XF90

Fijne details bij donker en licht
TELEVISIES

XF90 | Full Array LED | 4K Ultra HD | Groot dynamisch bereik (HDR) | Smart TV (Android TV)

XF9005 Series
Afbeelding van XF90 | Full Array LED | 4K Ultra HD | Groot dynamisch bereik (HDR) | Smart TV (Android TV)

Prijzen vanaf:

1.100,00 €

(inclusief btw)

123 cm (49 inch)

KD-49XF9005

1.300,00 €

(inclusief btw)

139 cm (55 inch)

KD-55XF9005

1.100,00 €

(inclusief btw)

164 cm (65 inch)

KD-65XF9005

1.550,00 €

(inclusief btw)

189 cm (75 inch)

KD-75XF9005

3.500,00 €

(inclusief btw)
BENERGIELABEL EN PRODUCTKAART

4modellen

Belangrijkste functies
Full Array LED

MEER LEDS, MEER HELDERHEID, MEER CONTRAST

(1) Conventionele Edge LED. (2) Full Array LED. 'Gesimuleerde beelden.

Full Array LED-tv's worden verlicht door meer leds, die direct achter het scherm zijn geplaatst, vergeleken met conventionele Edge LED-tv's. In combinatie met de lokale dimtechnologie van Sony kunnen specifieke ledzones afzonderlijk worden gedimd of versterkt voor een beter contrast en betere helderheid.

Krachtiger, mooier, beter

Onze 4K HDR Processor X1™ Extreme biedt een uitzonderlijk gedetailleerde weergave dankzij de krachtige realtime beeldverwerking. De beelden worden opgeschaald naar een kwaliteit die 4K HDR benadert.

Details prima zichtbaar dankzij uitzonderlijk contrast

Prachtige nachtopnamen met stralende lichten en dieper zwart. Met wel zes maal zoveel contrast als op conventionele led-tv's zijn donkere scènes donkerder en lichte scènes helderder op deze 4K HDR TV met X-tended Dynamic Range™ PRO.

Elke beweging prachtig helder

Door de X-Motion Clarity™-technologie blijft snelle actie vloeiend en helder. Minimale vervaging in bewegend beeld. Zelfs in snelle scènes blijft het beeld levensecht, zonder aan helderheid in te boeten.

De pracht van levensechte kleuren

Zie overal om u heen levendige en levensechte kleuren. Een TRILUMINOS™-display gebruikt een breder palet en geeft elke schakering en tint in de paraplu's natuurgetrouw weer.

Tv met ZF9 Soundbar
Waan u in de bioscoop met een Soundbar

Koppel uw tv aan deze Soundbar en tover uw woonkamer om in een bioscoop. Dolby Vision™ brengt scènes tot leven voor een rijke kijkervaring en Dolby Atmos™ vult de ruimte met overweldigende Surround Sound.

Android TV™
Ontdek nieuwe werelden met uw stem

Zodra u hebt gezegd wat u wilt zien, verschijnt het gewenste entertainment op het scherm. Met de geavanceerde spraakbesturing op deze 4K HDR-tv met Android TV™ krijgt u razendsnel toegang tot films en tv-programma's via apps of uitzendingen.

Android 4K-tv's van Sony worden aanbevolen door Netflix

Netflix vindt voor u de televisies met de beste prestaties, eenvoudige toegang tot apps en nieuwe functies voor een betere Smart TV. Met door Netflix aanbevolen tv's kunt u genieten van populaire series en films met een speciale knop en spraakbesturing.

Door Netflix aanbevolen tv
Alles draait om het beeld

Geen afleiding, enkel prachtige beelden. Het smalle, verfijnde aluminium frame zorgt ervoor dat uw aandacht bij het scherm blijft en kabels worden aan de voor- en achterkant slim verborgen.

Demovideo's
Demovideo's

Hebt u vragen over de installatie en het gebruik van uw tv? Of wilt u uw tv op een ander apparaat aansluiten? Onze instructievideo's helpen u stap voor stap op weg.

Specificaties en kenmerken

Licht en donker worden perfect afgesteld op deze 4K HDR-tv met X-tended Dynamic Range PRO-technologie voor hoog contrast. Voor meer detail in alles wat u kijkt.
  • Verkrijgbaar in de volgende schermformaten: 123 cm (49 inch), 139 cm (55 inch), 164 cm (65 inch), 189 cm (75 inch)

  • 4K High Dynamic Range

  • 4K HDR Processor X1™ Extreme

  • X-Motion Clarity™

  • Android TV™

Ontwikkeld met het oog op het milieu

MEER OVER SONY EN HET MILIEU

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren.

Meer informatie

MILIEUVRIENDELIJKE EIGENSCHAPPEN VAN DIT PRODUCT

  • De dynamische tegenlichtregeling, of belichting op pixelniveau, zorgt ervoor dat de helderheid van het display wordt aangepast als de schermweergave verandert, waardoor het product energie efficiënter gebruikt

  • In de Power Saving Mode (Energiebesparingsstand) wordt er minder energie verbruikt doordat de helderheid van het display wordt aangepast

  • In de stand Display Off (Display uit) wordt er energie bespaard maar kunt u nog steeds van audio genieten, doordat het display wordt uitgeschakeld zonder dat u de tv in stand-by hoeft te zetten

Beoordelingen

Meningen van gebruikers