Verkrijgbaar vanaf

650,00 €

(inclusief btw)
177

4.4 gebaseerd op 177 klantbeoordelingen

96
67
8
3
3
Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

185 klantbeoordelingen

23 Modellen

Modellen

0

top beeldscherm, kleuren, bedieningsgemak

123 cm (49 inch) 21/10/2019 door Wet FM

vorige maand gekocht, na lang zoeken ivm met de beeldschermen en weergave ervan. Sony kwam bij mij als beste over. Toen kwam dit model in de aanbieding voorbij bij de Mediamarkt Emmen. dus top deal!!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prachtige TV

108 cm (43 inch) 19/10/2019 door Johan2541

Begin van de maand gekocht en ben er heel te vreden over.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prima beeldscherm.

123 cm (49 inch) 14/10/2019 door Brigit 20

Jarenlang een Sony gehad. Ook deze Sony bevalt me heel goed.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prachtig beeld

108 cm (43 inch) 14/10/2019 door JV36

In Augustus 2019 gekocht prachtig beeld en goed geluid alleen moeilijk in te stellen via KPN

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super beeld

139 cm (55 inch) 09/10/2019 door Actrosman

De beeldkwaliteit is geweldig. Jammer vindt ik alleen dat het op Linux draait en niet op Android, Apps downloaden is beetje moielijk hier door,

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Top tv!

139 cm (55 inch) 08/10/2019 door Kim125

Kwaliteit van de tv is top! Ook het geluid is prima. Verder vind ik het wel heel erg jammer dat het niet mogelijk is om nieuwe apps op te downloaden wat mij bij aankoop wel verteld is. Netflix, YouTube, Videoland en Kijk staan er standaard op maar spotify downloaden bijvoorbeeld is helaas niet mogelijk, erg jammer! Verder prima

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Mooie tv. En niet te duur

139 cm (55 inch) 05/10/2019 door Mon8

Ben heel tevreden met mijn aankoop en zou hem aanbevelen bij anderen

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

handig handig

108 cm (43 inch) 29/09/2019 door srozeboom

wil geen andere meer deze Sony heeft geen Soundbar nodig. je kunt er namelijk ook een pc speakerset op aan sluiten omdat je in instellingen de koptelefoon uitgang kunt veranderen in een aux uitgang. dat kun je bij andere tv's niet want dan moet je het volume aldoor in instellingen aanpassen. bij deze kun je op de normale manier het volume blijven regelen. wel jammer dat je er zelf geen apps op kunt instaleren.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Zit mooi strak op de muur.

108 cm (43 inch) 22/09/2019 door Johnboy25

Hebt de tv voor de slaapkamer aangeschafd maar iets te groot is even wenen.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Onvoldoende mogelijkheden

123 cm (49 inch) 20/09/2019 door Coen39

Ik heb de tv omgeruild voor een LG TV. Het bleek noch voor de dealer, noch voor geraadpleegde deskundigen mogelijk om rechtstreeks naar bijv YouTube of Netflix te gaan, noch om andere apps te downloaden. Algehele commentaar van deskundigen : “ja dat is een probleem met Sony”

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Slecht

0

0

0

kat in de zak

108 cm (43 inch) 18/09/2019

Ik heb dit vorige maand gekocht en dan blijkt dat Sony geen vieuwplay heeft. Zij zijn deze nog aan het ontwikkelen en dat kan nog een half jaar duren. Erg Jammer dan kun je niet je favourite apps erop zetten. Bij aankoop werd gezegtd dat je deze er zelf op kon zetten. Helaas een kat in de zak.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Redelijk

Gebruiksgemak

Redelijk

0

0

0

Goed beeld en geluid

123 cm (49 inch) 13/09/2019 door Peter2911

Goede kwaliteit, makkelijk in te stellen Binnen enkele minuten te gebruiken

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

heel goed

123 cm (49 inch) 12/09/2019 door geert67

ik ben heel tevreden over de prijs en kwaliteit. De verkoper was ook heel deskundig.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

prachtig helder beeld en mooie kleuren

108 cm (43 inch) 11/09/2019 door willem6537

in juli gekocht en gisteren aangesloten eerder was niet mogelijk

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Grote klasse van Sony deze TV.

123 cm (49 inch) 09/09/2019 door Toon29

Sinds 10 dagen in mijn bezit . Prachtig beeld en geluid. Geweldig bedienings gemak. Kortom dik tevreden over deze aankoop.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

redelijk

164 cm (65 inch) 08/09/2019 door PDoets

ik heb dit artitel vorige maand gekocht. maar ik had er meer van verwacht.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Prima scherm

123 cm (49 inch) 07/09/2019 door Nico1985

Prijs kwaliteit prima beeld ziet er keurig uit....

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldig kenmerken

123 cm (49 inch) 26/08/2019 door Nicolaas55

Ik ben zeer tevreden met deze aankoop. Beeld en geluids kwaliteit top!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prachtige tv!

108 cm (43 inch) 26/08/2019 door LenyvV

Ik was van plan een kleiner model te kopen maar ben gezwicht voor deze. Prachtig beeld met mooie warme kleuren zodat ik alleen nog maar méér geniet van dat grote formaat. Minpunt vind ik wel de summiere handleiding en de gebruiksonvriendelijke menu’s, dat had beslist beter gekund.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

degelijk toestel....

123 cm (49 inch) 25/08/2019 door sanka

degelijk toestel voor die prijs. Beeldkwaliteit is goed NA het verder afstellen in het beeldmenu. Hebben overwogen om toestel te ruilen (mits opleg) voor een "betere" tv. hebben een surround-systeem dus over het geluid kan ik weinig zeggen. De Afstandsbediening is eenvoudig en makkelijk in gebruik. Het aansluiten verloopt eenvoudig. Toestel hangt tegen de muur met een beugel Algemeen tevreden over de led-TV

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Tv voldoet aan onze verwachtingen

139 cm (55 inch) 24/08/2019 door Hans11

Tot nu toe tevreden heb hem pas 2 weken even afwachten wat hij in de toekomst doet

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

tot nu toe van goede kwaliteit

108 cm (43 inch) 22/08/2019 door Jan 07

Vanaf de 1e dag tevreden .........................

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Scherpe beeldkwaliteit

108 cm (43 inch) 10/08/2019 door Nicky1

Zeer tevreden met de 4k tv van Sony. Mooi beeld en zeer scherpe beelden.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Super goed beeld en goede speakers

164 cm (65 inch) 06/08/2019 door Itsmerotheo

Heb het net en het is geweldig. Vooral de prijs van het product

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

groot beeld

108 cm (43 inch) 02/08/2019 door Alida4M

moet er nog aan wennen, had eerst een kleiner beeld, 32" en HD ready.

Beeldkwaliteit

Redelijk

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

beoordeling van deze tv.

123 cm (49 inch) 28/07/2019 door Her70

Mooi scherp beeld, alleen erg weinig apps aanwezig op dit toestel. Dat is wel jammer. Verder ben ik erg tevreden over deze tv.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

review

139 cm (55 inch) 28/07/2019 door duodraak

Mooi beeld , goed geluid , makkelijk in bediening. enige minpunt , op de afstandbediening geen mediaknoppen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Top TV

108 cm (43 inch) 27/07/2019 door MSM1965

Super mooi beeld, mooi design ik gebruik hem met een box van ziggo en daarom een basis tv want bijna alles gaat via de box

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

goede aankoop

108 cm (43 inch) 26/07/2019 door JanDG

We hebben hem nu een maand in gebruik. Mooi beeldlijnen, goed geluid

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldig mooi beeld

108 cm (43 inch) 26/07/2019 door atraven

een paar wejen in gebruik: mooie kleuren, scherp beeld en goed geluid.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Geweldig toestel

123 cm (49 inch) 25/07/2019 door van Baol

Het is een prima toestel in een goede betaalbare prijsklasse. Enig minpuntje zijn de slappe plastic voetsteunen waar het toestel mee op de kast staat

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Zeer mooi beeld

123 cm (49 inch) 19/07/2019 door Sony freek

Gisteren gekocht en ziet er allemaal prachtig uit, (ben ik gewend van Sony)

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Fijn toestel

108 cm (43 inch) 18/07/2019 door FVII

7 juli 2019 na wikken en wegen, dit toestel gekocht. Het is dan wel een 50hz TV i.p.v 100hz maar de X-Reality maakt weer veel goed. Beeld is goed. Geluid ook, maar ik mis wel wat lagere tonen. Maar ik ben tevreden.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Mooie TV

108 cm (43 inch) 17/07/2019 door ricardo2k19

TV aangeschaft bij Media Markt. Prima TV, geeft erg mooi beeld en wordt gebruikt als 2e TV in de keuken. TV draait op Linux, wat voordeel geeft dat deze erg snel, maar nadeel is dat deze weer beperkt is in updaten en toevoegen van apps. Casten met Youtube vanaf tablet of telefoon naar de tv gaat soms moeizaam, van de 5x dat je dit doet, lukt 1x meestal niet. Ik heb hem in gebruik in combinatie met een soundbar van Sony, dit werkt goed. Als de TV aan gaat, gaat de bar ook automatisch aan en schakelt deze automatisch in.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prachtig beeld en dito geluid

108 cm (43 inch) 16/07/2019 door Caspar1951

Ik heb deze Sony deze maand gekocht en ben zeer tevreden. we hebben voor Sony gekozen, omdat we dat altijd doen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Mooi groot en scherp beeld

123 cm (49 inch) 16/07/2019 door PITru

Toestel nog maar pas in ons bezit. Eerste indruk is zeer goed.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Mooi!

108 cm (43 inch) 16/07/2019 door ArthurV

Prachtige TV. Mooie zilvere kleur, in plaats van zo'n sombere zwarte rand. Prijs/kwaliteit verhouding vind ik erg goed.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Apps werken meestal niet meer na update.

123 cm (49 inch) 14/07/2019

Tv 2 maanden geleden gekocht. Na update bijna geen apps meer beschikbaar. Niet vermeld door verkoper die hier zeker van moest geweten hebben.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Slecht

0

0

0

Goede tv

123 cm (49 inch) 14/07/2019 door Heinzstau

Beeld en geluid was goed. Na 3 weken geen geluid meer. Reparatie aangevraagd.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Slecht

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Zeer trvtrfe6

108 cm (43 inch) 11/07/2019 door Frans 24

1 maand in gebruik mooi beeld en goed geluid en gemakkelijke bediening

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooi beeld, zeker met de 4k decoder van Ziggo.

139 cm (55 inch) 08/07/2019 door Pete1202

Zoals met alle tv's, is het geluid zeer matig, vandaar dat we de Sonos eraan hebben gekoppeld. Beeld is echter super. Menu's werken heel simpel.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Redelijk

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Super tv

123 cm (49 inch) 06/07/2019 door Evert65

Super strak beeld. Makkelijke instalatie. Ben erg tevreden

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super

164 cm (65 inch) 05/07/2019 door RudiH43

Super.heeft mooi beeld geluid is goed. Uitleg is wel iets minder Maarja

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prachtig beeld

108 cm (43 inch) 03/07/2019 door Marcelleke75

Gisteren gekocht en zeer tevreden. Steeds Sony TV's gehad en altijd tevreden.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Supergaaf

164 cm (65 inch) 30/06/2019 door Keanu

Ik thuis televisie kijken , Genieten van alle mooie films

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldig merk SONY

108 cm (43 inch) 29/06/2019 door marcozwan

Al twee weken in huis zeer tevreden over deze tv en zeer gebruik vriendelijk

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

geweldige kleurenpracht.

123 cm (49 inch) 28/06/2019 door ruys157

ondanks korte tijd voor beoordeling,zeer tevreden.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Mooi beeld en fijne weergave

123 cm (49 inch) 28/06/2019 door Willem45

nu al tevreden over de aankoop hoewel gisteren pas aangeschaft.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goed apparaat

108 cm (43 inch) 26/06/2019 door henkb1378

Heb hem twee weken super mooi beeld er zouden wat meer apps op mogen staan

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldige tv

164 cm (65 inch) 24/06/2019 door Robertdean

2 weken geleden gekocht dik tevreden prima televisie

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

mooi toestel

139 cm (55 inch) 23/06/2019 door braviax

prachtig beeld, mooi design, mooi plat scherm, mooi beeld vanaf zijkanten

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Zeer goede tv

108 cm (43 inch) 23/06/2019 door Defrost48

Nu 3 weken in huis. Fijne TV! Mooie kleuren. Makkelijke bediening.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Prachtige tv

139 cm (55 inch) 22/06/2019 door Trilon

Toch weer gekozen voor een Sony ondanks dat de vorige in 6 jaar kapot was! Prachtig beeld mooi geluid net een bioscoop

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooie TV met prachtig beeld

123 cm (49 inch) 19/06/2019 door Arnoldenpartner

Ik heb deze TV. nu ruim een week in bezit en ik moet zeggen dat we nog dagelijks genieten van de geweldige beeldkwaliteit. Ook ziet de TV er mooi uit en was zeer gemakkelijk bij de installatie. Kortom wij zijn zeer tevreden met deze aankoop en raden deze TV iedereen aan.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Voor mij top toestel

108 cm (43 inch) 17/06/2019 door Bono62

Heb dit toestel 3 weken geleden gekocht en super tevreden, alleen geluids kwaliteit had voor mij iets beter gemogen. Maar na wat stoeien met de instellingen heb ik toch bereikt waar ik van zeg oke. Licht voor ieder persoon natuurlijk net even iets anders.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Past goed samen met Play Station

139 cm (55 inch) 16/06/2019

Uitstekend maar kan nog beter. In de toekomst OLED-TV zoals LG, en internet browser nodig!

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Ik ben zeer tevreden over ons Sony tv

108 cm (43 inch) 14/06/2019

Ik heb hem 17 mei gekocht en wij zijn zeer tevreden over deze Sony tv

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

2

0

0

mooie tv

139 cm (55 inch) 12/06/2019 door Stezie

mooie tv goed geluid makkelijk neer te zetten leuk om er na te kijken

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Fijne televisie

108 cm (43 inch) 12/06/2019 door gvisser050

Nu een week in huis en erg tevreden met mijn televisie.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooi goed en duidelijk

139 cm (55 inch) 11/06/2019 door tnorren144

k kijk nu naar een scherp beeld waar de natuurfilms volledig tot hun recht komen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

heel goede beeld en geluid

123 cm (49 inch) 10/06/2019 door Rajendra

Beelden zijn heel mooi en geluiden klinken ook goed. Een 4k tv veel meer oplevert dan zijn prijsklasse.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

0

0

0

Mooi beeld en geluid

108 cm (43 inch) 08/06/2019 door Jakui22

Vandaag bezorgd en geïnstalleerd. Heel tevreden met de tv

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Is de prijs echt waard.

108 cm (43 inch) 07/06/2019 door tune

Prachtige televisie met uitstekend beeld en geluid

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Spetterend beeld

123 cm (49 inch) 04/06/2019 door tony V 9860

Dit toestel beantwoordt qua beeld en klank aan al onze verwachtingen.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

groots toestel

139 cm (55 inch) 03/06/2019 door corbij

Installeren was eenvoudig en beeldkwaliteit is zeer goed!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goed toestel, maar....

108 cm (43 inch) 02/06/2019

Ik ben dik tevreden over mijn tv, maar ik vind het jammer dat, als ik een hoofdtelefoon aansluit, het geluid van de tv gewoon “aan” blijft. Ik heb die koptelefoon speciaal gekocht omdat ik beter tegen geluid kan dan mijn vrouw. Ik zou het erg handig vinden als ik het geluid van de tv kon dempen, maar ook kon aanzetten met de hoofdtelefoon op het toestel aangesloten, zodat ik het geluid naar behoefte kan regelen als mijn vrouw wél iets wil horen. Ik moet via de afstandbediening de luidsprekers van de tv uitzetten en op een externe geluidsweergave zetten. Dan is het geluid van de tv uitgeschakeld. Op zich vind ik het slim van mezelf dat ik deze “oplossing” ontdekt heb, maar volgens mij is mijn oplossing niet hetgeen Sony in gedachten heeft gehad bij het bedenken van deze mogelijkheid. Verder is het een prima toestel.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Redelijk

2

0

0

Zuiver beeld

123 cm (49 inch) 31/05/2019 door Talbioui79

Net gekocht en ik moet eerlijk zeggen best tevreden. Echt een aanrader!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Top beeld en design

123 cm (49 inch) 24/05/2019 door Pattyw

Top tv, super beeld en kwaliteit en design! Zeker aan te raden!

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Perfect

108 cm (43 inch) 23/05/2019 door Jobi

Sinds 3 dagen in bezit. Perfect beeld en vele instelmogelijkhgeden. .

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Nog altijd een uitstekende beslissing

123 cm (49 inch) 20/05/2019 door Tromp

Ik heb de tv al vanaf december en ben er nog altijd ontzettend blij mee. Heel erg mooi beeld en het geluid, waar ik vooraf door recensies over tv-geluid een beetje voor vreesde, is prima. Voor mij prima zonder extra boxen om hiermee een film te kijken.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

mooi beeld en makkelijke bediening

123 cm (49 inch) 19/05/2019

Wordt gebruikt als reserve toestel als een toestel in de familie het laat afweten.Is nu nog niet in gebruik.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

FEESTJE

139 cm (55 inch) 18/05/2019 door Bloemetje

Thuis bioscoop een FEEST om naar deze tv te kijken

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0