K X-Reality PRO
Conventionele tv
4K X-Reality PRO
Tv met 4K X1-processor

Full HD

Standaard

X1

4K X1-processor: geavanceerde detailverbetering

4K X1-processor zorgt voor realistische details dankzij nieuwe algoritmes als Noise Crusher, Flat Area Detection en Super Resolution. Deze geavanceerde technologieën werken samen voor natuurlijke beeldstructuren met weinig ruis en verfijnde inhoud, oorspronkelijk en opgeschaald.

Elke kleur leeft

Een wereld van adembenemend natuurlijke kleuren

BRAVIA® brengt u nog levensechtere kleuren—nu verder verfijnd door de krachtige 4K X1-processor en de nauwkeurige kleurmappingtechnologie. Beleef de volle emotie in elke scène met rijke, levendige rode, groene en blauwe kleuren. Bovendien kunt u genieten van het grootste kleurbereik ooit, dankzij het unieke Triluminos-display van Sony.

Met Triluminos
Zonder Triluminos

4K X1-processor: geavanceerde kleurmapping

Geavanceerde kleurmapping in de 4K X1-processor gaat verder dan conventionele kleurverbetering en optimaliseert kleuren afzonderlijk in realtime. Dit zorgt voor maximale prestaties van het display en regelt de weergave van elke kleur voor prachtige rijke en natuurlijke resultaten.

 • X1
 • Normaal

Briljante schermverlichting

Helderdere lichte tinten en mooiere, diepere zwarttinten

Het unieke algoritme voor de schermverlichting, aangedreven door de nieuwe 4K X1-processor van Sony, zorgt voor een waarheidsgetrouwe weergave met een veel groter helderheidsbereik dan een conventionele led-tv.

Dynamische contrastverbetering
Conventionele tv
Dynamische contrastverbetering
Tv met 4K X1-processor

Dynamische contrastverbetering — 4K X1-processor

Dankzij dynamische contrastverbetering in de 4K X1-processor wordt het helderheidsbereik frame voor frame continu geoptimaliseerd. De niveaus worden aangepast op basis van wat er op het scherm gebeurt.

Compatibel met groot dynamisch bereik (HDR)

Deze tv is compatibel met HDR. Dankzij Xtended Dynamic Range en een Triluminos-display biedt deze bovendien beter contrast, meer detail en prachtige kleuren.

Groot dynamisch bereik
GROOT DYNAMISCH BEREIK
Groot dynamisch bereik
STANDAARD

4K op elke bron

U kunt nu thuis een wereld van echt 4K-entertainment ontdekken. Compatibiliteit met de nieuwste 4K-standaarden, waaronder VP9 en HDMI voor 50p/60p, betekent dat u van al uw favoriete content kunt genieten.

Geluid

's Werelds eerste tv met hi-res audio

Muziek zoals de artiest die bedoelde.

In opnamestudio's en tijdens concerten worden masteropnamen vastgelegd met een betere kwaliteit dan die van cd's. Met hi-res audio hoort u het rijke geluid, net alsof de artiest bij u in de kamer staat. Geniet van betere muziek op een tv met hi-res audio van Sony.

Hoe audio met hoge resolutie werkt

Audio met hoge resolutie verwijst naar een reeks digitale processen waarbij de codering en het afspelen van muziek met hogere samplesnelheden plaatsvindt dan bij cd's.

Audio met Hoge Resolutie
Gecomprimeerd bestand [mp3]
Audio met Hoge Resolutie
Hi-res audiobestand

Vloeibare audiomagie

U hoort zelfs de kleinste details vlijmscherp

Naar voren gericht woofers en subwoofers reproduceren helder en krachtig geluid over het volledige bereik, dankzij een dempervrij ontwerp dat vervorming elimineert voor kristalheldere middentonen en hoge tonen. Dankzij de geavanceerde MRC-glasvezel hoort u zelfs de kleinste details—dit is echt de ideale manier om naar geluidsbronnen met hoge resolutie te luisteren.

Gemaakt om te luisteren

Uw luisterervaring wordt net zo levensecht als uw kijkervaring. ClearAudio+ stemt het tv-geluid perfect af voor een overweldigende, emotioneel verrijkende ervaring waarin het geluid overal vandaan lijkt te komen. Luister naar muziek, dialogen en surround-effecten met meer helderheid en contrast, waar u ook naar kijkt.

DSEE

Geniet van meer details bij alles waarnaar u luistert. DSEE HX analyseert geluidsbronnen en breidt de hoge frequenties en bitdiepte uit tot een geluidskwaliteit die hoge resolutie benadert.

S-Force Front Surround

S-Force Front Surround Sound verwerkt geluidssignalen voor een overweldigende luisterervaring. Directe meerkanaalsverwerking zorgt voor realistisch, helder en krachtig 360° Surround Sound.

Clear Phase-audio

Clear Phase stemt de frequentierespons van de tv-speakers nauwkeurig af voor een vloeiendere, evenwichtigere weergave van alle frequenties: laag, midden en hoog.

Een wereld vol mogelijkheden

Vind alle entertainment die u maar kunt bedenken, sneller dan ooit. Van films en tv-programma's tot duizenden apps: met Android TV™ van Sony vindt u alles in een oogwenk.

Ontwerp

De perfecte vorm voor elke functie

De wedge-vorm combineert stijl en functionaliteit

De nieuwe vorm van BRAVIA® combineert schoonheid met functionaliteit. De tv neemt weinig ruimte in, terwijl het geluid wordt verbeterd door de grotere speakercapaciteit.

 • Breed
 • Smal

Grote tv, klein oppervlak

Bespaar ruimte dankzij de standaard met twee posities

Pas de pootjes onder uw 4K-televisie aan om te wisselen tussen een brede of smalle standaard, afhankelijk van de breedte van het oppervlak waarop de tv staat.

Ontdek alle functies van uw X94C / X93C

Demovideo's

Demovideo's

Hebt u vragen over de installatie en het gebruik van uw tv? Of wilt u uw tv op een ander apparaat aansluiten? Onze instructievideo's helpen u stap voor stap op weg.

Specificaties en kenmerken
De ultieme uiting van 4K. Absoluut perfect beeld wordt gecombineerd met een rijk, vol geluid dat klinkt als de oorspronkelijke bron, en met een geweldige nieuwe gebruikerservaring.
 • Verkrijgbaar in de volgende schermformaten: 139 cm (55 inch), 164 cm (65 inch), 189 cm (75 inch)

 • 4K Ultra HD (3840 x 2160)

 • 4K-processor X1

 • Audio met Hoge Resolutie

 • Android TV™

Hoogte-breedteverhouding
16 : 9
Triluminos™-display
JA

Ontwikkeld met het oog op het milieu

MEER OVER SONY EN HET MILIEU

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren.

Meer informatie

MILIEUVRIENDELIJKE EIGENSCHAPPEN VAN DIT PRODUCT

 • De dynamische tegenlichtregeling, of belichting op pixelniveau, zorgt ervoor dat de helderheid van het display wordt aangepast als de schermweergave verandert, waardoor het product energie efficiënter gebruikt

 • In de Power Saving Mode (Energiebesparingsstand) wordt er minder energie verbruikt doordat de helderheid van het display wordt aangepast

 • In de stand Display Off (Display uit) wordt er energie bespaard maar kunt u nog steeds van audio genieten, doordat het display wordt uitgeschakeld zonder dat u de tv in stand-by hoeft te zetten

Beoordelingen

Meningen van gebruikers