Verkrijgbaar vanaf

650,00 €

(inclusief btw)
211

4.3 gebaseerd op 211 klantbeoordelingen

111
77
12
5
6
Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

Meest handig (positief)
0

Precies wat ik zocht!

108 cm (43 inch) 10/09/2018 door SonyHein

Een paar weken geleden trof ik in het grote marktaanbod de juiste vervanger voor mijn oude 43-Bravia-TV. De 43XF7004 biedt precies wat ik nodig heb. Allereerst de huidige ongelooflijk mooie beeldtechniek en daarnaast de juiste aansluitingen voor schotelontvangst, internet-TV en video-recorder. Een kleine vergissing was dat de nieuwe Bravia breder op z'n pootjes staat dan de vorige. Derhalve nu een iets breder blad van mijn Tv-meubel op één poot. Daar hangt nu tevens een Sony-soundbar onder. Al met al een geweldig apparaat!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

4

0

Meest handig (kritisch)
0

Apps werken meestal niet meer na update.

123 cm (49 inch) 14/07/2019

Tv 2 maanden geleden gekocht. Na update bijna geen apps meer beschikbaar. Niet vermeld door verkoper die hier zeker van moest geweten hebben.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Slecht

2

0

211 klantbeoordelingen

Modellen

0

Bert tv

139 cm (55 inch) 28/07/2020 door Snor1952

Ik ben zeer tevreden met de tv goede kwaliteit makkelijke bediening

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Defect binnen 10 maanden en zeer slechte service

139 cm (55 inch) 09/07/2020 door meeman

Product binnen 10 maanden defect en geen mogelijkheid om contact te krijgen

Beeldkwaliteit

Slecht

Geluidskwaliteit

Slecht

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Slecht

Gebruiksgemak

Slecht

0

0

0

Dit scherm heeft een defect waarbij er geen platfo

123 cm (49 inch) 05/07/2020

Ik kocht dit scherm anderhalf jaar geleden, het had een systeem waarmee ik programma's op het scherm kon downloaden, maar van een jaar geleden verdween het systeem.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Slecht

Gebruiksgemak

Slecht

0

0

0

Ongeziene scherpte en beeldkwaliteit

108 cm (43 inch) 28/06/2020

Na deze aankoop zijn wij na een jaar nog altijd tevreden van deze televisie. Deze televisie heeft alles om tv en films te bekijken in hoogwaardige 4K HDR beeldkwaliteit.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Een redelijk Smart TV

139 cm (55 inch) 25/06/2020 door Mouna

ik heb de TV al een jaar maar helaas die loopt af en toe vast , ook de apps zijn beperkt en niet veel, helaas een beperkt smart TV. heb spijt dat ik het gekocht heb.

Beeldkwaliteit

Redelijk

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

TV Sony KD-49XG7096

123 cm (49 inch) 07/06/2020 door Cees50

Iedereen kan aanbevelen dit product aan te schaften voor deze prijs

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldig beeld en geluid

108 cm (43 inch) 20/05/2020 door Tooske

Na aansluiting heel erg blij ermee beeld en geluid na lang gebruik van samsung

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Mooie tv

139 cm (55 inch) 30/04/2020 door Carinen

Ik heb deze enkele weken terug gekocht, heel tevreden en heel mooi beeld, ik zou hem zeker opnieuw kopen

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldig

139 cm (55 inch) 24/04/2020

Heel erg blij mee. Prachtige kleuren en mooi groot beeld.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

geweldige smart tv

108 cm (43 inch) 29/03/2020

een modern tv maar, je kunt volgens mij geen apps downloaden. Je hebt er Youtube, Netflix, Nos, Pathe thuis enz.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prachtig beeld!

123 cm (49 inch) 18/03/2020 door Holger2Anders

Voordelen: prachtig groot scherm, haarscherp beeld, licht in gewicht en makkelijk aan te sluiten

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Niet zo zeer te vreden

139 cm (55 inch) 29/02/2020 door rodie123

Ik heb dit product paar maanden geleden gekocht en ben er niet zo te vrede mee. Tv blijft vast lopen. USB film of video kan niet worden afgespeeld. Het is zonde want ik kan mijn trouw video niet gwn op mijn tv kijken.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

geweldige tv

123 cm (49 inch) 28/02/2020 door dreints

Mooi beeld en goed design goed geluid makkelijk in gebruik.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldig produkt

123 cm (49 inch) 25/02/2020 door Yvanpe

Heb hem vorig jaar gekocht, en is onder garantie vervangen door de kd- 49XG7077. Zeer tevreden ook over de service na verkoop en van de service van SONY. Een zeer tevreden klant.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Fantastic

164 cm (65 inch) 23/01/2020 door ia_amsterdam

You pay for what you get; Sony is the best when it comes to AV equipment :)

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prima tv

123 cm (49 inch) 14/01/2020 door Boldo

Zeer tevreden mee, zeker gezien de prijs van dit product.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Tegenvaller

123 cm (49 inch) 13/01/2020 door Jille

Achteraf spijt van. Ik kan geen apps toevoegen enz.

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Mooi beeld

108 cm (43 inch) 12/01/2020 door BERT71

Het geluid is moeilijk aftestellen blijft erg blikkerig klinken

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Slecht

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Apps

139 cm (55 inch) 12/01/2020 door Gedebr

Het is jammer dat je geen apps kunt downloaden maar daar heb je chromecast voor

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldig mooi beeld geluid is heel goed prijs kwal

139 cm (55 inch) 24/12/2019 door Treesje

Prijs kwaliteitverhouding top! Dising mooi mooi beeld en geluid

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Beeld

123 cm (49 inch) 15/12/2019 door petergeelen

Het beeld is werkelijk fenomenaal en het design is ook super en het bedieningsgemak

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Heel erg beperkt

123 cm (49 inch) 02/12/2019 door Cohne

Deze tv is zeer beperkt in apps en loop vaak vast op Netflix. Kortom matig/slecht.

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Redelijk

Gebruiksgemak

Slecht

0

0

0

geweldige tv

108 cm (43 inch) 01/12/2019 door Anneke63

In september deze tv gekocht. ik ben er zo blij mee. hij heeft een prachtig duidelijk helder beeld. kleuren zijn mooi. een mooi uiterlijk met een zilveren rand. De tv staat in de huis kamer, Smiddags komt staat daar vaak de zon op, met deze tv kan ik goed tv kijken ondanks de zon er op staat. Bij mijn vorige tv moeten de gordijnen dicht. Het is een smart tv met veel apps er op. Voor geen ander merk meer, alleen maar sony.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

1

0

Slechte software

123 cm (49 inch) 27/11/2019 door Stef4401

Met dit product ben ik niet tevreden omdat het slecht werkt qua software laatste er zijn geen nieuwe apps beschikbaar het is niet mogelijk om vanaf je tel te sturen naar de tv

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Redelijk

1

0

0

Perfecte tv

139 cm (55 inch) 14/11/2019 door Leon37c

Tv in juni gekocht. Ben er zeer tevreden mee en zoals altijd van Sony: perfecte beeld! (Altijd een Sony tv gehad vanwege het beeld/kleur.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super

164 cm (65 inch) 08/11/2019 door Maureen82

Heel tevreden zeer mooi beeld en klank top aankoop

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

1

0

top beeldscherm, kleuren, bedieningsgemak

123 cm (49 inch) 21/10/2019 door Wet FM

vorige maand gekocht, na lang zoeken ivm met de beeldschermen en weergave ervan. Sony kwam bij mij als beste over. Toen kwam dit model in de aanbieding voorbij bij de Mediamarkt Emmen. dus top deal!!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prachtige TV

108 cm (43 inch) 19/10/2019 door Johan2541

Begin van de maand gekocht en ben er heel te vreden over.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prima beeldscherm.

123 cm (49 inch) 14/10/2019 door Brigit 20

Jarenlang een Sony gehad. Ook deze Sony bevalt me heel goed.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prachtig beeld

108 cm (43 inch) 14/10/2019 door JV36

In Augustus 2019 gekocht prachtig beeld en goed geluid alleen moeilijk in te stellen via KPN

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super beeld

139 cm (55 inch) 09/10/2019 door Actrosman

De beeldkwaliteit is geweldig. Jammer vindt ik alleen dat het op Linux draait en niet op Android, Apps downloaden is beetje moielijk hier door,

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

1

0

Top tv!

139 cm (55 inch) 08/10/2019 door Kim125

Kwaliteit van de tv is top! Ook het geluid is prima. Verder vind ik het wel heel erg jammer dat het niet mogelijk is om nieuwe apps op te downloaden wat mij bij aankoop wel verteld is. Netflix, YouTube, Videoland en Kijk staan er standaard op maar spotify downloaden bijvoorbeeld is helaas niet mogelijk, erg jammer! Verder prima

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

1

0

Mooie tv. En niet te duur

139 cm (55 inch) 05/10/2019 door Mon8

Ben heel tevreden met mijn aankoop en zou hem aanbevelen bij anderen

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

1

0

handig handig

108 cm (43 inch) 29/09/2019 door srozeboom

wil geen andere meer deze Sony heeft geen Soundbar nodig. je kunt er namelijk ook een pc speakerset op aan sluiten omdat je in instellingen de koptelefoon uitgang kunt veranderen in een aux uitgang. dat kun je bij andere tv's niet want dan moet je het volume aldoor in instellingen aanpassen. bij deze kun je op de normale manier het volume blijven regelen. wel jammer dat je er zelf geen apps op kunt instaleren.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

1

0

Zit mooi strak op de muur.

108 cm (43 inch) 22/09/2019 door Johnboy25

Hebt de tv voor de slaapkamer aangeschafd maar iets te groot is even wenen.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Onvoldoende mogelijkheden

123 cm (49 inch) 20/09/2019 door Coen39

Ik heb de tv omgeruild voor een LG TV. Het bleek noch voor de dealer, noch voor geraadpleegde deskundigen mogelijk om rechtstreeks naar bijv YouTube of Netflix te gaan, noch om andere apps te downloaden. Algehele commentaar van deskundigen : “ja dat is een probleem met Sony”

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Slecht

1

1

0

kat in de zak

108 cm (43 inch) 18/09/2019

Ik heb dit vorige maand gekocht en dan blijkt dat Sony geen vieuwplay heeft. Zij zijn deze nog aan het ontwikkelen en dat kan nog een half jaar duren. Erg Jammer dan kun je niet je favourite apps erop zetten. Bij aankoop werd gezegtd dat je deze er zelf op kon zetten. Helaas een kat in de zak.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Redelijk

Gebruiksgemak

Redelijk

1

0

0

Goed beeld en geluid

123 cm (49 inch) 13/09/2019 door Peter2911

Goede kwaliteit, makkelijk in te stellen Binnen enkele minuten te gebruiken

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

1

0

heel goed

123 cm (49 inch) 12/09/2019 door geert67

ik ben heel tevreden over de prijs en kwaliteit. De verkoper was ook heel deskundig.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

1

0

prachtig helder beeld en mooie kleuren

108 cm (43 inch) 11/09/2019 door willem6537

in juli gekocht en gisteren aangesloten eerder was niet mogelijk

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

1

0

Grote klasse van Sony deze TV.

123 cm (49 inch) 09/09/2019 door Toon29

Sinds 10 dagen in mijn bezit . Prachtig beeld en geluid. Geweldig bedienings gemak. Kortom dik tevreden over deze aankoop.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

1

0

redelijk

164 cm (65 inch) 08/09/2019 door PDoets

ik heb dit artitel vorige maand gekocht. maar ik had er meer van verwacht.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Prima scherm

123 cm (49 inch) 07/09/2019 door Nico1985

Prijs kwaliteit prima beeld ziet er keurig uit....

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldig kenmerken

123 cm (49 inch) 26/08/2019 door Nicolaas55

Ik ben zeer tevreden met deze aankoop. Beeld en geluids kwaliteit top!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prachtige tv!

108 cm (43 inch) 26/08/2019 door LenyvV

Ik was van plan een kleiner model te kopen maar ben gezwicht voor deze. Prachtig beeld met mooie warme kleuren zodat ik alleen nog maar méér geniet van dat grote formaat. Minpunt vind ik wel de summiere handleiding en de gebruiksonvriendelijke menu’s, dat had beslist beter gekund.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

degelijk toestel....

123 cm (49 inch) 25/08/2019 door sanka

degelijk toestel voor die prijs. Beeldkwaliteit is goed NA het verder afstellen in het beeldmenu. Hebben overwogen om toestel te ruilen (mits opleg) voor een "betere" tv. hebben een surround-systeem dus over het geluid kan ik weinig zeggen. De Afstandsbediening is eenvoudig en makkelijk in gebruik. Het aansluiten verloopt eenvoudig. Toestel hangt tegen de muur met een beugel Algemeen tevreden over de led-TV

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Tv voldoet aan onze verwachtingen

139 cm (55 inch) 24/08/2019 door Hans11

Tot nu toe tevreden heb hem pas 2 weken even afwachten wat hij in de toekomst doet

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

tot nu toe van goede kwaliteit

108 cm (43 inch) 22/08/2019 door Jan 07

Vanaf de 1e dag tevreden .........................

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

1

0

Scherpe beeldkwaliteit

108 cm (43 inch) 10/08/2019 door Nicky1

Zeer tevreden met de 4k tv van Sony. Mooi beeld en zeer scherpe beelden.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Super goed beeld en goede speakers

164 cm (65 inch) 06/08/2019 door Itsmerotheo

Heb het net en het is geweldig. Vooral de prijs van het product

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

1

0

groot beeld

108 cm (43 inch) 02/08/2019 door Alida4M

moet er nog aan wennen, had eerst een kleiner beeld, 32" en HD ready.

Beeldkwaliteit

Redelijk

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

beoordeling van deze tv.

123 cm (49 inch) 28/07/2019 door Her70

Mooi scherp beeld, alleen erg weinig apps aanwezig op dit toestel. Dat is wel jammer. Verder ben ik erg tevreden over deze tv.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

review

139 cm (55 inch) 28/07/2019 door duodraak

Mooi beeld , goed geluid , makkelijk in bediening. enige minpunt , op de afstandbediening geen mediaknoppen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

1

0

Top TV

108 cm (43 inch) 27/07/2019 door MSM1965

Super mooi beeld, mooi design ik gebruik hem met een box van ziggo en daarom een basis tv want bijna alles gaat via de box

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

1

0

goede aankoop

108 cm (43 inch) 26/07/2019 door JanDG

We hebben hem nu een maand in gebruik. Mooi beeldlijnen, goed geluid

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

1

0

Geweldig mooi beeld

108 cm (43 inch) 26/07/2019 door atraven

een paar wejen in gebruik: mooie kleuren, scherp beeld en goed geluid.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

1

0

Geweldig toestel

123 cm (49 inch) 25/07/2019 door van Baol

Het is een prima toestel in een goede betaalbare prijsklasse. Enig minpuntje zijn de slappe plastic voetsteunen waar het toestel mee op de kast staat

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

0

1

0

Zeer mooi beeld

123 cm (49 inch) 19/07/2019 door Sony freek

Gisteren gekocht en ziet er allemaal prachtig uit, (ben ik gewend van Sony)

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

1

0

Fijn toestel

108 cm (43 inch) 18/07/2019 door FVII

7 juli 2019 na wikken en wegen, dit toestel gekocht. Het is dan wel een 50hz TV i.p.v 100hz maar de X-Reality maakt weer veel goed. Beeld is goed. Geluid ook, maar ik mis wel wat lagere tonen. Maar ik ben tevreden.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Mooie TV

108 cm (43 inch) 17/07/2019 door ricardo2k19

TV aangeschaft bij Media Markt. Prima TV, geeft erg mooi beeld en wordt gebruikt als 2e TV in de keuken. TV draait op Linux, wat voordeel geeft dat deze erg snel, maar nadeel is dat deze weer beperkt is in updaten en toevoegen van apps. Casten met Youtube vanaf tablet of telefoon naar de tv gaat soms moeizaam, van de 5x dat je dit doet, lukt 1x meestal niet. Ik heb hem in gebruik in combinatie met een soundbar van Sony, dit werkt goed. Als de TV aan gaat, gaat de bar ook automatisch aan en schakelt deze automatisch in.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prachtig beeld en dito geluid

108 cm (43 inch) 16/07/2019 door Caspar1951

Ik heb deze Sony deze maand gekocht en ben zeer tevreden. we hebben voor Sony gekozen, omdat we dat altijd doen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

1

0

Mooi groot en scherp beeld

123 cm (49 inch) 16/07/2019 door PITru

Toestel nog maar pas in ons bezit. Eerste indruk is zeer goed.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

1

0

Mooi!

108 cm (43 inch) 16/07/2019 door ArthurV

Prachtige TV. Mooie zilvere kleur, in plaats van zo'n sombere zwarte rand. Prijs/kwaliteit verhouding vind ik erg goed.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

1

0

Apps werken meestal niet meer na update.

123 cm (49 inch) 14/07/2019

Tv 2 maanden geleden gekocht. Na update bijna geen apps meer beschikbaar. Niet vermeld door verkoper die hier zeker van moest geweten hebben.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Slecht

2

0

0

Goede tv

123 cm (49 inch) 14/07/2019 door Heinzstau

Beeld en geluid was goed. Na 3 weken geen geluid meer. Reparatie aangevraagd.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Slecht

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Zeer trvtrfe6

108 cm (43 inch) 11/07/2019 door Frans 24

1 maand in gebruik mooi beeld en goed geluid en gemakkelijke bediening

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

1

0

Mooi beeld, zeker met de 4k decoder van Ziggo.

139 cm (55 inch) 08/07/2019 door Pete1202

Zoals met alle tv's, is het geluid zeer matig, vandaar dat we de Sonos eraan hebben gekoppeld. Beeld is echter super. Menu's werken heel simpel.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Redelijk

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Super tv

123 cm (49 inch) 06/07/2019 door Evert65

Super strak beeld. Makkelijke instalatie. Ben erg tevreden

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super

164 cm (65 inch) 05/07/2019 door RudiH43

Super.heeft mooi beeld geluid is goed. Uitleg is wel iets minder Maarja

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prachtig beeld

108 cm (43 inch) 03/07/2019 door Marcelleke75

Gisteren gekocht en zeer tevreden. Steeds Sony TV's gehad en altijd tevreden.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Supergaaf

164 cm (65 inch) 30/06/2019 door Keanu

Ik thuis televisie kijken , Genieten van alle mooie films

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldig merk SONY

108 cm (43 inch) 29/06/2019 door marcozwan

Al twee weken in huis zeer tevreden over deze tv en zeer gebruik vriendelijk

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0