Navigatie overslaan

X9500B

Perfect beeld met 4K

Groot, krachtig en prachtig - geniet van de ultieme BRAVIA®-beeldkwaliteit in ongeëvenaard 4K-detail.

215 cm (85 inch)

KD-85X9505B

20.000,00 €

(inclusief BTW)
BENERGIELABEL EN PRODUCTKAART

Productkaart

Stroomverbruik (stand-by)
0,30 W
Schermresolutie (H X V, pixels)
4K Ultra HD (3840 x 2160)
Downloadlabel en productkaart

Vier keer meer detail dan Full HD

Levensechte helderheid dankzij de unieke Sony 4K-verwerking

Er is een spannend nieuw tijdperk aangebroken voor uw kijkervaring. 4K-beelden bevatten meer dan 8 miljoen afzonderlijke pixels. Dat is vier keer zoveel detail als Full HD. Dankzij de geavanceerde verwerking zorgt elke pixel voor beelden van fantastische kwaliteit.

Gepixelde foto van een meisje dat koffiedrinkt, ingezoomd op de ogen
Gepixelde foto van een meisje dat koffiedrinkt, ingezoomd op de ogen

U vergeet dat u tv kijkt

Zit dichterbij, zie meer, mis niets

Met vier keer zo veel detail als Full HD biedt 4K natuurlijke beelden, geen pixels. Dankzij aanzienlijk hogere beeldkwaliteit kunt u dichter op het scherm zitten voor een groter beeldveld, totdat het scherm verdwijnt en u zich in de bioscoop waant.

 • 4K-beeld
 • HD-beeld

De wereld van 4K vlak voor uw neus

Wacht niet langer om te genieten van 4K: het is nu beschikbaar.

Ga volledig op in de details van 4K-films; geniet van adembenemend mooie foto's gemaakt in 4K en leg uw dierbare herinneringen vast met een 4K-opnameapparaat. De nieuwe 4K BRAVIA®-serie is ook compatibel met toekomstige 4K-standaarden.

4K-foto's

Laat uw vaardigheden als fotograaf zien door prachtige 4K-foto's te delen.

4K-video

Leg op professionele wijze herinneringen vast met een 4K-opnameapparaat.

logo 1

Geschikt voor toekomstige 4K-indeling

Deze tv ondersteunt de HEVC-codec, de toekomstige standaard voor 4K-videodistributie. Zo bent u voorbereid op de technologie van de toekomst.

logo 2

Vloeiendere 4K/60p-actie

Dankzij de nieuwe HDMI-standaard kunt u naar sport kijken in 4K/60p-detail, met vloeiendere, minder wazige beelden en meer realisme en spanning.

logo 3

Smartphonefoto's weergeven in 4K

U kunt zowel de foto's als de video's op uw smartphone in rijke 4K-details weergeven op deze tv, dankzij de nieuwste MHL 3.0-mogelijkheden.

Zie beeld zoals het bedoeld is.

Een verdriedubbeld dynamisch bereik lijkt op wat het menselijk oog ziet.

Drie belangrijke kenmerken zorgen voor fantastische beelden en filmervaringen: X-tended Dynamic Range™ Pro biedt drie keer zoveel helderheid, het TRILUMINOS™-display levert rijke, levendige kleuren en X-Reality PRO zorgt voor verbluffende details.

logo 1

Drie keer helderder

Met hogere pieken en diepere zwarttinten, zorgt het algoritme voor de achtergrondverlichting voor een drie keer groter helderheidsbereik dan bij een standaard-led-tv.

logo 2

Verhoog alles tot 4K-kwaliteit

Meer details, in 4K, HD of een andere resolutie: alles wordt prachtig opgeschaald met de krachtige verwerkingsprocessor. Scènes worden geanalyseerd en vergeleken met een database, voor prachtige kleuren, hoog contrast en levensechte texturen.

logo 3

Kleuren die tot leven komen

Beleef de emotie in elke scène, met levendige rode en smaragdgroene tinten; bekijk foto's en video's die zijn opgenomen met TRILUMINOS™-camera's van Sony.

Beste helderheid ooit - elke lichtsterkte wordt vastgelegd

Het unieke algoritme voor achtergrondverlichting zorgt voor een drie keer groter helderheidsbereik dan bij een conventionele led-tv. Geniet van een gedetailleerder, kleurrijker en realistischer beeld, uniek voor de beste resolutie van 4K.

Operazangeres lage kwaliteit
Conventionele led-tv
Operazangeres hoge kwaliteit
BRAVIA® met X-tended Dynamic Range™ Pro

Diepere zwarttinten, gedetailleerdere gradatie

Achtergrondverlichting met variabele helderheid en peaking

Door het weglekken van licht tot een minimum te beperken en het niveau van de achtergrondverlichting voor elk schermgedeelte afzonderlijk te regelen, kan X-tended Dynamic PRO een groter lichtbereik op het scherm weergeven.

Prachtige details, ongeacht waar u naar kijkt

Ervaar een verbluffende beeldkwaliteit, van Blu-ray Discs™ en gewone tv-uitzendingen tot internetvideo's en smartphoneclips. De unieke verwerkingsprocessor van Sony analyseert, zuivert en verfijnt beelden voor prachtige resultaten met aanzienlijk minder beeldruis, voor de beste kwaliteit Full HD.

 • Tv en soundbar op witte tafel met een tuin op de achtergrondBlu-ray-films
 • Videogamescène met gedetailleerde graphicsGames
 • Selectie van YouTube™-video's op het tv-schermInternetvideo
 • Een koppel dat geniet van fotoalbums op de bankFoto's

Kleuren die tot leven komen

BRAVIA® biedt alle mogelijke kleuren. Beleef de emotie in elke scène, met levendige rode en smaragdgroene tinten. U krijgt ook fantastische resultaten met foto's en video's die zijn opgenomen met camera's en camcorders van Sony met TRILUMINOS™-kleur.

Rozen hoge kwaliteit
TRILUMINOS™-DISPLAY
Rozen lage kwaliteit
TRADITIONEEL SCHERM
Potloden hoge kwaliteit

TRILUMINOS™-display

Een grotere kleurruimte kan worden vergeleken met het tekenen met meer gekleurde potloden.

Potloden lage kwaliteit

Conventionele witte led

Een kleinere ruimte kan worden vergeleken met het tekenen met minder gekleurde potloden.

logo

Realistische weergave, geweldige details

Bekijk 3D-films op Blu-ray, 3D-tv-uitzendingen en internetvideo's met zeer gedetailleerde 3D-beelden, en dat alles met een meer natuurlijke scherptediepte.

logo

Vloeiendere beweging op het scherm

Waar u ook naar kijkt, met Motionflow XR-technologie kunt u bij snelle actie genieten van een vloeiend beeld.

Gemaakt om gehoord te worden

ClearAudio+

Geniet van levensecht beeld en geluid. ClearAudio+ stemt het tv-geluid af voor een ongekend overweldigende ervaring die u lijkt te omringen. Luister naar muziek, dialogen en geluidseffecten met meer helderheid en details, waar u ook naar kijkt.

S-Force Front Surround

Verwerkt geluidssignalen voor een overweldigende luisterervaring. Directe meerkanaalsverwerking zorgt voor realistisch, helder en krachtig 360-graden Surround Sound.

Clear Phase

Stemt de frequentierespons van de tv-speakers nauwkeurig af voor een vloeiendere, meer evenwichtige weergave van alle frequenties: laag, midden en hoog.

Voice Zoom

Dialoog en spraak zijn helderder en duidelijker, zelfs als achtergrondgeluiden luid of storend zijn.

Heldere hoge tonen, diepe lage tonen

Long Duct-speaker

Helder geluid over het volledige bereik via een lange buis in het speakerontwerp met hoge capaciteit. Audiofrequenties resoneren nauwkeurig door de lange, buisvormige structuur en bieden pure, stevige bastonen bij al uw favoriete entertainment.

afbeelding long duct-speaker

Blader. Vind. Snel.

Illustratie snelheid

Snel opstarten

Schakel uw tv in een oogwenk in, vaak in minder dan twee tellen, en ga vervolgens snel het internet op. Elke actie en elke toepassing is nu nog sneller, zodat u op elk moment inhoud kunt selecteren en ervan kunt genieten.

Zoek. Selecteer. Snel.

Blader door kanalen, video's, foto's op uw netwerk of internetinhoud op YouTube™ of PlayStation Video. Vind snel uw favoriete inhoud met snel opstarten van tv en apps.

Kijk met elkaar vanuit verschillende locaties

Deel het moment met de rest van de wereld.

Deel de pret: verhoog uw kijkplezier en volg tweets van over de hele wereld. Kies een trefwoord en berichten over het programma waar u naar kijkt, verschijnen op uw scherm. Tv-kijken is socialer dan ooit.

Voor voetballiefhebbers

Alsof u in het stadion zit.

Beleef de voetbalwedstrijd alsof u er zelf bij bent. Live Football Mode past automatisch de geluidsinstellingen aan voor het echte stadiongevoel. De stijlvolle nieuwe interface integreert ook nieuws en highlights uit diverse bronnen.

 • Live Football Mode
 • Geluidstechnologie
 • Externe toegang
Bekijk en deel foto's op de gebogen tv via een smartphone

Dit is uw moment

Foto's sturen, delen en pakken

Geniet van foto's van uw Android- of iOS-apparaten* op het grote scherm. Pak favorieten van de tv terwijl vrienden mooie herinneringen delen — met maximaal 10 apparaten.

*Android 2.3 en hoger

*iOS5 en hoger

Geef uw ogen de kost

Al uw favoriete online inhoud op het grote scherm. Films, gemiste programma's of YouTube™-video's bekijken en muziek luisteren. Het kan allemaal.

 • Films
 • Albums
Specificaties en kenmerken
 • 4K

 • X-tended Dynamic Range™ PRO

 • 4K X-Reality™ PRO

 • TRILUMINOS™-display

 • ClearAudio+

Type achtergrondverlichting
JA
Hoogte-breedteverhouding
16 : 9
Dynamische contrastverhouding
Meer dan 1 miljoen
Triluminos™-display
JA

Inhoud van de verpakking

Poortreplicator, Touchpad-afstandsbediening (RMF-ED004), Afstandsbediening, 3D-bril (TDG-BT400A, 2 stuks), Batterijen (R03 x 2), AC-netsnoer, Schroeven, Gebruiksaanwijzing, Snelle installatiehandleiding/Supplement CUE (GA), Tafelstandaard (bevestigd), *Items kunnen variëren per land en model.

Ontwikkeld met het oog op het milieu

MEER OVER SONY EN HET MILIEU

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren.

Meer informatie

MILIEUVRIENDELIJKE EIGENSCHAPPEN VAN DIT PRODUCT

 • De dynamische tegenlichtregeling zorgt ervoor dat de helderheid van het tegenlicht wordt aangepast als de schermweergave verandert, waardoor het product energie efficiënter gebruikt

 • In de energiebesparingsstand wordt er minder energie verbruikt doordat de helderheid van het tegenlicht wordt aangepast

 • U kunt ook energie besparen met de modus zonder tegenlicht, waarbij zowel het lcd-scherm als het tegenlicht worden uitgeschakeld

Beoordelingen

Meningen van gebruikers