Verkrijgbaar vanaf

650,00 €

(inclusief btw)
164

4.4 gebaseerd op 164 klantbeoordelingen

90
63
7
2
2
Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

166 klantbeoordelingen

23 Modellen

Modellen

0

degelijk toestel....

123 cm (49 inch) 25/08/2019 door sanka

degelijk toestel voor die prijs. Beeldkwaliteit is goed NA het verder afstellen in het beeldmenu. Hebben overwogen om toestel te ruilen (mits opleg) voor een "betere" tv. hebben een surround-systeem dus over het geluid kan ik weinig zeggen. De Afstandsbediening is eenvoudig en makkelijk in gebruik. Het aansluiten verloopt eenvoudig. Toestel hangt tegen de muur met een beugel Algemeen tevreden over de led-TV

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Tv voldoet aan onze verwachtingen

139 cm (55 inch) 24/08/2019 door Hans11

Tot nu toe tevreden heb hem pas 2 weken even afwachten wat hij in de toekomst doet

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

tot nu toe van goede kwaliteit

108 cm (43 inch) 22/08/2019 door Jan 07

Vanaf de 1e dag tevreden .........................

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Scherpe beeldkwaliteit

108 cm (43 inch) 10/08/2019 door Nicky1

Zeer tevreden met de 4k tv van Sony. Mooi beeld en zeer scherpe beelden.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Super goed beeld en goede speakers

164 cm (65 inch) 06/08/2019 door Itsmerotheo

Heb het net en het is geweldig. Vooral de prijs van het product

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

groot beeld

108 cm (43 inch) 02/08/2019 door Alida4M

moet er nog aan wennen, had eerst een kleiner beeld, 32" en HD ready.

Beeldkwaliteit

Redelijk

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

beoordeling van deze tv.

123 cm (49 inch) 28/07/2019 door Her70

Mooi scherp beeld, alleen erg weinig apps aanwezig op dit toestel. Dat is wel jammer. Verder ben ik erg tevreden over deze tv.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

review

139 cm (55 inch) 28/07/2019 door duodraak

Mooi beeld , goed geluid , makkelijk in bediening. enige minpunt , op de afstandbediening geen mediaknoppen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Top TV

108 cm (43 inch) 27/07/2019 door MSM1965

Super mooi beeld, mooi design ik gebruik hem met een box van ziggo en daarom een basis tv want bijna alles gaat via de box

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

goede aankoop

108 cm (43 inch) 26/07/2019 door JanDG

We hebben hem nu een maand in gebruik. Mooi beeldlijnen, goed geluid

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldig mooi beeld

108 cm (43 inch) 26/07/2019 door atraven

een paar wejen in gebruik: mooie kleuren, scherp beeld en goed geluid.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Geweldig toestel

123 cm (49 inch) 25/07/2019 door van Baol

Het is een prima toestel in een goede betaalbare prijsklasse. Enig minpuntje zijn de slappe plastic voetsteunen waar het toestel mee op de kast staat

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Zeer mooi beeld

123 cm (49 inch) 19/07/2019 door Sony freek

Gisteren gekocht en ziet er allemaal prachtig uit, (ben ik gewend van Sony)

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Fijn toestel

108 cm (43 inch) 18/07/2019 door FVII

7 juli 2019 na wikken en wegen, dit toestel gekocht. Het is dan wel een 50hz TV i.p.v 100hz maar de X-Reality maakt weer veel goed. Beeld is goed. Geluid ook, maar ik mis wel wat lagere tonen. Maar ik ben tevreden.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Mooie TV

108 cm (43 inch) 17/07/2019 door ricardo2k19

TV aangeschaft bij Media Markt. Prima TV, geeft erg mooi beeld en wordt gebruikt als 2e TV in de keuken. TV draait op Linux, wat voordeel geeft dat deze erg snel, maar nadeel is dat deze weer beperkt is in updaten en toevoegen van apps. Casten met Youtube vanaf tablet of telefoon naar de tv gaat soms moeizaam, van de 5x dat je dit doet, lukt 1x meestal niet. Ik heb hem in gebruik in combinatie met een soundbar van Sony, dit werkt goed. Als de TV aan gaat, gaat de bar ook automatisch aan en schakelt deze automatisch in.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prachtig beeld en dito geluid

108 cm (43 inch) 16/07/2019 door Caspar1951

Ik heb deze Sony deze maand gekocht en ben zeer tevreden. we hebben voor Sony gekozen, omdat we dat altijd doen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Mooi groot en scherp beeld

123 cm (49 inch) 16/07/2019 door PITru

Toestel nog maar pas in ons bezit. Eerste indruk is zeer goed.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Mooi!

108 cm (43 inch) 16/07/2019 door ArthurV

Prachtige TV. Mooie zilvere kleur, in plaats van zo'n sombere zwarte rand. Prijs/kwaliteit verhouding vind ik erg goed.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Apps werken meestal niet meer na update.

123 cm (49 inch) 14/07/2019

Tv 2 maanden geleden gekocht. Na update bijna geen apps meer beschikbaar. Niet vermeld door verkoper die hier zeker van moest geweten hebben.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Slecht

0

0

0

Goede tv

123 cm (49 inch) 14/07/2019 door Heinzstau

Beeld en geluid was goed. Na 3 weken geen geluid meer. Reparatie aangevraagd.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Slecht

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Zeer trvtrfe6

108 cm (43 inch) 11/07/2019 door Frans 24

1 maand in gebruik mooi beeld en goed geluid en gemakkelijke bediening

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooi beeld, zeker met de 4k decoder van Ziggo.

139 cm (55 inch) 08/07/2019 door Pete1202

Zoals met alle tv's, is het geluid zeer matig, vandaar dat we de Sonos eraan hebben gekoppeld. Beeld is echter super. Menu's werken heel simpel.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Redelijk

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Super tv

123 cm (49 inch) 06/07/2019 door Evert65

Super strak beeld. Makkelijke instalatie. Ben erg tevreden

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super

164 cm (65 inch) 05/07/2019 door RudiH43

Super.heeft mooi beeld geluid is goed. Uitleg is wel iets minder Maarja

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prachtig beeld

108 cm (43 inch) 03/07/2019 door Marcelleke75

Gisteren gekocht en zeer tevreden. Steeds Sony TV's gehad en altijd tevreden.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Supergaaf

164 cm (65 inch) 30/06/2019 door Keanu

Ik thuis televisie kijken , Genieten van alle mooie films

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldig merk SONY

108 cm (43 inch) 29/06/2019 door marcozwan

Al twee weken in huis zeer tevreden over deze tv en zeer gebruik vriendelijk

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

geweldige kleurenpracht.

123 cm (49 inch) 28/06/2019 door ruys157

ondanks korte tijd voor beoordeling,zeer tevreden.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Mooi beeld en fijne weergave

123 cm (49 inch) 28/06/2019 door Willem45

nu al tevreden over de aankoop hoewel gisteren pas aangeschaft.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goed apparaat

108 cm (43 inch) 26/06/2019 door henkb1378

Heb hem twee weken super mooi beeld er zouden wat meer apps op mogen staan

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldige tv

164 cm (65 inch) 24/06/2019 door Robertdean

2 weken geleden gekocht dik tevreden prima televisie

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

mooi toestel

139 cm (55 inch) 23/06/2019 door braviax

prachtig beeld, mooi design, mooi plat scherm, mooi beeld vanaf zijkanten

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Zeer goede tv

108 cm (43 inch) 23/06/2019 door Defrost48

Nu 3 weken in huis. Fijne TV! Mooie kleuren. Makkelijke bediening.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Prachtige tv

139 cm (55 inch) 22/06/2019 door Trilon

Toch weer gekozen voor een Sony ondanks dat de vorige in 6 jaar kapot was! Prachtig beeld mooi geluid net een bioscoop

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooie TV met prachtig beeld

123 cm (49 inch) 19/06/2019 door Arnoldenpartner

Ik heb deze TV. nu ruim een week in bezit en ik moet zeggen dat we nog dagelijks genieten van de geweldige beeldkwaliteit. Ook ziet de TV er mooi uit en was zeer gemakkelijk bij de installatie. Kortom wij zijn zeer tevreden met deze aankoop en raden deze TV iedereen aan.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Voor mij top toestel

108 cm (43 inch) 17/06/2019 door Bono62

Heb dit toestel 3 weken geleden gekocht en super tevreden, alleen geluids kwaliteit had voor mij iets beter gemogen. Maar na wat stoeien met de instellingen heb ik toch bereikt waar ik van zeg oke. Licht voor ieder persoon natuurlijk net even iets anders.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Past goed samen met Play Station

139 cm (55 inch) 16/06/2019

Uitstekend maar kan nog beter. In de toekomst OLED-TV zoals LG, en internet browser nodig!

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Ik ben zeer tevreden over ons Sony tv

108 cm (43 inch) 14/06/2019

Ik heb hem 17 mei gekocht en wij zijn zeer tevreden over deze Sony tv

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

2

0

0

mooie tv

139 cm (55 inch) 12/06/2019 door Stezie

mooie tv goed geluid makkelijk neer te zetten leuk om er na te kijken

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Fijne televisie

108 cm (43 inch) 12/06/2019 door gvisser050

Nu een week in huis en erg tevreden met mijn televisie.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooi goed en duidelijk

139 cm (55 inch) 11/06/2019 door tnorren144

k kijk nu naar een scherp beeld waar de natuurfilms volledig tot hun recht komen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

heel goede beeld en geluid

123 cm (49 inch) 10/06/2019 door Rajendra

Beelden zijn heel mooi en geluiden klinken ook goed. Een 4k tv veel meer oplevert dan zijn prijsklasse.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

0

0

0

Mooi beeld en geluid

108 cm (43 inch) 08/06/2019 door Jakui22

Vandaag bezorgd en geïnstalleerd. Heel tevreden met de tv

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Is de prijs echt waard.

108 cm (43 inch) 07/06/2019 door tune

Prachtige televisie met uitstekend beeld en geluid

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Spetterend beeld

123 cm (49 inch) 04/06/2019 door tony V 9860

Dit toestel beantwoordt qua beeld en klank aan al onze verwachtingen.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

groots toestel

139 cm (55 inch) 03/06/2019 door corbij

Installeren was eenvoudig en beeldkwaliteit is zeer goed!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goed toestel, maar....

108 cm (43 inch) 02/06/2019

Ik ben dik tevreden over mijn tv, maar ik vind het jammer dat, als ik een hoofdtelefoon aansluit, het geluid van de tv gewoon “aan” blijft. Ik heb die koptelefoon speciaal gekocht omdat ik beter tegen geluid kan dan mijn vrouw. Ik zou het erg handig vinden als ik het geluid van de tv kon dempen, maar ook kon aanzetten met de hoofdtelefoon op het toestel aangesloten, zodat ik het geluid naar behoefte kan regelen als mijn vrouw wél iets wil horen. Ik moet via de afstandbediening de luidsprekers van de tv uitzetten en op een externe geluidsweergave zetten. Dan is het geluid van de tv uitgeschakeld. Op zich vind ik het slim van mezelf dat ik deze “oplossing” ontdekt heb, maar volgens mij is mijn oplossing niet hetgeen Sony in gedachten heeft gehad bij het bedenken van deze mogelijkheid. Verder is het een prima toestel.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Redelijk

2

0

0

Zuiver beeld

123 cm (49 inch) 31/05/2019 door Talbioui79

Net gekocht en ik moet eerlijk zeggen best tevreden. Echt een aanrader!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Top beeld en design

123 cm (49 inch) 24/05/2019 door Pattyw

Top tv, super beeld en kwaliteit en design! Zeker aan te raden!

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Perfect

108 cm (43 inch) 23/05/2019 door Jobi

Sinds 3 dagen in bezit. Perfect beeld en vele instelmogelijkhgeden. .

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Nog altijd een uitstekende beslissing

123 cm (49 inch) 20/05/2019 door Tromp

Ik heb de tv al vanaf december en ben er nog altijd ontzettend blij mee. Heel erg mooi beeld en het geluid, waar ik vooraf door recensies over tv-geluid een beetje voor vreesde, is prima. Voor mij prima zonder extra boxen om hiermee een film te kijken.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

mooi beeld en makkelijke bediening

123 cm (49 inch) 19/05/2019

Wordt gebruikt als reserve toestel als een toestel in de familie het laat afweten.Is nu nog niet in gebruik.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

FEESTJE

139 cm (55 inch) 18/05/2019 door Bloemetje

Thuis bioscoop een FEEST om naar deze tv te kijken

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prima.

108 cm (43 inch) 17/05/2019 door Hendrik 19

Heb de TV nu Drie dagen en ben er blij mee. Geluid is ook goed.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

prachtig beeld

108 cm (43 inch) 17/05/2019 door Jessie 9

Ik heb de tv nu 14 dagen in huis en ben er zeer tevreden mee,echt een aanrader

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Top tv!

108 cm (43 inch) 15/05/2019 door juudje62

Had nog een breedbeeld van 15 jaar oud! Eindelijk de stap genomen en echt super tevreden! Geweldig beeld, Netflix er op, helemaal top.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Mooi beeld

108 cm (43 inch) 14/05/2019 door JRin

Een serieuze update met mijn vorige Sony Bravia van 10 jaar geleden.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

beter verwachting verwacht

108 cm (43 inch) 13/05/2019 door vacot

verkeerde aankoop gedaan, meer verwacht van kwaliteit in beeld en geluid

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Matig tevreden

139 cm (55 inch) 09/05/2019

Vorige TV, een LG had een veel betere beeldkwaliteit en deze was al bijna 6 jaar oud. Toch wat teleurgesteld dus ...

Beeldkwaliteit

Redelijk

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Strak uiterlijk en mooi beeld.

123 cm (49 inch) 06/05/2019 door Bennie79

Het frame oogt mooi strak en de kabels worden netjes weggewerkt in de voetsteun. Het beeld is degelijk voor hetgeen je in deze prijsklasse mag verwachten. Het geluid is wel beduidend minder. Al met al, prijs kwaliteit 4 sterren voor mij.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Beantwoord onze verwachtingen met glans!

108 cm (43 inch) 05/05/2019

Mooi beeld met diepe kleuren en vloeiende beeldwisseling. Geluid is wel minder en voor audio fanaten is een sound-bar of verbinding met hifi-keten aangewezen. Verschillende I/O poorten die een ruim gamma aan randapparatuur toelaten.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

gemakkelijke installatie

108 cm (43 inch) 04/05/2019 door Hendrik45

Ben uiterst tevreden over installatie, werking en mogelijkheden

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prachtig beeld

108 cm (43 inch) 03/05/2019 door Joke 72

Mooi beeld natuurlijke kleuren en mooie vormgeving

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Zeer goede TV voor deze prijs

123 cm (49 inch) 29/04/2019 door Rogier1973

Ik ben erg tevreden over deze TV, het is een hele verbetering in vergelijking met mijn oude HD TV. De software op de TV is lekker snel, de kleuren mooi en helder en een ook scherp beeld met 1080 p bron beeldmateriaal. Netflix op 4k en HDR via de Netflix app is echt goed, beter dan mijn PC, terwijl dat toch ook geen doetje is.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooi beeld fijne tv

108 cm (43 inch) 29/04/2019 door AbbyS

Heel mooi groot beeld en makkelijke bediening en koeling met bestaande geluidsapparatuur.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Fijne Tv , super strak beeld.

139 cm (55 inch) 27/04/2019

Deze Sony TV is vooral voor Ps4 en Netflix gebruik. Strak beeld, stabiele voeten. De prijs kwaliteit verhouding is des Sony’s. Helemaal in balans.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

een TV als nooit tevoren

108 cm (43 inch) 26/04/2019 door pieterN

+ uitstekende kwaliteit van het beeldscherm + perfect aantal aansluitingen (deze heeft nog steeds een audio aansluiting wat samsung bijvoorbeeld nietmeer aanbied. + helder geluid waarbij geen soundbar nodig is + heel veel opties en mogelijkheden om je TV aan te passen aan jouw persoonlijke noden - ik kan het beeldscherm niet aanpassen qua grootte (deze optie is voorzien maar kan ik niet aan)

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Breedbeeld TV

139 cm (55 inch) 25/04/2019

Geweldig beeld en geluid. Wij hadden al plm. 15 jaar een Sony Bravia maar deze is weer mooier.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geheel volgens verwachting ...

108 cm (43 inch) 23/04/2019 door Storm212

Na een miskoop rap weer omgeruild voor het mij vertrouwde Merk Sony en weer super tevreden en blij

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

mooie uhd 4k tv

123 cm (49 inch) 22/04/2019

zeer goede prijs/kwaliteit verhouding en zeer gebruiksvriendelijk

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

tevreden

108 cm (43 inch) 19/04/2019 door lout43

ik heb voornoemde sony tv gekocht en ben er wel tevreden mee. wel ben ik teleurgesteld in de beperkte uitleg over de werking van het toestel na de installatie.

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Prima beeld

139 cm (55 inch) 18/04/2019 door Supermaxxl

Prima TV voor de gevraagde prijs. Geluid is wat hol

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0